Bu sabah ben de yaptırdım. Sol kolum kalmıyor. Biraz da boynuma vuruyor, sabaha geçer inşallah
Valla benim 5 gün ağrıdı kolum, niye bu kadar etkiledi beni bilmiyorumGecmis olsun. Uzun surmez yarin aksama gecer diye dusunuyorum ama gun icinde asi oldugun kolunun uzerine uzandin mi hic o da agriyi tetikleyebilir. Ben bu gece ya sirt ustu ya da sagima yatayim diyorum.
Iyi cok sukur canimm artik dinleniyosun bol bol, agrilarin da gececek insallahKızlar çıktım çok şükür doktor iyi geçtiğini söyledi. Biraz fazla ağrım var o zorluyor baya
Gelmiş geçmiş olsun. O kadar uzun sürmez inşallah. Dayanılmayacak gibi değil ama rahatsız oluyor insanValla benim 5 gün ağrıdı kolum, niye bu kadar etkiledi beni bilmiyorumSağ kolumun üstüne yatıp durdum o kolumda tutuldu bu yüzden bir ara.
Anladım canım öyle riskin olduğunu bilmiyordum sancın artmaz inşallah, keyiflidir ondan hareketlidir öyle düşünelimBeni yanlış anladınız, bazen yazarak anlatmak istediğimizde farklı şeyler çıkabiliyor. Hareketli olması düşük riski yapmıyor. Cok yanlış anlaşıldı yazdığım. Siz korkmayın.
Benim düşük riskim var onun için hareket boyle artinca sancı olacak mı ? ne yapıyor bu bebek bu kadar hareket diye şaşırdım.
Yarına artmazsa daha da artmaz zaten, umarım senin öyle olurGelmiş geçmiş olsun. O kadar uzun sürmez inşallah. Dayanılmayacak gibi değil ama rahatsız oluyor insan2. böyle olmaz inşallah
İnşallah bakalım artıkYarına artmazsa daha da artmaz zaten, umarım senin öyle olur
Ben de bilmiyordum böyle bir riskinin olduğunu ama hareketli olduğuna göre gayet sağlıklı bi bebeğin var annesi, maşallahBeni yanlış anladınız, bazen yazarak anlatmak istediğimizde farklı şeyler çıkabiliyor. Hareketli olması düşük riski yapmıyor. Cok yanlış anlaşıldı yazdığım. Siz korkmayın.
Benim düşük riskim var onun için hareket boyle artinca sancı olacak mı ? ne yapıyor bu bebek bu kadar hareket diye şaşırdım.
Benim de tetanozda çok agrimisti 1 hafta sürdü kol zonkluyordu. Haftaya 2. Doz için tekrar gideceğim. Aşı kartı verdi 2 doz olmalısın dedi.Valla benim 5 gün ağrıdı kolum, niye bu kadar etkiledi beni bilmiyorumSağ kolumun üstüne yatıp durdum o kolumda tutuldu bu yüzden bir ara.
Ne yazık ki risk oranımız yüksek ama çok şükür bu Haftaya kadar geldik bebeğim de dediğin gibi keyifli bir bebektir isallahAnladım canım öyle riskin olduğunu bilmiyordum sancın artmaz inşallah, keyiflidir ondan hareketlidir öyle düşünelim
Ben de bilmiyordum böyle bir riskinin olduğunu ama hareketli olduğuna göre gayet sağlıklı bi bebeğin var annesi, maşallahbunlar daha şimdiden böyleyse doğduklarında çekeceğimiz var bence
İlk net tekmelerini 24 kasımda attı sonra da hiç durmadı maşallahBebeginizin hareketleri nasıl?
Hareketlilik arttı mı?
Dun aksam yemek yedik ve yemek sonrasinda inanılmaz hareketlendi. Dönüyor tekmeliyor. Hareket ettikçe içim bulanır gibi oluyor. Kasiklarimda baskı var gibi geliyor. Bir anda nasıl bu kadar hareketlendi şaşırıyorum. Bu kadar hareket düşük riski oluşturur diye korkuyorum. Sizlerde durum nasıl merak içindeyim. Şu anda da hiç durmadan hareket ediyor
Bende senin gibiymişim ağrı konusunda, bakalım ikinci doz nasıl olacak, ilki gibi olmuyor diyorlar inşallah öyledir.Benim de tetanozda çok agrimisti 1 hafta sürdü kol zonkluyordu. Haftaya 2. Doz için tekrar gideceğim. Aşı kartı verdi 2 doz olmalısın dedi.
