Gözün aydın canım dualarımız kabul olmuş.
Çok sevindim senin adına da bebişin iyi olmasına da
Maşallah cnm çok sevindim iyi olmanıza Rabbim zamanında sağlıkla doğmasını nasip etsin cnm benim
Çok şükür .. kendini tedirgin edecek bir şey yapma tabi :) nisan ayında peşpeşe doğum haberlerimizi vereceğiz inşallah..Öyle çok dua ettimki dün şu evden çıkarken. 3 kişi gidiyoruz, 3 kişi dönelim diye
çok şükür geldik evdeyiz kızlar. Hepinize çok çok teşekkürler iki gündür öyle iyi geldinziki bize güzel dileklerinizle
Herşey yolunda şuan için. Yavrum kafasını çıkarmış sonunda rahim ağzında dayadığı açıklıktan. Kasılma sandığım da meğer normal hareketleriymiş. Ben günlerce kilomdan hissedemiyorum derken doktor muhtemelen kafayı oraya sokunca bu kadar hareket alanı bulamıyordu, basıncın azalmasıyla rahatlamış görünüyor dedi. Kasılma oluyor sandığım yerde de ayaklarını tepiyordu gerinip
He yine kafasının oraya geldiği zamanlara denk geleceğiz elbet ama sebebi artık canı istediği için olacak dedi
3 gün wc dışında kalkıp yürümek yok. 3 gün sonra biraz daha rahatlayabilirsin dedi doktor. Yemeği hemen masada yiyip kalkmak gibi. Ama yapamam sanırım yatmaya devam olabildiğince10 gün sonra uzun süre ayakta kalmamak şartıyla normal hayatına da dönebilirsin dedi. Günlük 15 dkka yürüyüş yapabilirsin mesela dedi. Onu da yapamam ben
İyi olalım da sürekli yatmaya razıyım
İnşallahÇok şükür .. kendini tedirgin edecek bir şey yapma tabi :) nisan ayında peşpeşe doğum haberlerimizi vereceğiz inşallah..
Bende aynıyim ben de ne olacak bilmem böyle gidersekHenüz 5. Aydayım 9 kilo
Geçmiş olsun sağlıkla devam etsin inşaallah hamileliğinÖyle çok dua ettimki dün şu evden çıkarken. 3 kişi gidiyoruz, 3 kişi dönelim diye
çok şükür geldik evdeyiz kızlar. Hepinize çok çok teşekkürler iki gündür öyle iyi geldinziki bize güzel dileklerinizle
Herşey yolunda şuan için. Yavrum kafasını çıkarmış sonunda rahim ağzında dayadığı açıklıktan. Kasılma sandığım da meğer normal hareketleriymiş. Ben günlerce kilomdan hissedemiyorum derken doktor muhtemelen kafayı oraya sokunca bu kadar hareket alanı bulamıyordu, basıncın azalmasıyla rahatlamış görünüyor dedi. Kasılma oluyor sandığım yerde de ayaklarını tepiyordu gerinip
He yine kafasının oraya geldiği zamanlara denk geleceğiz elbet ama sebebi artık canı istediği için olacak dedi
3 gün wc dışında kalkıp yürümek yok. 3 gün sonra biraz daha rahatlayabilirsin dedi doktor. Yemeği hemen masada yiyip kalkmak gibi. Ama yapamam sanırım yatmaya devam olabildiğince10 gün sonra uzun süre ayakta kalmamak şartıyla normal hayatına da dönebilirsin dedi. Günlük 15 dkka yürüyüş yapabilirsin mesela dedi. Onu da yapamam ben
Amin hepimizin inşallahGeçmiş olsun sağlıkla devam etsin inşaallah hamileliğin
Çok şükür dualarımız kabul oldu gözümüz aydınÖyle çok dua ettimki dün şu evden çıkarken. 3 kişi gidiyoruz, 3 kişi dönelim diye
İnşallah valla canım, elimden geleni yapacağım artıkÇok şükür dualarımız kabul oldu gözümüz aydınGerçekten içim rahatladı aklım sendeydi Bir daha tekrarı olmasın insallah keyifle atlatalım kalan dönemi canım benim geçmişler olsun
