Gercekten kayip yasamak cok zor olsa gerek ben de bunu dusunerek ilk 3 ay bisey almadim. Ama artik kendimi tutamiyorum. Bir de su 2022de herseye zam gelecek o korkutuyor. Eskiden bisey ihtiyacin varsa arastirip indirime girmesini veya elinin bollasmasini beklerdin, simdiyse biseye ihtiyacin mi var o an aldin aldin yoksa 2 gun sonra vergisidir dovizidir artiyor ve o urunu etkiliyor.İkincisi de olsa çok hevesli oluyor insan. Ben ilkinde de hep araştırdım okudum falan ama alışverişi 7. Aydan sonra yaptım. Öyle yapmak bana daha uygun geldi. İkinci bebegimde kanamalı yatarken bebegime amigurumi bebek tilki oyuncak ördüm sonra onu kaybedince çok üzüldüm. Bazen o oyuncağa sarılıp bebegim diye ağladım. Düşünmek istemiyorum tabi ama biraz daha geçsin o büyüsün de alırım kıyafet ama içim gitmiyor değil begendiklerimi favori yapıyorum bende
şükür ne güzel haberler. Masallah
Cok guzel gule gule saglikli gunlerde kullanin canim. Benim de hevesim ahsap besiklerde vardi kendi evimde olmadigimdan alamadim tekrar tasiyip kendi evime goturmesi zor olur diye. Benim bi arkadas gelinlik duvagini cibinlik olarak kullanmisti cokta hos olmustu.Kızlar trendyol indiriminden son dakika beşiğimizi de aldıkindirim ve kuponla 814 tlye geldi. Yataklı ve tekerlekli. Yatağı işbir yatak. 3 kademeli kullanılıyor. Uyku setli olanı istemedim ben örgü koruyuculuklardan almayı düşünüyorum. Bir de cibinlik. Bugün tekrar fiyatına baktım 1039 olmuş o yüzden iyiki almışız dedim. Hep ahşap beşikte hevesim vardı inşallah hayalimdeki gibi güzel olur anneannesi aldı beşiğini şuan dört gözle gelmesini bekliyorum
Rahatladım valla, alışveriş listesi yapmaya başladım şimdiOh çok şükür bugün ne güzel haberler alıyoruz böyle maşallahiçin rahatlamıştır umarım şimdi
InsAllah cnm ben yinede yardımcı olurlar diy3 dusunuyorum bakalım cnmÜzüldüm yaa, insallah gelirler birileri 1 hafta bile yeter az cok toparlarsin, insallah kolay geçer senin icin canim
Güzel düşünmüş benim duvağım durmuyor malesef bir de ben tavana asılan cibinliklerden istiyorum bütçe ayırabilirsem tabi malum herşeyin fiyatı uçuyorCok guzel gule gule saglikli gunlerde kullanin canim. Benim de hevesim ahsap besiklerde vardi kendi evimde olmadigimdan alamadim tekrar tasiyip kendi evime goturmesi zor olur diye. Benim bi arkadas gelinlik duvagini cibinlik olarak kullanmisti cokta hos olmustu.
Ben de bi liste yaptım tam bi ev batıran listesiRahatladım valla, alışveriş listesi yapmaya başladım şimdibiraz daha araştırma yapayım sizlere de soracaklarım olacak
Canıım, benim listem de böyle . Sudocream den vazgeçtim galiba içeriği temiz değilmiş . Bi de elektrikli ana kucağını çok methettiler bana kuzenlerim ama bazı çocuklar durmuyormuş içinde, şu an onu düşünme aşamasındayım . Aklıma gelenleri yazdım genel olarak hepsini almam büyük ihtimal ama elimin altında gerekli olabilecek her şeyi listelemek istedim belki fikir olur senin için deKızlar, ben malum alışveriş için detaylıyı bekliyorum kendimce
Kendi çapımda iki liste hazırladım. Araştırdım da biraz. Sizce bu iki kategoride eksik olan birşey var mı demirbaş olanlardanbana önerebileceğiniz örnek listeler varsa paylaşabilirseniz de çok sevinirim
Ben de elimde yazmaya başladım da sonra yazımın çirkinliğinden telefona geçtimCanıım, benim listem de böyle . Sudocream den vazgeçtim galiba içeriği temiz değilmiş . Bi de elektrikli ana kucağını çok methettiler bana kuzenlerim ama bazı çocuklar durmuyormuş içinde, şu an onu düşünme aşamasındayım . Aklıma gelenleri yazdım genel olarak hepsini almam büyük ihtimal ama elimin altında gerekli olabilecek her şeyi listelemek istedim belki fikir olur senin için de
Anneciğim ilkokuldayken yazım bozuk diye defterlerimi yırtmıştı hep yazım güzelleşene kadar her şeyi baştan yazmak zorunda bırakmıştı beni sonra mecbur düzeldiBen de elimde yazmaya başladım da sonra yazımın çirkinliğinden telefona geçtimsenin ne güzel inci gibi olmuş listen
Şaka bir yana çok sağol canım. Benim de listem seninkiyle aynı olmuş valla. Sana eklemeni önerebileceğim birşey bulamadımsende olup ben de olmayan da bir emzik kutusunu farkettim
Bence de çok gerekli değil. Birçok emzik ve biberon da mikrodalgada sterilize edilebiliyormuş. Tam detaylı araştırmadım artısını eksisini ama çok gerekirse onu kullanabilirim belki.Anneciğim ilkokuldayken yazım bozuk diye defterlerimi yırtmıştı hep yazım güzelleşene kadar her şeyi baştan yazmak zorunda bırakmıştı beni sonra mecbur düzeldi
Emzik kutusu özellikle dısardayken lazım olabilir diye düşündüm bi de sterilizatörleri öneriyorlar son zamanlar biberon için ama onu yazmadım gerçekten gerekli mi bilemedim, bizim zamanımızda yoktu öyle şeyler bence çok gerekli bişey değil
Fisher Price a şimdi baktım gayet güzel görünüyorBence de çok gerekli değil. Birçok emzik ve biberon da mikrodalgada sterilize edilebiliyormuş. Tam detaylı araştırmadım artısını eksisini ama çok gerekirse onu kullanabilirim belki.
