2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Anam meslektaslar cogaldi. Simdi izmirliler bana gucenmesin ama ben izmir'i pek begenmedim. Gezme tozma icin evet guzel ama alt yapisi bence iyi degil. Surekli sular, elektrikler kesiliyor. Bilirsin mimarlarin belediyede isleri cok olur ve esim belediye islemlerine cok lanet ediyor. Istanbulda bu hareketleri yapamazlar, izmir rahatligi var adamlarda diyo. Ay bi yagmur yagiyor her yer bildigin sel icinde kaliyor. Bilmiyorum belki de hep istanbula geliyoduk, evlenince de orada yasadigim icin alismisimdir ondan seviyorumdur. Bence duzenini bozup gelme bosver.
Dogru diyosun insanlarda ne dertler var sukretmek lazim tabi. Hatta annem bu gece ruyasinda beni kotu gormus. Oglen arayip soyledi. Dayanamadim ucundan icimi doktum tabi cok buyuttugumu soylemeden "damadin kendine guvenemiyosan dogurma" dedi diye. Oz annem "dogru ne var oyle demisse kocan o senin, millet neler yasiyor sen bulmussun boyle adami birde hep sikayet" dedi. Oz annem yani dusun :) Ne diyim hamile olan ben uzerine gelinen ben. Sen de vur anne dedim.

Ah canim benim, hikayen bana cok dokundu. Bazi seyleri hatirlattigim icin de ayriyetten pisman oldum uzuldum. Sen vok guzel guclu bi kadinsin. Kizin esin ve oglunla bir omur boyu mutlu saglikli olmanizi diliyorum.

Gecmis olsun canim, Allah bir daha hastaliklarla sizi karsilastirmasin. Tabi hic birimizi de. Tabi bebegi seveceginden suphem yok. Ama kirildim mi kirildim. Bir sure de gecmez.

Ben de icime kapanip aglamam. Icimdekini bi guzel dokerim ki doktum de. Ama iste gece kafamda kurdum durdum. Cok kirildim, kirginligim bi sure gecmeyecek zaten. Ama dedigin gibi bir gun gelecek canina okuyacagim.

Bebegime alisveris yapmak en buyuk terapi. Canim oglum sagolsun bugun kipir kipirdi, varligini hissettirdi ki ben cok hareketlerimi hissetmiyordum. Minik erkegin burada annecim der gibi.

Ah canim benim beni de cok etkiledi anlattiklarin.. Cok sukur ki rabbim sanada daha da iyi birini nasip etmis, her serde bi hayir var bosuna demiyoruz Mutlulugunuz bozulmasin hep cok mutlu olun canim

Canım benim küvetimde bu model. Ama aldığım file yırtılmıştı iade ettim. Filesi birlikte miydi ayrı mı aldın? Ayrı aldıysan link verebilir misin bir bakayım

Kızlar aldığım çarşaflardan biri bugün geldi hemen taktım yatağına. Lastikli olduğu için çok rahat oldu. Kumaşı, rengi, ölçüsü çok güzel tavsiye ederim
Bir süredir de mojenin bu ana kucağına bakıyordum instagramda 450 tlye bulmuştum bi dahaki ay alacaktık. Hem ileri geri hem sağa sola sallanıyor. Kademeli sırt ayarı var. Cibinliği var alt sepeti var vs. Ben hem evde odada yanımızda yatar hemde anneme ya da kayınvalideme giderken götürürüz büyük bir şey olmasın diye düşünmüştüm. Bu içimize sinmişti. Bugün hepsiburada indirimine bakarken tesadüfen karşıma çıktı. Gri rengi 350ye düşmüş. Diğer renkleri 400-500 falandı. Bende gri istiyordum zaten eşime söyleyince alalım dedi ve aldık. İnşallah güzel gelir. Aralık bitmeden büyük ihtiyaçlarını almaya çalışıyoruz malum zamlar üst üste geliyor

Eklentiler

• Screenshot_20211215-193132_Hepsiburada.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_20211215-193121_Hepsiburada.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20211215-193117_Hepsiburada.webp
    20 KB · Görüntüleme: 75
  • 20211215_112602.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 66
Canım beşiğin çok güzel markası neydi acaba?

