2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Aynen öyle cnm benim bakanım.olmasina rağmen yinede onların yanındayken kilo alıyorum onların yanından evime geçtiğimde zayifliyorum ki normal yaşantıda bile öyle cnm normalde de kilolu değilim ama bazen bende stres yapıyorum çok.kilo alirsam diye hatta esim kiziyo ne kilo almasi milletin gobegi ne kadar büyük sininki belli etmiyo bile diye saniyorki karnım ne kadar büyük olsa bebekte o kadar iri olacak benim ilk kızım 2,500 doğdu ikizlerde biri 2,500 diğeri 2,180 doğdu korkuyor herhalde buda zayıf doğar diye ama sonradan emerken kilo aldılar emmeyi bıraktıklarında zayıfladılar

Şuan kiloları yerindeyse sıkıntı yok
Boş ver canım sen benden daha tecrübelisin dert etme hiç bak ne güzel zayıflıyorsun da.
Bana da herkes az ye çok kilo alma diyor ama takan kim

Günaydın tatlım,
Annenle konusmalisin kendi içinde bu durumu büyüteceksin, bunun yerine annenle konuş senin hislerini bilsin sende içine atma. Aradaki kuşak farkı böyle bizler çok duygusal detaylı düşünen bir nesiliz ama annelerimiz daha sert duyguları daha az yaşayan insanlar. Bende annem için hep beni neden çocukken bile çok sevip oksamadigini düşünmüşümdür ama onların duygu ve yaklaşım durumları bizlere göre mesafeli kalıyor.
Pozitif ol esinle beraber biraz gezinin eşine de hislerini anlat içinde tutmasını üzer. Konuşunca hersey düzelir onlar senin hayattaki en yakın insanların. ❤ seni seviyoruz bak burada yalnız değilsin. Hele ben sana çok yakın oturuyorum her zaman sana yardımcı olurum, buluşabiliriz mutlu ol bebeginde öyle olsun.

Ben de senin gibi dusunuyorum baskalarini daha onde tutuyor gibi..
Kesinlikle canim onlarin nesli farkli diye bazi seyleri anlayamiyolar ama anlamalarini istiyoruz. Umarim ben kendi cocugumda ayni duyarsizligi yapmam. Bence cekirdek aile herseyden once gelir.

Evet canim 1 saat ucakla gitmek ve 3bucuk saat ucakla gitmek farki gozunde buyuyor. Oraya 1 hafta gitmeye degiyor turkiyeye en az 3 hafta lazim kafasinda herkes.. annemler 10 kardes, yani sira bana gelse bile araya baska arayanlar giriyor.. Cunku dayimlar teyzemler surekli annemi davet ediyolar. E orada gul gibi de bakiyolar vakit geciriyolar. Sanirim ben ve esimin yaninda bu kadar keyif almaz. :)
Sagol canim benim sen de seviliyosun giris cikis konusunda sorun neden olsun ki ? Bak mesela fr'nin proseduru soyle. Anne nerede dogum yaparsa hastaneden belge alir, yeminli tercumana bu belgeyi 3 hafta icinde tercume ettirip bulundugu ulkedeki konsolosluga evlilik cuzdaniyla birlikte gonderir ve konsoloslukta bebisin kimligini cikartinca mail ile anneye haber eder, anne gider bebisin kimligini ve evlilik cuzdanini randevuyla alir. Bu kadar basit aslinda. Sen de belcikanin prosedurunu bi ogren assagi yukari aynidir canim.

Kizlar bu arada es konusunda evet odunlar o an jeton dusmuyor. Bir de bizim gibi sicagi sicagina konusmayi sevmiyolar. Beyfendi birde salonda uyumus, hos son birkac haftadir gobek ciktikca yalniz uyumak cok iyi geliyor. Baktim az once geldi uyandirdi, krep yapayim mi dedi. Gonlumu fethetti. Krebe kanmayacak kadin var midir ? Yoktur bence

Tesekkur ederim canim cok iyi geldiniz valla kusak farki cidden var. Hep diyorum annemin yaptigi duyarsizliklari ben cocuguma yapmayacagim diye. Ay evet ya cok yakiniz. Bi bulusma ayarlayabiliriz neden olmasin.

Şuan kiloları yerindeyse sıkıntı yok
Boş ver canım sen benden daha tecrübelisin dert etme hiç bak ne güzel zayıflıyorsun da.
Bana da herkes az ye çok kilo alma diyor ama takan kim
Aynen öyle cnm koşuşturma çok olunca kilo vermede kolay oluyo birde kızım 1. Sınıf onu götürüp getiriyorum koştur koştur normalde evden çıkmıyorum hem o benim için spor gibi oluyo hemde hava alıyorum su anda kilo almamanın nedenide o galiba

Evet tatlım sürekli hareket halindesin ya ondan kilo almıyorsundur

Tesekkur ederim canim cok iyi geldiniz valla kusak farki cidden var. Hep diyorum annemin yaptigi duyarsizliklari ben cocuguma yapmayacagim diye. Ay evet ya cok yakiniz. Bi bulusma ayarlayabiliriz neden olmasin.
Kendi evladını nasıl seveceksin biliyormuş mıcık mıcık olacaksınız ben kızımla sürekli öpüşürüm, koklasirim hep öyleyim bizi böyle gören annem de o da mesela kızıma sevgisini göstermeye başladı sarılıp öpüyor benim kadar olmasa da çok seviyor kızımı. Sizdede öyle olacak annenin ilk torunu mu olacak? İnan dogdugunda senin ve bebegin için dayanamayıp gelecek yanina

