Moralini bozma canim, cok sansliymissin ki bunu farkeden bir doktora rastlamissin, bende ilk gebeligimi hep yatarak geçirmiştim, Rabbim ömür vermişse sag salim doguyorlarKızlar hepinizden Allah razı olsuniyiki varsınız valla. İyi kötü ne olsa buraya geliyorum. Nasıl alışmışım sizlerle paylaşmaya
Ne hissedeceğimi ne düşüneceğimi bilemiyorum. Doktorun söylediklerini yapmaktan başka birşey gelmiyor elimden. İnşallah pazartesi güzel haberler alacağım. Dinlenerek ilaçlarla toparladığını görürsem inşallah rahatlarım biraz.
Şükrediyorum ki tekrar ettim detaylıyı ve bu kadar ilgilenildi bugün benimle. 3 kere denedi radyolog sağolsun ara vere vere.
Ve o üniversite hastanesindeki adama zerre hakkımı helal etmiyorum. Allah’a emanetti evladım demekki bugün gitmesem
Kabızlık vardı hatta zeytinyağ içiyordum hergun ve incir yiyordum ama care olmadı mecbur ilaç başladım.Bende öyleyim pink.
Bazen açım ama karnım şiş diye yiyemiyorum.
Ödem ve kabızlıktan olabilir.
Hareketsizlikte yapıyor.
Senin ki de fena öyle de olursa ne varsa yiyor insanYa başlarda biraz öyleydim ama bir süredir tam tersi. Hele son zamanlarda midemde sonsuz yer varmış gibi doymuyorum hiç, yeter bu kadar diyip bırakıyorum elimden, korkutuyor bu durum beni. Sonradan yediklerim çok rahatsız ediyor midemi bağırsaklarımı
Magnezyum gerekiyordur. Maden suyu iç hergun mineral, magnezyum almış oluyorsun. Benim de bacaklarim kasiliyor kitleniyor hergun soda içiyorum şimdi magnezyum da almaya başladım isallah geçecek.Güzel hamişler size bir sorum var :)
Gece hamile yastığı ile uyuyorum ancak bir iki haftadır sürekli sırtım ağrıyor. Bu sorunu yaşayıp çözümü olan var mı? Bu arada ben sadece demir hapı kullanıyorum doktorum başka bir takviye vermedi.
Goguslerim cok buyudu, midem ayrı çıkıyor alttan göbek çıkıyor, kalça küçük, popo küçük üçgen vucud oldumBenimde öyle cnm sanki yediğim bir lokma bile boğazımda diziliyo patlayacak gibi hissediyorum göbeğim az midem gobegimdençok cikiyo sisiyo
Kızlar bize dua edin olur mubebeğim iyi çok şükür. Ama rahmimde açıklık gördüler detaylıda. Doktorumu aradı radyolog. Şimdi kendi doktoruma geldim bekliyorum
Rabbım yardım etsin canım dinlen, yorma kendini gerçekten faydasını göreceksin. Rahim agzini dikerlerse hiçbiriyle olmaz böyle açılmayı durduruyorlar. Benim gecen hafta sancim vardı biliyorsun sancı olunca yapacak birsey olmuyor ama moreli bozmadan devam hayata Rabbim yardımcın olsun. Isallah sıkıntı olmadan kucağına alacaksın bebegini. Kabızlık çok önemli, kabız olma tuvalette hiç zorlanma. İlaç kullan gerekirse ben simdi hergun kullanıyorum.Kızlar herkese teşekkürler. 1 cm açıklığım varmış. Bebeğin de kafası rahim ağzında.
Serviks uzunluğu 27 mm e düşmüş. 25 mm altı dikiş uygulayabiliriz. Maalesef erken doğum riskin var dedi.
İki ilaç verdi. Proluton depot u 3 günde bir yaptı. Pazartesi tekrar kontrol ilaçların işe yarayıp yaramadığına bakacakmış. Tuvalet dışında kalkmak yok.
Hiç iyi değilim. Birini kaybettim. Kalanla avuttum kendimi. Şimdi onu da kaybedersem…
Ultrasondan ölçüyor doktor bende her kontrolde, hatta ilk ona bakiyor bebekten önce bazen emin olmak için alttan da baktıkları oluyor ama daha riskli durumlardaİyi düşüneceğiz iyi olacak Allah ın izniyle canım. Gönlünü ferah tut bol dua etçok var bu şekilde gebeliğini devam ettirip sağlıkla kavuşan adla kötüyü çağırmak yok emi cnmm benim
Detaylı ultrasonda mı belli oluyor serviks uzunluk bana hiç bahsetmedi böyle şeylerden. Gerçi ağzını açmaya üşeniyor herif
Evet canım detaylıda bakılması gereken ölçümlerden biri aslında. Salı günü ünüversitede bakılmadı bana da. Diğer şeyler de çok içime sinmediği için ikinci kez yaptırdım ben detaylıyı.İyi düşüneceğiz iyi olacak Allah ın izniyle canım. Gönlünü ferah tut bol dua etçok var bu şekilde gebeliğini devam ettirip sağlıkla kavuşan adla kötüyü çağırmak yok emi cnmm benim
Detaylı ultrasonda mı belli oluyor serviks uzunluk bana hiç bahsetmedi böyle şeylerden. Gerçi ağzını açmaya üşeniyor herif
Canım çok sık karşılaşılan ve sorunsuz doğuma gidilen bir durum. Hiç canını sıkma, doktorun dediklerine harfiyen uy. İnşallah progestan işe yarayacak ve toparlayacaksın. Hepimiz senin için dua edeceğizKızlar herkese teşekkürler. 1 cm açıklığım varmış. Bebeğin de kafası rahim ağzında.
