2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Gercekten kayip yasamak cok zor olsa gerek ben de bunu dusunerek ilk 3 ay bisey almadim. Ama artik kendimi tutamiyorum. Bir de su 2022de herseye zam gelecek o korkutuyor. Eskiden bisey ihtiyacin varsa arastirip indirime girmesini veya elinin bollasmasini beklerdin, simdiyse biseye ihtiyacin mi var o an aldin aldin yoksa 2 gun sonra vergisidir dovizidir artiyor ve o urunu etkiliyor.

Cok guzel gule gule saglikli gunlerde kullanin canim. Benim de hevesim ahsap besiklerde vardi kendi evimde olmadigimdan alamadim tekrar tasiyip kendi evime goturmesi zor olur diye. Benim bi arkadas gelinlik duvagini cibinlik olarak kullanmisti cokta hos olmustu.

Güzel düşünmüş benim duvağım durmuyor malesef bir de ben tavana asılan cibinliklerden istiyorum bütçe ayırabilirsem tabi malum herşeyin fiyatı uçuyor

Kızlar, ben malum alışveriş için detaylıyı bekliyorum kendimce
Kendi çapımda iki liste hazırladım. Araştırdım da biraz. Sizce bu iki kategoride eksik olan birşey var mı demirbaş olanlardan bana önerebileceğiniz örnek listeler varsa paylaşabilirseniz de çok sevinirim

Eklentiler

• FE207179-5131-4D0A-97D4-5A843A6314E6.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 92
  • 8516379A-183D-43E4-960A-11CA30E0BE3B.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 101
Canıım, benim listem de böyle . Sudocream den vazgeçtim galiba içeriği temiz değilmiş . Bi de elektrikli ana kucağını çok methettiler bana kuzenlerim ama bazı çocuklar durmuyormuş içinde, şu an onu düşünme aşamasındayım . Aklıma gelenleri yazdım genel olarak hepsini almam büyük ihtimal ama elimin altında gerekli olabilecek her şeyi listelemek istedim belki fikir olur senin için de

Eklentiler

• C6E70452-1219-457C-A2D4-6CD7A626B665.webp
    60,7 KB · Görüntüleme: 103
  • 58DF6218-815D-4666-B2FC-812CDA20731D.webp
    28 KB · Görüntüleme: 100
Ben de elimde yazmaya başladım da sonra yazımın çirkinliğinden telefona geçtim senin ne güzel inci gibi olmuş listen

Şaka bir yana çok sağol canım. Benim de listem seninkiyle aynı olmuş valla. Sana eklemeni önerebileceğim birşey bulamadım sende olup ben de olmayan da bir emzik kutusunu farkettim

Anneciğim ilkokuldayken yazım bozuk diye defterlerimi yırtmıştı hep yazım güzelleşene kadar her şeyi baştan yazmak zorunda bırakmıştı beni sonra mecbur düzeldi
Emzik kutusu özellikle dısardayken lazım olabilir diye düşündüm bi de sterilizatörleri öneriyorlar son zamanlar biberon için ama onu yazmadım gerçekten gerekli mi bilemedim, bizim zamanımızda yoktu öyle şeyler bence çok gerekli bişey değil

Bence de çok gerekli değil. Birçok emzik ve biberon da mikrodalgada sterilize edilebiliyormuş. Tam detaylı araştırmadım artısını eksisini ama çok gerekirse onu kullanabilirim belki.

Bu arada ana kucağıyla ilgili de zaten kısa süreli kullanılabilecek birşey. O yüzden çok pahalı birşey almayı düşünmüyorum. Ama elektrikli de olmasının avantajlarını duydum arkadaşlarımdan. Aklımda baby plus ın comfort modeli var. Hem elektrikli hem uygun diğerlerine göre. Yorumları da iyi. Belki bir ihtimal hani biri sponsor olmak isterse fisher price ın delux modeli var onu alabilirim ama o da yine bir tık uygun bir model. Onun da taşınabilir olması hoşuma gitti.
Ama Babybjörn, Joie ya da 4moms gibi karmaşık bir elektrikli model düşünmüyorum

Fisher Price a şimdi baktım gayet güzel görünüyor bi yandan da diyorum bu tip şeyler az zaman kullanılıyor acaba ikinci el mi alsam baktım çok uyguna satılıyor 4moms un ikinci eli. Alacağım kişi maksimum ne kadar kullanmış olacak ya da ben ne kadar kullanıcam ki sonuçta

Eğer yakında gidip görebileceğim bir seçenek olsa değerlendirilebilir tabiki. Ama görmeden almak pek içime sinmiyor ikinci elleri hele de elektrikli birşeyleri

Sterilizator bence de gerekli degil ama listeye yazdim alir miyim sanmiyorum. Kuzenim philips avent biberonunu bulasik makinasinda yikiyomus hem de plastik olmasina ragmen ve bu zamana kadar hic sorun yasamamis. Bazen de fircayla kendisi temizliyip sonra yine bulasik makinasina atiyormus. Bir de tecrubeli anneler cam bineronu pek onermiyor, kirilma ihtimali yuksek diye. Ben kesin kirarim valla dusununce

Kizlar bu da benim yaptigim liste. Paylasimamiz onemli eksiklerimiz varsa fikir oluyor
Aynen canım çok sağol. Ben de yarına bitirmiş olurum herhalde hepsini. Tekrar paylaşacağım o zaman tam listeyi

Eğer yakında gidip görebileceğim bir seçenek olsa değerlendirilebilir tabiki. Ama görmeden almak pek içime sinmiyor ikinci elleri hele de elektrikli birşeyleri
Evet evet o şartla zaten alınır, yakınımda birkaç tane buldum belirledim bi bakayım diyorum aklıma yatarsa neden olmasın . Liste zaten kabarık masraf çok neresinden kırpsak kar

Cam da en sağlıklısı ama napcaz biz ilk aşamada alıp dikkatli biçimde kullanıp ,çocuk biberonunu kendi kullanmaya başlayınca kırma ihtimaline karşı plastiğe mi geçmeli acaba

Cam da en sağlıklısı ama napcaz biz ilk aşamada alıp dikkatli biçimde kullanıp ,çocuk biberonunu kendi kullanmaya başlayınca kırma ihtimaline karşı plastiğe mi geçmeli acaba
Cok haklisin canim cam saglikli ama nen ilk asamada biberon vermeyi de dusunmuyorum tabi o zaman ne olur bilmiyorum. Buyuk konusmak hic istemiyorum. Sadece fikrimi sunuyorum. Bi arkadasim kasikla veriyormus. Ocak ayinda 1 yasina girecek cocukcagiz hala biberonla tanismamis. Ben o kadar sabredemem ama ilk zamanlar enjektor, kasikla veririm gibi. Hatta sosmivida onerisiyle finger feeding arastirmistim cok kafama yatmisti. Parmakla beslemek memeyi rededen bebekler icin egitilmesine yardimci oluyormus. Bi goz atmani tavsiye ederim cok dogal ve basit bi yontem gibi duruyor.

Ben kaçırmışım parmakla besleme kısmını bi bakayım ona . söylediğin için çok teşekkür ederim canım Biberonu her ihtimale karşı alıcam hazır bulunsun tabiki ne kadar geç tanışırsak o kadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…