2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar bize dua edin olur mu bebeğim iyi çok şükür. Ama rahmimde açıklık gördüler detaylıda. Doktorumu aradı radyolog. Şimdi kendi doktoruma geldim bekliyorum
Canım dua ediyorum inşallah herşey yolunda olacak. Sen inan ve dua et. Haberlerini bekliyorum canım.

Kızlar herkese teşekkürler. 1 cm açıklığım varmış. Bebeğin de kafası rahim ağzında.
Serviks uzunluğu 27 mm e düşmüş. 25 mm altı dikiş uygulayabiliriz. Maalesef erken doğum riskin var dedi.
İki ilaç verdi. Proluton depot u 3 günde bir yaptı. Pazartesi tekrar kontrol ilaçların işe yarayıp yaramadığına bakacakmış. Tuvalet dışında kalkmak yok.
Hiç iyi değilim. Birini kaybettim. Kalanla avuttum kendimi. Şimdi onu da kaybedersem…

Hayır ya kötü düşünme lütfen.
Doğuma kadar yatacaksın canım bebeğinde sağ salim doğacak inşallah.
Sen buna inan güven annesi oda senden güç alacak

Bu cuma günü az önce kuranımı okudum canım. Sana da dua ettim. Sen içini ferah tut. Allahın izniyle hiçbir şey olmayacak bebeğine. Bol bol yat dinlen artık. Önemli olan stres yapmaman. Güzel düşün ki her şey güzel olsun.

canım kötü düşünme rabbim yardımcın olsun inşallah sağlıcakla kucağına alacaksın bebeğini sen dinlen bu ara dikkat et gececek bu günlerde hayırlısı ile

İçini ferah tut , bol bol dinlen hiçbir şey olmayacak Allah’ın izniyle Bir arkadaşım da böyle bir şey yaşadı bir süre dinlendi kalkmadı o dönemi atlattı sonrasında da 38.haftada bebişini sağlıkla kucağına aldı pozitif düşün pozitif olsun dualarımız hep seninle canım

Sen gönlünü ferah tut. Pozitif düşüncenin gücüne inan. Hiçbir şey olmayacak bebeğim sapasağlam doğacak diye telkinde bulun kendine lütfen

Dua edeceğiz senin için, bu haftalara geldin çok şükür şimdi doktorun dediklerini uygula. İnşallah her şey yolunda gidecek. Stres yapmamaya çalış biliyorum zor ama bebeğininde seninde sakin kalmaya ihtiyacınız var.

Kızlar kilodan bahsetmişsiniz. Ben 71 ile hamile kaldım su an 74 kiloyum. Sanırım aranizda hala kusan bir ben kaldım. O yüzden her şeyi yiyemiyorum midem bulanıyor. Bebeğin gelişimi haftasıyla orantılı demişti doktor 18+1 deyken 253 gramdı. Sizce normal mi?

Kızlar bize dua edin olur mu bebeğim iyi çok şükür. Ama rahmimde açıklık gördüler detaylıda. Doktorumu aradı radyolog. Şimdi kendi doktoruma geldim bekliyorum
Rabbim vaktinde bebeğini kucağına almanı nasip etsin cnm yardımcın olsun insAllah

Korkma cnm bol bol dinlen dua et insAllah bebisin seni yanlız birakmayâcak

Ya bendede mide bulantısı gecm3di hala cnm çok şükür kusma yok ama kusmak daha iyi sanırım bağlantıyla kaydoluyorum birşeyler yesemde yemes3mde midem bulaniyo

Kendini üzme genelde açıklık sık olan bir durum hamilelikte kasılma olursa sıkıntı onlar içinde ilaç yada dikiş önerir doktor dinlenirsin de düzelir inşallah

Hayir hayir hayirrrr moral bozmayacagizzz, cunku sen cok guclusun yatarak bu donemi de atlatacaksin insallah Lutfen wc disinda ayaga kalkma ne olursun, surekli kuruyemis meyve ye bulabilirsen kizilcik marmelati al heegun bir kasik ye. En onemlisi de bol su Bu donemi beraber atlatcaz insallah hic merak etme

aynen bende sabah olsun istemiyorum resmen. sadece sabahları kusuyorum ve bazı geceler ne oluyorsa nadirde olsa kusma oluyor
Ah canim ya sende benim gibi en başından beri kusanlardansın ben kabullendim artık dokuz ay böyle gidecek gibi duruyor. Canım isteyerek şunu da canım çekerek yiyorum dediğim hiçbir şey yok.

Ah canim ya sende benim gibi en başından beri kusanlardansın ben kabullendim artık dokuz ay böyle gidecek gibi duruyor. Canım isteyerek şunu da canım çekerek yiyorum dediğim hiçbir şey yok.
bence de 9 ay böyle geçecek bende buna kesin gözüyle bakıyorum artık . birde mide yanması eklendi bana hayırlı ola

canim sen kendine dikkat, aklina olumsuz seyler getirmemeye bebegine guzel enerji vermeye devam et.. her sey cok guzel olup ilerleyecek bebegine saglikla kavusacaksin insallah dualarimiz seninle

İyi düşüneceğiz iyi olacak Allah ın izniyle canım. Gönlünü ferah tut bol dua et çok var bu şekilde gebeliğini devam ettirip sağlıkla kavuşan adla kötüyü çağırmak yok emi cnmm benim
Detaylı ultrasonda mı belli oluyor serviks uzunluk bana hiç bahsetmedi böyle şeylerden. Gerçi ağzını açmaya üşeniyor herif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…