Çok sağol canım benim inşallahCok sukur canim inan aklim sendeydi. Allahin izniyle birsey olmayacak vaktinde saglikla kucagina alacaksin.Hicbir seyi kafana takma canim hersey gelip gecer.
Aman sen dinlen bosver yürüyüş falan yapma. Beni de böyle uyaran olsaydı baştan yatar kalkmazdim sonrasinda doktorlar neden oldu anlamadık diyorlar sen kendi iç sesini dinle bak keyfine. Demek kafayı sokup duruyormuş bizim yaramaz şimdi icerde dönsün, zıplayıncaÖyle çok dua ettimki dün şu evden çıkarken. 3 kişi gidiyoruz, 3 kişi dönelim diye
çok şükür geldik evdeyiz kızlar. Hepinize çok çok teşekkürler iki gündür öyle iyi geldinziki bize güzel dileklerinizle
Herşey yolunda şuan için. Yavrum kafasını çıkarmış sonunda rahim ağzında dayadığı açıklıktan. Kasılma sandığım da meğer normal hareketleriymiş. Ben günlerce kilomdan hissedemiyorum derken doktor muhtemelen kafayı oraya sokunca bu kadar hareket alanı bulamıyordu, basıncın azalmasıyla rahatlamış görünüyor dedi. Kasılma oluyor sandığım yerde de ayaklarını tepiyordu gerinip
He yine kafasının oraya geldiği zamanlara denk geleceğiz elbet ama sebebi artık canı istediği için olacak dedi
3 gün wc dışında kalkıp yürümek yok. 3 gün sonra biraz daha rahatlayabilirsin dedi doktor. Yemeği hemen masada yiyip kalkmak gibi. Ama yapamam sanırım yatmaya devam olabildiğince10 gün sonra uzun süre ayakta kalmamak şartıyla normal hayatına da dönebilirsin dedi. Günlük 15 dkka yürüyüş yapabilirsin mesela dedi. Onu da yapamam ben
İyi olalım da sürekli yatmaya razıyım
Sorma valla canım, ondan son bir haftadır 3 farklı doktorda da kafa aşağıdaymış da işte sonradan anladık derdiniAman sen dinlen bosver yürüyüş falan yapma. Beni de böyle uyaran olsaydı baştan yatar kalkmazdim sonrasinda doktorlar neden oldu anlamadık diyorlar sen kendi iç sesini dinle bak keyfine. Demek kafayı sokup duruyormuş bizim yaramaz şimdi icerde dönsün, zıplayıncakapılar buyuyene kadar kapalı ❤ sevgiyle ve bebeginle kal.
Benim geçen hafta doğum günümde eşim çok tatlış pasta yaptırmış ben de doğum günüm vesilesiyle ilk defa paylaştım. Etrafımda çocuğu olmayan birisi yok bildiğim kadarıyla bence nispet falan değil. Ben orada anı biriktiriyorum.Gecen elbise giymistim karnim top gibi cikinca hosuma gitmisti. 20 haftalikti tam. Magazada bebek kiyafetlerine bakarken bi ayna selfiesi yapip ilk kez instagramda 'oglumla yolu yariladik' diye yazip paylastim. O an dusunemedim ama sonra baya pisman oldum.benim bildigim ve beni tebrik eden 3 kisinin olmuyordu, onlar yazinca paylastigima baya bi uzuldum. Bir de gecen esim dedi ablamin da olmuyomus galiba diye. Ona da soyledigime pisman oldum nispet yapiyomus gibi hissediyor insan oyle bi dusuncem olmasa bile.. simdi bile bi huzunlendim ya.
Gözümüz aydın canım. Artık uslu dursun miniğin :) çok şükürÖyle çok dua ettimki dün şu evden çıkarken. 3 kişi gidiyoruz, 3 kişi dönelim diye
çok şükür geldik evdeyiz kızlar. Hepinize çok çok teşekkürler iki gündür öyle iyi geldinziki bize güzel dileklerinizle
Herşey yolunda şuan için. Yavrum kafasını çıkarmış sonunda rahim ağzında dayadığı açıklıktan. Kasılma sandığım da meğer normal hareketleriymiş. Ben günlerce kilomdan hissedemiyorum derken doktor muhtemelen kafayı oraya sokunca bu kadar hareket alanı bulamıyordu, basıncın azalmasıyla rahatlamış görünüyor dedi. Kasılma oluyor sandığım yerde de ayaklarını tepiyordu gerinip
He yine kafasının oraya geldiği zamanlara denk geleceğiz elbet ama sebebi artık canı istediği için olacak dedi
3 gün wc dışında kalkıp yürümek yok. 3 gün sonra biraz daha rahatlayabilirsin dedi doktor. Yemeği hemen masada yiyip kalkmak gibi. Ama yapamam sanırım yatmaya devam olabildiğince10 gün sonra uzun süre ayakta kalmamak şartıyla normal hayatına da dönebilirsin dedi. Günlük 15 dkka yürüyüş yapabilirsin mesela dedi. Onu da yapamam ben
Sansliymissin canimBende marketi takip etmiyorum şans eseri kalmış bu askilar bende aman al gitsin dedim.2 ay daha bekleyeceğim 30 haftadan sonra alacağım.
