boyle dusuncesiz aptal saptal konusanlara cok kiziyorum gercekten.. allahtan hemen kontrolun varmis da icin rahatlamis bak :)Kızlar dun ikinci tetenoz asimi oldum hemşire biraz korkuttu hiç kilo almamışım daha hamile kaldığım kiloya gelememişim yüzün falan çok beyaz deniz kansızlık var acaba bebek kilo aldı mı nasıl falan diye kontrolüm de vardı dün zaten ordan çıkışta hemn gittim doktorum sorun olmadığını söyledi 24+2 cikti ama 23+4 cikmaliydi ultrasonda çıkabilir oyle dedi bebeğin gelişimi baya iyi cikti şükür kilo bakımından neredeyse 26 haftalık dedi sorun yok dedi smdilik 709 gram çıktı❤❤❤
Sağol canım evet takıma uysun diye beyaz çoraplar aldım :) Hırka da atayım ben barikizlar hastane cantasina mutlaka kalin corap da diyorlar, yazin cok sicak olsa bile ayaklar usuyormus dogum sirasinda ve etkiliyormus cok aklinizda bulunsunwenebe
Geçmiş olsun canım çok şükür bu günlere, Allah tekrarını yaşatmasınÇıkıyorum sonunda kızlarçok şükür kan ve idrar tahlilim temiz çıktı . Günde 3 litre su ve 1 hafta sonra kontrol dedi doktor
Ben senin gecelik takiminin pijamasini aldim. Terlikte sundan almistim cok uyumlu duruyorSağol canım evet takıma uysun diye beyaz çoraplar aldım :) Hırka da atayım ben bari
Canım iyiyiz çok şükürIkiniz icin de risk olmamasina sevindim canim. Umarim bugun daha iyisindir ve taburcu olursunOlmazsan da canini sıkma evde duramazsin illa kalkarsin, en azindan hastanede yatiyorsun, herseyin yapiliyor.
O Obayram senden haber alamadik canimumarim iyisindizdir ve bebisinle bol bol dinleniyosunuzdur.
Ayyyy canim yaCanım iyiyiz çok şükür
Dünden beri biraz kafam dağınık okuyorum mesajları ama kendimi veremedim, takip edemedimbiraz yordum kendimi sanırım manevi anlamda. Bugün toparlarım inşallah
Çok şükür , Allah kimseye yaşatmasın canımGeçmiş olsun canım çok şükür bu günlere, Allah tekrarını yaşatmasın
oh bee cok sukur canimÇıkıyorum sonunda kızlarçok şükür kan ve idrar tahlilim temiz çıktı . Günde 3 litre su ve 1 hafta sonra kontrol dedi doktor
merhaba, ben anketinizi doldurdum, basarilar diliyorum :) ama sanirim ilk 3-4 sayfadaki sorular bana net gelmedi, yasamadigimuz durumlar icin mutlu ya da mutsuza da 0 vererek notr oldugumu belirttim :)Gebelik Deneyimleri Üzerine Araştırma
Merhaba. Klinik psilokoji yüksek lisansım için yürüttüğüm çalışmama vakit ayırıp katılım sağlarsanız çok memnun olurum.
Cok sukur canim.Çıkıyorum sonunda kızlarçok şükür kan ve idrar tahlilim temiz çıktı . Günde 3 litre su ve 1 hafta sonra kontrol dedi doktor
Yaaaaa dimiO Obayram
M mllen
Size gelsin
internetanneleri on Instagram: "Tanıdığın güçlü kadınları yorumda etiketleyip ‘helal olsun sana be’ deme postu ❣️ #internetanneleri ・・・ #Repost @gizemuakkaya Güçlü kadınlar, Asla pes etmezler! Bir kahveye ihtiyacımız olabilir, İyi bir ağlamaya ihti
2,085 likes, 190 comments - internetanneleri on December 14, 2021: "Tanıdığın güçlü kadınları yorumda etiketleyip ‘helal olsun sana be’ deme postu ❣️ #internetanneleri ・・・ #Repost @gizemuakkaya Güçlü kadınlar, Asla pes etmezler! Bir kahveye ihtiyacımız olabilir, İyi bir ağlamaya ihtiyacımız...www.instagram.com
Kayınvalidemin gelmesi de değil de belirsizlik canımı sıkıyor benimAyyyy canim yaKayinvalidenin gelmesi iyi olmadi sanki Guzel canini hic sıkma, icine de atmamaya calis. Sesin ciksa rahatlarsin. Valla ben dun aksam esimin canina okudum icimin yaglari eridi. Insan icine atinca yipraniyor ki bu kadar hassas bi donemde oncelikle bebegimizi dusunmeliyiz.
