Saol canim insallahCok guzel, islerinizin hep iyi rast gitmesini dileriminsaat sektoru son zamanlarda baya durgun ama insallah sizi etkilememistir. Ben yazilim sirketinde teknik tercumanlik yapiyorum. Gunde 8 saat mesaim ama inan 3-4 saatlik isim oluyor. Keyfim yerinde, kafami baska bi isle agritmak istemem. Ama belki ilerleyen senelerde ilgi duyarim bilemiyorum.
Oyle malesef gun içinde bile değişiyor artik fiyatlarAyy ne kadar pahalılanmış. Bu süngeri de filenin üstünde kullanıyorlardı sanki bir videoda öyle görmüştüm. File işi küvetten daha zor sağlam olması lazım insan güvenemiyo yırtılır bebek düşer falan diye
Sağol canım ben küveti alalı baya oldu. Görümcem hediye almıştı indirim zamanında 184 tlye. İyiki almış diyorum bu fiyatları görünce.
Geçmiş olsun canım daha yeniyse inşallah daha çabuk iyileşirsin. Risk olmaması iyi sevindim Allah şifa versin hemencik iyileş evine dönKızlar bugün de hastanede kalıyormuşum. Bebeğime baktık bugün ultrasonda, çok şükür kıpır kıpır, kilosu artmış boyu uzamış. Benim de sol böbreğim temiz, sağ böbreğimde küçük küçük boşluklar var. O boşluklar enfeksiyonu gösteriyormuş . Çok şükür ki henüz daha çok yeniyken gelmişiz hastaneye. Bebek için de benim için de şu an riskli bir durum yokmuş . Yarın durumuma bakıp tekrar tahlil yapıp çıkıp çıkmayacağıma karar verilecekmiş
Evet kesinlikle sabah ve akşam bile fiyat farkı oluyor. Bende araştırma halindeyim file için bakalım hangisi kafama yatarsa onu alıcam gibiOyle malesef gun içinde bile değişiyor artik fiyatlargule gule kullan ama file cok kullanışlı olmuyor benim tecrubemle banya sungerleri yatak şeklinde olanlar daha rahat, tabi herkes kendine iyi geleni bulmalı
Cok guzelmis canim gule gule kullansin bidissKızlar aldığım çarşaflardan biri bugün geldi hemen taktım yatağına. Lastikli olduğu için çok rahat oldu. Kumaşı, rengi, ölçüsü çok güzel tavsiye ederim
Bir süredir de mojenin bu ana kucağına bakıyordum instagramda 450 tlye bulmuştum bi dahaki ay alacaktık. Hem ileri geri hem sağa sola sallanıyor. Kademeli sırt ayarı var. Cibinliği var alt sepeti var vs. Ben hem evde odada yanımızda yatar hemde anneme ya da kayınvalideme giderken götürürüz büyük bir şey olmasın diye düşünmüştüm. Bu içimize sinmişti. Bugün hepsiburada indirimine bakarken tesadüfen karşıma çıktı. Gri rengi 350ye düşmüş. Diğer renkleri 400-500 falandı. Bende gri istiyordum zaten eşime söyleyince alalım dedi ve aldık. İnşallah güzel gelir. Aralık bitmeden büyük ihtiyaçlarını almaya çalışıyoruz malum zamlar üst üste geliyor
Bu iyi haber canim benim yarina insallah cikarsinizKızlar bugün de hastanede kalıyormuşum. Bebeğime baktık bugün ultrasonda, çok şükür kıpır kıpır, kilosu artmış boyu uzamış. Benim de sol böbreğim temiz, sağ böbreğimde küçük küçük boşluklar var. O boşluklar enfeksiyonu gösteriyormuş . Çok şükür ki henüz daha çok yeniyken gelmişiz hastaneye. Bebek için de benim için de şu an riskli bir durum yokmuş . Yarın durumuma bakıp tekrar tahlil yapıp çıkıp çıkmayacağıma karar verilecekmiş
Sağol canım inşallah üstünde yattığı günleri de görürüzCok guzelmis canim gule gule kullansin bidissBende carsaf aldim bugun geldi yikattim baktim delik Artik dikip bi sekilde kullaniriz
Amin cnm aminGecmis olsun canim, Allah bir daha hastaliklarla sizi karsilastirmasin. Tabi hic birimizi de.Tabi bebegi seveceginden suphem yok. Ama kirildim mi kirildim. Bir sure de gecmez.
Teşekkür ederim canım. Güle güle kullanmak nasip olsunHeyner marka canım trenyoldan aldım. Yataklı ve tekerlekli model. İndirimde 814e almıştık şuan 1039 olmuş. Biz çok beğendik kurulumu da kolaydı eşimle ikimiz kurmuştuk. Linkini de bırakayım: https://ty.gl/41tej8sjfh
Ben de takip ettiğim ebeler ve dolucaların tavsiyesi ile bunu aldım. yorumları da çok iyiydi. Belki fikir almak isteyen olur. Ebebekte satılıyor köpük banyo yatağıydı sanırımSet halinde geldi canim. Ama file cok kullanisli degil diyolar. Bu arada gecen cuma aksami bu siteden 250 liraya almistim. Yeni fiyati saka gibi.
Numio Katlanabilir Bebek Banyo Seti 5Li Gri | Babymall
Numio Katlanır Bebek Banyo Seti Kullanım Yaşı: 0-12 ay (maksimum 15 kg) Özellikleri ve Avantajları: Numio banyo seti bebeğinizi yıkarken bebeğinizin tenine zarar vermeyen kaliteli plastikten üretilmiştir. Katlanabilir özelliği sayesinde banyonuzda yer kaplamaz Kullanmadan önce katlı olan...www.babymall.com.tr
Soyle bi sunger almayi dusunuyorum. Daha pratik oluyormus.
