2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kizlar biz duramadik bebisimleee Ufaktan yikamalara basladik Askilari da siparis ettim gelir gelmez asmaya baslicam insallah Birde bornoz takimini da alayim dedim simdiden Bunu birinde daha gormustum ama kimdi hatirlayamadim
Cok guzel ya insanin ici kipir kipir oluyor Ben de yapmak istedim ama arkadasim doguma 1 ay kala kadar baslarsin dedi. Tozlanirmis simdiden yaparsam. Ama sanirim yakin zamanda baslarim.

Kizlar ne guzel esleriniz baya heyecanli ama benimkinde pek tık yok. Tabi bazen gobegimi seviyor falan ama oyle cok bi heyecan goremedim. Hatta ben gelip gidip aldigim kiyafetlerine bakiyorum hayal kuruyorum o da tebessum ediyor ama bekledigim sekilde degil. Sordugumda ben dogunca cok heyecanlanirim diyor. Iyi bi aile babasi olacagindan suphem yok ama ne bilim benim gibi heyecanlanmasini cok isterdim. O daha gercekci. Mesela dusa gircem oraya bisey ser cikinca kayip dusme. Gece uyurken telefonunu tabletini uzakta tut. Iyi giyin usutme. Tamam bunlar da guzel seyler de ne bilim diger turlu aptal asik baba gibi de davranmasini da isterdim.

Günaydın kızlar
Tüm mesajlarınızı okudum gece uykum kaçtıkça Hepiniz çok sağolun. Daha iyiyim şükür. Ağrım azaldı. Doktoru bekliyoruz bakalım ne diyecek. Hafif kasılmalarım var onu soracağım. Herşey yolundaysa taburcu olacağım sanırım bugün. Evde yatmaya devam

Ahh tecrübe işte bazı şeyleri biliyorsun ne güzel. Ben dr un ağzının içine bakıyorum resmen ne diyecek die sonra her dediğini takıyorum araştırıyorum kafam karışıyor
Dogrudur tabi canım 2 haftaya kadar olan ölçümleri ileri yada geri doktorlar cok onemsemiyor, önemli olan her kontrolde ilerlemiş olmasi, simdiye kadar bebisin tum organları vs oluştu bundan sonra artık büyüme zamani, ozellikle son ay hızla büyüyecek insallah

Benim eşimde aynen sizin eşiniz gibi ilk gebeliğimde de sıfır heyecan vardı böyle karnımı ellemek bebekle konuşmak bu tarz şeyler yapmazdı ama şöyle söyleyeyim doğumhane kapısında kız kardeşim bebeğin çıktığı ilk anı çekmek için videoya almış eşimin nasıl ağladığını anlatamam size anneler rahme düştüğü ilk anda bu duyguyu yaşıyorlar ama bazı babalar hele benim kocam gibi duygularını belli edemeyen biri ise gerçekten bebeklerini gördükleri an baba olduklarını anlıyorlar o yüzden üzülme bence canım doğdugunda görüceksin aynı aptal aşık baba gibi oluyorlar

ben bir bayan ve anne adayı olarak eşini anlaayabiliyorum.

sanırım bu senin dediğin gibi gerçekçilikten geliyor. beni de daha çok somut şeyler heyecanladıırıyor hani elimize alınca o duyguyu yoğun hissedicez gibi. doğduğunda emininm senden daha fazla heyecanlı ve ilgili olacak bebeğine .

İnsallah her şey yolundadır , sen gönlünü ferah tut taburcu olup eve gittiğinde de bol bol yaz konuşuruz şurda azıcık bi zaman var zaten yarısından çoğu bitmiş, kalan zaman daha da hızlı geçecek bi bakmışız ki doğum vakti gelmiş

Bende bu kitaplardan aldim canim ama yas olarak biraz buyukler tabi bebislerin ilgisini çeken cok guzel kitaplar var, kucuk kizim suan bile kitaplarına bakiyor, linkini ekliyorum, ozellikle bu kitaplar cok ilgisini çekiyor. Bunlara ek olarak ilk kitaplarim serisi gibi olanlara bakabilirsin

Kizlar biz duramadik bebisimleee Ufaktan yikamalara basladik Askilari da siparis ettim gelir gelmez asmaya baslicam insallah Birde bornoz takimini da alayim dedim simdiden Bunu birinde daha gormustum ama kimdi hatirlayamadim
Cok guzel canim ama baya erken yikamissin, dolap icinde bile olsa tozlanma riskleri cok fazla, olmadi bi daha yıkarsın

saol canim benim, ya tahmin etmeliydim senin oldugunu zevkler ayni cunku Sen napiyosun bu aralar sesin cikmiyor sanki hersey yolunda mi canim?
Yolunda çok şükür canım Şu ara kendimi ev işlerine verdim eşyaların yerini değiştirip duruyoruz dolapların iç düzenlerini değiştirdim bebeğe dolap siparişi vereceğim, emzirme koltuğu bakınıyorum bi yandan, yavaş yavaş oda dizaynına başladık artık . Perşembe günü detaylı ultrasona gidicem bi yandan da onun heyecanı var

Canim ozellikle ilk baba olacaklar için biraz zor cunku sen onu ilk andan beri hissediyorsun, hayallerini kuruyorsun ve zaten annelik ic güdüsü var halihazirda ama babalık tamamen sonradan hissedilen birşey hatta ilk aylar bile cok yogun olmayabiliyor, ne zaman ki bebekle iletişime geciyorlar, yani babasına bakiyor gülüyor vs o zaman yavas yavaş geliyor, o yuzden hic canini sıkma, annelik ile kiyaslama belki 1 sene sonra yüklenecek ona babalık

