2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Aman sen dinlen bosver yürüyüş falan yapma. Beni de böyle uyaran olsaydı baştan yatar kalkmazdim sonrasinda doktorlar neden oldu anlamadık diyorlar sen kendi iç sesini dinle bak keyfine. Demek kafayı sokup duruyormuş bizim yaramaz şimdi icerde dönsün, zıplayınca kapılar buyuyene kadar kapalı ❤ sevgiyle ve bebeginle kal.

Sorma valla canım, ondan son bir haftadır 3 farklı doktorda da kafa aşağıdaymış da işte sonradan anladık derdini iyi olcaz inşallah, hiçbir şeyde yok gözüm. Yatmaksa yatmak yapcak birşey yok. Çoğu gitti azı kaldı inşallah çok çok sağol

Benim geçen hafta doğum günümde eşim çok tatlış pasta yaptırmış ben de doğum günüm vesilesiyle ilk defa paylaştım. Etrafımda çocuğu olmayan birisi yok bildiğim kadarıyla bence nispet falan değil. Ben orada anı biriktiriyorum.

Gözümüz aydın canım. Artık uslu dursun miniğin :) çok şükür

Bende marketi takip etmiyorum şans eseri kalmış bu askilar bende aman al gitsin dedim. 2 ay daha bekleyeceğim 30 haftadan sonra alacağım.
Sansliymissin canim
Sana simdiden kolay gelsin, her hangi lohusa patlamalarına karşı uyar o zaman onlari
Saol canim tamam uyaririm
Cok sukur canim benimmm evinize aramiza tekrar hos geldin bencede 3 gun degil 10 gun sık dişini sonra cok yavas hareketlerle yürüyüşünü de yap bebiş için iyi sonuçta

Ayniyiz canim ben de paylassam mi paylasmasam mi diye esime sordum. Acikcasi ben de guzel seylere imrenen biriyim ama ne bilim yine de paylasmasaydim keske demistim.

Aslinda dedigin cok dogru canim ani biriktirmek mutlulugunu paylasmak cok guzel seyler.

Gözümüz aydın canım. Artık uslu dursun miniğin :) çok şükür
İnşallah canım
Sansliymissin canim

Saol canim tamam uyaririm

Cok sukur canim benimmm evinize aramiza tekrar hos geldin bencede 3 gun degil 10 gun sık dişini sonra cok yavas hareketlerle yürüyüşünü de yap bebiş için iyi sonuçta
Hoşbulduk canım şu kritik 10 günü bi atlatayım, dikişin tuttuğundan emin olalım. Sonrası belki içim de biraz daha rahat eder kalktığımda falan Şuan tuvalete gidince bile içim gidiyor

Güle güle güzel günlerde kullanın çok güzelmiş.
Benim ailem bile bilmiyor :)) sadece ben eşim ve mecburen iş arkadaşlarımız .. biz ayrıntılı ultrasondan sonra söylemeyi planlıyoruz ..
Ailene neden söylemedin. Benimde etrafımda herkes çok bilmez giydiyim kiyafetleri de bol seçiyorum hamile olduğum anlaşılmıyor. Ama ailemiz ilk ogrenenlerden oldu annem hamileliği tahmin etti test yapmadan bildi.
Bu durum da senin mutluluğun paylaşmak isteyen çok normal. Ama kalbin ne kadar güzel ki çok ince düşünüyorsun. Birtek sen değil çok insan var foto çekilen paylasan. Hamilelerin duası kabul olurmuş Allah çocuk isteyen herkese sağlıklı, Hayırlı evlat nasip etsin diye dua et. Nispet için değil sana anı kalsın diye paylaştığın bir foto

üzülme canım arkadaşların dediği gibi anı biriktiriyoruz, ben de bir arkadaşım aylardır bebek istiyo ona diyemedim hamile olduğumu, bekledim 4 ay kadar ama sonunda söyledim, aşk olsun dedi senin için sadece mutlu olurum bebeğini aldıran arkadaşıma kızıp üzülmüştüm dedi çok sevindi. ona söyleyince ben de oğlumun ultrasonu elinde tuttuğu ailecek bi fotoğraf paylaştım. insan gerçekten paylaşıp sevincini çoğaltmak istiyo böyle durumlarda. bebek isteyen insanlar yeni bebek haberine mutlu oluyorlar gördüğüm kadarıyla

Biz söyledik çevremizdeki herkese fetal dna testinden sonra, anne babalara daha doktora gitmeden kan sonucunu aldığımız gibi söylemiştik. Ama sosyal medyada hiç paylaşmadım daha.
Mutlulukla karşılayacak kişilere söylemek guzel olur tabi cevremde ki cogu kisi 3-4 ay soylemiyor artik, nazarin etkisi yuksek

Anne en başından olaya hakimmis ilk olunca daha bi heyecanli oluyor tabi, sonra kabuğuna çekiliyor insan

Kendini üzme ben yıllar öncesi bu düşüncede olduğum için pişmanım ilk çocuğumda yaşadım bunu doya doya yaşa hamileliğinin her anını

Oyy kiyamam 10 gun sonraa hersey eskisi gibi olacak insallah

Merhaba kızlar nasılsınız? Bugün biraz hastayım ve bu yüzden ilk kez vakit ayirabildim kendime yatıyorum işe de gidemedim. Kendimi boslukta hissediyorum gerçekten çok zor iki oğlum var bir de hamilelik derken iş. Çok yoruluyorum resmen hastalanıp yatmak iyi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…