Sevi Bebe Bebek Küvet Süngeri Mavi | Babymall
https://www.babymall.com.tr/urun/sevi-bebe-kuvet-sungeri-svb-159-maviwww.babymall.com.tr
Ikiniz icin de risk olmamasina sevindim canim. Umarim bugun daha iyisindir ve taburcu olursunKızlar bugün de hastanede kalıyormuşum. Bebeğime baktık bugün ultrasonda, çok şükür kıpır kıpır, kilosu artmış boyu uzamış. Benim de sol böbreğim temiz, sağ böbreğimde küçük küçük boşluklar var. O boşluklar enfeksiyonu gösteriyormuş . Çok şükür ki henüz daha çok yeniyken gelmişiz hastaneye. Bebek için de benim için de şu an riskli bir durum yokmuş . Yarın durumuma bakıp tekrar tahlil yapıp çıkıp çıkmayacağıma karar verilecekmiş
Maalesef canim artik kimse tek bi isle sinirli kalmiyor. Ek is veya yatirimla ek gelir etmeden gelecegi garanti altina alamiyoruz. Bir de insaat sektoru bana cok hilekar geliyor. O yuzden de pek ilgi duyamiyorum. Hala fransiz kafasiyla dusundugumden.Saol canim insallahmalesef dolar yüzünden sürekli sözleşmeler yenileniyor yada iptal oluyor o yuzden insaat sektöründe olanların mutlaka başka bir sektörde de isi olmalı, biz de öyle yapıyoruz yoksa etkilenmemek mümkün değil. Senin de farkli sektörde olman iyi aslinda bu yüzden işinin yogun olmamasi cok guzel, bebisinle cok vakit geçirebilirsin
Ebe kadin hurcan'da onermisti sanki. E bebekte varmis babyjem markaymis. Dedigin iyi olfu daha konforlu olacaktir diye dusunuyorum. N11de aynisi 99 lira ilgilenenlere fikir olur belki.Ben de takip ettiğim ebeler ve dolucaların tavsiyesi ile bunu aldım. yorumları da çok iyiydi. Belki fikir almak isteyen olur. Ebebekte satılıyor köpük banyo yatağıydı sanırım
Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor gerçekten. Normalde zaten insanı böyle tedirgin etmeye gerek yok, hele gebeye böyle cümleler kurulmaması lazım. Zaten takipli olduğumuz doktorlarımız var. İnsanlarda hassasiyet hiç kalmamış. Maşallah bebişe, o annesinden ihtiyacı olan her şeyi alıyordur. Biz de vitaminleri düzgün kullanırsak doğuma sağlıkla gideriz :)Kızlar dun ikinci tetenoz asimi oldum hemşire biraz korkuttu hiç kilo almamışım daha hamile kaldığım kiloya gelememişim yüzün falan çok beyaz deniz kansızlık var acaba bebek kilo aldı mı nasıl falan diye kontrolüm de vardı dün zaten ordan çıkışta hemn gittim doktorum sorun olmadığını söyledi 24+2 cikti ama 23+4 cikmaliydi ultrasonda çıkabilir oyle dedi bebeğin gelişimi baya iyi cikti şükür kilo bakımından neredeyse 26 haftalık dedi sorun yok dedi smdilik 709 gram çıktı❤❤❤
Rabbim herkesin gönlüne göre versin canimMaalesef canim artik kimse tek bi isle sinirli kalmiyor. Ek is veya yatirimla ek gelir etmeden gelecegi garanti altina alamiyoruz. Bir de insaat sektoru bana cok hilekar geliyor. O yuzden de pek ilgi duyamiyorum. Hala fransiz kafasiyla dusundugumden.Esim bile kendi mesleginden sektorunden illillah ediyor. Ve cocugumuz icin tabi secim onun ama kesinlikle yazilimla ilgilenmesini istiyor. En temiz is, sen yabanci dilini kuvvetlendirirsin, ben de yazilima yonlendiririm gibi dusunceler kuruyor. Hayirlisi bi saglikla dogsun da, isterse hicbir seye ilgi duymasin napalim evlat sonucta.
Evt bu tarz seyler daha kullanışlı oluyor bencedeBen de takip ettiğim ebeler ve dolucaların tavsiyesi ile bunu aldım. yorumları da çok iyiydi. Belki fikir almak isteyen olur. Ebebekte satılıyor köpük banyo yatağıydı sanırım
yaaa dimiBebegime alisveris yapmak en buyuk terapi.Canim oglum sagolsun bugun kipir kipirdi, varligini hissettirdi ki ben cok hareketlerimi hissetmiyordum. Minik erkegin burada annecim der gibi.
ayy cok sevindim gozunaydiiinÇıkıyorum sonunda kızlarçok şükür kan ve idrar tahlilim temiz çıktı . Günde 3 litre su ve 1 hafta sonra kontrol dedi doktor
kizlar hastane cantasina mutlaka kalin corap da diyorlar, yazin cok sicak olsa bile ayaklar usuyormus dogum sirasinda ve etkiliyormus cok aklinizda bulunsunBen aslında hastane icin söylemiştim, evler daha sıcak oluyor☺ hastane çantasına hırka bile koymuştuk nolur normal diye bazen bi usume geliyor insana bi Eylül bir haziran dogumum var, Eylül hazirandan daha sicakti, haziranda bile hala hava çok sıcak olmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?