- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Hayır hayır üzme kendini lütfen . Eminim ki eşin de bunu kötü niyetle söylemedi . İnsanız bir anlık sinirle ağzımızdan çıkabiliyor sonra pişmanlık duyuyoruz . Bi anlık ağzımızdan çıkan bir söz icin bütün hayatımızda köklü bir değişiklik yapmaya gerek var mı su an ? Üstelik böylesi alıngan olduğumuz bir dönemdeCok basit tartisma cok agir noktaya geldi. Ve canim diye bildigim esim "kendine guvenmiyorsan bebek diyip durmayacaktin" dedi. Bu cumle aklimdan cikmiyor. Sinirle bile soylenmeyecek bisey. Kendi uzuntum bi yana bebegim de bu cumleye tanik olmasi beni cok yaraladi. Bosanma prosedurlerini bile arastirdim. Aglaya aglaya tum gece dusundum..
Bencede doktorum iyi birşey olmasa yap demez zatenben daha iki hafta sonra detaulı ultrason a gideceğim sonra şeker safhasına geçeceğiz
Ben şuan bile 32. Haftayi iple çekiyorum işten o hafta izine çıkabileceğim içinZaman hızla geçiyor sonra 30 lu haftalar sonrasında doğumlarımız başlar
Ben şuan bile 32. Haftayi iple çekiyorum işten o hafta izine çıkabileceğim için
Aslında böyle şeyler her evlilikte oluyor , biz hamile olduğumuz için extra özen istiyoruz sonuçta can taşıyoruz her türlü zorluğu biz çekiyoruz diye düşünürken eşlerimiz aslında bizden daha fazla hamile sendromuna giriyor -Bazen eşime bakıp sen misin hamile demek istiyorum - bazen biz bazen de eşlerimiz durumu alttan alarak bu muhteşem 40 haftayı az hasarsız geçirmeye odaklanalım ..O Obayrampembemanolya kizlar cok gecmis olsun. Simdi daha iyi olmaniza cok sevindim.
Ben maalesef cok kotu bi gece gecirdim. Canim cok sıkkın. Aglamaktan baska yapabildigim bisey yok. Cok basit seyler cok agir konular acti. Sanirim ben bazi seyleri beceremiyorum.
Sende evden mi çalışıyorsun kız nasıl çalışıcan o kadar ben 32de evde olmama rağmen kaçıp kafa dinlicem bebek gelmeden son zamanlarım diyerekBen dayanabilirsem 36 ya kadar çalışmayı düşünüyorum
Sende evden mi çalışıyorsun kız nasıl çalışıcan o kadar ben 32de evde olmama rağmen kaçıp kafa dinlicem bebek gelmeden son zamanlarım diyerek
Oyyy öyle iyi anlıyorum ki seniCok basit tartisma cok agir noktaya geldi. Ve canim diye bildigim esim "kendine guvenmiyorsan bebek diyip durmayacaktin" dedi. Bu cumle aklimdan cikmiyor. Sinirle bile soylenmeyecek bisey. Kendi uzuntum bi yana bebegim de bu cumleye tanik olmasi beni cok yaraladi. Bosanma prosedurlerini bile arastirdim. Aglaya aglaya tum gece dusundum..
Bende homeoffice çalışan bir mühendisim, valla deseler şimdi izinli ol, oluuur derim öyle bir yorgunluk bendekiSmm stajyeriyim ben, staja çok ara veremiyorum diye 36 ya kadar çalışmak istiyorum.
Evden de çalışmıyorum aslında ara ara da çok zorlanıyorum ama doğum sonrasına iznim daha çok olsun diye mecbur :/
Bazen bende diyorum erken mi çıksam dinlenirim hem evde de işlerim var diye ama bakalım.
Sen ne iş yapıyorsun home office olarak :)
Anladım canım daha rahat ediyorsun. Bende senin için üzüldüm. Kayinvaledenin davranışları yüzünden kendini odaya kapattın diye. Rahat ediyorsan iyi ama arada odadan çık onların yanında da dur. Hem gegirmekte falan birsey yok canım o kadar kasma kendini sende o da alışırsınız. Ağrıların falan geçti demi . Şimdi yatmak çok zor bende gecen sene 1.5 ay yattım ve bu süreçte amigurumi videoları izledim ip aldırdım oyuncak bebek ördüm. Oğlum için örmüştüm ama ona kullanmak kısmet olmadı şimdiki oğlum kullanacak. Cok keyifli oluyor. İstersen ben sana anlatımlı video da bulurum yaparsın.Kuzum o değilki konu.