Serviks uzunluğu 27 mm e düşmüş. 25 mm altı dikiş uygulayabiliriz. Maalesef erken doğum riskin var dedi.
İki ilaç verdi. Proluton depot u 3 günde bir yaptı. Pazartesi tekrar kontrol ilaçların işe yarayıp yaramadığına bakacakmış. Tuvalet dışında kalkmak yok.
Hiç iyi değilim. Birini kaybettim. Kalanla avuttum kendimi. Şimdi onu da kaybedersem…
Ya bakıyor da bana bir şey söylemiyor ya da bakmıyor. Ben değiştireceğim bu dr u. Geçen gün tsh 3.45 gibi bişi çıkmıştı. Kan tahliline baktı görmedi bile. Ben sordum evet 2 gibi isteriz ama sınırda senin istersen dahiliyeye git dedi. Deli oldum yaUltrasondan ölçüyor doktor bende her kontrolde, hatta ilk ona bakiyor bebekten önce bazen emin olmak için alttan da baktıkları oluyor ama daha riskli durumlarda
Çok sağol canım inşallahMoralini bozma canim, cok sansliymissin ki bunu farkeden bir doktora rastlamissin, bende ilk gebeligimi hep yatarak geçirmiştim, Rabbim ömür vermişse sag salim doguyorlar0 Progestan vermiştir mutlaka doktorun ama ben yinede hatırlatayım dedım, bir kaç doktorum progestani vajinal alınca dikis atılmış kadar etki ediyor demisti, birde pessar diye bir halka var, dikiş yerine onuda kullaniyorlar, insallah lazim olmaz ama aklında bulunsun diye söylemek istedim, içini ferah tut gecicek inşallah bu gunler
İnşallah canım çok sağolCanım çok sık karşılaşılan ve sorunsuz doğuma gidilen bir durum. Hiç canını sıkma, doktorun dediklerine harfiyen uy. İnşallah progestan işe yarayacak ve toparlayacaksın. Hepimiz senin için dua edeceğiz
Bazi doktorlar herseyi pek önemsemiyor malesef, iyisini bulmak zaman alabiliyorYa bakıyor da bana bir şey söylemiyor ya da bakmıyor. Ben değiştireceğim bu dr u. Geçen gün tsh 3.45 gibi bişi çıkmıştı. Kan tahliline baktı görmedi bile. Ben sordum evet 2 gibi isteriz ama sınırda senin istersen dahiliyeye git dedi. Deli oldum ya
Evet cnm zorundan tiksiniyor artık herseydenMaalesef eskisi kadar olmasa da her gün en az bir kere kusuyorum. O kadar zor ki artık çok yoruldum.
Ya aslında ben orantiliyimda benimde göğüslerim.hamileliklerde direk buyuyoKabızlık vardı hatta zeytinyağ içiyordum hergun ve incir yiyordum ama care olmadı mecbur ilaç başladım.
Senin ki de fena öyle de olursa ne varsa yiyor insan
Magnezyum gerekiyordur. Maden suyu iç hergun mineral, magnezyum almış oluyorsun. Benim de bacaklarim kasiliyor kitleniyor hergun soda içiyorum şimdi magnezyum da almaya başladım isallah geçecek.
Goguslerim cok buyudu, midem ayrı çıkıyor alttan göbek çıkıyor, kalça küçük, popo küçük üçgen vucud oldum
Rabbım yardım etsin canım dinlen, yorma kendini gerçekten faydasını göreceksin. Rahim agzini dikerlerse hiçbiriyle olmaz böyle açılmayı durduruyorlar. Benim gecen hafta sancim vardı biliyorsun sancı olunca yapacak birsey olmuyor ama moreli bozmadan devam hayata Rabbim yardımcın olsun. Isallah sıkıntı olmadan kucağına alacaksın bebegini. Kabızlık çok önemli, kabız olma tuvalette hiç zorlanma. İlaç kullan gerekirse ben simdi hergun kullanıyorum.
