- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Neden ne dedi doktorun canım lütfen üzülme ve sakin kalmaya çalış lütfen senin iyiliğin için yapmışlardır eminim ki!Kızlar hastaneye yatırdılar beni
Canım geçmiş olsun, önlem amaçlıdır muhtemelen sen içini ferah tutKızlar hastaneye yatırdılar beni
Çok geçmiş olsun .. bebeğinde sende sağlıkla çıkacaksınız inşallahKızlar hastaneye yatırdılar beni
Gebelik zor süreç ama öncelikle önemli olan sen ve bebeğin unutma bunu .. ben hiç bir şeyi ve hiç kimseyi önemsemiyorum açıkçası , bu zamanlar bizim için çok önemli .. bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda hatırlamayacapız bunları :)Kızlar geldik eve şükür. Doktor baya detaylı muayane etti. Beni de bebeği de. Dikişlere de baktı. O kısım biraz acı vericiydi
Sabahtan beri kuyruk sokumum ağrıyordu. Çok takılmadım. Uzandım baya kalkmadan. Hiç hafiflemedi. Üstüne dikiş yerime bıçak saplanır gibi keskin ağrılar başladı. En son hastaneye girdiğimde belden aşağım komple ağrıyordugünlük yatış verdi. Bir kaç serum falan takıldı. Ağrılarım azaldı çok şükür. Dikişte baskı hissi kaldı sadece. Benim oğlan tekrar baş aşağı dönmüş. O da sanırım dikişlere biraz ağır gelmiş. Yani doktorun en son vardığı kanı bu oldu
Açıklığım kapanmış. Operasyon sabahı 22 mm di rahim ağzım 30mm görünüyor şimdi. Dikişim de sağlam şükürler olsun
Ben de dün akşam biraz kendimi strese soktum, üzüldüm, ağladımoğlum da sabah inanılmaz hareketliydi. Canımı acıtıyor gibiydi hatta şaşırdık eşimle.
Sonrası böyle oldu. Bu da bana bir uyarı oldu sanırım oğlumdan, öyle düşünüyorum artık…
Bunu kullanıyorum canım. Toz şekilde kaşığı da var içerisinde, günde 1 kaşık içilmesi gerekiyor ama ben onu yarım kasık içiyorum. Hem gaz çıkarması bu ilacla kolay oluyor , hemde kabızlık sorunu gitti.Kabızlık için ne kullanıyorsun cabim o sıkıntı bende de var maleseff
Hayırdır ne oldu cnm iyi misin.?Kızlar hastaneye yatırdılar beni
Neden kuzum ne oldu??Kızlar hastaneye yatırdılar beni
Allah şifa versin cnm. Biraz fazla üşüttün sanırım. Extra dikkat etmemiz lazım hamileyken ama illa üşütüyoruz su içmeyi unutuyoruz vs.2 gündür çok yoğun bel ve kasık ağrısı çekiyordum artık daha fazla dayanamadım hastaneye geldik . Ultrasondan baktılar önce, çok şükür bebeğim iyiSonra kan ve idrar tahlili yaptılar, böbreklerimde iltihaplanma tespit edildi doktorumu aradılar o da geldi . Şimdi serum takılı ilaç tedavisi görüyorum bu gece buradayız yarın durumuma bakıp karar verecekler çıkıp çıkamayacağıma. Kızlar o bel ağrısı inanılmaz bir şeydi allah düşmanıma vermesin ben nasıl dayandım o ağrıya bilmiyorum acile geldiğimde ağrıdan uyuşmuştum artık ..
Bir başıma kalsam benim için de bazı şeyler daha kolay olacaktı da işte aynı evin içinde olunca bir kaç gündür, üstüne de riskli olmanın verdiği psikoloji. Kendi evinde rahat edememe. Nerdeyse tüm gününü yatak odasında bi başına geçirme derken ağır geldi sanırım oğlumaGebelik zor süreç ama öncelikle önemli olan sen ve bebeğin unutma bunu .. ben hiç bir şeyi ve hiç kimseyi önemsemiyorum açıkçası , bu zamanlar bizim için çok önemli .. bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda hatırlamayacapız bunları :)
Bende öyle yapmaya başladım oda uzun sürüyor, benimde artık iştahım fazla olduğu için bitiyor bazen. 2 günlük yapınca rahat oluyor dediğin gibi. Temizliğe zaten çok fazla vakit ayırmıyorum, toz al topla falan, süpürmeyi robota bıraktım kendim yapmıyorum hiç, bende tembelYa ben sirf bu yuzden yemek yaparken fazla yapiyorum ki 2 gun yiyelim her gun yemekle ugrasmayayim. Hatta salata icin yesilliklerin hrpsini yikiyorum sirkeli suda bekletip ardindan kurutuyorum. Onunla da ugrasmak istemiyorum surekli. Cok mu tembellestim neKaldi 4 ay bence su 4 ay temizlik, yorucu islerden kacinalim ki rahat atlatalim. Ben cok titizimdir ama saldim kendimi. Bebegimden ve benden onemli degil diye kendimi sartladim.
