Ben de senin gibi dusunuyorum baskalarini daha onde tutuyor gibi..
Kesinlikle canim onlarin nesli farkli diye bazi seyleri anlayamiyolar ama anlamalarini istiyoruz. Umarim ben kendi cocugumda ayni duyarsizligi yapmam. Bence cekirdek aile herseyden once gelir.
Evet canim 1 saat ucakla gitmek ve 3bucuk saat ucakla gitmek farki gozunde buyuyor. Oraya 1 hafta gitmeye degiyor turkiyeye en az 3 hafta lazim kafasinda herkes.. annemler 10 kardes, yani sira bana gelse bile araya baska arayanlar giriyor.. Cunku dayimlar teyzemler surekli annemi davet ediyolar. E orada gul gibi de bakiyolar vakit geciriyolar. Sanirim ben ve esimin yaninda bu kadar keyif almaz. :)
Sagol canim benim sen de seviliyosun 

giris cikis konusunda sorun neden olsun ki ? Bak mesela fr'nin proseduru soyle. Anne nerede dogum yaparsa hastaneden belge alir, yeminli tercumana bu belgeyi 3 hafta icinde tercume ettirip bulundugu ulkedeki konsolosluga evlilik cuzdaniyla birlikte gonderir ve konsoloslukta bebisin kimligini cikartinca mail ile anneye haber eder, anne gider bebisin kimligini ve evlilik cuzdanini randevuyla alir. Bu kadar basit aslinda. Sen de belcikanin prosedurunu bi ogren assagi yukari aynidir canim.
Kizlar bu arada es konusunda evet odunlar o an jeton dusmuyor. Bir de bizim gibi sicagi sicagina konusmayi sevmiyolar. Beyfendi birde salonda uyumus, hos son birkac haftadir gobek ciktikca yalniz uyumak cok iyi geliyor. 

Baktim az once geldi uyandirdi, krep yapayim mi dedi. Gonlumu fethetti. Krebe kanmayacak kadin var midir ? Yoktur bence