Saol canim tamam uyaririmSana simdiden kolay gelsin, her hangi lohusa patlamalarına karşı uyar o zaman onlari
Cok sukur canim benimmm evinize aramiza tekrar hos geldinÖyle çok dua ettimki dün şu evden çıkarken. 3 kişi gidiyoruz, 3 kişi dönelim diye
Ayniyiz canim ben de paylassam mi paylasmasam mi diye esime sordum.Yani illaki söylicez paylaşıcaz, instagramda birsürü fotoğraf yayınladığımız bir uygulama sonuçta. Öyle biraz fotoğraftan bişey olmaz. Bende paylaşmak istiyorum aslında ama eşim biraz daha bekle diyor öyle duruyorum bende
Benim hamile kalma sürecimde uzun sürdü, kimin haberini alsam sevindim hep. Üzüleceğim diye söylemeseler asıl o zaman üzülürdüm. Birsürü fotoğraf paylaşanlarıda gördüm, kimsenin nispet yaptığını düşünmedim hiç. Böyle güzel şeyleri bende yaşarım inşallah diye geçirdim içimden.
Aslinda dedigin cok dogru canim ani biriktirmek mutlulugunu paylasmak cok guzel seyler.Benim geçen hafta doğum günümde eşim çok tatlış pasta yaptırmış ben de doğum günüm vesilesiyle ilk defa paylaştım. Etrafımda çocuğu olmayan birisi yok bildiğim kadarıyla bence nispet falan değil. Ben orada anı biriktiriyorum.
İnşallah canımGözümüz aydın canım. Artık uslu dursun miniğin :) çok şükür
Hoşbulduk canımSansliymissin canim
Saol canim tamam uyaririm
Cok sukur canim benimmm evinize aramiza tekrar hos geldinbencede 3 gun degil 10 gun sık dişini sonra cok yavas hareketlerle yürüyüşünü de yap bebiş için iyi sonuçta
Güle güle güzel günlerde kullanın çok güzelmiş.Kızlar bizde bebek arabamızı aldık bu akşampuseti üstüne takılabiliyor, üstü tam kapanıyor, tam yatıyor, çift yönlü, sürüşü rahat, ön tablası çıkıyor, kolay katlanıyor ve çok ağır değil, fiyatı da uygundu. Zam gelmeden alalım dedik. 950ydi 900e aldık pusetiyle beraber. Bebek arabası fiyatlarını düşününce baya uyguna aldığımızı düşünüyorum. Büyük parçalardan bir tek dolabı kaldı çok şükür baya azalttık eksiklerimizi
Ailene neden söylemedin. Benimde etrafımda herkes çok bilmez giydiyim kiyafetleri de bol seçiyorum hamile olduğum anlaşılmıyor. Ama ailemiz ilk ogrenenlerden oldu annem hamileliği tahmin etti test yapmadan bildi.Benim ailem bile bilmiyor :)) sadece ben eşim ve mecburen iş arkadaşlarımız .. biz ayrıntılı ultrasondan sonra söylemeyi planlıyoruz ..
Bu durum da senin mutluluğun paylaşmak isteyen çok normal. Ama kalbin ne kadar güzel ki çok ince düşünüyorsun. Birtek sen değil çok insan var foto çekilen paylasan. Hamilelerin duası kabul olurmuş Allah çocuk isteyen herkese sağlıklı, Hayırlı evlat nasip etsin diye dua et. Nispet için değil sana anı kalsın diye paylaştığın bir fotoGecen elbise giymistim karnim top gibi cikinca hosuma gitmisti. 20 haftalikti tam. Magazada bebek kiyafetlerine bakarken bi ayna selfiesi yapip ilk kez instagramda 'oglumla yolu yariladik' diye yazip paylastim. O an dusunemedim ama sonra baya pisman oldum.benim bildigim ve beni tebrik eden 3 kisinin olmuyordu, onlar yazinca paylastigima baya bi uzuldum. Bir de gecen esim dedi ablamin da olmuyomus galiba diye. Ona da soyledigime pisman oldum nispet yapiyomus gibi hissediyor insan oyle bi dusuncem olmasa bile.. simdi bile bi huzunlendim ya.
