Canim cok agrin varsa acaba acil kadin doguma gitsen bisey yapabilirler miBelim hala ağrıyor ve bebek kasığıma yerleşti resmen orayı tekmeleyip duruyor . Tekmeledikçe benim canımdan can gidiyo ne olacak böyle bilmiyorum . Son birkaç saattir de kaburgamda baskı hissediyorum eli kolu rahat durmuyor bizimkinin
Yarın devam ederse gidicem doktora bel ağrımdan dolayı çok zorlanıyorum tadım tuzum kalmadı hiçCanim cok agrin varsa acaba acil kadin doguma gitsen bisey yapabilirler mi
Çok güzel açıklamışsın canım çok sağol öğrenmiş olduk, bende cumartesi gideceğim baya uzun sürüyor anladığım kadarıyla. İnşallah güzel sonuçlar alırız bizdeBugün yükleme yaptırdım, eşim bunu görünce hemen araştırmaya başladı. Sabah 9da ilk kani verdim sonra bunu içtim. İçinde 15 çay kaşığına eşdeğer seker varmis. Zaten dunya saglik orgutune gore 10/12 kaşığa kadar vücut bunu besinlerden alıyormuş. İctigimiz bi tik üstü yani. 9da ictim 10 da ilk toktuk verdim 9daki 79 çıktı. 100 e kadar cikmaliymis. 10da verdigim 108 çıktı. Sekerin aldigimdaki vücudumun hali yani. 11 de yeniden verdim 103 çıktı. 200 üstü diyabet diyorlar. 12 de verdim 59 çıktı. 12 deki kani verip oyle yemek yedim. Baya baya açtım, ertesi gecede zaten 10 dan sonra yememistim. İcecek çilekli ve şurup gibi kokuyor. Hamileliğimde tatli hic istemeyen ve yemeyen biri olarak içerken ve sonrası biraz zorlandım. Ama cok çok kotu degildi. Ailemde seker oldugu icin riske atmadım yaptırdım, seker bebek icin kötü hele ki Allah korusun erken doğuma kadar neden olabiliyor.
Herkese şimdiden güzel sonuclar diliyorum, inşallah yardimci olabilmisimdir
Evet kuzum sadece bir kere, 9da ictim her saat basi toplam 3 kere kan vermis oldumsadece 1 kere mi içtiniz?
Cok sukur iyi cikti evetGecmis olsun.Anladigim kadariyla sizin sonuclar iyi dimi ? Bir de seker yukleme icin yarim gun ayirmak gerekiyor sanirim.
İnşallah sizinde guzel cikar, yarim günü alıyor maalesef.Çok güzel açıklamışsın canım çok sağol öğrenmiş olduk, bende cumartesi gideceğim baya uzun sürüyor anladığım kadarıyla. İnşallah güzel sonuçlar alırız bizde
Benim de bel agrim cok. Ozellikle biraz ayakta fazla kalayim, bi is yapayim eyvah.. Esin doktor daha iyi bilir tabi ama esimin okuldaki dekan beni sormus hamileligi nasil gidiyo diye. Bel agrisi disinda bi sorunu yok demis. Dekan da demis ki zayiflar bebek buyudukce bel agrisini daha fazla hissederler mumkun oldukca agir is yapmasin. Sen acaba son gunlerde kendini ekstra yormus olabilir misin ? Bir de zayifsin zaten daha da etkiliyor olabilir.Yarın devam ederse gidicem doktora bel ağrımdan dolayı çok zorlanıyorum tadım tuzum kalmadı hiç
Guzel cikmasina sevindim canim. Darisi hepimizin basina. Yarim gun oldugunu ogrenmem iyi oldu ona gore izin alirim.Evet kuzum sadece bir kere, 9da ictim her saat basi toplam 3 kere kan vermis oldum
Cok sukur iyi cikti evetevet evet toplamda 4 kan 4 saat diye dusunursek ne yazikki yarim gun oluyor
İnşallah sizinde guzel cikar, yarim günü alıyor maalesef.
