Anam meslektaslar cogaldi.Benim eşimde suan İzmire gidiyor is icin, hatta dedi İzmire taşınmak istermisinben dedim yok duzenimi bozamam tabi benim okula giden kizim var çok zor olur, napiyim Allah güç kuvvet versin herkese, hepimize,bu zamanda is yapmak her gecen gün zorlaşıyor ama insallah bu günlerde gecicek bende mimarim burada meslekteslar çoğalıyor tabi suan kızlarımla ilgileniyorum insallah yenisi de biraz buyusun o zaman esime yardım etmeye basliycam yavaştan aslinda yine de gitmen iyi olmus yoksa hep aklin esinde kalırdı bence arasına araniz bozulsa da yinede güzel günleriniz çoğunluktadir, o yuzden bazi seyleri bu dönemde görmeyeceksin, duymuyacaksin insanlarda öyle dertler var ki, bizim yaptığımız tripleri sukur sayıyorlar, o yuzden guzel günlere az kaldığını dusun, seni rahatlatan seyleri yap keyfine bak, hic kimsenin seni üzmesine izin verme, sen herkesten önemlisin unutma
Ah canim benim, hikayen bana cok dokundu. Bazi seyleri hatirlattigim icin de ayriyetten pisman oldum uzuldum. Sen vok guzel guclu bi kadinsin. Kizin esin ve oglunla bir omur boyu mutlu saglikli olmanizi diliyorum.Bende gormustum bu takımdan güle hule kullan çok güzel.
Bende çok planlar yapan, hayatı düzenlemeye çalışan bır insandim, hayat enerjim çok yüksekti ama hayatta planlarim kızımın doğumundan 7 ay sonra darma dağın oldu. Kızımın babası bir gece hiçbir şey yokken hiç kavga bile etmezken ayrılmak istediğini söyledi ve 7 aylık bebeğimle, gururum kırılarak baba evine döndüm. Ne çocuğuna sevgi tam olarak gosterdi, ne çok sevdiği insan olan beni düşündü terk edip gitti. Birbirimize çok aşık ve herkesin parmakla gösterdiği bir cifttik hamileyken başka bir kadın ilgisini çekiyor ve beni aldatıyor. Neyse kızımı mutlu bir aile de büyütme planları yaparken 2 yada 3 çocuğum olsun , kendimize ev alalım tatiller yapalım diye hayat planları yaparken kucağımda çocukla terk edildim. Psikolojik olarak çöktüm. Erkeklerden nefret ettim. Kimseyle arkadaşlık bile etmedim taki şimdiki eşim beni kızımla beraber görünce aşık oluyor. Pesimden çok koştu insan gibi kızıma bana güzel yaklaştı ve bizim kalbimizi çaldı tekrar evlenmeye ikna etti. Kızıma öz babasının yapmadığı babaligi yapiyor. Çocuğu olsun diye deli olan bir adam. Baba olmadan kızıma baba olan bir adam. Onu tanıdıktan sonra ben değiştim ona kızarım ama susarım tamam canim sen bilirsin derim. Beni hayata tekrardan bağlayan bir adam. Cok yazdım biliyorum ama hayattaki planlar bazen tutmuyor bunu yaşayarak acı bir şekilde tecrübe ediyoruz.
Sen çok haklısın planlar yapmak duzenli olmak çok güzel ama erkekler hiç o kafada değil. Hepsi aynı... Sen bu güzel günlerin keyfini çıkar esinle mutlu anılar biriktir gerisini zamanı gelince çözersiniz.