Gunaydin canim, kasilma devam ediyorsa mutlaka ilac verirler, bunun için ilaçlar var, senin gibi biri vardi instagtamdan takip ettiğim, doktorunun elinde fazladan nst cihazı varmis ona vermis, kasilmalari takip etsin diye, tansiyon ilaci kullanmış hep kasilma olmasin diye tabi ayağa bile kalkacak hali kalmamis ama cok sukur bebegine kavuşmuş, insallah seninde tum önlemlerin alındı saglikla gelicek bebisin

Cok guzel ya insanin ici kipir kipir oluyor Ben de yapmak istedim ama arkadasim doguma 1 ay kala kadar baslarsin dedi. Tozlanirmis simdiden yaparsam. Ama sanirim yakin zamanda baslarim.
Saol canim Ya tozlanir falan ama napalim artik bidaha yikariz, en azindan iyiyken duzeni ben yapayim da annemlerde geldiginde tekrar yikayip ayni duzen koyarlar
Canim cok normal bunlari takma kafana olurmu, esimde de hic yoktu anlam veremiyordu cok uzuluyordum ilk aylarda ama 3-4 ay sonrasi basladi onda da heycan karnimi opuyor seviyor falan. Yani herkesin fitrati baska kuzum, belki esinde de yavas yavas baslar yada dogumdan sonra akisina birak sizi cok seviyor ondan ben eminim
Günaydın kızlar
Gunaydin canim nasilsin?
Canim benim cok sevindim hadi gel evine de sohbetimize devam edelim, hersey yoluna girecek insallah
Cok guzel canim ama baya erken yikamissin, dolap icinde bile olsa tozlanma riskleri cok fazla, olmadi bi daha yıkarsın
Evet canim ya duzeni ben yapayim da dedim artik annemler geldiginde yikadiklarinda nasil koymalari gerektigini bilsinler Strese gelemiyorum son haftalarda soyle olsun boyle olsun demeleriyle ugrasamam :)) teyzemler falan gelcek cunku ben biliyorum mahvedecekler beni
iyi canim sevindimm bizi de degisiklerden haberdar et mutlaka Persembeye de bisey kalmadiii ay cook heycanliiii

İnşallah valla canım geçen her gün için ayrı şükredeceğim inşallah
Kasılmayı hiç böyle hissetmedim aslında. Zaten bu rahim ağzı yetmezliğinde kasılma sancı ağrısız oluyormuş genelde o yüzden farkedilmiyormuş. Kısalmayı gördüğü an başladı doktorum o tansiyon ilaçlarına. Bir tanesi makattan fitil hatta Ama hiç nst de baktırmadı.
Dün gece başladım hissetmeye. Hayırlısı bakalım. Hemşirelere sordum. Ağrı hissi olmadığı için bebek de toplanıyor olabilir o sana kasılma gibi geliyor olabilir dediler. Doktor gelince belli olacak bakalım

Canıımm erkeklerin böyle olması çok normal , biz çift çizgiyi gördüğümüz anda heyecanı yaşamaya başladık , anne ile bebek arasında gelişen bağ erkeklerde çok daha geç oluşuyor , onlar açısından su an çok da değişen bir durum yok . Hele bi doğsun kucaklarına alsınlar sen bi de o zaman gör benim eşimde de çok bi heyecan yoktu elini karnıma koyup hareketini hissedince olayın gerçekliğinin farkına vardı desem yeridir

Tabiki de haber veririmmm perşembe günü detaylıyı da halledeyim gerçekten çok içim rahat edicek insallah gelişimi normaldir organlarında bir problem yoktur

Benden daha heyecanlı oluyor.
Bir de hala farkında değil bence hissedince dank etti kafasına

Evet canım geçen gece oynamasına uyandım ben gece 4 te ip atlıyordu içerde
4 de mi . Allah kolaylık versin sana canım. Fırlama bir çocuk gelecek galiba
Cok güzeller hule güle kullanın. Askilar Bim markette vardı 4 tanesi 4.5 TL . Bende ilk olarak askı aldım fiyat uygun olunca dayanamadım
Eşler çok kendini kaptırmamak çalışıyor. Gobegimize dokunmak bile onlara garip bir his yaratıyor. Bende senin dediğin gibi gelsin heycanlansin oğluyla konuşsun istiyorum ama yok bazen arada yapıyor ama eminim ki çok çok iyi bir baba bebisi kucağına alınca süper baba olacaklar
Kasılmalar nasıl her şeyi hemşirelere söyle nst ile bile baktir gerekirse. Rabbim bebegini seni korusun.

Ben iyiyim canım bebiş oynuyo içimde hissettikce mutlu oluyorum bende istiyorum detaylı zamanı gelsin ama haftaya gideceğim doktorumun yanına sonra sıra gelecekmiş detaylıya yani daha ona gün alıp onu bekleyeceğiz hayırlısıyla bende haberler böyle sen nasılsın?

MissPeaceful

Aa tuh ben cok vermisim desene :) ben bime yetisemiyorum canim yaa bi gidiyorum hicbisey kalmamis daha vazgectim ordan bisey almaya
Oy yesinler oynamalarini Bende bugun ilk defa disaridan da gormeye basladim gobegim cok az indi kalkti bi kac kere Cok guzel duygular yaa
Bende iyiyim canim napayim annemler yokken oyalanmaya calisiyorum iste. Aile birlesimi icin vize basvurusuna basladik biraz onun stresi var onun disinda hersey yolunda sukur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…