Düşünüyorum gerçekten fazladan bi iş yapmadım sadece 2-3 gün önceydi galiba, evi sildim eğildim kalktım sonra çok yorulduğumu hissettim ondan 1 gün sonra eşimle dışarı çıktık yürüdük hava çok soğuktu sonra eve döndük misafir geldi otur kalk çok yaptım belimi yaslayamadım hiç o gün yoruldum . O günün gecesinde de başladı zaten ağrılar. Gerçekten bi daha eve misafir de almıcam, temizliğe de abanmıcam artık. sanırım yoruldum şu araBenim de bel agrim cok. Ozellikle biraz ayakta fazla kalayim, bi is yapayim eyvah.. Esin doktor daha iyi bilir tabi ama esimin okuldaki dekan beni sormus hamileligi nasil gidiyo diye. Bel agrisi disinda bi sorunu yok demis. Dekan da demis ki zayiflar bebek buyudukce bel agrisini daha fazla hissederler mumkun oldukca agir is yapmasin. Sen acaba son gunlerde kendini ekstra yormus olabilir misin ? Bir de zayifsin zaten daha da etkiliyor olabilir.
O kadar açlığa nasıl dayanırım diye düşündüm gözüm korkmadı değilEvet kuzum sadece bir kere, 9da ictim her saat basi toplam 3 kere kan vermis oldum
Cok sukur iyi cikti evetevet evet toplamda 4 kan 4 saat diye dusunursek ne yazikki yarim gun oluyor
İnşallah sizinde guzel cikar, yarim günü alıyor maalesef.
Benimde belimin ağrımadığı gün yok gerçekten. Hele yemek yaparken 2-3 saat ayakta kalınca falan iyice artıyor. Uzandığım yerde dönemiyorum. Birde fazla yemek yediğimde ağısı sırtıma kadar vuruyor. Böyle artarak devam edecek galibaBenim de bel agrim cok. Ozellikle biraz ayakta fazla kalayim, bi is yapayim eyvah.. Esin doktor daha iyi bilir tabi ama esimin okuldaki dekan beni sormus hamileligi nasil gidiyo diye. Bel agrisi disinda bi sorunu yok demis. Dekan da demis ki zayiflar bebek buyudukce bel agrisini daha fazla hissederler mumkun oldukca agir is yapmasin. Sen acaba son gunlerde kendini ekstra yormus olabilir misin ? Bir de zayifsin zaten daha da etkiliyor olabilir.
Ikisi de olabilir. Temizlik yapmissin, soguk almissin ustune misafir derken bebeklerimiz de hareletlenmeye basladi hepsi bi anda gelince bunyen kaldirmamistir. Kendini en iyi sen bilirsin o yuzden misafir kisitlamasi yapabilirsin. Maalesef sonra kotu etkileniyorsan almamak en dogrusu bence. Ben pisman olacagim seyler yasamaktansa bu surecte kendimi yormamayi tercih ediyorum.Düşünüyorum gerçekten fazladan bi iş yapmadım sadece 2-3 gün önceydi galiba, evi sildim eğildim kalktım sonra çok yorulduğumu hissettim ondan 1 gün sonra eşimle dışarı çıktık yürüdük hava çok soğuktu sonra eve döndük misafir geldi otur kalk çok yaptım belimi yaslayamadım hiç o gün yoruldum . O günün gecesinde de başladı zaten ağrılar. Gerçekten bi daha eve misafir de almıcam, temizliğe de abanmıcam artık. sanırım yoruldum şu araama ben anlamıyorum üşüttüğüm için mi belim ağrıyor yoksa bebek mi baskı yapıyor
Benimde belimin ağrımadığı gün yok gerçekten. Hele yemek yaparken 2-3 saat ayakta kalınca falan iyice artıyor. Uzandığım yerde dönemiyorum. Birde fazla yemek yediğimde ağısı sırtıma kadar vuruyor. Böyle artarak devam edecek galiba
Canım detaylı açıkladığın için teşekkür ederimBugün yükleme yaptırdım, eşim bunu görünce hemen araştırmaya başladı. Sabah 9da ilk kani verdim sonra bunu içtim. İçinde 15 çay kaşığına eşdeğer seker varmis. Zaten dunya saglik orgutune gore 10/12 kaşığa kadar vücut bunu besinlerden alıyormuş. İctigimiz bi tik üstü yani. 9da ictim 10 da ilk toktuk verdim 9daki 79 çıktı. 100 e kadar cikmaliymis. 10da verdigim 108 çıktı. Sekerin aldigimdaki vücudumun hali yani. 11 de yeniden verdim 103 çıktı. 200 üstü diyabet diyorlar. 12 de verdim 59 çıktı. 12 deki kani verip oyle yemek yedim. Baya baya açtım, ertesi gecede zaten 10 dan sonra yememistim. İcecek çilekli ve şurup gibi kokuyor. Hamileliğimde tatli hic istemeyen ve yemeyen biri olarak içerken ve sonrası biraz zorlandım. Ama cok çok kotu degildi. Ailemde seker oldugu icin riske atmadım yaptırdım, seker bebek icin kötü hele ki Allah korusun erken doğuma kadar neden olabiliyor.
