2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar bu tarz organizer alanlar vardı kalitesi falan nasıl iş görürse eğer ben de alayım . Hepsiburada ve trendyol da 52₺ fiyatı . Farklı renkleri de mevcut

Yanlis hatirlamiyosam MissPeaceful almisti bize kalitesini soyleyebilir Ben de bakiyorum onu favorilerime eklemistim hatta secili organizerlerde 2. %50 oluyormus.

Keçeden çanta 21 liraya mı düşüyor MissPeaceful nerdesin canııımm alalım mı ne dersin
Geldim canlarim geldim Tam asi oldugum zaman geldi bu kargolar oyuzden size de gosterememistim iyi hatirlattiniz. Valla pek anlamam kaliteli mi degilmi ama bana iyi geldi kolay da silinebilen bi kumasi var ben sevdim. Detayli resimleri yukluyorum

Eklentiler

• 2B7167DD-75E0-4359-AD2B-1BB6E2FB8574.webp
    112,6 KB · Görüntüleme: 62
  • 84EB8627-9C3F-4FF4-8852-F2364D60B1EA.webp
    151,2 KB · Görüntüleme: 57
  • E4DD9AA4-EAF9-40CA-9C64-E392F2C83686.webp
    116,6 KB · Görüntüleme: 58
  • EB735053-DA28-420D-A2AF-59D31E0EF34F.webp
    140,6 KB · Görüntüleme: 64
  • A1F94FCB-7D54-4465-8FF4-A180FC6C266D.webp
    149,2 KB · Görüntüleme: 58
  • 6BA929AB-A22A-4292-9407-2AFB2E7FE71A.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 59
  • 71B75217-0F49-452D-BF4A-EA12F9F102BB.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 56
  • 3C35A105-FD7A-4F1F-85FC-47F0560204D5.webp
    77,9 KB · Görüntüleme: 61
  • DE8E9F40-6ED2-41C4-BF72-201AC7DEE19B.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 65
Bu da mantıklı geldi şimdi bana

Geldim canlarim geldim Tam asi oldugum zaman geldi bu kargolar oyuzden size de gosterememistim iyi hatirlattiniz. Valla pek anlamam kaliteli mi degilmi ama bana iyi geldi kolay da silinebilen bi kumasi var ben sevdim. Detayli resimleri yukluyorum
Harikalar ya güle güle kullanın çok çok çok beğendim , organizerlardan biz de sipariş verdik merakla bekliyorum sen nasıl oldun iyi misin aşıdan sonra canım?

Ay zaten bu fiyatlara bulamam diyerekten hepsiburada da saatlerce geziniyorum Ben de braun 6515 modelini aldim omrondan beni caydirdiniz Diger arkadqs 11 sene kullandigini soyleyince de braun tercih ettim. Sut sagma icin hala karar veremedim.
Ben mamajoo çiftli aldım dolaptan temiz eksiksizdi öneririm çok iyi yorumlarıda var :)

Bak o zaman göğüs pompasında zaten biberon var acil durumda elinin altında olur. İnsallah ihtiyacınız olmaz ama lazım olursa da eşin gider alıverir, orda yaşasam belki ben de almazdım
Ben de şuan bu fikre daha yakınım valla. Malum hastanelerin etrafı eczane dolu. Kolay temin edilebilir. Ama evet snn yerinde olsak biz de kesin alırdık muhtemelen

Hepsiburada'dan cumartesi aksam verdigim siparis babyjem katlananir kuvet bugun cok hizli sekilde elime ulasti. Gerci bu kadar hizli ulastirmaya ugrasmasalarmis daha iyiymis. Cunku iki tarafi catlamis ama genel olarak kuvet cok kaliteli. Degisim yapmak istedim stokta yok para iadesi yapabiliriz dediler, iade islemleri de 1 ayi bulurmus. Esime kalsa bu sekilde kullaniriz. Cunku ust kisimda catlama oldugu icin akitma sorunu yasamayiz diyor. Iade etsen 230liraya tekrar bu tarz bi urun alabilecek miyiz hayir diyo. Ben catlak yerlerini tamir ederim diyo. Off napicam bilemedim. Ben ve oglum baya uzulduk babamiz bisey olmaz diyor Sizin oneriniz nedir ?
Devitamini sen de ayni yerden almistin eline ulasinca haber verir misin ? Umarim seninkinde bi sorun cikmaz canim.

Eklentiler

• 20211123_153725.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 67
  • 20211123_153751.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 58
  • 20211123_153842.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 71
Harikalar ya güle güle kullanın çok çok çok beğendim , organizerlardan biz de sipariş verdik merakla bekliyorum sen nasıl oldun iyi misin aşıdan sonra canım?
Saol canimm Iyiyim iyiyim cok sukur 2-3 gun baya cektim ama simdi iyiyim Sende artik bebisi hissetmeye baslamissin cok sevindim

Yaa böyle olması can sıkıcı ama eşin haklı akıtma sorunu yaşamazsınız tabanda bir problem yoksa eğer . Değişim süresi kaç gün acaba stok yenilenmez mi ki ?

Onu duymamistim bende bakarim ben dermoeczaneden almistim mustelayi, incia ve sivenonun da kendi siteleri var :)

Kızlar bir sorum olacak. Biberon araştırıyorum da. Gönlüm philips avent ten yana. Onun ikili setleri olmuyor muydu iki farklı boyuttan oluşan ben mi yanlış hatırlıyorum bakıyorum setlere ikisi de aynı boyut
Canim ben kızımda kullanmistim manuel pompasını almıştım içinden küçük biberon çıkıyor sonrasında birde büyük aldım ikisi beni gayet idare etti fikir olsun eğer pompada almayı düşünüyorsan içinden biberin cikiyor

Benim kizim aventi pek sevmemisti, 4 5 farkli marka biberon denedim, mamajoo dan cok memnun kaldım ve wee baby. Emzikte oyle bebek sevmeyince sevmiyor, ilk kizim 6 aylikken alisti emzige cok buyuk kurtarıcı oldu bizim için abartmıyorum 100 emzik almışızdir toplamda 3 yasina kadar, boynunda 3 tane ile gezerdi ilk alistigi sevdigi chicco oldu. O yuzden setler halinde değilde deneme amaçlı yada evde bulunsun diye almak lazım biberon yada emzigi, belki hiç gerek kalmaz yada sevmez belli olmuyor

Gule gule kullan canim ama ayakkabi almak cok riskli birsey ben ve ablamda aldığımız cogu ayakkabıyı giydiremedik, tombis ayaklarına olmadılar cunku uyguna alalim diye düşünüyoruz ama sonra daha pahalıya cikiyor

Yaa böyle olması can sıkıcı ama eşin haklı akıtma sorunu yaşamazsınız tabanda bir problem yoksa eğer . Değişim süresi kaç gün acaba stok yenilenmez mi ki ?
Musteri hizmetlerindeki adam dedi ki degisim icin talepte bulunurken orada stokta olup olmadigi cikar. Baktim stokta yok yaziyordu. Dedim birkac gun bekliyim belki stok guncellenir, siz bilirsiniz ama zaman gecerse kullanici hatasi olarak degerlendirme yapabilir hepsiburada. Yani ya iade ya da bu sekilde kullanicam. Filesini takinca catlagi farkettik. Esim diyoki file kenarlari zorluyor. Fileyi cikarinca yine catlak daha az gorunuyor. Sunger gibi bisey de alabiliriz bu sekilde zorlayacaksa. Bilemedim artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…