Ablamda eşinin isi dolayısıyla izmirde 4 senedir o da sevmiyor alışamamis hala ama is olunca yapcak birsey yok, bu arada ablamda mimar söylemezsem olmazdı. Annenin tarzını az cok biliyoruz artık, annenden farkli bir cevap gelmezdi zaten canim ☺☺ neyse sen içini dok rahatla her zaman sonrada unut gitsin, hersey daha guzel olucak insallah birde astrolojik acidan venus retro ya giriyor ve soyle bir yorum gordum,
"“Aşk emek ister, benim için elle tutulur ne yaptın?” diye soruverir insana. Eh, bir de üstüne geri gittiğinde çok doğal olarak bu ve buna benzer konularda kendimizi sorgularken bulabiliriz".
O yuzden can sıkmak yok

Canım beşiğin çok güzel markası neydi acaba?
Heyner marka canım trenyoldan aldım. Yataklı ve tekerlekli model. İndirimde 814e almıştık şuan 1039 olmuş. Biz çok beğendik kurulumu da kolaydı eşimle ikimiz kurmuştuk. Linkini de bırakayım: https://ty.gl/41tej8sjfh

Canım benim küvetimde bu model. Ama aldığım file yırtılmıştı iade ettim. Filesi birlikte miydi ayrı mı aldın? Ayrı aldıysan link verebilir misin bir bakayım
Set halinde geldi canim. Ama file cok kullanisli degil diyolar. Bu arada gecen cuma aksami bu siteden 250 liraya almistim. Yeni fiyati saka gibi.

Soyle bi sunger almayi dusunuyorum. Daha pratik oluyormus.

Siz bence toplasip mimarlik ofisi acin Saka yapiyorum, akrabayla is yapilinca iliskiler zedeleniyor ama iyi anlasiyorsaniz neden olmasin. Benimkine kalsa render programi ogrenip ona yardim edicem ama benlik degil. Hadi bakalim astrolojiye kulak verelim can sıkmayalim.

Ablam ben esim hepimiz sinif arkadaşıyiz, iyi anlaşırız ☺ esimin şirketi var cok sukur, izmir işlerinde ablam yardimci olcak buyuk ihtimal, güvenilir birini bulmak zor bu zamanda farkli mesleklerden olup programları öğrenip eşlerine yardim edenler oluyor ama uğraştığını tabi sen işinden memnunsun hem

Cok guzel, islerinizin hep iyi rast gitmesini dilerim insaat sektoru son zamanlarda baya durgun ama insallah sizi etkilememistir. Ben yazilim sirketinde teknik tercumanlik yapiyorum. Gunde 8 saat mesaim ama inan 3-4 saatlik isim oluyor. Keyfim yerinde, kafami baska bi isle agritmak istemem. Ama belki ilerleyen senelerde ilgi duyarim bilemiyorum.

Ayy ne kadar pahalılanmış. Bu süngeri de filenin üstünde kullanıyorlardı sanki bir videoda öyle görmüştüm. File işi küvetten daha zor sağlam olması lazım insan güvenemiyo yırtılır bebek düşer falan diye
Sağol canım ben küveti alalı baya oldu. Görümcem hediye almıştı indirim zamanında 184 tlye. İyiki almış diyorum bu fiyatları görünce.

Ah canim benim, hikayen bana cok dokundu. Bazi seyleri hatirlattigim icin de ayriyetten pisman oldum uzuldum. Sen vok guzel guclu bi kadinsin. Kizin esin ve oglunla bir omur boyu mutlu saglikli olmanizi diliyorum.
tesekkur ederim. Amin diyorum güzel dileklerin için.... Şimdi çok mutluyum tabi anlasmazliklar oluyor ama huzur var evimizde
Ah canim benim beni de cok etkiledi anlattiklarin.. Cok sukur ki rabbim sanada daha da iyi birini nasip etmis, her serde bi hayir var bosuna demiyoruz Mutlulugunuz bozulmasin hep cok mutlu olun canim
Bu dünyada hersey bizim içinmiş. Şükür bu halimize Allah sağlık ve ağız tadı versin hepimize.
Ben olsam programi öğrenmek çok isterdim. Benim esim mimarlarla iç mekan tasarımlarının imalatını yapıyor, avize aydınlatma, masa, ayna dekoratif raflar değişik bir surü şey yapıyor. Iron Man gibi demir metal herseyi yapıyor keşke bende icmimar olsaydım bana ofis açar çalışırdık diyorum sen çok zorlarsaın beni diyor
File de yıkamak çok kolay oluyor. O file olmadanbebegi elinde tutması zor. Çok dayanıklı hiç yırtılma.

Kızlar bugün de hastanede kalıyormuşum. Bebeğime baktık bugün ultrasonda, çok şükür kıpır kıpır, kilosu artmış boyu uzamış. Benim de sol böbreğim temiz, sağ böbreğimde küçük küçük boşluklar var. O boşluklar enfeksiyonu gösteriyormuş . Çok şükür ki henüz daha çok yeniyken gelmişiz hastaneye. Bebek için de benim için de şu an riskli bir durum yokmuş . Yarın durumuma bakıp tekrar tahlil yapıp çıkıp çıkmayacağıma karar verilecekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…