Çok geçmiş olsun canım2 gündür çok yoğun bel ve kasık ağrısı çekiyordum artık daha fazla dayanamadım hastaneye geldik . Ultrasondan baktılar önce, çok şükür bebeğim iyiSonra kan ve idrar tahlili yaptılar, böbreklerimde iltihaplanma tespit edildi doktorumu aradılar o da geldi . Şimdi serum takılı ilaç tedavisi görüyorum bu gece buradayız yarın durumuma bakıp karar verecekler çıkıp çıkamayacağıma. Kızlar o bel ağrısı inanılmaz bir şeydi allah düşmanıma vermesin ben nasıl dayandım o ağrıya bilmiyorum acile geldiğimde ağrıdan uyuşmuştum artık ..
Bende haftaya gideceğim ama aç karınla mı gidilecekti unuttumBugün yükleme yaptırdım, eşim bunu görünce hemen araştırmaya başladı. Sabah 9da ilk kani verdim sonra bunu içtim. İçinde 15 çay kaşığına eşdeğer seker varmis. Zaten dunya saglik orgutune gore 10/12 kaşığa kadar vücut bunu besinlerden alıyormuş. İctigimiz bi tik üstü yani. 9da ictim 10 da ilk toktuk verdim 9daki 79 çıktı. 100 e kadar cikmaliymis. 10da verdigim 108 çıktı. Sekerin aldigimdaki vücudumun hali yani. 11 de yeniden verdim 103 çıktı. 200 üstü diyabet diyorlar. 12 de verdim 59 çıktı. 12 deki kani verip oyle yemek yedim. Baya baya açtım, ertesi gecede zaten 10 dan sonra yememistim. İcecek çilekli ve şurup gibi kokuyor. Hamileliğimde tatli hic istemeyen ve yemeyen biri olarak içerken ve sonrası biraz zorlandım. Ama cok çok kotu degildi. Ailemde seker oldugu icin riske atmadım yaptırdım, seker bebek icin kötü hele ki Allah korusun erken doğuma kadar neden olabiliyor.
Herkese şimdiden güzel sonuclar diliyorum, inşallah yardimci olabilmisimdir
Bu tozu hastaneden ki verdiler? Ben üniversite hastanesinde yaptıracağım. Ama oradan ki verirler, biz mi alırız eczaneden bilmiyorumEvet kuzum sadece bir kere, 9da ictim her saat basi toplam 3 kere kan vermis oldum
Cok sukur iyi cikti evetevet evet toplamda 4 kan 4 saat diye dusunursek ne yazikki yarim gun oluyor
İnşallah sizinde guzel cikar, yarim günü alıyor maalesef.
Cok sukur, iyisin... aklında olsun kasiklarina baskı hissedince , ağrı hissedince kalçanın altına yastık koy ve bebek yukarı çıksın dikislerini ağrıtmasın. Ben karnımda, kasiklarimda ağrı olunca hemen kalcamin altına yastik koyar yatarım sonra geçer.Kızlar geldik eve şükür. Doktor baya detaylı muayane etti. Beni de bebeği de. Dikişlere de baktı. O kısım biraz acı vericiydi
Sabahtan beri kuyruk sokumum ağrıyordu. Çok takılmadım. Uzandım baya kalkmadan. Hiç hafiflemedi. Üstüne dikiş yerime bıçak saplanır gibi keskin ağrılar başladı. En son hastaneye girdiğimde belden aşağım komple ağrıyordugünlük yatış verdi. Bir kaç serum falan takıldı. Ağrılarım azaldı çok şükür. Dikişte baskı hissi kaldı sadece. Benim oğlan tekrar baş aşağı dönmüş. O da sanırım dikişlere biraz ağır gelmiş. Yani doktorun en son vardığı kanı bu oldu
Açıklığım kapanmış. Operasyon sabahı 22 mm di rahim ağzım 30mm görünüyor şimdi. Dikişim de sağlam şükürler olsun
Ben de dün akşam biraz kendimi strese soktum, üzüldüm, ağladımoğlum da sabah inanılmaz hareketliydi. Canımı acıtıyor gibiydi hatta şaşırdık eşimle.
