2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Evet ac karnina, once aclik kani veriyoruz sonra o kutudaki glikozlu içeceği içip belirli saat araliklariyla kan vermeye devam ediyoruzEgitim ve araştırma hastanesinde yaptırdım, hastane verdi içeceği

Çok geçmiş olsun kendine stres yapmamaya çalış lütfen en iyisi kendini meşgul edecek huzurlu şeyler ile ilgilen sevdiğin kişilerle sohbet et iyi gelir

Ben en son 11 sene önce yaptirdiydim 3. Hamileligimde yaptırmadım bunda da yaptırmayacaktım da üniversite hastanesi kesin yaptırılmalı dedi ..

Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Geçen gece o ağrıyla hastanelik oldum bende ve bana da doktor 3-5 gün yatış demişti. Bebeğime bir şey oldu sanıp ağlamıştım bende de yüksek enfeksiyon çıkmıştı. Kendi evimde olsam belki de yatardım ama iyiki yatmamışım. O gün serum verdiler ilaç yazdılar. İlaçlar iyi geldi çok şükür ertesi gün öğlene doğru sancım geçti. O ağrı da beter bir şey gerçekten ama dayan inşallah seninde serumla ilaçlarla geçer evine gider dinlenirsin canım üzme kendini hamişler olarak daha kolay üşütüyoruz sanırım

Canim benim cok gecmis olsun, iyi yapmissin hastaneye gitmekle. Iltihap icin illa ki bi tedavi uygularlar sonra buraya saglikli donersin insallah kuzum

Canım çok geçmişler olsun hemen şifaya kavuş inşallah

Günaydın kızlar
pembemanolya canım nasıl oldun, daha iyisin inşallah

Canim benim cok gecmis olsun, iyi yapmissin hastaneye gitmekle. Iltihap icin illa ki bi tedavi uygularlar sonra buraya saglikli donersin insallah kuzum

Canım çok geçmişler olsun hemen şifaya kavuş inşallah
Herkesi etiketleyemedim ama çok teşekkür ederim hepinize, sayenizde yalnız hissetmedim kendimi Gece ilaçların etkisiyle ağrım tamamen geçmişti sabah yeniden belimin sağ tarafı ağrımaya başladı. Çok şükür kasık ağrım bitti . Sanırım bugün de burdayım kızlar

O Obayram pembemanolya kizlar cok gecmis olsun. Simdi daha iyi olmaniza cok sevindim.

Ben maalesef cok kotu bi gece gecirdim. Canim cok sıkkın. Aglamaktan baska yapabildigim bisey yok. Cok basit seyler cok agir konular acti. Sanirim ben bazi seyleri beceremiyorum.

Sana ne oldu kıyamam neden ağladın ? Üzme kendini ne olur hiçbir şey için , bebeklerimiz de bizimle beraber üzülüyor sonra

Sana ne oldu kıyamam neden ağladın ? Üzme kendini ne olur hiçbir şey için , bebeklerimiz de bizimle beraber üzülüyor sonra
Cok basit tartisma cok agir noktaya geldi. Ve canim diye bildigim esim "kendine guvenmiyorsan bebek diyip durmayacaktin" dedi. Bu cumle aklimdan cikmiyor. Sinirle bile soylenmeyecek bisey. Kendi uzuntum bi yana bebegim de bu cumleye tanik olmasi beni cok yaraladi. Bosanma prosedurlerini bile arastirdim. Aglaya aglaya tum gece dusundum..

Tecrübe etmiş biri olarak hamilelikte ruh halinde oluyor doğacak bebeğin kendini iyi hisset bazı şeyleri kafana takma oluruna bırak

Bende sabahtan beri onu araştırıyorum brokilo.
Cuma günü için randevu aldım yaptıracağım ama hala kararsızım
Uff evet çok büyük kararsızlık doktorum net şekilde işte şu hafta gelirsin şeker yüklemesi yaparız dedi kalktı ultrason başından sormadı istiyo musun diye kararsızlık premsesiyim ben...

Uff evet çok büyük kararsızlık doktorum net şekilde işte şu hafta gelirsin şeker yüklemesi yaparız dedi kalktı ultrason başından sormadı istiyo musun diye kararsızlık premsesiyim ben...

Gerekli diyen de var, gereksiz diyen de ama biz çocuklarımız için önlem almak zorundayız.
Öyle düşünelim yaptıralım diyorum ben
Sonucunda her şey onların sağlığı için

Sıkma canını mllen.
Bende dün kv yüzünden canım sıkıldı ama takmak istemiyorum.
Bebeğimi kimsenin üzmesine izin veremem.

Daha hassasız ama başka şeyler düşün, kafanı dağıt, kitap oku, aklın dağılsın düşünme kötü şeyler

Canim sanirim alinganligimizdan oluyor bunlar Her kotu hissettiginde, yada biri bisey dediginde “suan da yanlis anliyor olabilirim once bi emin olmaliyim” diye soyle icinden kuzum. Bebeginin huzuru icin sagligi icin daha sakin olmakta fayda var. Esinle tartismanizi bilmiyorum ama gercekten agir bi cumle kullanmis, galiba o da seni taniyamadigi icin (alinganligimizdan dolayi) nasil davranacagini bilmiyor. Daha once krep yapmisti yine alacaktir gonlunu canim bosanma falan oralara hic girme ortada bisey yokken

Gerekli diyen de var, gereksiz diyen de ama biz çocuklarımız için önlem almak zorundayız.
Öyle düşünelim yaptıralım diyorum ben
Sonucunda her şey onların sağlığı için
Bencede doktorum iyi birşey olmasa yap demez zaten ben daha iki hafta sonra detaulı ultrason a gideceğim sonra şeker safhasına geçeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…