Benim ailem bile bilmiyor :)) sadece ben eşim ve mecburen iş arkadaşlarımız .. biz ayrıntılı ultrasondan sonra söylemeyi planlıyoruz ..Arkadaslar hala etrafınıza hamileligini söylemeyen var mi?? Benim sadece ailem biliyor hala, esime istersen söyle dedim senin tarafına ama son aya kadar düşünmüyorum dedi
Cok gecmis olsun canim. Allah saglik sihhat versin butun cocuklara.Ay valla benimkide öyle hiç tinlamiyo ya tabi benimki 4. Olacak cnm herhalde ondandır benim için ebrulim(büyük kizim) çok ayri diyortabi büyük kızımın boğazında tümör vardı 3 yıl boyunca tedavi gördü bütün aile için yeri çok farklı tabi isterdim bundada birazcık olsun heveslendigini göreyim
Cok sukur canim inan aklim sendeydi. Allahin izniyle birsey olmayacak vaktinde saglikla kucagina alacaksin.Öyle çok dua ettimki dün şu evden çıkarken. 3 kişi gidiyoruz, 3 kişi dönelim diye
Helal olsun iyi dayanmissiniz. Gerci benim ilk diye boyleyimdir belki. Ama Allahin izniyle ikincisinde bende soylemem kimseye.Arkadaslar hala etrafınıza hamileligini söylemeyen var mi?? Benim sadece ailem biliyor hala, esime istersen söyle dedim senin tarafına ama son aya kadar düşünmüyorum dedi
Biz söyledik çevremizdeki herkese fetal dna testinden sonra, anne babalara daha doktora gitmeden kan sonucunu aldığımız gibi söylemiştik. Ama sosyal medyada hiç paylaşmadım daha.Arkadaslar hala etrafınıza hamileligini söylemeyen var mi?? Benim sadece ailem biliyor hala, esime istersen söyle dedim senin tarafına ama son aya kadar düşünmüyorum dedi
Benim de büyük bir çoğunluk biliyor , hamilelik testini yaparken annem vardı yanımda zaten ilk o öğrendi sonra teyzelerime söyledimArkadaslar hala etrafınıza hamileligini söylemeyen var mi?? Benim sadece ailem biliyor hala, esime istersen söyle dedim senin tarafına ama son aya kadar düşünmüyorum dedi
İlk 3 ay anne babalar dışı kimseye söylemeyelim dedik ben sadece anneme söyleyebildim kv sağolsun duyar duymaz yetiştirmiş herkeseArkadaslar hala etrafınıza hamileligini söylemeyen var mi?? Benim sadece ailem biliyor hala, esime istersen söyle dedim senin tarafına ama son aya kadar düşünmüyorum dedi
Gecen elbise giymistim karnim top gibi cikinca hosuma gitmisti. 20 haftalikti tam. Magazada bebek kiyafetlerine bakarken bi ayna selfiesi yapip ilk kez instagramda 'oglumla yolu yariladik' diye yazip paylastim. O an dusunemedim ama sonra baya pisman oldum.Biz söyledik çevremizdeki herkese fetal dna testinden sonra, anne babalara daha doktora gitmeden kan sonucunu aldığımız gibi söylemiştik. Ama sosyal medyada hiç paylaşmadım daha.
Yani illaki söylicez paylaşıcaz, instagramda birsürü fotoğraf yayınladığımız bir uygulama sonuçta. Öyle biraz fotoğraftan bişey olmaz. Bende paylaşmak istiyorum aslında ama eşim biraz daha bekle diyor öyle duruyorum bendeGecen elbise giymistim karnim top gibi cikinca hosuma gitmisti. 20 haftalikti tam. Magazada bebek kiyafetlerine bakarken bi ayna selfiesi yapip ilk kez instagramda 'oglumla yolu yariladik' diye yazip paylastim. O an dusunemedim ama sonra baya pisman oldum.benim bildigim ve beni tebrik eden 3 kisinin olmuyordu, onlar yazinca paylastigima baya bi uzuldum. Bir de gecen esim dedi ablamin da olmuyomus galiba diye. Ona da soyledigime pisman oldum nispet yapiyomus gibi hissediyor insan oyle bi dusuncem olmasa bile.. simdi bile bi huzunlendim ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?