2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Hayır hayır üzme kendini lütfen . Eminim ki eşin de bunu kötü niyetle söylemedi . İnsanız bir anlık sinirle ağzımızdan çıkabiliyor sonra pişmanlık duyuyoruz . Bi anlık ağzımızdan çıkan bir söz icin bütün hayatımızda köklü bir değişiklik yapmaya gerek var mı su an ? Üstelik böylesi alıngan olduğumuz bir dönemde Lütfen biraz sakinleş canım ondan sonra oturup sakin sakin konuşunca ben çözeceğinize inanıyorum

Aslında böyle şeyler her evlilikte oluyor , biz hamile olduğumuz için extra özen istiyoruz sonuçta can taşıyoruz her türlü zorluğu biz çekiyoruz diye düşünürken eşlerimiz aslında bizden daha fazla hamile sendromuna giriyor -Bazen eşime bakıp sen misin hamile demek istiyorum - bazen biz bazen de eşlerimiz durumu alttan alarak bu muhteşem 40 haftayı az hasarsız geçirmeye odaklanalım ..
bence anne olmaya o kadar hazırsın ki bu kadar endişelisin her konuda , ama bunu eşin şu an anlamayabilir . Sen kendi ve bebeğinin sağlığı için sakinleş ve kendini hazır hissettiğinde bu durumu paylaşmak istersen eşinle konuş .. her şey çok güzel olacak

Sende evden mi çalışıyorsun kız nasıl çalışıcan o kadar ben 32de evde olmama rağmen kaçıp kafa dinlicem bebek gelmeden son zamanlarım diyerek

Smm stajyeriyim ben, staja çok ara veremiyorum diye 36 ya kadar çalışmak istiyorum.
Evden de çalışmıyorum aslında ara ara da çok zorlanıyorum ama doğum sonrasına iznim daha çok olsun diye mecbur :/
Bazen bende diyorum erken mi çıksam dinlenirim hem evde de işlerim var diye ama bakalım.

Sen ne iş yapıyorsun home office olarak :)

Oyyy öyle iyi anlıyorum ki seni 2 gece önce hemen hemen aynı düşüncelerle boğuştum durdum. Bak sabahına hastanelik oldum canım biliyorum çok zor ama sen elinden geldiğince bebeğine odaklan. Dün hastanede kolumda serum ağrıdan kıvranıyorum, korkuyorum. Ağlıyorum doğal olarak bir şeyler ters mi gidiyor acaba diye. Son bir haftam hastanede geçmiş
Eşim karşımda koltukta oturda da ne geldi bi elimi tuttu, ne bir sakinleştirmeye çalıştı. Tanıyamadım resmen karşımdaki adamı. Üstüne oturduğu yerden bir de beni azarladı ne ağlıyorsun şimdi ağlayacak ne var, doktor iyisiniz dedi işte falan. Yani kendince hala o kadar kızgındı ki bana o halde olmam bile önüne geçemedi kızgınlığının. Bırak o halde olmayı biz her şey yolunda olsa bile sadece hamileyiz diye ekstra ilgi şefkat bekliyoruz bu dönemde.
O an dedim ki kendime boşver, seni senden daha iyi anlayacak kimse yok. Bebeğine sarıl, odaklan, iyi ol ve çık şu hastaneden.
Erkekler bazen sinirden ne dediklerini bilmiyorlar gerçekten. Senin eşin de anlayacaktır da işte biraz geç oluyor sadece

Bende homeoffice çalışan bir mühendisim, valla deseler şimdi izinli ol, oluuur derim öyle bir yorgunluk bendeki

