Ben Medipol Mega'da yaptırdım. Eşimin aczanesi olmasına rağmen depolarda bulamadık, hastanelere veriyorlarmış. Medipol getirdi testi doktora. Eşimin özel sağlık sigortası nedeniyle indirimle 300 civarına yaptırdım diye hatırlıyorum normalde daha pahalı olabilir.Cevabın için teşekkürler cnm peki bu amnisureyi kaca aldın dun fındıkzade de toptancı medikalcilerden aldim yarin dr goturcem ucuza aldim gibj doğrumu aldim acaba internetde fiyatlar 3 kati
Maşallah çok güzelBizde muayeneden geldik şimdi :) Bir türlü hareketlerini tam hissedemiyordum. Bide çok aşırı terliyorum çamaşırımda ıslaklık gördüm termiydi suyummuydu diye evham yaptım durdum. Strese gireceğime gider görürüm kuzumu dedim :) Herşey gayet iyi dedi doktorumuz suyu filan yeterliymiş 28cm 537gram. Sat a göre 21 ultrasona göre 23 haftalığızTetenoz aşısı olmam lazımmış ama sağlık ocağı beni aramadı hala Erkek bebekler bazen geç hissedilebiliyo dedi. Aranızda böyle olan varsa telaş etmesin yani :)
Maşallah eşinize, darısı benim oğlumun başına :)wenebe muhtemelen meslektaşız . Aslında her farklılık bir genetik sendrom olmayabilir benim eşimde de genetik farklılık var üstelik tespit edilmiş ama o bir doktor ve üstelik doçent , belki de ailenizde vardır böyle bir şey ve bebeğinizde de görülmüştür . Ben sadece ikinci bir perinatolog ile görüştünüz mü onu merak ettim .
Kabızlık için ne kullanıyorsun cabim o sıkıntı bende de var maleseffYa sorma geceleri hareketli ama bu gece ağrıyla uyandım. Sancı tuttu biraz muhtemelen kabizliktan dolayı oldu. Kabız ilacı 1 gün içmesem hemen işler zorlaşıyor.
Cok gecmis olsun. Rabbım şifa versin.
Gecmis olsun. Bunyemiz aldığımız vitaminlerle diğer insanlara göre daha güçlü aslında. Cok guzel besleniyor ve takviyeler alıyoruz ama izmirde hava değişikliği bu sıra çok fazla belki o yüzden böyle oldun. Çabucak iyileş isallah.
Takma hayatım. İçine atma, kendini sıkma, kaynanalar bazen boş davranışlarda bulunuyor. Senin gaz sorunun varsa yemeklerine pisme esnasında kimyon koyun çok koymanız gerek yok örneğin yarım çay kaşığı olsun o gaz çıkarmak sağlar seni çok rahatlatır. Kimyonu araştır sindirim için çok faydalıdır ve riski yok diye biliyorum. Bende her yemeğe kullanıyorum malum benimde ikinmamam gerekiyor. Hatta kabızlık düzelmeyince ilaca başladım rahatlattı. Kaynana işte ayrı bir sorun ama ne güzel eşin seni korumuş bırak korusun kaynana da düzeltir kendini.
