Canim
Canim ayni senin dedigin gibi besleniyorum bende ama aralarda yemem cogaldiilk 3 ay hic kilo almadim cok guzel dengeli gidiyodum tatli istegim de yoktu, tatli istegim gelir gelmez kilo artisi basladi. Senin gobegin gayet guzel benimde suan boyle, ama sen sadece ne guzel gobekten almissin. Ben zaten bacaklardan aliyorum hemen sismeye basladilar
Ben 7 kilo aldim ama bizim bidik haftasina gore kucuk yani kiloya bakmiyor canim hic endiselenme
Ay canim saglikli olsunlar da kilosu az olan da buyuyor valla 2500dogup simdi fistik gibi yanaklari olan bebekler biliyorum ama annelik iste bu doktorun dedikleri de cok dogru aslinda ama annelik hormonlarimiz ve kategoriler bizi tedirgin edebiliyor
Oyyy maşallah ya çok tatlı çıkmış göbeğin benimki öyle görünmüyo su an midemden rahatsizim yediklerini sindiremiyorum diye rahatsız oluyorum çok yememeye calisiyorum
Ben 10 sene once hemoroid ameliyati oldum. Ve hala ara ara hemoroidim kendini belli eder. Hamilelikte de kacinilmaz bi sorun sindirim.. bi ara cok fena oldum, tualete cikamiyodum kremle falan haloldu. Bir daha o sorunu yasamamak adina gun icinde muzu oglen 12-14arasi yemeye calisiyorum. Kabiz yapan seyleri oglen yiyorum ki ertesi gun sindirim sorunu yasamayayim diye. Birde cekirdekli kuru uzum de iyi geldi bana. Havalar sogudu aksamlari bi bardak cay iciyorum. Tatlandirmak adina kuru uzum kayisi yiyorum sabah etkisini goruyorum.
 Fikir olur belki.
 Fikir olur belki. 
Yok ya mllen seninkisi gayet normal bana doktor uçuyorsun kilo konusunda dedi.
Dedim ya 11 kilo şuan bu hafta da çok zaten seninkisi daha normal geldi bana.
Bebişte normal gidiyor bence niye kendini üzüyorsun ki
Oy fıstık o göbeği yerimm beeeen
Canim gebelik sekeri olmadigi muddetce bi sorun olmaz ya gorumcem 18kilo almis. Dogumdan ciktiktan sonra 8kilosu gitmis. Kalan 10 kiloyi da emzirince vermis. Bence kilo sagligi tehdit etmedikce hamilelikte cokta kafaya takilmamali. Ben valla 15kilo alsam hic uzulmem saglik sorunu yasamiyorsam tabi.
Tamam canim öperim.
Ben pinterestten araştırmalar yapayım baska birseyler bulayım kristal balon güzel ama erkek bebek odasına pek uymayacak haklısın. Eşime gorselle gelip yaptırdıkları oluyor bende öyle yapacağım
Bende kendimi öyle hissediyorum ama doktor iyisin dedi.
Ayy ne güzel işte bosver.
Maşallah her şeyi yiyorsun ama almıyorsun ne güzel.
Insallah bebege yariyodur da yoksa cidden cok uzulurum. Cunku kiloya onem vermiyorum. Onemli olan evladimin iyi olmasi.

Ben 21 haftadayim + 7 kilodayim maleseffff
 Ben 21 haftadayim + 7 kilodayim maleseffff

İnan bizde de bu tarz problemler var , hem kendi ailemden yana kırıldığım çok şey oluyor hem bazen eşime kırılıyorum ama üstünde durmamaya çalışıyorum . Şu an küçücük bir problemi bile kırk katı yapabilecek durumdayız çünkü hormonlarımız olmuş tavan
 İnan bizde de bu tarz problemler var , hem kendi ailemden yana kırıldığım çok şey oluyor hem bazen eşime kırılıyorum ama üstünde durmamaya çalışıyorum . Şu an küçücük bir problemi bile kırk katı yapabilecek durumdayız çünkü hormonlarımız olmuş tavan  bunların üstünde durup hamileliği burnumuzdan getirmeyelim hiç
 bunların üstünde durup hamileliği burnumuzdan getirmeyelim hiç 
 Sen yarın oğluşunu bir gör bak hiçbir şeyin kalmayacak
 Sen yarın oğluşunu bir gör bak hiçbir şeyin kalmayacak 

Insallah olmicaz aminnnnnnn
 Insallah olmicaz aminnnnnnn

sen uyandığında iyi düşün bi sünger çek, bebeğini ve çekirdek aile olarak bir arada olacağınızı düşün, pozitif başla güne
 sen uyandığında iyi düşün bi sünger çek, bebeğini ve çekirdek aile olarak bir arada olacağınızı düşün, pozitif başla güne