Anladım canım daha rahat ediyorsun. Bende senin için üzüldüm. Kayinvaledenin davranışları yüzünden kendini odaya kapattın diye. Rahat ediyorsan iyi ama arada odadan çık onların yanında da dur. Hem gegirmekte falan birsey yok canım o kadar kasma kendini sende o da alışırsınız. Ağrıların falan geçti demi . Şimdi yatmak çok zor bende gecen sene 1.5 ay yattım ve bu süreçte amigurumi videoları izledim ip aldırdım oyuncak bebek ördüm. Oğlum için örmüştüm ama ona kullanmak kısmet olmadı şimdiki oğlum kullanacak. Cok keyifli oluyor. İstersen ben sana anlatımlı video da bulurum yaparsın.
Evet ac karnina, once aclik kani veriyoruz sonra o kutudaki glikozlu içeceği içip belirli saat araliklariyla kan vermeye devam ediyoruzEgitim ve araştırma hastanesinde yaptırdım, hastane verdi içeceği
cok teşekkür ederim.
Sakin ol gençlik var sizde çabuk alınıp, çabuk kızıyorsunuz birde evde yalnızsın, şehirde yanlizsin ondan birbirinize sarıyorsunuz. Hepimizin evliliğinde oluyor inan esin de senin bu kadar üzüleceğini bile soylemezdi.
Boşanmak falan hiç böyle şeylere girme o psikoloji seni uzer qksama kadar bence kendini toparla, güzel sofra hazırla, sende hazirlan keyifle vakit geçirin. Sende esinde bu stresten çıkın. O kadar güzel ki şu günler keyfini çıkarın

Ben dayanabilirsem 36 ya kadar çalışmayı düşünüyorum
Evde de olmak güzel oluyor. Bende kızınmda çalışıyordum ama 32 gelince dayanamadım çıktım izle ohh gezdim bebeğimin odasini yaptım oyalandim iyi geldi.kulo alımı da arttığı için fil gibi hissediyor insan kendini

O kiloyu hiç deme şuan bile 12 kilo almışım
Aslında çok doğru evde de yapılacak işlerim var koltuklar, halılar yıkanacak falan erken mi çıksam diyorum ama bu staj meselesi yüzünden durabildiğim kadar durmak istiyorum.

Oğluma elbise askısı sonrası dayanamadım bu gecelik ve sabahligi aldım. Almicam 7. Ayı bekleyecegim derken bir baktım almışım
Ben 1.70 boyundayim ve 70 kiloyum geceliği de sabahligi da m beden aldım. Gecelik büyük geldi onu s beden ile değiştireceğim ama sabahlik m beden çok iyi oldu.
Hafta sonu hamile, lohusa pijama geceliği satan bir mağazaya gittim ve fiyatlar internettekinden çok yüksek. Bu gecelikleri çok da gitmeyeceğiz zaten .

Eklentiler

• Screenshot_20211215-112558_LCWaikiki.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 120
  • 20211215_113252.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 96
  • 20211215_113245.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 94
  • Screenshot_20211215-112541_LCWaikiki.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 111
Aynen kilo artıcak bide en güzeli kendimizle ve bebişlerle ilgilenmek

Ben de bu takımı aldım. Çok terleniyormuş, piyasada başka pamuklu takım bulamadım. İçindeki gecelik de emzirme özellikli, Aynı desende terliği vardı, sonra dayanamadım onu da aldım. Artık frene basmam gerekiyor alışveriş konusunda

Eklentiler

• 1639559613495.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 123
Nane Limon Kabugu pembemanolya O Obayram MissPeaceful P pink-jazz forevermorrenk Zynp22
Etiketleyemedigim varsa uzgunum sagolun moralimi yukselttiniz kizlar. Hamilelik duygusalligi hassasligi demissiniz ama cidden oyle degildi.
Ben gelecek planlari yapmayi, hayatimi organize etmeyi seven biriyim. Evet daha doguma 4 ay var. Dogum sonrasi da bi 4 ay kadar vaktim var. Belki 8 ay sonrasini tasarlamak esime gore gereksiz ama bana gore gerekli. Sukur guzel rahat bi isim var evden calisiyorum. Bebegime de bu tempoyla bakabilecegimi dusunuyorum. Gerekirse yarim gun bakici tutariz, 2 haftada 1de temizlik icin bi yardimci tutariz demem karsiliginda o agir cumleyi duydum. Daha simdiden boyle bi cumle kuruluyorsa ilerisini dusunmek istemiyorum. Bebegim, isim,evim tum sorumluluk bende olacaksa o zaman kocaya ne gerek var..
Bu sabah cikmadan kahvaltiyi hazirlamis. Az once de sempatiklesmeye calisip mesaj atmis. Ama hic eskisi gibi hissetmiyorum ona karsi.

Masallah cok guzelsin Fizigin cok hos, nazar degmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…