Öyle haklısın aslında canım, ilk defa yemek yemekten bu kadar keyif alıyorum yiyelim gitsin hamişiz biz

canım bende öyle boş şeylere sinirlenip ağlıyorum ki kendinimi tanıyamıyoum inan ki. bu ben miyim diye kendime dönüp bakıyorum asla ama asla ben değilim. hamilellik garip bir ruh haliymiş tek anladığım bu

Eveet canım biliyorum bu şekilde yandan bağlamalı olanlar aldığım hastane çıkışlarının içinden çıktı,elimde baya var bu tip . ilk zamanlar onları kullanıcaz biraz büyüyünce bu aldıklarıma geçiş yaparız önden önden alıyorum ben sadece yeni yıldan sonraya bişey bırakmak istemiyorum her şeye epey zam gelecek çünkü

Yaaaa işte bu kadar Afiyetler olsun Sonra da oğluşunuzu görürsünüz gezer tozarsınız bize de güzel haberlerle gelirsin canıımm Eşine de seni inciten kıran şeyleri söyle istersen insanız konuşa konuşa problemlerimizi çözebiliriz . Biz eşimle 7 senedir tanışıyoruz 1 senedir de evliyiz, onu tanıdığım ilk günden beri beni kıran rahatsız eden her şeyi söylerim asla içimde tutmam ,bu sayede beni neyin üzüp neyin mutlu edeceğini çok daha iyi öğrendi tartışmalarımız ve kırgınlıklarımız azaldı

Öyle haklısın aslında canım, ilk defa yemek yemekten bu kadar keyif alıyorum yiyelim gitsin hamişiz biz
Bulantilar gidince bende herseye saldıran yemek istiyorum ama karnım çok şişiyor sanki azıcık yesem patlayacak gibi oluyorum. Bende istedigim yiyecekleri az az ekmek hiç yemeden tüketiyorum. 1 kepçe çorba içsem karnım şişmiş hissediyorum. Sizde böyle oluyor mu . Canım yemek istiyor ama karnımda yer yok gibi hissediyorum.

Evet canim ilk torun ve zaten benden cok o heyecanli. Yani cok seveceginden eminim. Hatta torunu dogunca her gun arar ondan bi suphem yok. Gelir mi emin olamiyorum siz gelin ben biletinizi alirim der. Hatta simdiden diyo sen zaten evden calisiyosun bazen gelirsin burada calisirsin ben de bebege bakarim. Annemin kendi duzeni disina cikmasinda sorunlari var. Ailesine gidince bile 1 haftada sıkılıyor evini ozluyor. Hatta kuzenlerim diyo "ya bu anana bebek gibi bakiyoruz kadin sıkılıyor" Neyse canim herkes farkli iste..

Bende öyleyim pink.
Bazen açım ama karnım şiş diye yiyemiyorum.
Ödem ve kabızlıktan olabilir.
Hareketsizlikte yapıyor.

Kızlar bende kafama göre bir şeyler alıyordum. Ama sanırım liste üzerinden gitmek daha mantıklıymış. O kadar şey aldım ama ilk zamanlar işe yarayacak şeyler almadığımı fark ettim. Aldıkça listeden sileceğim. Aklıma geldikçe de ekleyeceğim. Dolap ve şifonyerini yaptırdım. Bir de arkadaşımdan göğüs pompası aldım. Şu an işe yarayanlar bu kadar :)

Valla arastirabilecegim bir yer yok ki kuzum cok baktim ama genel olarak yurtdisinda dogum yaparsaniz annenin kimligine geciyor yaziyor. Ama turkiye avrupa olmadigi icin onun proseduru yazmiyor. Daha once amcamin esi de ayni sekilde burda dogum yapti o da sanirim senin yaptigin gibi 30 gun icinde belcikaya bildirmesi gerekiyordu falan mahkemelik oldular da sonunda hallettiler. En iyisi ben herkesi rahatlatmak adina bu konuda daha cok arastirma yapayim.

Esine gelince de cok sevindim gonlunu almasina Onlara da zor canim biz de biraz alttan aldik mi bu zor donemi beraber atlatcaz insallah

Ya başlarda biraz öyleydim ama bir süredir tam tersi. Hele son zamanlarda midemde sonsuz yer varmış gibi doymuyorum hiç, yeter bu kadar diyip bırakıyorum elimden, korkutuyor bu durum beni. Sonradan yediklerim çok rahatsız ediyor midemi bağırsaklarımı

Kızlar selam bana doktor önce kız gibi dedi 2 hafta sonra bugün erkek dedi. Ben görmeden inanmayacagim ne dedikleri belli değil. Tabiki hayırlı ve sağlıklı evlat en basta olsun ins.
Merhaba kaçıncı haftada kız dediler? Kaçıncı haftada kesinleşti?

Aynen canim derlerdi de anlam veremezdim, gercekten insan yasayinca basina gelince anliyor.

Aynen canim oglumu da gorsem tamamdir. Ben maalesef kendi anlasin istiyorum da iste dedigin gibi direk konusmak lazim. Biz de 2015de tanistik. 2019 sonunda evlendik. 7 sene olacak hayatimda ama hala anlasamamazliklar oluyor Ya bu arada bi arkadasim bakim setinden cikan cimbizin bebegin burnunda olusan sumukleri almaya yardimci oldugunu soyledi. Bez peceteyle tamamen alamiyosun burunlari kucuk o cimbizlarla kolay oluyo dedi. Gecen diyoduk ya ne ise yarayacak diye Bugun yine oglana alisverise cikicam. Ya gecen cuma kucucuk bisey almistim e bebekten 21 lirami neydi. Dun e bebek uygulamasinda gezinirken 35liraya ciktigini gordum. Valla yilbasi gelmeden fiyatlara zam gelmis. Vay halimize... yine sukrediyorum kendi halime, ya daha zor durumda olan napsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…