2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ayy bu kitaplarda da gözüm var ama bunlar indirime girince önce bunları alayım dedim. Şimdiden okumaya başlarım dedim doğduktan sonra da masal kitabı gibi okurum anne karnında duyduğu için hoşuna gider diye düşündüm sonra resimleriyle oynar falan büyüyünce de kendi okur ilk kitapları olur gözümde canlanınca nasıl hoşuma gidiyo

Benım degıl kocam kendımde bıle oyle duygular olmuyor hamıleyken :) Hatta hamıle kalır kalmaz yavrum bebegım olurum bıterım asırı sevgı yasayanları hıc anlamadım.... Ben kızıma hamıleyken de cok duygu yogunlugum olmadı dogunca tabı hersey degıstı esımde bende 5 senedır gozunun ıcıne bakarız anlatılmaz bır sevgı bu ama sımdıde 2. ye hamıleyım yıne heyecanlı degılım hatta kızım kadar sevemem dıyorum ama tabıkı tam tersının olacagına emınım

Ay valla benimkide öyle hiç tinlamiyo ya tabi benimki 4. Olacak cnm herhalde ondandır benim için ebrulim(büyük kizim) çok ayri diyortabi büyük kızımın boğazında tümör vardı 3 yıl boyunca tedavi gördü bütün aile için yeri çok farklı tabi isterdim bundada birazcık olsun heveslendigini göreyim

Bende marketi takip etmiyorum şans eseri kalmış bu askilar bende aman al gitsin dedim. 2 ay daha bekleyeceğim 30 haftadan sonra alacağım.

Aynen benimkide 4 çocuk babalar doğunca anlıyor babalık duygusunu

Sana simdiden kolay gelsin, her hangi lohusa patlamalarına karşı uyar o zaman onlari

Yaa bazen öyle kasılmalar çıkıyordu ki nst ekranında hic birsey anlamıyorsun hissetmiyorsun, seninde anlamamam normal canim, ne guzel tedavilerin basladi bundan sonrası sabir, gunleri saydigimi hatırlıyorum, doktorla hep 2 haftalik hedef koyardık, hadi 28 olsun 30 olsun vs diye diye geçiyor zaman sonra cok şey hatirlanmiyor ama yasarken cok zor geliyor tabi

Malesef herseyin fiyati cok artıyor ama favoride olsun canim mutlaka iner, benimde evde kendi beğenip aldığım 100 lerce kitap var neyse ki 3.de geliyor da hepsi değerlenir

İkinciyi insan nasil severim sevgisi nasil olur diye düşünüyor gercekten ama derler yaa sevgisiyle dünyaya geliyor, aynen öyle oluyor, bu yada su diye kiyaslayamiyorsun, ikisininde farkli sevgisi oluyor ilk zamanlar çok zor oluyor tabi buyuk icin Ve tabi ebeveynler icinde, bi paylasamama kıskançlık vs ama zamanla bebege alıştıkça, bebis büyüyüp biseyler paylastikca kardes sevgileride yoğunlaşıyor. Ozellikle kucukler büyüklere düşkün oldukları için buyukler kayıtsız kalamıyor

Aynen benimkide 4 çocuk babalar doğunca anlıyor babalık duygusunu
Aynen cnm büyük kızımın başını hep beraber yıkardık ve o genellikle hep tutardı kızımı ikizleriminde küçüklüğünü ne kızım ne eşim görmediler almanyada tedavi için 1 sene kadar kaldılar ikiside

Evet mutlaka sevgısı aynı olacaktır işte insan yaşamadan bilemiyor eşimde benim kızım var dıyor.... Zorla ikna ettim asla baska cocuk ıstemıyordu bakalım Allah ıyıkı dogmus dedırtsın ınsallah

Öyle çok dua ettimki dün şu evden çıkarken. 3 kişi gidiyoruz, 3 kişi dönelim diye
çok şükür geldik evdeyiz kızlar. Hepinize çok çok teşekkürler iki gündür öyle iyi geldinziki bize güzel dileklerinizle
Herşey yolunda şuan için. Yavrum kafasını çıkarmış sonunda rahim ağzında dayadığı açıklıktan. Kasılma sandığım da meğer normal hareketleriymiş. Ben günlerce kilomdan hissedemiyorum derken doktor muhtemelen kafayı oraya sokunca bu kadar hareket alanı bulamıyordu, basıncın azalmasıyla rahatlamış görünüyor dedi. Kasılma oluyor sandığım yerde de ayaklarını tepiyordu gerinip
He yine kafasının oraya geldiği zamanlara denk geleceğiz elbet ama sebebi artık canı istediği için olacak dedi

3 gün wc dışında kalkıp yürümek yok. 3 gün sonra biraz daha rahatlayabilirsin dedi doktor. Yemeği hemen masada yiyip kalkmak gibi. Ama yapamam sanırım yatmaya devam olabildiğince 10 gün sonra uzun süre ayakta kalmamak şartıyla normal hayatına da dönebilirsin dedi. Günlük 15 dkka yürüyüş yapabilirsin mesela dedi. Onu da yapamam ben
İyi olalım da sürekli yatmaya razıyım

şükürler olsun canım. gelmiş geçmişler olsun rabbim bir daha göstermesin inş

Kizlar biz duramadik bebisimleee Ufaktan yikamalara basladik Askilari da siparis ettim gelir gelmez asmaya baslicam insallah Birde bornoz takimini da alayim dedim simdiden Bunu birinde daha gormustum ama kimdi hatirlayamadim
Bornoza bayıldım, hazırlığın heyecanı bile güzel iyi yapmışsın

Tabiki de haber veririmmm perşembe günü detaylıyı da halledeyim gerçekten çok içim rahat edicek insallah gelişimi normaldir organlarında bir problem yoktur
İnşallah sonuçlar çok güzel gelir canım

Bende 9 kilo aldım ama doğumdan sonra bir kaç ayda gidiyor dert etme
İşte buna tutunarak yemeye devam ediyorum

Gözün aydın canım dualarımız kabul olmuş.
Çok sevindim senin adına da bebişin iyi olmasına da

Maşallah cnm çok sevindim iyi olmanıza Rabbim zamanında sağlıkla doğmasını nasip etsin cnm benim

Evet mutlaka sevgısı aynı olacaktır işte insan yaşamadan bilemiyor eşimde benim kızım var dıyor.... Zorla ikna ettim asla baska cocuk ıstemıyordu bakalım Allah ıyıkı dogmus dedırtsın ınsallah
Der der mutlaka merak etme, o masum bakışlara, o guzel gulumsemelere kimse karşı koyamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…