üzülme canım arkadaşların dediği gibi anı biriktiriyoruz, ben de bir arkadaşım aylardır bebek istiyo ona diyemedim hamile olduğumu, bekledim 4 ay kadar ama sonunda söyledim, aşk olsun dedi senin için sadece mutlu olurum bebeğini aldıran arkadaşıma kızıp üzülmüştüm dedi çok sevindi. ona söyleyince ben de oğlumun ultrasonu elinde tuttuğu ailecek bi fotoğraf paylaştım. insan gerçekten paylaşıp sevincini çoğaltmak istiyo böyle durumlarda. bebek isteyen insanlar yeni bebek haberine mutlu oluyorlar gördüğüm kadarıylaGecen elbise giymistim karnim top gibi cikinca hosuma gitmisti. 20 haftalikti tam. Magazada bebek kiyafetlerine bakarken bi ayna selfiesi yapip ilk kez instagramda 'oglumla yolu yariladik' diye yazip paylastim. O an dusunemedim ama sonra baya pisman oldum.benim bildigim ve beni tebrik eden 3 kisinin olmuyordu, onlar yazinca paylastigima baya bi uzuldum. Bir de gecen esim dedi ablamin da olmuyomus galiba diye. Ona da soyledigime pisman oldum nispet yapiyomus gibi hissediyor insan oyle bi dusuncem olmasa bile.. simdi bile bi huzunlendim ya.
Oo sizde kapali kutulardansinizBenim ailem bile bilmiyor :)) sadece ben eşim ve mecburen iş arkadaşlarımız .. biz ayrıntılı ultrasondan sonra söylemeyi planlıyoruz ..
Esim ailesinden biraz sogudugu icin pek önemsemiyor herhlde ☺ birde erkek olsa nazar ediyorlarHelal olsun iyi dayanmissiniz. Gerci benim ilk diye boyleyimdir belki. Ama Allahin izniyle ikincisinde bende soylemem kimseye.
Mutlulukla karşılayacak kişilere söylemek guzel olur tabiBiz söyledik çevremizdeki herkese fetal dna testinden sonra, anne babalara daha doktora gitmeden kan sonucunu aldığımız gibi söylemiştik. Ama sosyal medyada hiç paylaşmadım daha.
Anne en başından olaya hakimmisBenim de büyük bir çoğunluk biliyor , hamilelik testini yaparken annem vardı yanımda zaten ilk o öğrendi sonra teyzelerime söyledimKalp atışı duyunca da eşimin anne babasına söyledik . Diğer akrabalarına teker teker haber vermedik eşimin ailesinden kim biliyor kim bilmiyor ondan pek haberim yok
Klasik kv durumuİlk 3 ay anne babalar dışı kimseye söylemeyelim dedik ben sadece anneme söyleyebildim kv sağolsun duyar duymaz yetiştirmiş herkese
Kendini üzme ben yıllar öncesi bu düşüncede olduğum için pişmanım ilk çocuğumda yaşadım bunu doya doya yaşa hamileliğinin her anınıGecen elbise giymistim karnim top gibi cikinca hosuma gitmisti. 20 haftalikti tam. Magazada bebek kiyafetlerine bakarken bi ayna selfiesi yapip ilk kez instagramda 'oglumla yolu yariladik' diye yazip paylastim. O an dusunemedim ama sonra baya pisman oldum.benim bildigim ve beni tebrik eden 3 kisinin olmuyordu, onlar yazinca paylastigima baya bi uzuldum. Bir de gecen esim dedi ablamin da olmuyomus galiba diye. Ona da soyledigime pisman oldum nispet yapiyomus gibi hissediyor insan oyle bi dusuncem olmasa bile.. simdi bile bi huzunlendim ya.
Ya tabi çok takmadık bizde 3 sene olmayınca napsın oda bu haberi bekliyordu herkesKlasik kv durumuinsan mutluluğunu paylaşmak istiyor tabi ama yinede beklemek en iyisi her zaman
Oyy kiyamam 10 gun sonraa hersey eskisi gibi olacak insallahİnşallah canım
Hoşbulduk canımşu kritik 10 günü bi atlatayım, dikişin tuttuğundan emin olalım. Sonrası belki içim de biraz daha rahat eder kalktığımda falan Şuan tuvalete gidince bile içim gidiyor
Sanırım :) eşim söyleyelim dediğinde geriliyorum :) ama bir şekilde öğrenecekler :)Oo sizde kapali kutulardansiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?