- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
Kızlar bu tarz organizer alanlar vardı kalitesi falan nasıl iş görürse eğer ben de alayım . Hepsiburada ve trendyol da 52₺ fiyatı . Farklı renkleri de mevcut
Yanlis hatirlamiyosamMissPeaceful almisti bize kalitesini soyleyebilir Ben de bakiyorum onu favorilerime eklemistim hatta secili organizerlerde 2. %50 oluyormus.
Geldim canlarim geldim
Bu da mantıklı geldi şimdi banapembemanolya O Obayram bi yanim biberon alma diyor. Meme, enjektor hic olmadi cay kasigi baya direteyim alismasin ilk etaptaki hep emsin. Cunku sutun devamliligi icin tek gereken sey emmek veya pompa. Hani suanki fiyatindan bi 50lira daha pahali olur en kotu ihtimal, baktim emmeyi red ediyor babasi yarim saate temin eder. Yanlis mi dusunuyorum acaba. Cunku cidden gogusumde emmesini cok istiyorum
Fulia dan aldım onda daha çok yorum vardı sürü psikolojisi gibi oldu biraz benimkiFulia'dan mi aldin yoksa vose mu ?
Harikalar yaGeldim canlarim geldimTam asi oldugum zaman geldi bu kargolar oyuzden size de gosterememistim iyi hatirlattiniz. Valla pek anlamam kaliteli mi degilmi ama bana iyi geldi kolay da silinebilen bi kumasi var ben sevdim. Detayli resimleri yukluyorum
Bak o zaman göğüs pompasında zaten biberon var acil durumda elinin altında olur. İnsallah ihtiyacınız olmaz ama lazım olursa da eşin gider alıverir, orda yaşasam belki ben de almazdımBu da mantıklı geldi şimdi bana
Ben mamajoo çiftli aldım dolaptan temiz eksiksizdi öneririm çok iyi yorumlarıda var :)Ay zaten bu fiyatlara bulamam diyerekten hepsiburada da saatlerce geziniyorumBen de braun 6515 modelini aldim omrondan beni caydirdiniz Diger arkadqs 11 sene kullandigini soyleyince de braun tercih ettim. Sut sagma icin hala karar veremedim.
Bunu arkadaşım almıştı yenidoğan için olmadığını söyledi bilginiz olsun bide dağ taşa uygun değilmiş.araba çok kullanışlı gözüküyor gerçekten ama yeni doğan için uygun mu onu tam çözemedim sence uygun mudur
Ben de şuan bu fikre daha yakınım valla. Malum hastanelerin etrafı eczane dolu. Kolay temin edilebilir. Ama evet snn yerinde olsak biz de kesin alırdık muhtemelenBak o zaman göğüs pompasında zaten biberon var acil durumda elinin altında olur. İnsallah ihtiyacınız olmaz ama lazım olursa da eşin gider alıverir, orda yaşasam belki ben de almazdım
Saol canimmHarikalar yagüle güle kullanın çok çok çok beğendim , organizerlardan biz de sipariş verdik merakla bekliyorum sen nasıl oldun iyi misin aşıdan sonra canım?
Çok şükür toparlanmana çok sevindimSaol canimmIyiyim iyiyim cok sukur 2-3 gun baya cektim ama simdi iyiyim Sende artik bebisi hissetmeye baslamissin cok sevindim
Yaa böyle olması can sıkıcı ama eşin haklı akıtma sorunu yaşamazsınız tabanda bir problem yoksa eğer . Değişim süresi kaç gün acaba stok yenilenmez mi ki ?Hepsiburada'dan cumartesi aksam verdigim siparis babyjem katlananir kuvet bugun cok hizli sekilde elime ulasti. Gerci bu kadar hizli ulastirmaya ugrasmasalarmis daha iyiymis. Cunku iki tarafi catlamis ama genel olarak kuvet cok kaliteli. Degisim yapmak istedim stokta yok para iadesi yapabiliriz dediler, iade islemleri de 1 ayi bulurmus. Esime kalsa bu sekilde kullaniriz. Cunku ust kisimda catlama oldugu icin akitma sorunu yasamayiz diyor. Iade etsen 230liraya tekrar bu tarz bi urun alabilecek miyiz hayir diyo. Ben catlak yerlerini tamir ederim diyo. Off napicam bilemedim. Ben ve oglum baya uzulduk babamiz bisey olmaz diyorSizin oneriniz nedir ?