Gecmis olsun canim, Allah bir daha hastaliklarla sizi karsilastirmasin. Tabi hic birimizi de.Canım üzülme sıkma canını erkekler öyle valla ta ki cocuk doğana kadar herşeyden bi haberler bak benim 3 kizim var 4. Ye hamileyim emin ol vallahi espiri olarak desem ben iki canlıyım yoruluyorum falan diye bana dönüp banane umrumda değil benim için ebrulimden başkası olmaz diyo(ebru büyük kızım 4,5 yil once ikizlerime hamileyken genzinde tümör oldugunu ogrendik ve 3 yil kadar tedavi asamasi sürdü cok sukur atlattik ama cok yiprandik ailece) ikizlerini bile takı 1,5 yaşına girene kadar görmediler ne kadar desemde ikizleri çok bilmez babaları diye en ufak bir rahatsızlıklarında bile benden farkı olmuyo hatta çocukları için arada benimle tartışır su anda bilmiyorlar bizler bebelerimiz anne karnına düştüğü gibi annelik duygusunu hissedip sahipleniyoruz ama cocuk doğduktan sonra emin olki senide çok daha iyi anlayacak bebisinede çok bağlı olacak üzülme kafana takma cnm hem bak kendini affettirmeye bile calisiyo valla bénimki olsa hiç umursamaz
Ben de icime kapanip aglamam. Icimdekini bi guzel dokerim ki doktum de. Ama iste gece kafamda kurdum durdum. Cok kirildim, kirginligim bi sure gecmeyecek zaten. Ama dedigin gibi bir gun gelecek canina okuyacagim.Erkeklerin dilinin ayarı olmuyor malesef canım. Sinirlendijlerinde olmayacak şeyleri söylüyorlar. Benm eşim de çok iyidir ama kavga edince nefret ederim ondan. Sonra sinirim geçince aman boşver hepsi aynı nasılsa, bu saatten sonra daha iyisini nerden bulayım derim . Biz hep sınırımızı bilirz ama erkeklerde o sınır yok malesef. Zamnla umursamıyor insan. Hatta canına bile okuyorum canım sıkıldıkça. Ne üzcem kendimi, geçti artık içine kapanıp ağlama zamanı. Hatta yeri gelince kv ye fırsat vermiyorum. Üzme sen de kendini. Bi sinirle söylemiştir. Acısını çıkartırsın sen bi şekilde
Bebegime alisveris yapmak en buyuk terapi.O Obayrampembemanolya cok gecmis olsun kizlar ikinize de, insallah tum sikintilariniz en kisa zamanda gecicek hepimizin duasi enerjisi birarada sizi iyilestirecek
M mllen canim cok tatsiz olmus su an kafani dagitmak da cok zor tahmin ediyorum ama sen uzuldukce bebegin hissedecek, sen onun icin guclu olmaya aldirmayaya calis bir sureligine her seye gozunu kulagini kapat ki bebegin bu stresi hissetmesin arkadasim
Ah canim benim beni de cok etkiledi anlattiklarin.. Cok sukur ki rabbim sanada daha da iyi birini nasip etmis, her serde bi hayir var bosuna demiyoruzBende gormustum bu takımdan güle hule kullan çok güzel.
Bende çok planlar yapan, hayatı düzenlemeye çalışan bır insandim, hayat enerjim çok yüksekti ama hayatta planlarim kızımın doğumundan 7 ay sonra darma dağın oldu. Kızımın babası bir gece hiçbir şey yokken hiç kavga bile etmezken ayrılmak istediğini söyledi ve 7 aylık bebeğimle, gururum kırılarak baba evine döndüm. Ne çocuğuna sevgi tam olarak gosterdi, ne çok sevdiği insan olan beni düşündü terk edip gitti. Birbirimize çok aşık ve herkesin parmakla gösterdiği bir cifttik hamileyken başka bir kadın ilgisini çekiyor ve beni aldatıyor. Neyse kızımı mutlu bir aile de büyütme planları yaparken 2 yada 3 çocuğum olsun , kendimize ev alalım tatiller yapalım diye hayat planları yaparken kucağımda çocukla terk edildim. Psikolojik olarak çöktüm. Erkeklerden nefret ettim. Kimseyle arkadaşlık bile etmedim taki şimdiki eşim beni kızımla beraber görünce aşık oluyor. Pesimden çok koştu insan gibi kızıma bana güzel yaklaştı ve bizim kalbimizi çaldı tekrar evlenmeye ikna etti. Kızıma öz babasının yapmadığı babaligi yapiyor. Çocuğu olsun diye deli olan bir adam. Baba olmadan kızıma baba olan bir adam. Onu tanıdıktan sonra ben değiştim ona kızarım ama susarım tamam canim sen bilirsin derim. Beni hayata tekrardan bağlayan bir adam. Cok yazdım biliyorum ama hayattaki planlar bazen tutmuyor bunu yaşayarak acı bir şekilde tecrübe ediyoruz.
Sen çok haklısın planlar yapmak duzenli olmak çok güzel ama erkekler hiç o kafada değil. Hepsi aynı... Sen bu güzel günlerin keyfini çıkar esinle mutlu anılar biriktir gerisini zamanı gelince çözersiniz.
Canım benim küvetimde bu model. Ama aldığım file yırtılmıştı iade ettim. Filesi birlikte miydi ayrı mı aldın? Ayrı aldıysan link verebilir misin bir bakayımNisan annesi olacaksin dimi ? Normal sartlarda 6.aydan sonra alisverise baslanirmis. Ben gecen ay alisverise basladim. Kuvet setim defolu gelince degisim istedim iade yaltilar. Baska markanin katlanabilirinden aldim, bugun geldi cok begendim.pembemanolya sanki sen de almamistin canim. Fikir olur diye ekliyorum. Gayet kaliteli, nabyjemden daha saglam geldi gozume.