Bu arada ana kucağıyla ilgili de zaten kısa süreli kullanılabilecek birşey. O yüzden çok pahalı birşey almayı düşünmüyorum. Ama elektrikli de olmasının avantajlarını duydum arkadaşlarımdan. Aklımda baby plus ın comfort modeli var. Hem elektrikli hem uygun diğerlerine göre. Yorumları da iyi. Belki bir ihtimal hani biri sponsor olmak isterse fisher price ın delux modeli var onu alabilirimama o da yine bir tık uygun bir model. Onun da taşınabilir olması hoşuma gitti.
Ama Babybjörn, Joie ya da 4moms gibi karmaşık bir elektrikli model düşünmüyorum
Eğer yakında gidip görebileceğim bir seçenek olsa değerlendirilebilir tabiki. Ama görmeden almak pek içime sinmiyor ikinci elleri hele de elektrikli birşeyleriFisher Price a şimdi baktım gayet güzel görünüyorbi yandan da diyorum bu tip şeyler az zaman kullanılıyor acaba ikinci el mi alsam baktım çok uyguna satılıyor 4moms un ikinci eli. Alacağım kişi maksimum ne kadar kullanmış olacak ya da ben ne kadar kullanıcam ki sonuçta
Sterilizator bence de gerekli degil ama listeye yazdimAnneciğim ilkokuldayken yazım bozuk diye defterlerimi yırtmıştı hep yazım güzelleşene kadar her şeyi baştan yazmak zorunda bırakmıştı beni sonra mecbur düzeldi
Emzik kutusu özellikle dısardayken lazım olabilir diye düşündüm bi de sterilizatörleri öneriyorlar son zamanlar biberon için ama onu yazmadım gerçekten gerekli mi bilemedim, bizim zamanımızda yoktu öyle şeyler bence çok gerekli bişey değil
Aynen canım çok sağol. Ben de yarına bitirmiş olurum herhalde hepsini. Tekrar paylaşacağım o zaman tam listeyiKizlar bu da benim yaptigim liste. Paylasimamiz onemli eksiklerimiz varsa fikir oluyor
Evet evet o şartla zaten alınır, yakınımda birkaç tane buldum belirledim bi bakayım diyorum aklıma yatarsa neden olmasın . Liste zaten kabarık masraf çok neresinden kırpsak karEğer yakında gidip görebileceğim bir seçenek olsa değerlendirilebilir tabiki. Ama görmeden almak pek içime sinmiyor ikinci elleri hele de elektrikli birşeyleri
Cam da en sağlıklısı ama napcaz bizSterilizator bence de gerekli degil ama listeye yazdimalir miyim sanmiyorum. Kuzenim philips avent biberonunu bulasik makinasinda yikiyomus hem de plastik olmasina ragmen ve bu zamana kadar hic sorun yasamamis. Bazen de fircayla kendisi temizliyip sonra yine bulasik makinasina atiyormus. Bir de tecrubeli anneler cam bineronu pek onermiyor, kirilma ihtimali yuksek diye. Ben kesin kirarim valla dusununce
Cok haklisin canim cam saglikli ama nen ilk asamada biberon vermeyi de dusunmuyorum tabi o zaman ne olur bilmiyorum.Cam da en sağlıklısı ama napcaz bizilk aşamada alıp dikkatli biçimde kullanıp ,çocuk biberonunu kendi kullanmaya başlayınca kırma ihtimaline karşı plastiğe mi geçmeli acaba
Ben kaçırmışım parmakla besleme kısmınıCok haklisin canim cam saglikli ama nen ilk asamada biberon vermeyi de dusunmuyorum tabi o zaman ne olur bilmiyorum.Buyuk konusmak hic istemiyorum. Sadece fikrimi sunuyorum. Bi arkadasim kasikla veriyormus. Ocak ayinda 1 yasina girecek cocukcagiz hala biberonla tanismamis. Ben o kadar sabredemem ama ilk zamanlar enjektor, kasikla veririm gibi. Hatta sosmivida onerisiyle finger feeding arastirmistim cok kafama yatmisti. Parmakla beslemek memeyi rededen bebekler icin egitilmesine yardimci oluyormus. Bi goz atmani tavsiye ederim cok dogal ve basit bi yontem gibi duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?