Ayy bu kitaplarda da gözüm varBende bu kitaplardan aldim canim ama yas olarak biraz buyukler tabibebislerin ilgisini çeken cok guzel kitaplar var, kucuk kizim suan bile kitaplarına bakiyor, linkini ekliyorum, ozellikle bu kitaplar cok ilgisini çekiyor. Bunlara ek olarak ilk kitaplarim serisi gibi olanlara bakabilirsin
Yapı Kredi Yayınları Büyük Sorular Kitabım + Büyük Sorular Kitabım Hayvanlar 2
Yapı Kredi Yayınları Büyük Sorular Kitabım + Büyük Sorular Kitabım Hayvanlar 2'li Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ay valla benimkide öyle hiç tinlamiyo ya tabi benimki 4. Olacak cnm herhalde ondandır benim için ebrulim(büyük kizim) çok ayri diyorKizlar ne guzel esleriniz baya heyecanli ama benimkinde pek tık yok. Tabi bazen gobegimi seviyor falan ama oyle cok bi heyecan goremedim. Hatta ben gelip gidip aldigim kiyafetlerine bakiyorum hayal kuruyorum o da tebessum ediyor ama bekledigim sekilde degil. Sordugumda ben dogunca cok heyecanlanirim diyor. Iyi bi aile babasi olacagindan suphem yok ama ne bilim benim gibi heyecanlanmasini cok isterdim. O daha gercekci. Mesela dusa gircem oraya bisey ser cikinca kayip dusme. Gece uyurken telefonunu tabletini uzakta tut. Iyi giyin usutme. Tamam bunlar da guzel seyler de ne bilim diger turlu aptal asik baba gibi de davranmasini da isterdim.
Henüz 5. Aydayım 9 kiloKızlar hamilekik boyunca şu ana kadar ne kadar kilo aldınız ??? Ben sanki fazla aldım gibi geliyor
Bende marketi takip etmiyorum şans eseri kalmış bu askilar bende aman al gitsin dedim.Aa tuh ben cok vermisim desene :) ben bime yetisemiyorum canim yaa bi gidiyorum hicbisey kalmamis daha vazgectim ordan bisey almaya
Oy yesinler oynamalariniBende bugun ilk defa disaridan da gormeye basladim gobegim cok az indi kalkti bi kac kere Cok guzel duygular yaa
Bende iyiyim canim napayim annemler yokken oyalanmaya calisiyorum iste. Aile birlesimi icin vize basvurusuna basladik biraz onun stresi var onun disinda hersey yolunda sukur canim
Aynen benimkide 4 çocuk babalar doğunca anlıyor babalık duygusunuAy valla benimkide öyle hiç tinlamiyo ya tabi benimki 4. Olacak cnm herhalde ondandır benim için ebrulim(büyük kizim) çok ayri diyortabi büyük kızımın boğazında tümör vardı 3 yıl boyunca tedavi gördü bütün aile için yeri çok farklı tabi isterdim bundada birazcık olsun heveslendigini göreyim
Sana simdiden kolay gelsin, her hangi lohusa patlamalarına karşı uyar o zaman onlariSaol canimYa tozlanir falan ama napalim artik bidaha yikariz, en azindan iyiyken duzeni ben yapayim da annemlerde geldiginde tekrar yikayip ayni duzen koyarlar
Canim cok normal bunlari takma kafana olurmu, esimde de hic yoktu anlam veremiyordu cok uzuluyordum ilk aylarda ama 3-4 ay sonrasi basladi onda da heycan karnimi opuyor seviyor falan. Yani herkesin fitrati baska kuzum, belki esinde de yavas yavas baslar yada dogumdan sonra akisina birak sizi cok seviyor ondan ben eminim
Gunaydin canim nasilsin?
