2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

İşte arada hepimizin ters günleri oluyor.
Benim eşimde normal de sakindir ama bazen iş psikolojisi, şuan içinde bulunduğumuz maddi sıkıntılar, bizimle uğraşıyorlar falan derken az da olsa hak ver boş ver.
Hiç kötü düşünme hele boşanma falan asla ağzına alma
Hormonlarımız ele geçiriyor ben geçen kardeşimin yeleğine bakarken oturdum ağladım :)
Öyle düşün gereğinden fazla hassasız sen şimdilik doğuma odaklan gerisi gelecek bak.

Benimde iş güç durumları var zamanı gelince çaresine bakarız artık sıkma canını

Bebek bakmanın zorluğundan hic haberi yok canim ondan böyle dusunuyor buyuk olasilikla, bebis olunca anlıyorlar merak etme, benim eşim de mimar ve cok yogun calisiyor, eve gece geliyor, haftada 3,4 gun şehir dışında ama yinede ben senin yaptığını yapamam, isin cok zor diyor, ilk kızımız da cok yogun degildi kızımızı beraber baktik, kolik bir bebekti hemde, 4.ayda kendisi bir bakici alalim artik dedi cok yoruluyorsun, aldik ama içime sinmedi 3gun sonra gönderdik, annemlerle bi onlarda bi bizde karisik baktik bir süre daha. Yani yasamadan zorluğunu bilemez, evet biraz anlayışsız davranmış ama onunda belki is stresi vardır. Benim eşim mesela çoğunlukla senin hamile oldugunu unutuyorum diyor az cok benzer şeyler oluyor hayatlarimizda ama geciyor canim, elinden geldiğince cok takma, üzüntü stress bebegi gercekten etkiliyor, daha sonra unutacağın seyler icin bebisini sıkıntıya sokma, canin sıkıldıkça ona saril guzel hayaller kur, surekli guzel olumlamalar yap cok ise yarıyor bence hatta youtubeda guzel rahatlama meditasyonlari var onlara da bakabilirsin

Tabiki kırılmakta haklısın ama çabasını da görmezlikten gelme bence :) planlarını kendin ve bebeğin için yap , hepimiz yapıyoruz .. ben de çalışan bir kadınım bebeğin bakımını düşünmek zorundayım kendimce düşünüyorum ve eşimle paylaşıyorum ve bana da garip garip cevaplarla dönüyor eşim .. bence ne yapacaklarını bilmediklerinden mantık dışı konuşuyorlar :) bugün bebeğin için güzel planlarını düşünerek moralini düzelt , bu sıkıntıyı atlatınca sakin bir zamanda konuş ..

Meslektaslar desene Her meslek zor tabi ama mimarlik ayri bi zor farkindayim. O da bu sene haftanin 2 gunu sehir disina gidip gelecekti, git gel yorgunluk ve masraf bi ev tutariz daha uyguna gelir benim zaten nereden calistigimin onemi yok dedim. Kendim ettim kendim buldum, duzenimi bozdum su hassas donemimde. Hem bebek hem is hem ev tabi kolay degil, dogum iznimden sonra kendisi tutussun. Hic sesimi cikartmayacagim bu konuyla ilgili.

Haklisin canim onlar yasayip tecrube edinerek bazi seyleri anlayabiliyolar. Kadin olmak cok farkli. Hamile kadin olmaksa cok cok farkliymis. Bakalim anne olmak nasil farklilik getirecek. Oglumun kargolari geldi, o kadar mutlu oldum ki. Su tatliliga bakar misiniz

Eklentiler

• IMG-20211215-WA0000.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 92
Canim benim hastane ortaminda bunlari hissetmis olman beni ayri bi uzdu. Bizim ogullarimizin "canim annecim" diyecekleri gunler gelecek. Erkek annesine duskun olur derler. Onlarin varligi icimizi isitsin.

