2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Gebelik zor süreç ama öncelikle önemli olan sen ve bebeğin unutma bunu .. ben hiç bir şeyi ve hiç kimseyi önemsemiyorum açıkçası , bu zamanlar bizim için çok önemli .. bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda hatırlamayacapız bunları :)

Kabızlık için ne kullanıyorsun cabim o sıkıntı bende de var maleseff
Bunu kullanıyorum canım. Toz şekilde kaşığı da var içerisinde, günde 1 kaşık içilmesi gerekiyor ama ben onu yarım kasık içiyorum. Hem gaz çıkarması bu ilacla kolay oluyor , hemde kabızlık sorunu gitti.

Eklentiler

• 20211214_225330.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 30
2 gündür çok yoğun bel ve kasık ağrısı çekiyordum artık daha fazla dayanamadım hastaneye geldik . Ultrasondan baktılar önce, çok şükür bebeğim iyi Sonra kan ve idrar tahlili yaptılar, böbreklerimde iltihaplanma tespit edildi doktorumu aradılar o da geldi . Şimdi serum takılı ilaç tedavisi görüyorum bu gece buradayız yarın durumuma bakıp karar verecekler çıkıp çıkamayacağıma. Kızlar o bel ağrısı inanılmaz bir şeydi allah düşmanıma vermesin ben nasıl dayandım o ağrıya bilmiyorum acile geldiğimde ağrıdan uyuşmuştum artık ..

Allah şifa versin cnm. Biraz fazla üşüttün sanırım. Extra dikkat etmemiz lazım hamileyken ama illa üşütüyoruz su içmeyi unutuyoruz vs.
Çok geçmiş olsun

Bir başıma kalsam benim için de bazı şeyler daha kolay olacaktı da işte aynı evin içinde olunca bir kaç gündür, üstüne de riskli olmanın verdiği psikoloji. Kendi evinde rahat edememe. Nerdeyse tüm gününü yatak odasında bi başına geçirme derken ağır geldi sanırım oğluma inşallah normale döneceğim en kısa zamanda kendi annemin gelmesiyle

Bende öyle yapmaya başladım oda uzun sürüyor, benimde artık iştahım fazla olduğu için bitiyor bazen. 2 günlük yapınca rahat oluyor dediğin gibi. Temizliğe zaten çok fazla vakit ayırmıyorum, toz al topla falan, süpürmeyi robota bıraktım kendim yapmıyorum hiç, bende tembel

Çok geçmiş olsun canım benzer bir ağrıyı ben de çektim bugün ama çok şükür insan bebeğinin iyi olduğunu duyunca rahatlıyor biraz. Sebebi de bulunmuş çok şükür. Sabaha geçer gider inşallah güzelce dinlen, emin ellerde kontrol altında olduğunu düşün içini ferah tut

Bende haftaya gideceğim ama aç karınla mı gidilecekti unuttum bende unutkanlık çok olmaya başladı.
Bu tozu hastaneden ki verdiler? Ben üniversite hastanesinde yaptıracağım. Ama oradan ki verirler, biz mi alırız eczaneden bilmiyorum
Cok sukur, iyisin... aklında olsun kasiklarina baskı hissedince , ağrı hissedince kalçanın altına yastık koy ve bebek yukarı çıksın dikislerini ağrıtmasın. Ben karnımda, kasiklarimda ağrı olunca hemen kalcamin altına yastik koyar yatarım sonra geçer.
Kızlar hastaneye yatırdılar beni
Geçmiş olsun. Ne oldu ? Sakin kalmaya çalış

Çok sevindim kapanmış ne güzel.
Kendine stres yapma artık, oğluşun anne ben iyiyim burdayım sen niye üzülüyorsun diyor.

Çok geçmiş olsun canım, iltihapta zor sancısı iyiki gitmişsin doktora. Bu gece tedaviyle yarına bişeycik kalmaz inşallah.

Sağol canım denemediğim şey kalmadı bugün geçirmek için ama olmadı nedense. Dikiş yerinde batma da başlayınca dayanamadım. Son 4 günün 3 gününü hastanede geçirdim Vardır bunda da bir hayır

Çok sevindim kapanmış ne güzel.
Kendine stres yapma artık, oğluşun anne ben iyiyim burdayım sen niye üzülüyorsun diyor.
Sanırım

Cok gecmis olsun. Sukur ciddi birsey yok serumla kendini daha iyi hissedersin.
Sen neden kapatti kendini yatak odasına. Yapma kendine eziyet etme. Madem gitmesiyle ilgili birsey yapamıyorsun kırmak istemiyorsun. Anne deyip yaklaş böyle yapsak falan filan desen daha yakın davransan ve isteklerini de tatlılıkla söylesen sende üzülmezsin o da kızı gibi yaklaşır sana.

Kuzum o değilki konu.
Ya sürekli sabit yatınca rahat edemiyorum. Şimdi yatak odasında yalnız olunca duba gibi bir o tarafa dönüyorum bir bu tarafa. Bir yastık alıyorum bacağımın arasına bir atıyorum. Bir üstümü açıyorum. İnliyorum, gaz çıkarıyorum falan. Bacaklarımı ayırıyorum ağrıyınca kaldırıyorum
İçerde olunca sürekli kalkma ihtiyacı hissediyorum. İlk gün ordaydım yoruldum gerçekten. Gazım geldi kalk, bacağım ağrıdı kalk, ayıptır söylemesi midem ekşidi geğirmeye kalk. Üstümde sürekli örtüyle sıcaklıyorum. Örtüyü açsam rahat yatamıyorum. Oram mı açıldı, buram mı sarktı. Anlayacağın konfor alanım sıfır oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…