Canım beşiğin çok güzel markası neydi acaba?Kızlar aldığım çarşaflardan biri bugün geldi hemen taktım yatağına. Lastikli olduğu için çok rahat oldu. Kumaşı, rengi, ölçüsü çok güzel tavsiye ederim
Bir süredir de mojenin bu ana kucağına bakıyordum instagramda 450 tlye bulmuştum bi dahaki ay alacaktık. Hem ileri geri hem sağa sola sallanıyor. Kademeli sırt ayarı var. Cibinliği var alt sepeti var vs. Ben hem evde odada yanımızda yatar hemde anneme ya da kayınvalideme giderken götürürüz büyük bir şey olmasın diye düşünmüştüm. Bu içimize sinmişti. Bugün hepsiburada indirimine bakarken tesadüfen karşıma çıktı. Gri rengi 350ye düşmüş. Diğer renkleri 400-500 falandı. Bende gri istiyordum zaten eşime söyleyince alalım dedi ve aldık. İnşallah güzel gelir. Aralık bitmeden büyük ihtiyaçlarını almaya çalışıyoruz malum zamlar üst üste geliyor
Ablamda eşinin isi dolayısıyla izmirde 4 senedir o da sevmiyor alışamamis hala ama is olunca yapcak birsey yok, bu arada ablamda mimarAnam meslektaslar cogaldi.Simdi izmirliler bana gucenmesin ama ben izmir'i pek begenmedim. Gezme tozma icin evet guzel ama alt yapisi bence iyi degil. Surekli sular, elektrikler kesiliyor. Bilirsin mimarlarin belediyede isleri cok olur ve esim belediye islemlerine cok lanet ediyor. Istanbulda bu hareketleri yapamazlar, izmir rahatligi var adamlarda diyo. Ay bi yagmur yagiyor her yer bildigin sel icinde kaliyor. Bilmiyorum belki de hep istanbula geliyoduk, evlenince de orada yasadigim icin alismisimdir ondan seviyorumdur. Bence duzenini bozup gelme bosver.
Dogru diyosun insanlarda ne dertler var sukretmek lazim tabi. Hatta annem bu gece ruyasinda beni kotu gormus. Oglen arayip soyledi. Dayanamadim ucundan icimi doktum tabi cok buyuttugumu soylemeden "damadin kendine guvenemiyosan dogurma" dedi diye. Oz annem "dogru ne var oyle demisse kocan o senin, millet neler yasiyor sen bulmussun boyle adami birde hep sikayet" dedi. Oz annem yani dusun :) Ne diyim hamile olan ben uzerine gelinen ben. Sen de vur anne dedim.
Heyner marka canım trenyoldan aldım. Yataklı ve tekerlekli model. İndirimde 814e almıştık şuan 1039 olmuş. Biz çok beğendik kurulumu da kolaydı eşimle ikimiz kurmuştuk. Linkini de bırakayım: https://ty.gl/41tej8sjfhCanım beşiğin çok güzel markası neydi acaba?
Set halinde geldi canim. Ama file cok kullanisli degil diyolar. Bu arada gecen cuma aksami bu siteden 250 liraya almistim. Yeni fiyati saka gibi.Canım benim küvetimde bu model. Ama aldığım file yırtılmıştı iade ettim. Filesi birlikte miydi ayrı mı aldın? Ayrı aldıysan link verebilir misin bir bakayım
Eger kuvet arıyorsan indirimde var suanCanım benim küvetimde bu model. Ama aldığım file yırtılmıştı iade ettim. Filesi birlikte miydi ayrı mı aldın? Ayrı aldıysan link verebilir misin bir bakayım
Siz bence toplasip mimarlik ofisi acinAblamda eşinin isi dolayısıyla izmirde 4 senedir o da sevmiyor alışamamis hala ama is olunca yapcak birsey yok, bu arada ablamda mimarsöylemezsem olmazdı. Annenin tarzını az cok biliyoruz artık, annenden farkli bir cevap gelmezdi zaten canim ☺☺ neyse sen içini dok rahatla her zaman sonrada unut gitsin, hersey daha guzel olucak insallah birde astrolojik acidan venus retro ya giriyor ve soyle bir yorum gordum,
"“Aşk emek ister, benim için elle tutulur ne yaptın?” diye soruverir insana. Eh, bir de üstüne geri gittiğinde çok doğal olarak bu ve buna benzer konularda kendimizi sorgularken bulabiliriz".