Yaaaa bayıldım ben oğluma sadece küvet seti aldım başka da bir şey almadım , utanıyorum

Benim eşimde suan İzmire gidiyor is icin, hatta dedi İzmire taşınmak istermisin ben dedim yok duzenimi bozamam tabi benim okula giden kizim var çok zor olur, napiyim Allah güç kuvvet versin herkese, hepimize,bu zamanda is yapmak her gecen gün zorlaşıyor ama insallah bu günlerde gecicek bende mimarim burada meslekteslar çoğalıyor tabi suan kızlarımla ilgileniyorum insallah yenisi de biraz buyusun o zaman esime yardım etmeye basliycam yavaştan aslinda yine de gitmen iyi olmus yoksa hep aklin esinde kalırdı bence arasına araniz bozulsa da yinede güzel günleriniz çoğunluktadir, o yuzden bazi seyleri bu dönemde görmeyeceksin, duymuyacaksin insanlarda öyle dertler var ki, bizim yaptığımız tripleri sukur sayıyorlar, o yuzden guzel günlere az kaldığını dusun, seni rahatlatan seyleri yap keyfine bak, hic kimsenin seni üzmesine izin verme, sen herkesten önemlisin unutma

Bende gormustum bu takımdan güle hule kullan çok güzel.
Bende çok planlar yapan, hayatı düzenlemeye çalışan bır insandim, hayat enerjim çok yüksekti ama hayatta planlarim kızımın doğumundan 7 ay sonra darma dağın oldu. Kızımın babası bir gece hiçbir şey yokken hiç kavga bile etmezken ayrılmak istediğini söyledi ve 7 aylık bebeğimle, gururum kırılarak baba evine döndüm. Ne çocuğuna sevgi tam olarak gosterdi, ne çok sevdiği insan olan beni düşündü terk edip gitti. Birbirimize çok aşık ve herkesin parmakla gösterdiği bir cifttik hamileyken başka bir kadın ilgisini çekiyor ve beni aldatıyor. Neyse kızımı mutlu bir aile de büyütme planları yaparken 2 yada 3 çocuğum olsun , kendimize ev alalım tatiller yapalım diye hayat planları yaparken kucağımda çocukla terk edildim. Psikolojik olarak çöktüm. Erkeklerden nefret ettim. Kimseyle arkadaşlık bile etmedim taki şimdiki eşim beni kızımla beraber görünce aşık oluyor. Pesimden çok koştu insan gibi kızıma bana güzel yaklaştı ve bizim kalbimizi çaldı tekrar evlenmeye ikna etti. Kızıma öz babasının yapmadığı babaligi yapiyor. Çocuğu olsun diye deli olan bir adam. Baba olmadan kızıma baba olan bir adam. Onu tanıdıktan sonra ben değiştim ona kızarım ama susarım tamam canim sen bilirsin derim. Beni hayata tekrardan bağlayan bir adam. Cok yazdım biliyorum ama hayattaki planlar bazen tutmuyor bunu yaşayarak acı bir şekilde tecrübe ediyoruz.
Sen çok haklısın planlar yapmak duzenli olmak çok güzel ama erkekler hiç o kafada değil. Hepsi aynı... Sen bu güzel günlerin keyfini çıkar esinle mutlu anılar biriktir gerisini zamanı gelince çözersiniz.

Nisan ayi soğuk oluyor genellikle ama sabahligi olmasi iyi olmus, ben cok üşüyen biriyim ve uzun kollu bakiyorum kendime, hem lohusalara usutmeyin derler bebege de gaz olmasin diye, normalden kalın giyiniyor genelde

Erkeklerin dilinin ayarı olmuyor malesef canım. Sinirlendijlerinde olmayacak şeyleri söylüyorlar. Benm eşim de çok iyidir ama kavga edince nefret ederim ondan. Sonra sinirim geçince aman boşver hepsi aynı nasılsa, bu saatten sonra daha iyisini nerden bulayım derim . Biz hep sınırımızı bilirz ama erkeklerde o sınır yok malesef. Zamnla umursamıyor insan. Hatta canına bile okuyorum canım sıkıldıkça. Ne üzcem kendimi, geçti artık içine kapanıp ağlama zamanı. Hatta yeri gelince kv ye fırsat vermiyorum. Üzme sen de kendini. Bi sinirle söylemiştir. Acısını çıkartırsın sen bi şekilde

