- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
Evet ac karnina, once aclik kani veriyoruz sonra o kutudaki glikozlu içeceği içip belirli saat araliklariyla kan vermeye devam ediyoruzBende haftaya gideceğim ama aç karınla mı gidilecekti unuttumbende unutkanlık çok olmaya başladı.
Bu tozu hastaneden ki verdiler? Ben üniversite hastanesinde yaptıracağım. Ama oradan ki verirler, biz mi alırız eczaneden bilmiyorum
Cok sukur, iyisin... aklında olsun kasiklarina baskı hissedince , ağrı hissedince kalçanın altına yastık koy ve bebek yukarı çıksın dikislerini ağrıtmasın. Ben karnımda, kasiklarimda ağrı olunca hemen kalcamin altına yastik koyar yatarım sonra geçer.
Geçmiş olsun. Ne oldu ? Sakin kalmaya çalış
Çok geçmiş olsun kendine stres yapmamaya çalış lütfen en iyisi kendini meşgul edecek huzurlu şeyler ile ilgilen sevdiğin kişilerle sohbet et iyi gelirKızlar geldik eve şükür. Doktor baya detaylı muayane etti. Beni de bebeği de. Dikişlere de baktı. O kısım biraz acı vericiydi
Sabahtan beri kuyruk sokumum ağrıyordu. Çok takılmadım. Uzandım baya kalkmadan. Hiç hafiflemedi. Üstüne dikiş yerime bıçak saplanır gibi keskin ağrılar başladı. En son hastaneye girdiğimde belden aşağım komple ağrıyordugünlük yatış verdi. Bir kaç serum falan takıldı. Ağrılarım azaldı çok şükür. Dikişte baskı hissi kaldı sadece. Benim oğlan tekrar baş aşağı dönmüş. O da sanırım dikişlere biraz ağır gelmiş. Yani doktorun en son vardığı kanı bu oldu
Açıklığım kapanmış. Operasyon sabahı 22 mm di rahim ağzım 30mm görünüyor şimdi. Dikişim de sağlam şükürler olsun
Ben de dün akşam biraz kendimi strese soktum, üzüldüm, ağladımoğlum da sabah inanılmaz hareketliydi. Canımı acıtıyor gibiydi hatta şaşırdık eşimle.
Sonrası böyle oldu. Bu da bana bir uyarı oldu sanırım oğlumdan, öyle düşünüyorum artık…
Ben en son 11 sene önce yaptirdiydim 3. Hamileligimde yaptırmadım bunda da yaptırmayacaktım da üniversite hastanesi kesin yaptırılmalı dedi ..Evet kuzum sadece bir kere, 9da ictim her saat basi toplam 3 kere kan vermis oldum
Cok sukur iyi cikti evetevet evet toplamda 4 kan 4 saat diye dusunursek ne yazikki yarim gun oluyor
İnşallah sizinde guzel cikar, yarim günü alıyor maalesef.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Geçen gece o ağrıyla hastanelik oldum bende ve bana da doktor 3-5 gün yatış demişti. Bebeğime bir şey oldu sanıp ağlamıştım2 gündür çok yoğun bel ve kasık ağrısı çekiyordum artık daha fazla dayanamadım hastaneye geldik . Ultrasondan baktılar önce, çok şükür bebeğim iyiSonra kan ve idrar tahlili yaptılar, böbreklerimde iltihaplanma tespit edildi doktorumu aradılar o da geldi . Şimdi serum takılı ilaç tedavisi görüyorum bu gece buradayız yarın durumuma bakıp karar verecekler çıkıp çıkamayacağıma. Kızlar o bel ağrısı inanılmaz bir şeydi allah düşmanıma vermesin ben nasıl dayandım o ağrıya bilmiyorum acile geldiğimde ağrıdan uyuşmuştum artık ..
Canim benim cok gecmis olsun, iyi yapmissin hastaneye gitmekle. Iltihap icin illa ki bi tedavi uygularlar sonra buraya saglikli donersin insallah kuzum2 gündür çok yoğun bel ve kasık ağrısı çekiyordum artık daha fazla dayanamadım hastaneye geldik . Ultrasondan baktılar önce, çok şükür bebeğim iyiSonra kan ve idrar tahlili yaptılar, böbreklerimde iltihaplanma tespit edildi doktorumu aradılar o da geldi . Şimdi serum takılı ilaç tedavisi görüyorum bu gece buradayız yarın durumuma bakıp karar verecekler çıkıp çıkamayacağıma. Kızlar o bel ağrısı inanılmaz bir şeydi allah düşmanıma vermesin ben nasıl dayandım o ağrıya bilmiyorum acile geldiğimde ağrıdan uyuşmuştum artık ..