Canim benim moralini bozma icini ferah tut arkadasimin 0.5mm, suan 28 veya 30 haftalik olmasi lazim. Ona da detayli da bu bilgi verilmis. Erken dogum riskine karsi hep yatmasi onerilmis. Ve 1aydir evinde yatiyor. Cok sukur hicbir sorun yasamadi ve sen de yasamayacaksin. Bol bol uzan dinlen. Birak evin isini gucunu dert etme. Bu sekilde olup gayet hic sorun yasamamis insanlar var benim de yakindi doktorum uyarmisti o yuzden cok arastirmistim. Yani hic guzel canini sıkma. Bu mubarek cuma gunu dualarimiz seninle.Kızlar herkese teşekkürler. 1 cm açıklığım varmış. Bebeğin de kafası rahim ağzında.
3.45 tsh icin çok yüksek iki katı neredeyse. Bebeğin gelin gelişimi açısından çok önemli. Ben ilk hamilelikte bildiğim için her ay düzenli kan veriyorum biraz yükselirse de doktora söyleyip dozu yukselttiriyorum. Başka bir doktora görün istersen. Dahiliye doktoruna gitmeden troid ilacı yazabilir ama uğraşmak istememiş.Ya bakıyor da bana bir şey söylemiyor ya da bakmıyor. Ben değiştireceğim bu dr u. Geçen gün tsh 3.45 gibi bişi çıkmıştı. Kan tahliline baktı görmedi bile. Ben sordum evet 2 gibi isteriz ama sınırda senin istersen dahiliyeye git dedi. Deli oldum ya
Allah yardımcın olsun. Isallah doktordan hayırlı haberler gelir. Bol su iç buna dikkat xanim. Dualarım seninleKızlar benim bir haftadır çamaşırıma su gibi akıntı geliyordu. Görmezden geldim ama toplamda 5 kere olunca doktoruma söyledim hemen gel bakalım dedi. Su sızıyorsa yatıracakmış hastaneye. Vajinal muayene etti, şiddetle öksürttü su gelişi yok dedi ama turnusol kağıtlı bir ped verdiler iki saat sonra bakıp rengi maviye döndüyse amnion sıvısı olabilirmiş. Benim biraz maviye döndü. Çok canım sıkıldı. Doktora yazdım fotoğrafını gönderdim cevabını bekliyorum. Nolur dua edin
Sen hatırlat gerekirse ısrarlı ol. Ben diğer hamilelikte hem iğne hem vajinal progestan kullandım. Progestan rahim çok güçlendiriyorÇok sağol canım inşallah
Proluton depot oluyordum haftada bir. Onu 3 günde 1e çıkardı. Ayrıca progestan eklemedi. Pazartesi belki duruma göre ekler. İlk aylar kullandırmıştı çünkü. Ben de bir hatırlatırım yine.
Maşallah baldudak beye ne güzel . Benim oğlan yüzünü kapatıyor . Secde eder pozisyonda yatıyorBu acil kontrol vesilesiyle bu yakışıklının ilk defa yüzünü görmüş oldum. Sizi Teoman bey ile tanıştırayım
Kodadı: Baldudak
Kızlar benim bir haftadır çamaşırıma su gibi akıntı geliyordu. Görmezden geldim ama toplamda 5 kere olunca doktoruma söyledim hemen gel bakalım dedi. Su sızıyorsa yatıracakmış hastaneye. Vajinal muayene etti, şiddetle öksürttü su gelişi yok dedi ama turnusol kağıtlı bir ped verdiler iki saat sonra bakıp rengi maviye döndüyse amnion sıvısı olabilirmiş. Benim biraz maviye döndü. Çok canım sıkıldı. Doktora yazdım fotoğrafını gönderdim cevabını bekliyorum. Nolur dua edin
İnşallah canım çok sağol. Arkadaşın da sağlıkla zamanında kucağına alsın yavrusunu inşallahCanim benim moralini bozma icini ferah tut arkadasimin 0.5mm, suan 28 veya 30 haftalik olmasi lazim. Ona da detayli da bu bilgi verilmis. Erken dogum riskine karsi hep yatmasi onerilmis. Ve 1aydir evinde yatiyor. Cok sukur hicbir sorun yasamadi ve sen de yasamayacaksin. Bol bol uzan dinlen. Birak evin isini gucunu dert etme. Bu sekilde olup gayet hic sorun yasamamis insanlar var benim de yakindi doktorum uyarmisti o yuzden cok arastirmistim. Yani hic guzel canini sıkma. Bu mubarek cuma gunu dualarimiz seninle.
Canim ilk 3 ay 2.5 uzerinde olmasini istemiyorlar . Sonraki aylar 3 uzerinde istemiyolar. Seninki cok yuksek degil ama bence dusuk dozla bi tiroid ilacina baslamanda fayda var. Tabiki de dahiliye doktorunun kontrolunde. Buyuk ihtimalle 25 veya 50likle baslatirlar. Ben normalde 75lik kullaniyodun hamilelikte 125e cikardilar.Ya bakıyor da bana bir şey söylemiyor ya da bakmıyor. Ben değiştireceğim bu dr u. Geçen gün tsh 3.45 gibi bişi çıkmıştı. Kan tahliline baktı görmedi bile. Ben sordum evet 2 gibi isteriz ama sınırda senin istersen dahiliyeye git dedi. Deli oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?