Canim benim cok sevindim hadi gel evine de sohbetimize devam edelim, hersey yoluna girecek insallah
Evet canim ya duzeni ben yapayim da dedim artik annemler geldiginde yikadiklarinda nasil koymalari gerektigini bilsinlerStrese gelemiyorum son haftalarda soyle olsun boyle olsun demeleriyle ugrasamam :)) teyzemler falan gelcek cunku ben biliyorum mahvedecekler beni
iyi canim sevindimmbizi de degisiklerden haberdar et mutlaka Persembeye de bisey kalmadiii ay cook heycanliiii
Bende 9 kilo aldım ama doğumdan sonra bir kaç ayda gidiyor dert etmeHenüz 5. Aydayım 9 kilo
Yaa bazen öyle kasılmalar çıkıyordu ki nst ekranında hic birsey anlamıyorsun hissetmiyorsun, seninde anlamamam normal canim, ne guzel tedavilerin basladi bundan sonrası sabir, gunleri saydigimi hatırlıyorum, doktorla hep 2 haftalik hedef koyardık, hadi 28 olsun 30 olsun vs diye diye geçiyor zaman sonra cok şey hatirlanmiyor ama yasarken cok zor geliyor tabiİnşallah valla canımgeçen her gün için ayrı şükredeceğim inşallah
Kasılmayı hiç böyle hissetmedim aslında. Zaten bu rahim ağzı yetmezliğinde kasılma sancı ağrısız oluyormuş genelde o yüzden farkedilmiyormuş. Kısalmayı gördüğü an başladı doktorum o tansiyon ilaçlarına. Bir tanesi makattan fitil hattaAma hiç nst de baktırmadı.
Dün gece başladım hissetmeye. Hayırlısı bakalım. Hemşirelere sordum. Ağrı hissi olmadığı için bebek de toplanıyor olabilir o sana kasılma gibi geliyor olabilir dediler. Doktor gelince belli olacak bakalım
Malesef herseyin fiyati cok artıyor ama favoride olsun canim mutlaka iner, benimde evde kendi beğenip aldığım 100 lerce kitap var neyse ki 3.de geliyor da hepsi değerlenirAyy bu kitaplarda da gözüm varama bunlar indirime girince önce bunları alayım dedim. Şimdiden okumaya başlarım dedim doğduktan sonra da masal kitabı gibi okurum anne karnında duyduğu için hoşuna gider diye düşündüm sonra resimleriyle oynar falan büyüyünce de kendi okur ilk kitapları olur gözümde canlanınca nasıl hoşuma gidiyo
İkinciyi insan nasil severim sevgisi nasil olur diye düşünüyor gercekten ama derler yaa sevgisiyle dünyaya geliyor, aynen öyle oluyor, bu yada su diye kiyaslayamiyorsun, ikisininde farkli sevgisi oluyorBenım degıl kocam kendımde bıle oyle duygular olmuyor hamıleyken :) Hatta hamıle kalır kalmaz yavrum bebegım olurum bıterım asırı sevgı yasayanları hıc anlamadım.... Ben kızıma hamıleyken de cok duygu yogunlugum olmadı dogunca tabı hersey degıstı esımde bende 5 senedır gozunun ıcıne bakarız anlatılmaz bır sevgı bu ama sımdıde 2. ye hamıleyım yıne heyecanlı degılım hatta kızım kadar sevemem dıyorum ama tabıkı tam tersının olacagına emınım
Aynen cnm büyük kızımın başını hep beraber yıkardık ve o genellikle hep tutardı kızımı ikizleriminde küçüklüğünü ne kızım ne eşim görmediler almanyada tedavi için 1 sene kadar kaldılar ikisideAynen benimkide 4 çocuk babalar doğunca anlıyor babalık duygusunu
İkinciyi insan nasil severim sevgisi nasil olur diye düşünüyor gercekten ama derler yaa sevgisiyle dünyaya geliyor, aynen öyle oluyor, bu yada su diye kiyaslayamiyorsun, ikisininde farkli sevgisi oluyorilk zamanlar çok zor oluyor tabi buyuk icin Ve tabi ebeveynler icinde, bi paylasamama kıskançlık vs ama zamanla bebege alıştıkça, bebis büyüyüp biseyler paylastikca kardes sevgileride yoğunlaşıyor. Ozellikle kucukler büyüklere düşkün oldukları için buyukler kayıtsız kalamıyor
