2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Canim cok agrin varsa acaba acil kadin doguma gitsen bisey yapabilirler mi

Çok güzel açıklamışsın canım çok sağol öğrenmiş olduk, bende cumartesi gideceğim baya uzun sürüyor anladığım kadarıyla. İnşallah güzel sonuçlar alırız bizde

sadece 1 kere mi içtiniz?
Evet kuzum sadece bir kere, 9da ictim her saat basi toplam 3 kere kan vermis oldum
Gecmis olsun. Anladigim kadariyla sizin sonuclar iyi dimi ? Bir de seker yukleme icin yarim gun ayirmak gerekiyor sanirim.
Cok sukur iyi cikti evet evet evet toplamda 4 kan 4 saat diye dusunursek ne yazikki yarim gun oluyor
Çok güzel açıklamışsın canım çok sağol öğrenmiş olduk, bende cumartesi gideceğim baya uzun sürüyor anladığım kadarıyla. İnşallah güzel sonuçlar alırız bizde
İnşallah sizinde guzel cikar, yarim günü alıyor maalesef.

Yarın devam ederse gidicem doktora bel ağrımdan dolayı çok zorlanıyorum tadım tuzum kalmadı hiç
Benim de bel agrim cok. Ozellikle biraz ayakta fazla kalayim, bi is yapayim eyvah.. Esin doktor daha iyi bilir tabi ama esimin okuldaki dekan beni sormus hamileligi nasil gidiyo diye. Bel agrisi disinda bi sorunu yok demis. Dekan da demis ki zayiflar bebek buyudukce bel agrisini daha fazla hissederler mumkun oldukca agir is yapmasin. Sen acaba son gunlerde kendini ekstra yormus olabilir misin ? Bir de zayifsin zaten daha da etkiliyor olabilir.

Guzel cikmasina sevindim canim. Darisi hepimizin basina. Yarim gun oldugunu ogrenmem iyi oldu ona gore izin alirim.

Düşünüyorum gerçekten fazladan bi iş yapmadım sadece 2-3 gün önceydi galiba, evi sildim eğildim kalktım sonra çok yorulduğumu hissettim ondan 1 gün sonra eşimle dışarı çıktık yürüdük hava çok soğuktu sonra eve döndük misafir geldi otur kalk çok yaptım belimi yaslayamadım hiç o gün yoruldum . O günün gecesinde de başladı zaten ağrılar. Gerçekten bi daha eve misafir de almıcam, temizliğe de abanmıcam artık. sanırım yoruldum şu ara ama ben anlamıyorum üşüttüğüm için mi belim ağrıyor yoksa bebek mi baskı yapıyor

O kadar açlığa nasıl dayanırım diye düşündüm gözüm korkmadı değil iki kere kahvaltı yapıyorum ben resmen

Kızlar bu emzikten alan vardı diye hatırlıyorum. Marka geri çağırıyormuş.

Eklentiler

• Screenshot_20211214-200846.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 37
Benimde belimin ağrımadığı gün yok gerçekten. Hele yemek yaparken 2-3 saat ayakta kalınca falan iyice artıyor. Uzandığım yerde dönemiyorum. Birde fazla yemek yediğimde ağısı sırtıma kadar vuruyor. Böyle artarak devam edecek galiba

Ikisi de olabilir. Temizlik yapmissin, soguk almissin ustune misafir derken bebeklerimiz de hareletlenmeye basladi hepsi bi anda gelince bunyen kaldirmamistir. Kendini en iyi sen bilirsin o yuzden misafir kisitlamasi yapabilirsin. Maalesef sonra kotu etkileniyorsan almamak en dogrusu bence. Ben pisman olacagim seyler yasamaktansa bu surecte kendimi yormamayi tercih ediyorum.

Ya ben sirf bu yuzden yemek yaparken fazla yapiyorum ki 2 gun yiyelim her gun yemekle ugrasmayayim. Hatta salata icin yesilliklerin hrpsini yikiyorum sirkeli suda bekletip ardindan kurutuyorum. Onunla da ugrasmak istemiyorum surekli. Cok mu tembellestim ne Kaldi 4 ay bence su 4 ay temizlik, yorucu islerden kacinalim ki rahat atlatalim. Ben cok titizimdir ama saldim kendimi. Bebegimden ve benden onemli degil diye kendimi sartladim.

Canım detaylı açıkladığın için teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun umarım hemen geçer ağrıların manolyam

Canim benim ya Sen ust uste cok yorulmussun, hele misafir agirlamak varya offf en yorucu en kotusu de o. Dedigin gibi misafiri temizligi birak kuzum sagliginizdan onemli degil Yarina kadar gecmezse bencede gorun canim ama hersey yolunda olduguna eminim ben

O kadar açlığa nasıl dayanırım diye düşündüm gözüm korkmadı değil iki kere kahvaltı yapıyorum ben resmen
İnan en zorlandigim sey o oldu. Yanıma bir muz almistim aklima o geldi, hemen onu yedim 12deki kandan sonra. Mutlaka yanina al bisey.
Kızlar bu emzikten alan vardı diye hatırlıyorum. Marka geri çağırıyormuş.
Aynen bende gördüm simdi, geri cagiriyorlarmis

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-14-21-50-26-61.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 32
Guzel cikmasina sevindim canim. Darisi hepimizin basina. Yarim gun oldugunu ogrenmem iyi oldu ona gore izin alirim.
İnşallah herkesinki iyi cikar yani ben devlette eğitim ve araştırma Hastanesi'ne gidiyorum orda yaptırdım ozellerde de cok değişmez sanki ama yine de yarim gun olarak dusunmeli

İnan en zorlandigim sey o oldu. Yanıma bir muz almistim aklima o geldi, hemen onu yedim 12deki kandan sonra. Mutlaka yanina al bisey.

Aynen bende gördüm simdi, geri cagiriyorlarmis
Tamam canım çok sağol. İnşallah bizimde temiz çıkar sonucumuz ben almadım emzik ama alanlar için paylaşmak istedim, alan varsa görür inşallah

Kızlar geldik eve şükür. Doktor baya detaylı muayane etti. Beni de bebeği de. Dikişlere de baktı. O kısım biraz acı vericiydi
Sabahtan beri kuyruk sokumum ağrıyordu. Çok takılmadım. Uzandım baya kalkmadan. Hiç hafiflemedi. Üstüne dikiş yerime bıçak saplanır gibi keskin ağrılar başladı. En son hastaneye girdiğimde belden aşağım komple ağrıyordu günlük yatış verdi. Bir kaç serum falan takıldı. Ağrılarım azaldı çok şükür. Dikişte baskı hissi kaldı sadece. Benim oğlan tekrar baş aşağı dönmüş. O da sanırım dikişlere biraz ağır gelmiş. Yani doktorun en son vardığı kanı bu oldu
Açıklığım kapanmış. Operasyon sabahı 22 mm di rahim ağzım 30mm görünüyor şimdi. Dikişim de sağlam şükürler olsun
Ben de dün akşam biraz kendimi strese soktum, üzüldüm, ağladım oğlum da sabah inanılmaz hareketliydi. Canımı acıtıyor gibiydi hatta şaşırdık eşimle.
Sonrası böyle oldu. Bu da bana bir uyarı oldu sanırım oğlumdan, öyle düşünüyorum artık…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…