Canım çok geçmişler olsun hemen şifaya kavuş inşallah2 gündür çok yoğun bel ve kasık ağrısı çekiyordum artık daha fazla dayanamadım hastaneye geldik . Ultrasondan baktılar önce, çok şükür bebeğim iyiSonra kan ve idrar tahlili yaptılar, böbreklerimde iltihaplanma tespit edildi doktorumu aradılar o da geldi . Şimdi serum takılı ilaç tedavisi görüyorum bu gece buradayız yarın durumuma bakıp karar verecekler çıkıp çıkamayacağıma. Kızlar o bel ağrısı inanılmaz bir şeydi allah düşmanıma vermesin ben nasıl dayandım o ağrıya bilmiyorum acile geldiğimde ağrıdan uyuşmuştum artık ..
Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Geçen gece o ağrıyla hastanelik oldum bende ve bana da doktor 3-5 gün yatış demişti. Bebeğime bir şey oldu sanıp ağlamıştımbende de yüksek enfeksiyon çıkmıştı. Kendi evimde olsam belki de yatardım ama iyiki yatmamışım. O gün serum verdiler ilaç yazdılar. İlaçlar iyi geldi çok şükür ertesi gün öğlene doğru sancım geçti. O ağrı da beter bir şey gerçekten ama dayan inşallah seninde serumla ilaçlarla geçer evine gider dinlenirsin canım üzme kendini hamişler olarak daha kolay üşütüyoruz sanırım
Canim benim cok gecmis olsun, iyi yapmissin hastaneye gitmekle. Iltihap icin illa ki bi tedavi uygularlar sonra buraya saglikli donersin insallah kuzum
Herkesi etiketleyemedim ama çok teşekkür ederim hepinize, sayenizde yalnız hissetmedim kendimiCanım çok geçmişler olsun hemen şifaya kavuş inşallah
Sana ne oldu kıyamam neden ağladın ? Üzme kendini ne olur hiçbir şey için , bebeklerimiz de bizimle beraber üzülüyor sonraO Obayrampembemanolya kizlar cok gecmis olsun. Simdi daha iyi olmaniza cok sevindim.
Ben maalesef cok kotu bi gece gecirdim. Canim cok sıkkın. Aglamaktan baska yapabildigim bisey yok. Cok basit seyler cok agir konular acti. Sanirim ben bazi seyleri beceremiyorum.
Cok basit tartisma cok agir noktaya geldi. Ve canim diye bildigim esim "kendine guvenmiyorsan bebek diyip durmayacaktin" dedi. Bu cumle aklimdan cikmiyor. Sinirle bile soylenmeyecek bisey. Kendi uzuntum bi yana bebegim de bu cumleye tanik olmasi beni cok yaraladi. Bosanma prosedurlerini bile arastirdim. Aglaya aglaya tum gece dusundum..Sana ne oldu kıyamam neden ağladın ? Üzme kendini ne olur hiçbir şey için , bebeklerimiz de bizimle beraber üzülüyor sonra
Tecrübe etmiş biri olarak hamilelikte ruh halinde oluyor doğacak bebeğin kendini iyi hisset bazı şeyleri kafana takma oluruna bırakO Obayrampembemanolya kizlar cok gecmis olsun. Simdi daha iyi olmaniza cok sevindim.
Ben maalesef cok kotu bi gece gecirdim. Canim cok sıkkın. Aglamaktan baska yapabildigim bisey yok. Cok basit seyler cok agir konular acti. Sanirim ben bazi seyleri beceremiyorum.
Merhaba, şeker yüklemesi konusunda ne düşünüyorsunuz?
Uff evet çok büyük kararsızlık doktorum net şekilde işte şu hafta gelirsin şeker yüklemesi yaparız dedi kalktı ultrason başından sormadı istiyo musun diyeBende sabahtan beri onu araştırıyorum brokilo.
Cuma günü için randevu aldım yaptıracağım ama hala kararsızım
Uff evet çok büyük kararsızlık doktorum net şekilde işte şu hafta gelirsin şeker yüklemesi yaparız dedi kalktı ultrason başından sormadı istiyo musun diyekararsızlık premsesiyim ben...
Cok basit tartisma cok agir noktaya geldi. Ve canim diye bildigim esim "kendine guvenmiyorsan bebek diyip durmayacaktin" dedi. Bu cumle aklimdan cikmiyor. Sinirle bile soylenmeyecek bisey. Kendi uzuntum bi yana bebegim de bu cumleye tanik olmasi beni cok yaraladi. Bosanma prosedurlerini bile arastirdim. Aglaya aglaya tum gece dusundum..
Canim sanirim alinganligimizdan oluyor bunlarCok basit tartisma cok agir noktaya geldi. Ve canim diye bildigim esim "kendine guvenmiyorsan bebek diyip durmayacaktin" dedi. Bu cumle aklimdan cikmiyor. Sinirle bile soylenmeyecek bisey. Kendi uzuntum bi yana bebegim de bu cumleye tanik olmasi beni cok yaraladi. Bosanma prosedurlerini bile arastirdim. Aglaya aglaya tum gece dusundum..
Bencede doktorum iyi birşey olmasa yap demez zatenGerekli diyen de var, gereksiz diyen de ama biz çocuklarımız için önlem almak zorundayız.
Öyle düşünelim yaptıralım diyorum ben
Sonucunda her şey onların sağlığı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?