şükürler olsun canım. gelmiş geçmişler olsun rabbim bir daha göstermesin inşÖyle çok dua ettimki dün şu evden çıkarken. 3 kişi gidiyoruz, 3 kişi dönelim diye
çok şükür geldik evdeyiz kızlar. Hepinize çok çok teşekkürler iki gündür öyle iyi geldinziki bize güzel dileklerinizle
Herşey yolunda şuan için. Yavrum kafasını çıkarmış sonunda rahim ağzında dayadığı açıklıktan. Kasılma sandığım da meğer normal hareketleriymiş. Ben günlerce kilomdan hissedemiyorum derken doktor muhtemelen kafayı oraya sokunca bu kadar hareket alanı bulamıyordu, basıncın azalmasıyla rahatlamış görünüyor dedi. Kasılma oluyor sandığım yerde de ayaklarını tepiyordu gerinip
He yine kafasının oraya geldiği zamanlara denk geleceğiz elbet ama sebebi artık canı istediği için olacak dedi
3 gün wc dışında kalkıp yürümek yok. 3 gün sonra biraz daha rahatlayabilirsin dedi doktor. Yemeği hemen masada yiyip kalkmak gibi. Ama yapamam sanırım yatmaya devam olabildiğince10 gün sonra uzun süre ayakta kalmamak şartıyla normal hayatına da dönebilirsin dedi. Günlük 15 dkka yürüyüş yapabilirsin mesela dedi. Onu da yapamam ben
İyi olalım da sürekli yatmaya razıyım
Amin canım çok sağol inşallahşükürler olsun canım. gelmiş geçmişler olsun rabbim bir daha göstermesin inş
Bornoza bayıldım, hazırlığın heyecanı bile güzel iyi yapmışsınKizlar biz duramadik bebisimleeeUfaktan yikamalara basladik Askilari da siparis ettim gelir gelmez asmaya baslicam insallah Birde bornoz takimini da alayim dedim simdiden Bunu birinde daha gormustum ama kimdi hatirlayamadim
İnşallah sonuçlar çok güzel gelir canımTabiki de haber veririmmmperşembe günü detaylıyı da halledeyim gerçekten çok içim rahat edicek insallah gelişimi normaldir organlarında bir problem yoktur
İşte buna tutunarak yemeye devam ediyorumBende 9 kilo aldım ama doğumdan sonra bir kaç ayda gidiyor dert etme
Öyle çok dua ettimki dün şu evden çıkarken. 3 kişi gidiyoruz, 3 kişi dönelim diye
çok şükür geldik evdeyiz kızlar. Hepinize çok çok teşekkürler iki gündür öyle iyi geldinziki bize güzel dileklerinizle
Herşey yolunda şuan için. Yavrum kafasını çıkarmış sonunda rahim ağzında dayadığı açıklıktan. Kasılma sandığım da meğer normal hareketleriymiş. Ben günlerce kilomdan hissedemiyorum derken doktor muhtemelen kafayı oraya sokunca bu kadar hareket alanı bulamıyordu, basıncın azalmasıyla rahatlamış görünüyor dedi. Kasılma oluyor sandığım yerde de ayaklarını tepiyordu gerinip
He yine kafasının oraya geldiği zamanlara denk geleceğiz elbet ama sebebi artık canı istediği için olacak dedi
3 gün wc dışında kalkıp yürümek yok. 3 gün sonra biraz daha rahatlayabilirsin dedi doktor. Yemeği hemen masada yiyip kalkmak gibi. Ama yapamam sanırım yatmaya devam olabildiğince10 gün sonra uzun süre ayakta kalmamak şartıyla normal hayatına da dönebilirsin dedi. Günlük 15 dkka yürüyüş yapabilirsin mesela dedi. Onu da yapamam ben
Maşallah cnm çok sevindim iyi olmanıza Rabbim zamanında sağlıkla doğmasını nasip etsin cnm benimÖyle çok dua ettimki dün şu evden çıkarken. 3 kişi gidiyoruz, 3 kişi dönelim diye
Der der mutlaka merak etme, o masum bakışlara, o guzel gulumsemelere kimse karşı koyamazEvet mutlaka sevgısı aynı olacaktır işte insan yaşamadan bilemiyor eşimde benim kızım var dıyor.... Zorla ikna ettim asla baska cocuk ıstemıyordu bakalım Allah ıyıkı dogmus dedırtsın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?