Ya sürekli sabit yatınca rahat edemiyorum. Şimdi yatak odasında yalnız olunca duba gibi bir o tarafa dönüyorum bir bu tarafa. Bir yastık alıyorum bacağımın arasına bir atıyorum. Bir üstümü açıyorum. İnliyorum, gaz çıkarıyorum falan. Bacaklarımı ayırıyorum ağrıyınca kaldırıyorum
İçerde olunca sürekli kalkma ihtiyacı hissediyorum. İlk gün ordaydım yoruldum gerçekten. Gazım geldi kalk, bacağım ağrıdı kalk, ayıptır söylemesi midem ekşidi geğirmeye kalk. Üstümde sürekli örtüyle sıcaklıyorum. Örtüyü açsam rahat yatamıyorum. Oram mı açıldı, buram mı sarktı. Anlayacağın konfor alanım sıfır oluyor
Evet ac karnina, once aclik kani veriyoruz sonra o kutudaki glikozlu içeceği içip belirli saat araliklariyla kan vermeye devam ediyoruzEgitim ve araştırma hastanesinde yaptırdım, hastane verdi içeceği
Sakin ol gençlik var sizde çabuk alınıp, çabuk kızıyorsunuz birde evde yalnızsın, şehirde yanlizsin ondan birbirinize sarıyorsunuz. Hepimizin evliliğinde oluyor inan esin de senin bu kadar üzüleceğini bile soylemezdi.O Obayrampembemanolya kizlar cok gecmis olsun. Simdi daha iyi olmaniza cok sevindim.
Ben maalesef cok kotu bi gece gecirdim. Canim cok sıkkın. Aglamaktan baska yapabildigim bisey yok. Cok basit seyler cok agir konular acti. Sanirim ben bazi seyleri beceremiyorum.
Boşanmak falan hiç böyle şeylere girme o psikoloji seni uzer qksama kadar bence kendini toparla, güzel sofra hazırla, sende hazirlan keyifle vakit geçirin. Sende esinde bu stresten çıkın. O kadar güzel ki şu günler keyfini çıkarınCok basit tartisma cok agir noktaya geldi. Ve canim diye bildigim esim "kendine guvenmiyorsan bebek diyip durmayacaktin" dedi. Bu cumle aklimdan cikmiyor. Sinirle bile soylenmeyecek bisey. Kendi uzuntum bi yana bebegim de bu cumleye tanik olmasi beni cok yaraladi. Bosanma prosedurlerini bile arastirdim. Aglaya aglaya tum gece dusundum..
Bende homeoffice çalışan bir mühendisim, valla deseler şimdi izinli ol, oluuur derim öyle bir yorgunluk bendeki
Evde de olmak güzel oluyor. Bende kızınmda çalışıyordum ama 32 gelince dayanamadım çıktım izle ohh gezdim bebeğimin odasini yaptım oyalandim iyi geldi.kulo alımı da arttığı için fil gibi hissediyor insan kendiniBen dayanabilirsem 36 ya kadar çalışmayı düşünüyorum
Evde de olmak güzel oluyor. Bende kızınmda çalışıyordum ama 32 gelince dayanamadım çıktım izle ohh gezdim bebeğimin odasini yaptım oyalandim iyi geldi.kulo alımı da arttığı için fil gibi hissediyor insan kendini
Aynen kilo artıcak bide en güzeli kendimizle ve bebişlerle ilgilenmekEvde de olmak güzel oluyor. Bende kızınmda çalışıyordum ama 32 gelince dayanamadım çıktım izle ohh gezdim bebeğimin odasini yaptım oyalandim iyi geldi.kulo alımı da arttığı için fil gibi hissediyor insan kendini
Masallah cok guzelsinOğluma elbise askısı sonrası dayanamadım bu gecelik ve sabahligi aldım. Almicam 7. Ayı bekleyecegim derken bir baktım almışım
Ben 1.70 boyundayim ve 70 kiloyum geceliği de sabahligi da m beden aldım. Gecelik büyük geldi onu s beden ile değiştireceğim ama sabahlik m beden çok iyi oldu.
Hafta sonu hamile, lohusa pijama geceliği satan bir mağazaya gittim ve fiyatlar internettekinden çok yüksek. Bu gecelikleri çok da gitmeyeceğiz zaten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?