2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Doktorun ne diyorsa önce onu dinlemek lazım tabi. Ama yoga pilates kadar hareketli değildir. İstersen koltukta oturarak sadece nefes egzersizlerine, meditasyona bile katılabilirsin
Evet biliyorum yoga çok daha sakin nefes egzersizleri ve hafif hareketlerle yola yapabilirim ama böyle söyledi. Biraz daha hafta olarak ilerlemek istiyorum. 24. Haftadan sonra artık yoga veya başka şeyleri daha rahat yapabilirim
Kızlar kısalma devam ediyor. Hastaneye yatıyorum. 3-4 gibi serklaj uygulanacak. Dua edin nolur
Allah yardımcın olsun
Kızlar çıktım çok şükür doktor iyi geçtiğini söyledi. Biraz fazla ağrım var o zorluyor baya
Geçmiş olsun yeni bir operasyon geçirdin agrilar normaldir sanirim. Benim böyle bir riskim vqrdi ama senin başına geldi Allah yardımcın olsun, önemli olan bebeğini kucağına alman şükür bebek seninle. Dinlen bu günlerin keyfini çıkar. İsallah bu güzel bebisler doğacak ve bir ohhh diyecegiz

Kızlar çıktım çok şükür doktor iyi geçtiğini söyledi. Biraz fazla ağrım var o zorluyor baya
Çok ama çok geçmiş olsun . Her şey çok güzel olacak öyle düşünelim , dualarım seninle .. kendini hiç yorma bol bol dinlen ..

Serklaj çok etkili bir çözüm sakın stres yapma doktorunun talimatlarını uy ve gerisini Allaha bırak. Bolca dua ve pozitif düşünce ile zaman ne kadar hızlı geçecek göreceksin. İmkanın varsa yetim sevindir sadaka ver bu da seni ferahlatır inşallah.

Bebeginizin hareketleri nasıl?
Hareketlilik arttı mı?
Dun aksam yemek yedik ve yemek sonrasinda inanılmaz hareketlendi. Dönüyor tekmeliyor. Hareket ettikçe içim bulanır gibi oluyor. Kasiklarimda baskı var gibi geliyor. Bir anda nasıl bu kadar hareketlendi şaşırıyorum. Bu kadar hareket düşük riski oluşturur diye korkuyorum. Sizlerde durum nasıl merak içindeyim. Şu anda da hiç durmadan hareket ediyor

2 haftadır kıpır kıpır hissediyorum özellikle akşamları tekmeler havada uçuşuyor çok hoşuma gidiyor bazen durgun olduğunda babası geliyor kızım nasılsın neler yapıyorsun diye karnımı okşuyor , başlıyor hareketlenmeye şimdi de yan döndüm hareketlerini hissediyorum aerobik yapıyor içerde bizimki

Benim de 2 3 gündür arttı hareketleri özellikle sabah uyandığımda bir de akşamları.
Düşük riski mi varmış fazla hareketin bilmiyordum
Hareket etse korkuyoruz etmese yine telaş. Allah ım hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin.
Benim de dr bacak kemikleri 22 hafta ile uyumlu bebek 21 ile uyumlu dedi. Korkulacak bişi yok dedi. Ama hep endişe işte geldiğimden ber nette araştırıyorum.

Ben sanmıyorum hareketin düşük riski oluşturacağını. Aksine bebeğin sağlıklı olduğunu gösterir, çok evhamlı olmayalım psikolojimizi ne kadar rahat bırakırsak bebeğimiz de o kadar huzurlu ve sağlıklı olur diye düşünüyorum

Benimde arttı bu sıra çok hoşuma gidiyor, ama düşük riski oluşturacağını sanmıyorum. İyi olduğunu gösteriyor bence, ilk çok hareketlendiği zaman merak edip araştırmıştım biraz

Endise etme canim bas karin ve bacak olculerinin hepsi farklı haftalarda olabiliyor, benim kucuk kizin son 2 ayda karin 2 hafta gerideydi, bacak boyu haftası ile uyumlu, başı da biraz daha ilerdeydi, doktor onemli bir sorun gormedi ama protein ağırlıklı beslenmesi önermişti, karinda son zamanlarda haftasına yakindi

Ahh tecrübe işte bazı şeyleri biliyorsun ne güzel. Ben dr un ağzının içine bakıyorum resmen ne diyecek die sonra her dediğini takıyorum araştırıyorum kafam karışıyor

Ya çok şükür cnm bak iyi geçmiş ağrı olmasida normaldir insAllah bebisini kucağına alınca bütün ağrıları sıkıntıları unutacaksın hiç sıkma canını Allah büyüktür dua et bol bol

Bende bu aralar hareketleri hissetmeye başladım.2 haftadır uzanınca yada oturunca alt karında hissediyorum bazen uzandigimda kendini sag tarafta topluyor karnimin bir tarafi yuksekte oluyor bakalım.ilerleyen günlerden daha siklasacak htekmeler hareketler Rabbim.kucagimiza sağlıkla aldığımız günleride gösterir insAllah

Bu sabah ben de yaptırdım. Sol kolum kalmıyor. Biraz da boynuma vuruyor, sabaha geçer inşallah
Gecmis olsun. Uzun surmez yarin aksama gecer diye dusunuyorum ama gun icinde asi oldugun kolunun uzerine uzandin mi hic o da agriyi tetikleyebilir. Ben bu gece ya sirt ustu ya da sagima yatayim diyorum.

Gecmis olsun. Uzun surmez yarin aksama gecer diye dusunuyorum ama gun icinde asi oldugun kolunun uzerine uzandin mi hic o da agriyi tetikleyebilir. Ben bu gece ya sirt ustu ya da sagima yatayim diyorum.
Gündüz genelde sağıma uzanıyorum ama gece uyurken istemsiz dönüyorum soluma bakalım sabaha ne olur şifa olur inşallah bize de bebişlere de

Benimde arttı bu sıra çok hoşuma gidiyor, ama düşük riski oluşturacağını sanmıyorum. İyi olduğunu gösteriyor bence, ilk çok hareketlendiği zaman merak edip araştırmıştım biraz
Beni yanlış anladınız, bazen yazarak anlatmak istediğimizde farklı şeyler çıkabiliyor. Hareketli olması düşük riski yapmıyor. Cok yanlış anlaşıldı yazdığım. Siz korkmayın.
Benim düşük riskim var onun için hareket boyle artinca sancı olacak mı ? ne yapıyor bu bebek bu kadar hareket diye şaşırdım.

Benim bir anda dün çok çok fazla hareket yapınca korkuttu beni . Geçen hafta malum hastanede nst ile bakildi ve sancı oldu. Yine olur diye korkuyorum.
Ama hareketler nasıl çok anlatamam küçücük haliyle bu kadar vuruyorsa dışarı çıkınca bizi eğlenceli günler bekliyor olacak sanırım . Cok sukur bu hareketlerini hissettik.
Babalar onlara tepki verince ayrı bir seviniyor. Benim eşimde oğlum vurdukça beni öpüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…