Herkese şimdiden güzel sonuclar diliyorum, inşallah yardimci olabilmisimdir
Çok geçmiş olsun umarım hemen geçer ağrıların manolyamDüşünüyorum gerçekten fazladan bi iş yapmadım sadece 2-3 gün önceydi galiba, evi sildim eğildim kalktım sonra çok yorulduğumu hissettim ondan 1 gün sonra eşimle dışarı çıktık yürüdük hava çok soğuktu sonra eve döndük misafir geldi otur kalk çok yaptım belimi yaslayamadım hiç o gün yoruldum . O günün gecesinde de başladı zaten ağrılar. Gerçekten bi daha eve misafir de almıcam, temizliğe de abanmıcam artık. sanırım yoruldum şu araama ben anlamıyorum üşüttüğüm için mi belim ağrıyor yoksa bebek mi baskı yapıyor
Belim hala ağrıyor ve bebek kasığıma yerleşti resmen orayı tekmeleyip duruyor . Tekmeledikçe benim canımdan can gidiyo ne olacak böyle bilmiyorum . Son birkaç saattir de kaburgamda baskı hissediyorum eli kolu rahat durmuyor bizimkinin
Canim benim yaDüşünüyorum gerçekten fazladan bi iş yapmadım sadece 2-3 gün önceydi galiba, evi sildim eğildim kalktım sonra çok yorulduğumu hissettim ondan 1 gün sonra eşimle dışarı çıktık yürüdük hava çok soğuktu sonra eve döndük misafir geldi otur kalk çok yaptım belimi yaslayamadım hiç o gün yoruldum . O günün gecesinde de başladı zaten ağrılar. Gerçekten bi daha eve misafir de almıcam, temizliğe de abanmıcam artık. sanırım yoruldum şu araama ben anlamıyorum üşüttüğüm için mi belim ağrıyor yoksa bebek mi baskı yapıyor
İnan en zorlandigim sey o oldu. Yanıma bir muz almistim aklima o geldi, hemen onu yedim 12deki kandan sonra. Mutlaka yanina al bisey.O kadar açlığa nasıl dayanırım diye düşündüm gözüm korkmadı değiliki kere kahvaltı yapıyorum ben resmen
Aynen bende gördüm simdi, geri cagiriyorlarmisKızlar bu emzikten alan vardı diye hatırlıyorum. Marka geri çağırıyormuş.
Rica ederim kuzum inşallah isinize yararCanım detaylı açıkladığın için teşekkür ederim
İnşallah herkesinki iyi cikarGuzel cikmasina sevindim canim. Darisi hepimizin basina. Yarim gun oldugunu ogrenmem iyi oldu ona gore izin alirim.
Tamam canım çok sağol. İnşallah bizimde temiz çıkar sonucumuzİnan en zorlandigim sey o oldu. Yanıma bir muz almistim aklima o geldi, hemen onu yedim 12deki kandan sonra. Mutlaka yanina al bisey.
Aynen bende gördüm simdi, geri cagiriyorlarmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?