Bebek seni korkutuyordur inşallah canım. Dua ediyoruz, bizi haberdar etKızlar çok şiddetli bir ağrım var. Doktorla konuştum gel dedi. Çok korkuyorum. Dua edin bşze nolur
Canım korkma bence bebek ayaklarıyla baskı yapıyor olabilir haberdar et bizideKızlar çok şiddetli bir ağrım var. Doktorla konuştum gel dedi. Çok korkuyorum. Dua edin bşze nolur
Dua ediyorum inşallah her şey yolundadır normal büyüme ağrısıdırKızlar çok şiddetli bir ağrım var. Doktorla konuştum gel dedi. Çok korkuyorum. Dua edin bşze nolur
Daha iyi olmana sevindim canim. Moralini yuksek tutmaya calis. Biliyosun ben de ailemden uzagim. Hadi istanbuldayken yine arkadaslar kuzenler vardi. Ara sira calistigim sirkete gider ogle yemegini is arkadaslarimla yerdim. Ama Izmir'de esimden baska kimsem yok..bebegim anne karninda etkilesim halinde degil diye kafaya takiyorum. Ama inan kafaya taktigim gun vucudum bana sinyal veriyor bi yerlerim mutlaka agriyor. Sen de moralini yuksek tutmaya calis daha cabuk toparlanacaksin insallah.Dün evde tek basıma o kadar ağladım üzüldüm ailemin yokluğunu çok aradım . Öyle bir tutuldum ki su içmeye dahi kalkamadım eşimi işten erken çağırdım . Karnıma çatlak icin sürdüğüm yağla eşim masaj yaptı sırtıma ve belime o biraz iyi geldi . Bugün ağrı sırtımdan aşağı tam belime oturdu kuyruk sokumuma doğru . Ama düne göre cok iyiyim en azından doğrulabiliyorum ayağa kalkabiliyorum ama hala tam anlamıyla geçmiş değil
Dualarım seninle bebek baskısı da çok ağrı yapar ilk gebelikte özellikte böyle bir şeydir moralini yüksek tutKızlar çok şiddetli bir ağrım var. Doktorla konuştum gel dedi. Çok korkuyorum. Dua edin bşze nolur
Bebek toplanmıştır belki canım endişelenme.Kızlar çok şiddetli bir ağrım var. Doktorla konuştum gel dedi. Çok korkuyorum. Dua edin bşze nolur
Evet canim oyleymis biraz arastirinca rahatladim bendeCanım ben bu mesajı okudum ama yanıtladım mı naptım hatırlayamadım. Az önce aklıma düştü gittim eski bildirimlere buldum
Ölçümlere çok takılma canım ya. Ben de konyrollerde hani elle tutulur sadece bu bilgileri öğreniyoruz her seferinde diye paylaştım
Hem çok milimetrik. Hem de zaten +- sapmalar var. Doktor uyarmadığı sürece normaldir bence. Şimdi benimki de genele bakınca haftasında gibi ama mesela kafası haftasına göre baya önde, bacak boyu da geride çıkıyor. Bir karın çevresi gününde genelde. Düşününce baya asimetrik bir oğlan gibi
Ben 172 cm, eşim 194 cm. Bacak boyunun kısalığı da bizim beklediğimiz birşey değildi
Bildiğim +- 10 güne kadar normal deniliyor. İçini ferah tut
Ne oldu kuzum hayirdir nerdesin?Kızlar çok şiddetli bir ağrım var. Doktorla konuştum gel dedi. Çok korkuyorum. Dua edin bşze nolur
oy canim ya cok gecmis olsunDün evde tek basıma o kadar ağladım üzüldüm ailemin yokluğunu çok aradım . Öyle bir tutuldum ki su içmeye dahi kalkamadım eşimi işten erken çağırdım . Karnıma çatlak icin sürdüğüm yağla eşim masaj yaptı sırtıma ve belime o biraz iyi geldi . Bugün ağrı sırtımdan aşağı tam belime oturdu kuyruk sokumuma doğru . Ama düne göre cok iyiyim en azından doğrulabiliyorum ayağa kalkabiliyorum ama hala tam anlamıyla geçmiş değil
Doktorlarin onerdigi seyleri yapmayi uygun buluyorum. Sonucta tıpta her gecen gun yeni arastirmalar yapiliyor. Zaten 2 dilim baklavaya es degermis. Anne tarafimda seker de var o yuzden daha da bi merak ediyorum. 31 aralikta yaptiracagimMerhaba, şeker yüklemesi konusunda ne düşünüyorsunuz?
Aslında o kadar şanslı insanlarız ki . Sevdiklerimiz yanımızda olmasa bile sağlıklılar bir telefonla duyabiliyoruz seslerini . Sevdiğimiz adamlarla evliyiz onlardan bir parça taşıyoruz karnımızda . Şükretmek için çok sebebimiz varDaha iyi olmana sevindim canim. Moralini yuksek tutmaya calis. Biliyosun ben de ailemden uzagim. Hadi istanbuldayken yine arkadaslar kuzenler vardi. Ara sira calistigim sirkete gider ogle yemegini is arkadaslarimla yerdim. Ama Izmir'de esimden baska kimsem yok..bebegim anne karninda etkilesim halinde degil diye kafaya takiyorum. Ama inan kafaya taktigim gun vucudum bana sinyal veriyor bi yerlerim mutlaka agriyor. Sen de moralini yuksek tutmaya calis daha cabuk toparlanacaksin insallah.Soyle dusun ailen uzaginda ama sagliklari huzurlari yerinde. Gecen bahsetmistim annem kardeslerine gidecek bana gelmiyor diye kirilmistim ya. Simdi bakiyorum kardesleriyle mutlu fotograflar atiyor keyfi yerinde. Ben de mutlu oldum. Ama ilkte aglayip uzulmustum.
