2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bu sabah ben de yaptırdım. Sol kolum kalmıyor. Biraz da boynuma vuruyor, sabaha geçer inşallah

Gecmis olsun. Uzun surmez yarin aksama gecer diye dusunuyorum ama gun icinde asi oldugun kolunun uzerine uzandin mi hic o da agriyi tetikleyebilir. Ben bu gece ya sirt ustu ya da sagima yatayim diyorum.
Valla benim 5 gün ağrıdı kolum, niye bu kadar etkiledi beni bilmiyorum Sağ kolumun üstüne yatıp durdum o kolumda tutuldu bu yüzden bir ara.

Valla benim 5 gün ağrıdı kolum, niye bu kadar etkiledi beni bilmiyorum Sağ kolumun üstüne yatıp durdum o kolumda tutuldu bu yüzden bir ara.
Gelmiş geçmiş olsun. O kadar uzun sürmez inşallah. Dayanılmayacak gibi değil ama rahatsız oluyor insan 2. böyle olmaz inşallah

Anladım canım öyle riskin olduğunu bilmiyordum sancın artmaz inşallah, keyiflidir ondan hareketlidir öyle düşünelim

Ben de bilmiyordum böyle bir riskinin olduğunu ama hareketli olduğuna göre gayet sağlıklı bi bebeğin var annesi, maşallah bunlar daha şimdiden böyleyse doğduklarında çekeceğimiz var bence

Benim de tetanozda çok agrimisti 1 hafta sürdü kol zonkluyordu. Haftaya 2. Doz için tekrar gideceğim. Aşı kartı verdi 2 doz olmalısın dedi.
Anladım canım öyle riskin olduğunu bilmiyordum sancın artmaz inşallah, keyiflidir ondan hareketlidir öyle düşünelim
Ne yazık ki risk oranımız yüksek ama çok şükür bu Haftaya kadar geldik bebeğim de dediğin gibi keyifli bir bebektir isallah
Ben de bilmiyordum böyle bir riskinin olduğunu ama hareketli olduğuna göre gayet sağlıklı bi bebeğin var annesi, maşallah bunlar daha şimdiden böyleyse doğduklarında çekeceğimiz var bence
gebeligim süresince dikkat ederek geçecek ama şükür ki çok tepisen bir oğlan var içimde. Ama o tepistikce sanki rahime vuruyor gibi geliyor. Korkudan kendimi dinliyorum resmen, mecburen

İlk net tekmelerini 24 kasımda attı sonra da hiç durmadı maşallah sabah açken, yemek yerken, tatlı yiyince, dinlenirken hep hareket halinde vuruyo dönüyo bir şeyler yapıyor bazen yukarı toplanıyo karnım çok geriliyo diyorum napıyo acaba içerde keşke 7/24 izleyebilsem

Kızlar hepsiburadanın 2.si 1 tl kampanyasından bebeğime kitap aldım sizlere de göstereyim dedim fikir olsun 18 kitaba 81 tl verdim. Hediye kuponum vardı onunla da zeka kartlarını aldım bedavaya geldi
Ben kitap okumayı çok severim bebeğimde telefon tabletle değil kitaplarla büyüsün istiyorum inşallah başarabilirim

Eklentiler

• Screenshot_20211206-234948_Hepsiburada.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20211206-234854_Hepsiburada.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20211206-234902_Hepsiburada.webp
    19 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20211206-234907_Hepsiburada.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20211206-234913_Hepsiburada.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20211206-234926_Hepsiburada.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 44
Bende senin gibiymişim ağrı konusunda, bakalım ikinci doz nasıl olacak, ilki gibi olmuyor diyorlar inşallah öyledir.

Benimki de baya oynak pink :)
Gün içinde çok anlamıyorum ama akşam evde özellikle kızımı dinliyorum oynuyor fıstığım.
Eşimin de elini karnımıza koyuyoruz ver coşkuyu
Ben ilk 19.hafta gibi hissetmeye başlamıştım.

Gaz gibiydi böyle pıt pıt atıyordu karnımda.

Ooo maşallah baya hareketli bir bebis desene. Benimki sakindi bir anda pazar akşamı çok hareket etti ve içim bulandı bayılacagim sandım. Simdi alıştım galiba
Bende senin gibiymişim ağrı konusunda, bakalım ikinci doz nasıl olacak, ilki gibi olmuyor diyorlar inşallah öyledir.
inşallah hafif atlatırız canim
Evet hafif hafif hareketlerden bir anda hooop coştu bebeler. Esin hissedince ne yapti. nasıl mutlu olmuştur

Benden daha heyecanlı oluyor.
Bir de hala farkında değil bence hissedince dank etti kafasına

Evet canım geçen gece oynamasına uyandım ben gece 4 te ip atlıyordu içerde

Kızlar çıktım çok şükür doktor iyi geçtiğini söyledi. Biraz fazla ağrım var o zorluyor baya
Anneliğin zorluklarını erken yaşamaya başladın canım. Allah yardımcın olsun bir an önce ağrıların geçer toparlarsın inşallah. Eğlenceli birşeyler izle kitap oku kafanı dağıtmaya çalış hem kendin hem bebişin için. Yoksa böyle zaman geçmez. 4 ay sonra bebişin kokusunu alınca hepsi geçmiş olacak inşallah

Kizlar biz duramadik bebisimleee Ufaktan yikamalara basladik Askilari da siparis ettim gelir gelmez asmaya baslicam insallah Birde bornoz takimini da alayim dedim simdiden Bunu birinde daha gormustum ama kimdi hatirlayamadim

Eklentiler

• A8ECC09D-497E-413C-AD92-EAD6AEB56425.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 70
  • 3402C45E-955C-4F02-8104-A2D472B591A8.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 74
  • 05B615D9-8F5C-4C4C-B370-0F46F0D1CF3E.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 79
  • 52F5592B-6B9E-4DE2-88C0-AFB66E6F532F.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 66
Kizlar biz duramadik bebisimleee Ufaktan yikamalara basladik Askilari da siparis ettim gelir gelmez asmaya baslicam insallah Birde bornoz takimini da alayim dedim simdiden Bunu birinde daha gormustum ama kimdi hatirlayamadim
Ayyy maşallah maşallah epey ilerlemişsin bende de aynı marka ve desenin kundaklı havlu seti var , çok iyi yapmışsın erkenden hallederek hele dolabına astığın zaman çiçek gibi görünecek hepsi

Ayyy maşallah maşallah epey ilerlemişsin bende de aynı marka ve desenin kundaklı havlu seti var , çok iyi yapmışsın erkenden hallederek hele dolabına astığın zaman çiçek gibi görünecek hepsi
saol canim benim, ya tahmin etmeliydim senin oldugunu zevkler ayni cunku Sen napiyosun bu aralar sesin cikmiyor sanki hersey yolunda mi canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…