Canım üzülme sıkma canını erkekler öyle valla ta ki cocuk doğana kadar herşeyden bi haberler bak benim 3 kizim var 4. Ye hamileyim emin ol vallahi espiri olarak desem ben iki canlıyım yoruluyorum falan diye bana dönüp banane umrumda değil benim için ebrulimden başkası olmaz diyo(ebru büyük kızım 4,5 yil once ikizlerime hamileyken genzinde tümör oldugunu ogrendik ve 3 yil kadar tedavi asamasi sürdü cok sukur atlattik ama cok yiprandik ailece) ikizlerini bile takı 1,5 yaşına girene kadar görmediler ne kadar desemde ikizleri çok bilmez babaları diye en ufak bir rahatsızlıklarında bile benden farkı olmuyo hatta çocukları için arada benimle tartışır su anda bilmiyorlar bizler bebelerimiz anne karnına düştüğü gibi annelik duygusunu hissedip sahipleniyoruz ama cocuk doğduktan sonra emin olki senide çok daha iyi anlayacak bebisinede çok bağlı olacak üzülme kafana takma cnm hem bak kendini affettirmeye bile calisiyo valla bénimki olsa hiç umursamaz

Canım üzülme sıkma canını dua et bol bol evladın için bizde sana dua edeceğiz Rabbim ne sizi nede evladinizi yormasın ben yaşadım çok zor Allah yâr ve yardımcın olsun cnm inşallah kötü birşey çıkmaz t3miz sonuç alırsın

O Obayram pembemanolya cok gecmis olsun kizlar ikinize de, insallah tum sikintilariniz en kisa zamanda gecicek hepimizin duasi enerjisi birarada sizi iyilestirecek

M mllen canim cok tatsiz olmus su an kafani dagitmak da cok zor tahmin ediyorum ama sen uzuldukce bebegin hissedecek, sen onun icin guclu olmaya aldirmayaya calis bir sureligine her seye gozunu kulagini kapat ki bebegin bu stresi hissetmesin arkadasim

Nisan ayi soğuk oluyor genellikle ama sabahligi olmasi iyi olmus, ben cok üşüyen biriyim ve uzun kollu bakiyorum kendime, hem lohusalara usutmeyin derler bebege de gaz olmasin diye, normalden kalın giyiniyor genelde
Yok ben hastanede giyeceğim evde gecelik giymem pijamayla geçerim. Fotoğrafları bununla çekinirim diye düşündüm. Eşime mavi kot gömlek. Benimle de takım. Beyaz dantelli takımlar bana göre değil

Ben de hiç sıcağa gelemem. Emzirmek de terletiyormuş. Hastane de sıcak oluyor genelde. O yüzden hep ince takımlar baktım inşallah yanılmam

Ben aslında hastane icin söylemiştim, evler daha sıcak oluyor ☺ hastane çantasına hırka bile koymuştuk nolur normal diye bazen bi usume geliyor insana bi Eylül bir haziran dogumum var, Eylül hazirandan daha sicakti, haziranda bile hala hava çok sıcak olmamıştı

Yaaaa bayıldım ben oğluma sadece küvet seti aldım başka da bir şey almadım , utanıyorum
Nisan annesi olacaksin dimi ? Normal sartlarda 6.aydan sonra alisverise baslanirmis. Ben gecen ay alisverise basladim. Kuvet setim defolu gelince degisim istedim iade yaltilar. Baska markanin katlanabilirinden aldim, bugun geldi cok begendim. pembemanolya sanki sen de almamistin canim. Fikir olur diye ekliyorum. Gayet kaliteli, nabyjemden daha saglam geldi gozume.

Eklentiler

• 20211215_124543.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 57
  • 20211215_124509.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 57
  • 20211215_124527.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 57
Evet aksilik olmasa nisan da bekliyoruz bebeği .. Benim aldığımın aynısı hiç bir fark yok bende çok beğendim takımı yer kaplamıyor üstelik .. güzel günlerde kullanalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…