Sonrası böyle oldu. Bu da bana bir uyarı oldu sanırım oğlumdan, öyle düşünüyorum artık…
Geçmiş olsun. Ne oldu ? Sakin kalmaya çalışKızlar hastaneye yatırdılar beni
Çok sevindim kapanmış ne güzel.Kızlar geldik eve şükür. Doktor baya detaylı muayane etti. Beni de bebeği de. Dikişlere de baktı. O kısım biraz acı vericiydi
Çok geçmiş olsun canım, iltihapta zor sancısı iyiki gitmişsin doktora. Bu gece tedaviyle yarına bişeycik kalmaz inşallah.2 gündür çok yoğun bel ve kasık ağrısı çekiyordum artık daha fazla dayanamadım hastaneye geldik . Ultrasondan baktılar önce, çok şükür bebeğim iyiSonra kan ve idrar tahlili yaptılar, böbreklerimde iltihaplanma tespit edildi doktorumu aradılar o da geldi . Şimdi serum takılı ilaç tedavisi görüyorum bu gece buradayız yarın durumuma bakıp karar verecekler çıkıp çıkamayacağıma. Kızlar o bel ağrısı inanılmaz bir şeydi allah düşmanıma vermesin ben nasıl dayandım o ağrıya bilmiyorum acile geldiğimde ağrıdan uyuşmuştum artık ..
Sağol canımBende haftaya gideceğim ama aç karınla mı gidilecekti unuttumbende unutkanlık çok olmaya başladı.
Bu tozu hastaneden ki verdiler? Ben üniversite hastanesinde yaptıracağım. Ama oradan ki verirler, biz mi alırız eczaneden bilmiyorum
Cok sukur, iyisin... aklında olsun kasiklarina baskı hissedince , ağrı hissedince kalçanın altına yastık koy ve bebek yukarı çıksın dikislerini ağrıtmasın. Ben karnımda, kasiklarimda ağrı olunca hemen kalcamin altına yastik koyar yatarım sonra geçer.
Geçmiş olsun. Ne oldu ? Sakin kalmaya çalış
SanırımÇok sevindim kapanmış ne güzel.
Kendine stres yapma artık, oğluşun anne ben iyiyim burdayım sen niye üzülüyorsun diyor.
Cok gecmis olsun. Sukur ciddi birsey yok serumla kendini daha iyi hissedersin.2 gündür çok yoğun bel ve kasık ağrısı çekiyordum artık daha fazla dayanamadım hastaneye geldik . Ultrasondan baktılar önce, çok şükür bebeğim iyiSonra kan ve idrar tahlili yaptılar, böbreklerimde iltihaplanma tespit edildi doktorumu aradılar o da geldi . Şimdi serum takılı ilaç tedavisi görüyorum bu gece buradayız yarın durumuma bakıp karar verecekler çıkıp çıkamayacağıma. Kızlar o bel ağrısı inanılmaz bir şeydi allah düşmanıma vermesin ben nasıl dayandım o ağrıya bilmiyorum acile geldiğimde ağrıdan uyuşmuştum artık ..
Sen neden kapatti kendini yatak odasına. Yapma kendine eziyet etme. Madem gitmesiyle ilgili birsey yapamıyorsun kırmak istemiyorsun. Anne deyip yaklaş böyle yapsak falan filan desen daha yakın davransan ve isteklerini de tatlılıkla söylesen sende üzülmezsin o da kızı gibi yaklaşır sana.Bir başıma kalsam benim için de bazı şeyler daha kolay olacaktı da işte aynı evin içinde olunca bir kaç gündür, üstüne de riskli olmanın verdiği psikoloji. Kendi evinde rahat edememe. Nerdeyse tüm gününü yatak odasında bi başına geçirme derken ağır geldi sanırım oğlumainşallah normale döneceğim en kısa zamanda kendi annemin gelmesiyle
Kuzum o değilki konu.Cok gecmis olsun. Sukur ciddi birsey yok serumla kendini daha iyi hissedersin.
Sen neden kapatti kendini yatak odasına. Yapma kendine eziyet etme. Madem gitmesiyle ilgili birsey yapamıyorsun kırmak istemiyorsun. Anne deyip yaklaş böyle yapsak falan filan desen daha yakın davransan ve isteklerini de tatlılıkla söylesen sende üzülmezsin o da kızı gibi yaklaşır sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?