Fıçıyla içsem o kahveyi, doğuma kadar kış uykusuna yatsam anca dönerim o güçle benO Obayram
M mllen
Size gelsin
internetanneleri on Instagram: "Tanıdığın güçlü kadınları yorumda etiketleyip ‘helal olsun sana be’ deme postu ❣️ #internetanneleri ・・・ #Repost @gizemuakkaya Güçlü kadınlar, Asla pes etmezler! Bir kahveye ihtiyacımız olabilir, İyi bir ağlamaya ihti
2,085 likes, 190 comments - internetanneleri on December 14, 2021: "Tanıdığın güçlü kadınları yorumda etiketleyip ‘helal olsun sana be’ deme postu ❣️ #internetanneleri ・・・ #Repost @gizemuakkaya Güçlü kadınlar, Asla pes etmezler! Bir kahveye ihtiyacımız olabilir, İyi bir ağlamaya ihtiyacımız...www.instagram.com
Kayınvalidemin gelmesi de değil de belirsizlik canımı sıkıyor benimben biraz önümü görmek istiyorum. Bu hep böyleydi. Eşimse biraz hallederizci. Eşimin raporu 6 gün sonra bitiyor mesela. Normalde işe başlamadan 2-3 gün önce annem gelecekti o da kayınvalidemi götürecekti hem de amcası rahatsız onu ziyaret edip dönecekti. Şimdi ne annemin gelmesi için bir aksiyon var ne bişi. Soruyorum doktor raporu 10 gün daha uzatmaktan bahsetmiş öyle yaprım belki diyor. E diyorum uzatacak mısın? Bilmiyorum. Belki izin alırım. Raporu uzatması değil derdim. O evde olduğu sürece kalsın kayınvalidem de. Ama işe başladığında yapamam baştan beri bunu anlatıyorum. Ya zaten bir aydır raporlusun. Kim yıllık izin kullandırtır sana peşine Allah aşkına. Kayınvalidemi götürmeden işe başlama ihtimali geriyor beni bu yüzden. Yeterince kısıtlıyım zaten kendi evimin içinde rahat etmek istiyorum. Dün akşam konuştum açıkça. Darılmaca gücenmece yok. Böyleylen böyle dedim ne yapacak bakalım
Ya ayrıca riskli bir durumum var el bebek gül bebek ilgi bekliyorum. Ve bunu annemden başkası yapmayacak biliyorum. Tamam önemli değil ama hergün kahvaltıya ne yapacağını akşama ne yapacağını eşime sormasına önermesine ya da kendi istediği şeyi söylemesine bozuluyorum. Ben de burdayım, hamileyim, yediğim içtiğim önemli şuan diye bağırıp duyurmak istiyorum.
İlaçlarımın saati önemli dedik. Kasılma önleyici faln var ya. En geç 09:30 da kahvaltı yapmam lazım. Bugün artık 10a doğru girdim mutfağa. Garibim kocam çırpınıyor domates falan doğruyor. Masada hiçbirşey yok. Masaya oturmuş telefon kurcalıyor. Ben hazırladım masayı eşimle. Eşim de farkında birşey diyemiyor kendi yapmaya çalışıyor herşeyi.
Ya böyle olacaksa ne anlamı var burda olmanın. Normal bir zaman değil, gezmeye gelmedin. Normal bir zaman olsa zaten ben o mutfağa sokmam seni. Kocamın da ayağı düzelmedi tam. Doktor tek koltuk değneğine devam dedi. Adamcağız benim operasyondan beri bir kere kullanmadı. Herşeye o koşturuyor. Ona da kızıyorum işte bazı hareketlerine ama sonra düşünüyorum iki haftadır paraladı kendini o da gergin. Hayır hiç gelmese biz ikimiz kendi yağımızda kavrulurduk bu kadar yorulmadan.
Anlayacağın ufak ufak şeyler dağ oldu önümde aşamıyorum. Üstüne hergün bir yenisi ekleniyor. Sabahki manzara gözümün önünden gitmiyor sinirleniyorum aklıma geldikçe.
Benim annem olsa ne ben kalkarım ne eşim. Biliriz ki ilaç saatim kalkarız kahvaltımız hazır. Madem böyle yapacaktın ne demeye geleyim diye tutturdun. Kime ne faydası oldu şimdi bunun?