Devitamini sen de ayni yerden almistin eline ulasinca haber verir misin ? Umarim seninkinde bi sorun cikmaz canim.
bana da uygun değil gibi geldi . çok sagol cnmBunu arkadaşım almıştı yenidoğan için olmadığını söyledi bilginiz olsun bide dağ taşa uygun değilmiş.
Saticisina bakabilirsin belki fikir verir ve yorumlaraKozmetik urunlerini bu tarz uygulamalardan almaya cekiniyorum sahte cikar diye korkuyorum.Ama dedigin gibi cok uygun fiyata dustu.
Onu duymamistim bende bakarimÇok çekiniyorum internetten bakım ürünü almaya sanırım onları eczaneden temin edicem, marka önerisi için çok teşekkürler mutlaka onlara da bakıcam aklımda bir de weleda var buradaki anneler çok kullanıyor
Canim ben kızımda kullanmistim manuel pompasını almıştım içinden küçük biberon çıkıyor sonrasında birde büyük aldım ikisi beni gayet idare etti fikir olsun eğer pompada almayı düşünüyorsan içinden biberin cikiyorKızlar bir sorum olacak. Biberon araştırıyorum da. Gönlüm philips avent ten yana. Onun ikili setleri olmuyor muydu iki farklı boyuttan oluşan ben mi yanlış hatırlıyorumbakıyorum setlere ikisi de aynı boyut
Benim kizim aventi pek sevmemisti, 4 5 farkli marka biberon denedim, mamajoo dan cok memnun kaldım ve wee baby. Emzikte oyle bebek sevmeyince sevmiyor, ilk kizim 6 aylikken alisti emzige cok buyuk kurtarıcı oldu bizim için abartmıyorum 100 emzik almışızdir toplamda 3 yasina kadar, boynunda 3 tane ile gezerdiBen cam biberon fikrine ısınamadım bir türlü yaAllah korusun ama korkutuyor beni.
Lansinoh un yenidoğan seti makulmüş. 2 tane var içinde 160 ve 240ml. Fiyatı da 150₺ civarında.
Avent in de var öyle bir yenidoğan seti ama biberonlar ikişer tane. Ve 400₺4 biberon da kalabalık geldi gözüme valla. İnşallah sütüm olursa emzirmek istiyorum. E dediğin gibi pompadan da gelecek bir tane
Gule gule kullan canim ama ayakkabi almak cok riskli birsey ben ve ablamda aldığımız cogu ayakkabıyı giydiremedik, tombis ayaklarına olmadılar cunkuGeldim canlarim geldimTam asi oldugum zaman geldi bu kargolar oyuzden size de gosterememistim iyi hatirlattiniz. Valla pek anlamam kaliteli mi degilmi ama bana iyi geldi kolay da silinebilen bi kumasi var ben sevdim. Detayli resimleri yukluyorum
Musteri hizmetlerindeki adam dedi ki degisim icin talepte bulunurken orada stokta olup olmadigi cikar. Baktim stokta yok yaziyordu. Dedim birkac gun bekliyim belki stok guncellenir, siz bilirsiniz ama zaman gecerse kullanici hatasi olarak degerlendirme yapabilir hepsiburada. Yani ya iade ya da bu sekilde kullanicam. Filesini takinca catlagi farkettik. Esim diyoki file kenarlari zorluyor. Fileyi cikarinca yine catlak daha az gorunuyor. Sunger gibi bisey de alabiliriz bu sekilde zorlayacaksa. Bilemedim artik.Yaa böyle olması can sıkıcı ama eşin haklı akıtma sorunu yaşamazsınız tabanda bir problem yoksa eğer . Değişim süresi kaç gün acaba stok yenilenmez mi ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?