2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Saol canim insallah malesef dolar yüzünden sürekli sözleşmeler yenileniyor yada iptal oluyor o yuzden insaat sektöründe olanların mutlaka başka bir sektörde de isi olmalı, biz de öyle yapıyoruz yoksa etkilenmemek mümkün değil. Senin de farkli sektörde olman iyi aslinda bu yüzden işinin yogun olmamasi cok guzel, bebisinle cok vakit geçirebilirsin

Oyle malesef gun içinde bile değişiyor artik fiyatlar gule gule kullan ama file cok kullanışlı olmuyor benim tecrubemle banya sungerleri yatak şeklinde olanlar daha rahat, tabi herkes kendine iyi geleni bulmalı

Geçmiş olsun canım daha yeniyse inşallah daha çabuk iyileşirsin. Risk olmaması iyi sevindim Allah şifa versin hemencik iyileş evine dön
Oyle malesef gun içinde bile değişiyor artik fiyatlar gule gule kullan ama file cok kullanışlı olmuyor benim tecrubemle banya sungerleri yatak şeklinde olanlar daha rahat, tabi herkes kendine iyi geleni bulmalı
Evet kesinlikle sabah ve akşam bile fiyat farkı oluyor. Bende araştırma halindeyim file için bakalım hangisi kafama yatarsa onu alıcam gibi

Cok guzelmis canim gule gule kullansin bidiss Bende carsaf aldim bugun geldi yikattim baktim delik Artik dikip bi sekilde kullaniriz

Bu iyi haber canim benim yarina insallah cikarsiniz

Cok guzelmis canim gule gule kullansin bidiss Bende carsaf aldim bugun geldi yikattim baktim delik Artik dikip bi sekilde kullaniriz
Sağol canım inşallah üstünde yattığı günleri de görürüz aa nereden almıştın söyle belki kızlardan alacak olan falan varsa dikkat etsin. Küçük bir delikse bi de görünmeyen yerdeyse sıkıntı olmaz ama yine de o kadar para veriyoruz sonuçta Ben 3 takım aldım yeter diye düşünüyorum. Gerekirse ilerde ilave yaparım. Benim de daha kargolarım var bakalım diğerleri nasıl gelcek delik mi sağlam mı
Bir de ben yıkatmadım. Kıyafetlerini yıkarken yıkarım onları da diye düşündüm.

Gecmis olsun canim, Allah bir daha hastaliklarla sizi karsilastirmasin. Tabi hic birimizi de. Tabi bebegi seveceginden suphem yok. Ama kirildim mi kirildim. Bir sure de gecmez.
Amin cnm aminAynen öyle cnm zaten biz bayanlar genel olarak kırılgan ve hassasız ki bu dönemde daha çok hassas oluyoruz ama erkekler anlamıyorlar cnm onlar düşünce olarak daha düz bakıyorlar herşeye bizim gibi degiller

Teşekkür ederim canım. Güle güle kullanmak nasip olsun

Ben de takip ettiğim ebeler ve dolucaların tavsiyesi ile bunu aldım. yorumları da çok iyiydi. Belki fikir almak isteyen olur. Ebebekte satılıyor köpük banyo yatağıydı sanırım

Eklentiler

• 2A807C8C-8109-411B-9228-34DC7BC57199.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 74
Ikiniz icin de risk olmamasina sevindim canim. Umarim bugun daha iyisindir ve taburcu olursun Olmazsan da canini sıkma evde duramazsin illa kalkarsin, en azindan hastanede yatiyorsun, herseyin yapiliyor.
O Obayram senden haber alamadik canim umarim iyisindizdir ve bebisinle bol bol dinleniyosunuzdur.

Maalesef canim artik kimse tek bi isle sinirli kalmiyor. Ek is veya yatirimla ek gelir etmeden gelecegi garanti altina alamiyoruz. Bir de insaat sektoru bana cok hilekar geliyor. O yuzden de pek ilgi duyamiyorum. Hala fransiz kafasiyla dusundugumden. Esim bile kendi mesleginden sektorunden illillah ediyor. Ve cocugumuz icin tabi secim onun ama kesinlikle yazilimla ilgilenmesini istiyor. En temiz is, sen yabanci dilini kuvvetlendirirsin, ben de yazilima yonlendiririm gibi dusunceler kuruyor. Hayirlisi bi saglikla dogsun da, isterse hicbir seye ilgi duymasin napalim evlat sonucta.

Ben de takip ettiğim ebeler ve dolucaların tavsiyesi ile bunu aldım. yorumları da çok iyiydi. Belki fikir almak isteyen olur. Ebebekte satılıyor köpük banyo yatağıydı sanırım
Ebe kadin hurcan'da onermisti sanki. E bebekte varmis babyjem markaymis. Dedigin iyi olfu daha konforlu olacaktir diye dusunuyorum. N11de aynisi 99 lira ilgilenenlere fikir olur belki.

Eklentiler

• Screenshot_20211216-065827_Samsung Internet.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar dun ikinci tetenoz asimi oldum hemşire biraz korkuttu hiç kilo almamışım daha hamile kaldığım kiloya gelememişim yüzün falan çok beyaz deniz kansızlık var acaba bebek kilo aldı mı nasıl falan diye kontrolüm de vardı dün zaten ordan çıkışta hemn gittim doktorum sorun olmadığını söyledi 24+2 cikti ama 23+4 cikmaliydi ultrasonda çıkabilir oyle dedi bebeğin gelişimi baya iyi cikti şükür kilo bakımından neredeyse 26 haftalık dedi sorun yok dedi smdilik 709 gram çıktı❤❤❤

Kadının kadına yaptığını kimse yapmıyor gerçekten. Normalde zaten insanı böyle tedirgin etmeye gerek yok, hele gebeye böyle cümleler kurulmaması lazım. Zaten takipli olduğumuz doktorlarımız var. İnsanlarda hassasiyet hiç kalmamış. Maşallah bebişe, o annesinden ihtiyacı olan her şeyi alıyordur. Biz de vitaminleri düzgün kullanırsak doğuma sağlıkla gideriz :)

Rabbim herkesin gönlüne göre versin canim

Evt bu tarz seyler daha kullanışlı oluyor bencede

Bebegime alisveris yapmak en buyuk terapi. Canim oglum sagolsun bugun kipir kipirdi, varligini hissettirdi ki ben cok hareketlerimi hissetmiyordum. Minik erkegin burada annecim der gibi.
yaaa dimi benim de bu ara islerim cook yogun baya sinirli stresli gergin toplantilar oluyor ama artik cok tekmelemeye basladi oglum, onun sayesinde ne stres kaliyor ne gerginlik, bu yogunluga yorgunluga ragmen pamuk gibiyim oglum sayesinde simdiden nasil mutlu oluyorlar nasil destekler bize bak

kizlar hastane cantasina mutlaka kalin corap da diyorlar, yazin cok sicak olsa bile ayaklar usuyormus dogum sirasinda ve etkiliyormus cok aklinizda bulunsun wenebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…