Ayyy uzun oldu valla okumazsanız da anlarımdökülmeye ihtiyacım varmış sanırım biraz
Ya merhametsizlik diyemem ama içinde bulunduğumuz şartlar normal zaman değil. Tamam uğraşıyor ne bilim uğraştırıcı yemek yaptığı da oldu. Bugün de hamurla birşeyler yapmış. Tamam ama şuanki önceliğimiz yemeğe ne kadar uğraştığımız ya da ne bilim ne kadar yöresel yemekleri yapabildiğimiz değil. Ben ilacımı saatinde içmedikten sonra ya da ne bilim en azından senden bunun için bir çaba görmedikten sonra bir önemi kalmıyor. İnsanlık hali birşey olur gecikir ama bilirim ki aklındaydım. Kendi annemi görsem o masada öyle kızarım mesela. İlaç saatim geçti sen oturuyorsun diye.kv ALLAH merhamet versin . pardon ama resmen kaşınıyor ya bunu diyemeden de yapamicam kusura bakma
Canim benim dok icini rahatla. Inan en yakinimiza anlatamadiklarimizi buraya dokebilmek cok guzel. Burada bi aile olduk, birbirimizin halinden derdinden anliyoruz.Kayınvalidemin gelmesi de değil de belirsizlik canımı sıkıyor benimben biraz önümü görmek istiyorum. Bu hep böyleydi. Eşimse biraz hallederizci. Eşimin raporu 6 gün sonra bitiyor mesela. Normalde işe başlamadan 2-3 gün önce annem gelecekti o da kayınvalidemi götürecekti hem de amcası rahatsız onu ziyaret edip dönecekti. Şimdi ne annemin gelmesi için bir aksiyon var ne bişi. Soruyorum doktor raporu 10 gün daha uzatmaktan bahsetmiş öyle yaprım belki diyor. E diyorum uzatacak mısın? Bilmiyorum. Belki izin alırım. Raporu uzatması değil derdim. O evde olduğu sürece kalsın kayınvalidem de. Ama işe başladığında yapamam baştan beri bunu anlatıyorum. Ya zaten bir aydır raporlusun. Kim yıllık izin kullandırtır sana peşine Allah aşkına. Kayınvalidemi götürmeden işe başlama ihtimali geriyor beni bu yüzden. Yeterince kısıtlıyım zaten kendi evimin içinde rahat etmek istiyorum. Dün akşam konuştum açıkça. Darılmaca gücenmece yok. Böyleylen böyle dedim ne yapacak bakalım
Ya ayrıca riskli bir durumum var el bebek gül bebek ilgi bekliyorum. Ve bunu annemden başkası yapmayacak biliyorum. Tamam önemli değil ama hergün kahvaltıya ne yapacağını akşama ne yapacağını eşime sormasına önermesine ya da kendi istediği şeyi söylemesine bozuluyorum. Ben de burdayım, hamileyim, yediğim içtiğim önemli şuan diye bağırıp duyurmak istiyorum.
İlaçlarımın saati önemli dedik. Kasılma önleyici faln var ya. En geç 09:30 da kahvaltı yapmam lazım. Bugün artık 10a doğru girdim mutfağa. Garibim kocam çırpınıyor domates falan doğruyor. Masada hiçbirşey yok. Masaya oturmuş telefon kurcalıyor. Ben hazırladım masayı eşimle. Eşim de farkında birşey diyemiyor kendi yapmaya çalışıyor herşeyi.
Ya böyle olacaksa ne anlamı var burda olmanın. Normal bir zaman değil, gezmeye gelmedin. Normal bir zaman olsa zaten ben o mutfağa sokmam seni. Kocamın da ayağı düzelmedi tam. Doktor tek koltuk değneğine devam dedi. Adamcağız benim operasyondan beri bir kere kullanmadı. Herşeye o koşturuyor. Ona da kızıyorum işte bazı hareketlerine ama sonra düşünüyorum iki haftadır paraladı kendini o da gergin. Hayır hiç gelmese biz ikimiz kendi yağımızda kavrulurduk bu kadar yorulmadan.
Anlayacağın ufak ufak şeyler dağ oldu önümde aşamıyorum. Üstüne hergün bir yenisi ekleniyor. Sabahki manzara gözümün önünden gitmiyor sinirleniyorum aklıma geldikçe.
Benim annem olsa ne ben kalkarım ne eşim. Biliriz ki ilaç saatim kalkarız kahvaltımız hazır. Madem böyle yapacaktın ne demeye geleyim diye tutturdun. Kime ne faydası oldu şimdi bunun?
Ayyy uzun oldu valla okumazsanız da anlarımdökülmeye ihtiyacım varmış sanırım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?