O yuzden can sıkmak yok
Ablam ben esim hepimiz sinif arkadaşıyiz, iyi anlaşırız ☺ esimin şirketi var cok sukur, izmir işlerinde ablam yardimci olcak buyuk ihtimal, güvenilir birini bulmak zor bu zamandaSiz bence toplasip mimarlik ofisi acinSaka yapiyorum, akrabayla is yapilinca iliskiler zedeleniyor ama iyi anlasiyorsaniz neden olmasin. Benimkine kalsa render programi ogrenip ona yardim edicem ama benlik degil. Hadi bakalim astrolojiye kulak verelim can sıkmayalim.
Cok guzel, islerinizin hep iyi rast gitmesini dilerimAblam ben esim hepimiz sinif arkadaşıyiz, iyi anlaşırız ☺ esimin şirketi var cok sukur, izmir işlerinde ablam yardimci olcak buyuk ihtimal, güvenilir birini bulmak zor bu zamandafarkli mesleklerden olup programları öğrenip eşlerine yardim edenler oluyor ama uğraştığını tabi sen işinden memnunsun hem
Ayy ne kadar pahalılanmış. Bu süngeri de filenin üstünde kullanıyorlardı sanki bir videoda öyle görmüştüm. File işi küvetten daha zor sağlam olması lazım insan güvenemiyo yırtılır bebek düşer falan diyeSet halinde geldi canim. Ama file cok kullanisli degil diyolar. Bu arada gecen cuma aksami bu siteden 250 liraya almistim. Yeni fiyati saka gibi.
Numio Katlanabilir Bebek Banyo Seti 5Li Gri | Babymall
Numio Katlanır Bebek Banyo Seti Kullanım Yaşı: 0-12 ay (maksimum 15 kg) Özellikleri ve Avantajları: Numio banyo seti bebeğinizi yıkarken bebeğinizin tenine zarar vermeyen kaliteli plastikten üretilmiştir. Katlanabilir özelliği sayesinde banyonuzda yer kaplamaz Kullanmadan önce katlı olan...www.babymall.com.tr
Soyle bi sunger almayi dusunuyorum. Daha pratik oluyormus.
Sevi Bebe Bebek Küvet Süngeri Mavi | Babymall
https://www.babymall.com.tr/urun/sevi-bebe-kuvet-sungeri-svb-159-maviwww.babymall.com.tr
Sağol canım ben küveti alalı baya oldu. Görümcem hediye almıştı indirim zamanında 184 tlye. İyiki almış diyorum bu fiyatları görünce.Eger kuvet arıyorsan indirimde var suan
Zuu Baby Gri Katlanır Banyo Seti - Fiyatı, Yorumları
Zuu Baby Gri Katlanır Banyo Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ah canim benim, hikayen bana cok dokundu. Bazi seyleri hatirlattigim icin de ayriyetten pisman oldum uzuldum. Sen vok guzel guclu bi kadinsin. Kizin esin ve oglunla bir omur boyu mutlu saglikli olmanizi diliyorum.
Bu dünyada hersey bizim içinmiş. Şükür bu halimize Allah sağlık ve ağız tadı versin hepimize.Ah canim benim beni de cok etkiledi anlattiklarin.. Cok sukur ki rabbim sanada daha da iyi birini nasip etmis, her serde bi hayir var bosuna demiyoruzMutlulugunuz bozulmasin hep cok mutlu olun canim
Ben olsam programi öğrenmek çok isterdim. Benim esim mimarlarla iç mekan tasarımlarının imalatını yapıyor, avize aydınlatma, masa, ayna dekoratif raflar değişik bir surü şey yapıyor. Iron Man gibi demir metal herseyi yapıyor keşke bende icmimar olsaydım bana ofis açar çalışırdık diyorum sen çok zorlarsaın beni diyorSiz bence toplasip mimarlik ofisi acinSaka yapiyorum, akrabayla is yapilinca iliskiler zedeleniyor ama iyi anlasiyorsaniz neden olmasin. Benimkine kalsa render programi ogrenip ona yardim edicem ama benlik degil. Hadi bakalim astrolojiye kulak verelim can sıkmayalim.
File de yıkamak çok kolay oluyor. O file olmadanbebegi elinde tutması zor. Çok dayanıklı hiç yırtılma.Ayy ne kadar pahalılanmış. Bu süngeri de filenin üstünde kullanıyorlardı sanki bir videoda öyle görmüştüm. File işi küvetten daha zor sağlam olması lazım insan güvenemiyo yırtılır bebek düşer falan diye
Sağol canım ben küveti alalı baya oldu. Görümcem hediye almıştı indirim zamanında 184 tlye. İyiki almış diyorum bu fiyatları görünce.
Evet file illa ki alacağım da hangisini alsam diye düşünmekten karar veremiyorumFile de yıkamak çok kolay oluyor. O file olmadanbebegi elinde tutması zor. Çok dayanıklı hiç yırtılma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?