Ne yazık ki risk oranımız yüksek ama çok şükür bu Haftaya kadar geldik bebeğim de dediğin gibi keyifli bir bebektir isallah
Hadi ya bu kadar surmesine sasirdim. Benim bu sabahta hala hafif agri var ama insallah 5 gun surmez.Valla benim 5 gün ağrıdı kolum, niye bu kadar etkiledi beni bilmiyorumSağ kolumun üstüne yatıp durdum o kolumda tutuldu bu yüzden bir ara.
Bebeginizin hareketleri nasıl?
Hareketlilik arttı mı?
Dun aksam yemek yedik ve yemek sonrasinda inanılmaz hareketlendi. Dönüyor tekmeliyor. Hareket ettikçe içim bulanır gibi oluyor. Kasiklarimda baskı var gibi geliyor. Bir anda nasıl bu kadar hareketlendi şaşırıyorum. Bu kadar hareket düşük riski oluşturur diye korkuyorum. Sizlerde durum nasıl merak içindeyim. Şu anda da hiç durmadan hareket ediyor
Ooo maşallahİlk net tekmelerini 24 kasımda attı sonra da hiç durmadı maşallahsabah açken, yemek yerken, tatlı yiyince, dinlenirken hep hareket halinde vuruyo dönüyo bir şeyler yapıyor bazen yukarı toplanıyo karnım çok geriliyo diyorum napıyo acaba içerde keşke 7/24 izleyebilsem
Bende senin gibiymişim ağrı konusunda, bakalım ikinci doz nasıl olacak, ilki gibi olmuyor diyorlar inşallah öyledir.
Evet hafif hafif hareketlerden bir anda hooop coştu bebeler. Esin hissedince ne yapti.Benimki de baya oynak pink :)
Gün içinde çok anlamıyorum ama akşam evde özellikle kızımı dinliyorum oynuyor fıstığım.
Eşimin de elini karnımıza koyuyoruz ver coşkuyu
Ben ilk 19.hafta gibi hissetmeye başlamıştım.
Gaz gibiydi böyle pıt pıt atıyordu karnımda.
çok büyük geçmiş olsun canım . rabbim sonuna kadar hayırlısıyla erişmemizi sağlasın inş. aminKızlar çıktım çok şükür doktor iyi geçtiğini söyledi. Biraz fazla ağrım var o zorluyor baya
Ooo maşallahbaya hareketli bir bebis desene. Benimki sakindi bir anda pazar akşamı çok hareket etti ve içim bulandı bayılacagim sandım. Simdi alıştım galiba
inşallah hafif atlatırız canim
Evet hafif hafif hareketlerden bir anda hooop coştu bebeler. Esin hissedince ne yapti.nasıl mutlu olmuştur
Anneliğin zorluklarını erken yaşamaya başladın canım. Allah yardımcın olsun bir an önce ağrıların geçer toparlarsın inşallah. Eğlenceli birşeyler izle kitap oku kafanı dağıtmaya çalış hem kendin hem bebişin için. Yoksa böyle zaman geçmez. 4 ay sonra bebişin kokusunu alınca hepsi geçmiş olacak inşallahKızlar çıktım çok şükür doktor iyi geçtiğini söyledi. Biraz fazla ağrım var o zorluyor baya
Ayyy maşallah maşallah epey ilerlemişsinKizlar biz duramadik bebisimleeeUfaktan yikamalara basladik Askilari da siparis ettim gelir gelmez asmaya baslicam insallah Birde bornoz takimini da alayim dedim simdiden Bunu birinde daha gormustum ama kimdi hatirlayamadim
saol canim benim, ya tahmin etmeliydim senin oldugunu zevkler ayni cunkuAyyy maşallah maşallah epey ilerlemişsinbende de aynı marka ve desenin kundaklı havlu seti var , çok iyi yapmışsın erkenden hallederek hele dolabına astığın zaman çiçek gibi görünecek hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?