Bazen isyan ediyorum sonra dua ediyorum sagligimiz yerinde olsun varsin uzakta olayim sukur esim en buyuk destekcim diyorum. Sen de cok sukur es konusunda sanslisin. Hem bosver ailemiz yakin olsa kocalar bu kadar duyarli olmazdi belki deaman annesi yapiyor zaten der keyfine bakardi
Belim hala ağrıyor ve bebek kasığıma yerleşti resmen orayı tekmeleyip duruyor . Tekmeledikçe benim canımdan can gidiyo ne olacak böyle bilmiyorum . Son birkaç saattir de kaburgamda baskı hissediyorum eli kolu rahat durmuyor bizimkininEvet canim oyleymis biraz arastirinca rahatladim bende20 kasim da bakalim ne diyecek doktor hayirlisi artik
Ne oldu kuzum hayirdir nerdesin?
oy canim ya cok gecmis olsunsimdi nasilsin?
Merhaba, şeker yüklemesi konusunda ne düşünüyorsunuz?
Doktorlarin onerdigi seyleri yapmayi uygun buluyorum. Sonucta tıpta her gecen gun yeni arastirmalar yapiliyor. Zaten 2 dilim baklavaya es degermis. Anne tarafimda seker de var o yuzden daha da bi merak ediyorum. 31 aralikta yaptiracagim
sadece 1 kere mi içtiniz?Bugün yükleme yaptırdım, eşim bunu görünce hemen araştırmaya başladı. Sabah 9da ilk kani verdim sonra bunu içtim. İçinde 15 çay kaşığına eşdeğer seker varmis. Zaten dunya saglik orgutune gore 10/12 kaşığa kadar vücut bunu besinlerden alıyormuş. İctigimiz bi tik üstü yani. 9da ictim 10 da ilk toktuk verdim 9daki 79 çıktı. 100 e kadar cikmaliymis. 10da verdigim 108 çıktı. Sekerin aldigimdaki vücudumun hali yani. 11 de yeniden verdim 103 çıktı. 200 üstü diyabet diyorlar. 12 de verdim 59 çıktı. 12 deki kani verip oyle yemek yedim. Baya baya açtım, ertesi gecede zaten 10 dan sonra yememistim. İcecek çilekli ve şurup gibi kokuyor. Hamileliğimde tatli hic istemeyen ve yemeyen biri olarak içerken ve sonrası biraz zorlandım. Ama cok çok kotu degildi. Ailemde seker oldugu icin riske atmadım yaptırdım, seker bebek icin kötü hele ki Allah korusun erken doğuma kadar neden olabiliyor.
Herkese şimdiden güzel sonuclar diliyorum, inşallah yardimci olabilmisimdir
Gecmis olsun.Bugün yükleme yaptırdım, eşim bunu görünce hemen araştırmaya başladı. Sabah 9da ilk kani verdim sonra bunu içtim. İçinde 15 çay kaşığına eşdeğer seker varmis. Zaten dunya saglik orgutune gore 10/12 kaşığa kadar vücut bunu besinlerden alıyormuş. İctigimiz bi tik üstü yani. 9da ictim 10 da ilk toktuk verdim 9daki 79 çıktı. 100 e kadar cikmaliymis. 10da verdigim 108 çıktı. Sekerin aldigimdaki vücudumun hali yani. 11 de yeniden verdim 103 çıktı. 200 üstü diyabet diyorlar. 12 de verdim 59 çıktı. 12 deki kani verip oyle yemek yedim. Baya baya açtım, ertesi gecede zaten 10 dan sonra yememistim. İcecek çilekli ve şurup gibi kokuyor. Hamileliğimde tatli hic istemeyen ve yemeyen biri olarak içerken ve sonrası biraz zorlandım. Ama cok çok kotu degildi. Ailemde seker oldugu icin riske atmadım yaptırdım, seker bebek icin kötü hele ki Allah korusun erken doğuma kadar neden olabiliyor.
Herkese şimdiden güzel sonuclar diliyorum, inşallah yardimci olabilmisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?