2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar kısalma devam ediyor. Hastaneye yatıyorum. 3-4 gibi serklaj uygulanacak. Dua edin nolur
Allah yardımcın olsun cnm kötü düşünme dua et insAllah herşey çok güzel olacak bebisini sağlıkla kucağına alacaksın cnm

Kızlar kısalma devam ediyor. Hastaneye yatıyorum. 3-4 gibi serklaj uygulanacak. Dua edin nolur
Rahminle konuş canım, ben sana güveniyorum de, bebeği taşıyacaksın ve zamanı geldiğinde doğum yapacağız de. Olumlamalar yap. Biliyorum çok zor, için içini yiyordur ama yaşadığın çok sık karşılaşılan bir durum ve çok şükür ki çaresi var. Nisan ayında hep birlikte doğum yapacağız inşallah

Peki idare izin kullanılınca 32. haftada çalışamaz raporu almak zorundamıyız?
Her türlü 24. haftada idari izne ayrılıyoruz.

32. haftada eskisi gibi;
Eğer doktor çalışamaz izni verirse, 16 haftalık gebelik iznimiz başlamış oluyor.
Eğer doktor çalışır derse, 37'ye kadar çalışıp, 37'den sonra 16 haftalık iznimiz başlamış olacak.

Ama her türlü en fazla 37'ye kadar çalışabiliyoruz.

Canım olumlu düşünüyoruz herşey düzelicek ve hastaneden evine gülerek bebisinle birlikte doneceksin inşallahhh.

Böyle şeyler yaşayıp süreci güzel ilerlemeye devam eden çok insan var. Sen pozitif olmaya çalış, inşallah bebişin seninle kalacak, hastaneden mutlu ayrılacaksın

Allah yardımcın olsun cnm kötü düşünme dua et insAllah herşey çok güzel olacak bebisini sağlıkla kucağına alacaksın cnm

Allah’ın izniyle hiçbir şey olmayacak , dualarımız seninle canım

Allah yardımcınız olsun canım hastaneden mutlu bir şekilde çıkarsın inşallah bebeğini de zamanı gelince sağlıkla kucağına alırsın❤

Çok sağolun kızlar. Yattım bekliyorum. 4te operasyon. Elim kolum bağlı. İnşallah çıkınca bebeğimle yazacağız size beraber

İnşallah öyle olur canım. Çok isterim öyle olmasını

Dualarim seninle canim, Allah'in izniyle bunu atlatacaksin ve zamaninda saglikla kucagina alacaksin evladini. Iyi dusun lutfen cunku bu sekilde dikkatli davranarak zamaninda dogum yapan cok kadin var. Inaniyorum sende dikkatli davranacaksin ve hicbir sorun yasamayacaksin.

Kızlar çıktım çok şükür doktor iyi geçtiğini söyledi. Biraz fazla ağrım var o zorluyor baya
Çok geçmiş olsun. Kuzenim 1,6 serviks uzunluğu 2 cm açılma ile 22.haftada serklaj olmuştu. 36.haftada planlı şekilde doğum yaptı. Sakin canini sıkma merak etme allahın izniyle sag salim alacaksın bebeğini kucağına. Moral çok önemli unutma. Dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…