Canim konsoloslugu arayip bilgi almaya calis onemli bi konu. Ama su da bi gercek ilk cocuk insan esiyle o anlari yasamak istiyor. Yani bisey oldu gelemedigini dusun ben cok uzulurdum o yuzden turkiye en mantiklisi.Valla arastirabilecegim bir yer yok ki kuzum cok baktim ama genel olarak yurtdisinda dogum yaparsaniz annenin kimligine geciyor yaziyor. Ama turkiye avrupa olmadigi icin onun proseduru yazmiyor. Daha once amcamin esi de ayni sekilde burda dogum yapti o da sanirim senin yaptigin gibi 30 gun icinde belcikaya bildirmesi gerekiyordu falan mahkemelik oldular da sonunda hallettiler. En iyisi ben herkesi rahatlatmak adina bu konuda daha cok arastirma yapayim.
Esine gelince de cok sevindim gonlunu almasinaOnlara da zor canim biz de biraz alttan aldik mi bu zor donemi beraber atlatcaz insallah
Aaaa hiç aklıma gelmezdi cımbızı bu amaç icin kullanacağımızAynen canim derlerdi de anlam veremezdim, gercekten insan yasayinca basina gelince anliyor.
Aynen canim oglumu da gorsem tamamdir.Ben maalesef kendi anlasin istiyorum da iste dedigin gibi direk konusmak lazim. Biz de 2015de tanistik. 2019 sonunda evlendik. 7 sene olacak hayatimda ama hala anlasamamazliklar oluyor Ya bu arada bi arkadasim bakim setinden cikan cimbizin bebegin burnunda olusan sumukleri almaya yardimci oldugunu soyledi. Bez peceteyle tamamen alamiyosun burunlari kucuk o cimbizlarla kolay oluyo dedi. Gecen diyoduk ya ne ise yarayacak diye Bugun yine oglana alisverise cikicam. Ya gecen cuma kucucuk bisey almistim e bebekten 21 lirami neydi. Dun e bebek uygulamasinda gezinirken 35liraya ciktigini gordum. Valla yilbasi gelmeden fiyatlara zam gelmis. Vay halimize... yine sukrediyorum kendi halime, ya daha zor durumda olan napsin..
Güzel hamişler size bir sorum var :)
Gece hamile yastığı ile uyuyorum ancak bir iki haftadır sürekli sırtım ağrıyor. Bu sorunu yaşayıp çözümü olan var mı? Bu arada ben sadece demir hapı kullanıyorum doktorum başka bir takviye vermedi.
Benimde öyle cnm sanki yediğim bir lokma bile boğazımda diziliyo patlayacak gibi hissediyorum göbeğim az midem gobegimdençok cikiyo sisiyoBulantilar gidince bende herseye saldıran yemek istiyorum ama karnım çok şişiyor sanki azıcık yesem patlayacak gibi oluyorum. Bende istedigim yiyecekleri az az ekmek hiç yemeden tüketiyorum. 1 kepçe çorba içsem karnım şişmiş hissediyorum. Sizde böyle oluyor mu . Canım yemek istiyor ama karnımda yer yok gibi hissediyorum.
Ben 175 im eşim 193 bende bebeğin doğacak boy ve kilosunu cok merak ediyorum. Kız bebek Allah nasip ederseEvet canım abisi 53cmdi o da 57cm di. Buda sanırım o civarlarda olucak. Ben 1.76 eşim 1.87 civarı.
Ya benimde bu son zamanlarda çok aşırı başım agriyo doktor bana kramplar için magnezyum vermişti demir ilacı ve d3 vitamini verdi de ben magnezyumlu kramp olmadığı sürece kullanmıyordum kullanayim en iyisi ağrılarım gecsinBenim bir dönem ilk başlarda yani aşırı baş ağrım ve bacak ağrım olmuştu.
Doktora anlatınca magnezyum eksikliğinden demişti o günden beri de her gün magnezyum desteği alıyorum.
Ağrılarım yok denecek kadar az.
Bu arada çalışıyorum, eve gidince ev işi temposu ona rağmen çok çok iyiyim.
Sen bir söyle istersen sana da yazar.
Ya benimde bu son zamanlarda çok aşırı başım agriyo doktor bana kramplar için magnezyum vermişti demir ilacı ve d3 vitamini verdi de ben magnezyumlu kramp olmadığı sürece kullanmıyordum kullanayim en iyisi ağrılarım gecsin
Sağol cnm bilgilendirdigin icinDüzenliyor canım bütün ağrıları kullan tabi.
cuma vakti rabbim yar ve yardımcın olsun canımKızlar bize dua edin olur mubebeğim iyi çok şükür. Ama rahmimde açıklık gördüler detaylıda. Doktorumu aradı radyolog. Şimdi kendi doktoruma geldim bekliyorum
Iyi fikir canim drek oraya sorayim en iyisi. Heh soyle bide benim gozumden bakan birinin olmasi ne guzelmis saol canimCanim konsoloslugu arayip bilgi almaya calis onemli bi konu. Ama su da bi gercek ilk cocuk insan esiyle o anlari yasamak istiyor. Yani bisey oldu gelemedigini dusun ben cok uzulurdum o yuzden turkiye en mantiklisi.
Selam kızlarçok şükür adam akıllı bir detaylıya girdim. Ancak velakin benim oğlanın beyni pek bi kıymetli sanırım yine göstermiyor
Yarım saat sürdü. Herşeyi ölçtü biçti. Beynini göstermedi.
10 dkka ara verdik yürüdüm meyvesuyu içtim tekrar gittim 10 dkka boyunca baktı yine yok. Sağa yatarken gitmiş aynı şekilde sola yatmış
Şimdi bir saat ara verdik birazdan tekrar gireceğim
&Kuzum bebisin iyi olmasina cok sevindimm cok sukurKızlar bize dua edin olur mubebeğim iyi çok şükür. Ama rahmimde açıklık gördüler detaylıda. Doktorumu aradı radyolog. Şimdi kendi doktoruma geldim bekliyorum
Kuzuum dur bi kendi doktorun baksın hemen panik yapma strese girmeKızlar bize dua edin olur mubebeğim iyi çok şükür. Ama rahmimde açıklık gördüler detaylıda. Doktorumu aradı radyolog. Şimdi kendi doktoruma geldim bekliyorum
Ben de çalışıyorum ama evden olsada bazen bilgisayara eğilerek çalışıyorum bu da yanlış ama belkide o da ek oluyordur. Soracağım bir sonraki gidişimde doktoruma, teşekkür ederimBenim bir dönem ilk başlarda yani aşırı baş ağrım ve bacak ağrım olmuştu.
Doktora anlatınca magnezyum eksikliğinden demişti o günden beri de her gün magnezyum desteği alıyorum.
Ağrılarım yok denecek kadar az.
Bu arada çalışıyorum, eve gidince ev işi temposu ona rağmen çok çok iyiyim.
Sen bir söyle istersen sana da yazar.
Ben de çalışıyorum ama evden olsada bazen bilgisayara eğilerek çalışıyorum bu da yanlış ama belkide o da ek oluyordur. Soracağım bir sonraki gidişimde doktoruma, teşekkür ederim
Allah yardımcın olsun canım, bir doktoruna da görün, vardır elbet çözümüKızlar bize dua edin olur mubebeğim iyi çok şükür. Ama rahmimde açıklık gördüler detaylıda. Doktorumu aradı radyolog. Şimdi kendi doktoruma geldim bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?