Babyjem chicco falan ya mavi ya pembeEvet o nerdeydi bu nerdeydi derdi de olmaz elimizin altında hazır olur ben sipariş vericem canım bu 2 sini . Bi de fırça tarak seti bakıyorsan eğer, chicco nun fırçasında dökülme oluyormuş . Bi arkadaşım fulia ve vose diye 2 markayı önerdi doğal keçi kılından ahşap fırça ve tarak seti bebekler için . Fiyatı chicco ile neredeyse aynı, fırçasında dökülme olmuyormuş bunun. Kullanan yorumlarını okudum herkes memnun , ondan da alıcam sana da fikir olur belki
Yaa sen de benim gibi omrondan caydin dimiKızlar dolar euro yükseldikçe beni de sardı bir korku vallaBen de aşağıdakileri aldım şimdi. Hepsiburada’da anne bebek ürünlerinde 500₺ ye 50₺ indirim de varmış. Göğüs pedini ekledim ben de indirimden faydalanayım diye
Sizlerin de bilgisi olsun
Kozmetik urunlerini bu tarz uygulamalardan almaya cekiniyorum sahte cikar diye korkuyorum.Arkadaslar hepsiburada da mustela urunlerinde indirim var, bebis icin şampuan, yag, pisik kremi vs bakabilirsinizben mustela disinda yine temiz içerikli incia ve siveno markalarini da kullandim
Ona hala karar veremedim kimisi diyor ki boşuna set almayın kullanılmıyor , küçük boy tırnak makası alın yeterli ama hala araştırma içindeyim mantıklı bişey bulursam gönderirim sana da bakarız birlikteBabyjem chicco falan ya mavi ya pembe
yapiyor o yuzden unisex bakiniyordum bu iki markayi dedigin iyi oldu canim. Ahsap cok şık ve kaliteli duruyor. Tirnak makasi seti ne bakiyosun peki ?
Valla ya sizin konuşmalardan sonra içime sinmediYaa sen de benim gibi omrondan caydin dimiHadi bakalim hayirlisi olsun guzel saglikli gunlerde kullanin. Insallah ates olcere pek ihtiyacimiz olmaz ama elimizin altinda bulunsun
Vardı galiba ben de öyle hatırlıyorum canım , biberon aventten vazgeçtim ben lansinoh un uç kısmı ve akış hızından dolayı meme reddi yapmıyormuş bebekler genelde , hem göğüs pompasına da uygun olur ucu fiyat da daha uygun diye lansinoha karar verdim biberonda daKızlar bir sorum olacak. Biberon araştırıyorum da. Gönlüm philips avent ten yana. Onun ikili setleri olmuyor muydu iki farklı boyuttan oluşan ben mi yanlış hatırlıyorumbakıyorum setlere ikisi de aynı boyut
Hiç araştırmadım lansinoh un biberonlarınıVardı galiba ben de öyle hatırlıyorum canım , biberon aventten vazgeçtim ben lansinoh un uç kısmı ve akış hızından dolayı meme reddi yapmıyormuş bebekler genelde , hem göğüs pompasına da uygun olur ucu fiyat da daha uygun diye lansinoha karar verdim biberonda da
Henüz almadım canım set olarak alıcaktım ama vazgeçtim çünkü aldığımız elektrikli göğüs pompasında 1 tane biberon mevcut , onun yanına ek 1 tane daha belki bir büyük boyunu ya da cam olanını alırım yeterli olur diye düşündümHiç araştırmadım lansinoh un biberonlarınıaslında evet pompayla uygun olması iyiymiş. Ben de bir araştırayım. Sen nasıl aldım canım, tek mi, set mi? Linki varsa paylaşabilir misin?
Ben cam biberon fikrine ısınamadım bir türlü yaHenüz almadım canım set olarak alıcaktım ama vazgeçtim çünkü aldığımız elektrikli göğüs pompasında 1 tane biberon mevcut , onun yanına ek 1 tane daha belki bir büyük boyunu ya da cam olanını alırım yeterli olur diye düşündüm
Ben cam biberon fikrine ısınamadım bir türlü yaAllah korusun ama korkutuyor beni.
Lansinoh un yenidoğan seti makulmüş. 2 tane var içinde 160 ve 240ml. Fiyatı da 150₺ civarında.
Avent in de var öyle bir yenidoğan seti ama biberonlar ikişer tane. Ve 400₺4 biberon da kalabalık geldi gözüme valla. İnşallah sütüm olursa emzirmek istiyorum. E dediğin gibi pompadan da gelecek bir tane
Çok çekiniyorum internetten bakım ürünü almaya sanırım onları eczaneden temin edicem, marka önerisi için çok teşekkürler mutlaka onlara da bakıcam aklımda bir de weleda var buradaki anneler çok kullanıyorArkadaslar hepsiburada da mustela urunlerinde indirim var, bebis icin şampuan, yag, pisik kremi vs bakabilirsinizben mustela disinda yine temiz içerikli incia ve siveno markalarini da kullandim
Aynen benim dediğim yenidoğan seti de bu canımBak bunlar cam değil beni de korkuttunuz camdan vazgeçtimLANSINOH Hoşgeldin Bebek Biberon Seti - Fiyatı, Yorumları
LANSINOH Hoşgeldin Bebek Biberon Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl bence bu kadar biberon yeter napcaz 4-5 tane biberonu
Evet doğru düşünüyorsun bence de keşke hiç böyle şeylere ihtiyacımız olmasa , ama hazır indirim varken elimin altında olsun istedim ben malum uzakta yaşadığım icin temin etmem bir parça daha zor olur burda . Bi de meme reddi yapmadığına dair epey yorum okudum araştırdım ama tabiki de insallah hiç ihtiyacımız olmaz canımmmpembemanolya O Obayram bi yanim biberon alma diyor. Meme, enjektor hic olmadi cay kasigi baya direteyim alismasin ilk etaptaki hep emsin. Cunku sutun devamliligi icin tek gereken sey emmek veya pompa. Hani suanki fiyatindan bi 50lira daha pahali olur en kotu ihtimal, baktim emmeyi red ediyor babasi yarim saate temin eder. Yanlis mi dusunuyorum acaba. Cunku cidden gogusumde emmesini cok istiyorum
Rica ederimAynen benim dediğim yenidoğan seti de bu canımşuan buna yakınım ben de. Pompayla uyumlu olması da cezbetti açıkçası biraz sağolasın
Tabi senin durumun farkli canim. Bu arada kece canta ve bakim cantasini aldim. Ne kadar kalitesiz olabilir ki. Gunluk el altinda bulunsunlar.Evet doğru düşünüyorsun bence de keşke hiç böyle şeylere ihtiyacımız olmasa , ama hazır indirim varken elimin altında olsun istedim ben malum uzakta yaşadığım icin temin etmem bir parça daha zor olur burda . Bi de meme reddi yapmadığına dair epey yorum okudum araştırdım ama tabiki de insallah hiç ihtiyacımız olmaz canımmm
Hayırlı olsuun ben de sipariş verdim canım mutlaka işe yarayacaktır, bi de o fırça setinden aldımTabi senin durumun farkli canim. Bu arada kece canta ve bakim cantasini aldim. Ne kadar kalitesiz olabilir ki. Gunluk el altinda bulunsunlar.
Fulia'dan mi aldin yoksa vose mu ?Hayırlı olsuun ben de sipariş verdim canım mutlaka işe yarayacaktır, bi de o fırça setinden aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?