2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
boyle dusuncesiz aptal saptal konusanlara cok kiziyorum gercekten.. allahtan hemen kontrolun varmis da icin rahatlamis bak :)

Kizlar getir buyukten bebek bezi siparisi vermek mantikli olabiliyor. Mesela suan guncel piyasada prima premium care 2 numara125tl. Getir toplam tutara 200liraya 40 veya 160 liraya 40 lira gibi indirimler uyguluyor. Mesela simdi 2 paket bez aldim, tanesi 103 liraya gelmis oldu. Gecen de 160 liraya 40 lira veriyordu. O zamanda 1 paket bez ve biraz sebze alip sepetimi 160 liraya tamamlamistim. 120 lira odemistim. Ki getirin sebzesi cidden cok taze oluyor. Sleepy molfix falan da var. Bi bakin derim avantajli oluyor. En gec 1 saate kapiya getiriyor.

Eklentiler

• 20211216_094727.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 58
Canım iyiyiz çok şükür
Dünden beri biraz kafam dağınık okuyorum mesajları ama kendimi veremedim, takip edemedim biraz yordum kendimi sanırım manevi anlamda. Bugün toparlarım inşallah

Canım iyiyiz çok şükür
Dünden beri biraz kafam dağınık okuyorum mesajları ama kendimi veremedim, takip edemedim biraz yordum kendimi sanırım manevi anlamda. Bugün toparlarım inşallah
Ayyyy canim ya Kayinvalidenin gelmesi iyi olmadi sanki Guzel canini hic sıkma, icine de atmamaya calis. Sesin ciksa rahatlarsin. Valla ben dun aksam esimin canina okudum icimin yaglari eridi. Insan icine atinca yipraniyor ki bu kadar hassas bi donemde oncelikle bebegimizi dusunmeliyiz.

O Obayram
M mllen
Size gelsin

Gebelik Deneyimleri Üzerine Araştırma
Merhaba. Klinik psilokoji yüksek lisansım için yürüttüğüm çalışmama vakit ayırıp katılım sağlarsanız çok memnun olurum.
merhaba, ben anketinizi doldurdum, basarilar diliyorum :) ama sanirim ilk 3-4 sayfadaki sorular bana net gelmedi, yasamadigimuz durumlar icin mutlu ya da mutsuza da 0 vererek notr oldugumu belirttim :)

Yaaaaa dimi

Kayınvalidemin gelmesi de değil de belirsizlik canımı sıkıyor benim ben biraz önümü görmek istiyorum. Bu hep böyleydi. Eşimse biraz hallederizci. Eşimin raporu 6 gün sonra bitiyor mesela. Normalde işe başlamadan 2-3 gün önce annem gelecekti o da kayınvalidemi götürecekti hem de amcası rahatsız onu ziyaret edip dönecekti. Şimdi ne annemin gelmesi için bir aksiyon var ne bişi. Soruyorum doktor raporu 10 gün daha uzatmaktan bahsetmiş öyle yaprım belki diyor. E diyorum uzatacak mısın? Bilmiyorum. Belki izin alırım. Raporu uzatması değil derdim. O evde olduğu sürece kalsın kayınvalidem de. Ama işe başladığında yapamam baştan beri bunu anlatıyorum. Ya zaten bir aydır raporlusun. Kim yıllık izin kullandırtır sana peşine Allah aşkına. Kayınvalidemi götürmeden işe başlama ihtimali geriyor beni bu yüzden. Yeterince kısıtlıyım zaten kendi evimin içinde rahat etmek istiyorum. Dün akşam konuştum açıkça. Darılmaca gücenmece yok. Böyleylen böyle dedim ne yapacak bakalım
Ya ayrıca riskli bir durumum var el bebek gül bebek ilgi bekliyorum. Ve bunu annemden başkası yapmayacak biliyorum. Tamam önemli değil ama hergün kahvaltıya ne yapacağını akşama ne yapacağını eşime sormasına önermesine ya da kendi istediği şeyi söylemesine bozuluyorum. Ben de burdayım, hamileyim, yediğim içtiğim önemli şuan diye bağırıp duyurmak istiyorum.
İlaçlarımın saati önemli dedik. Kasılma önleyici faln var ya. En geç 09:30 da kahvaltı yapmam lazım. Bugün artık 10a doğru girdim mutfağa. Garibim kocam çırpınıyor domates falan doğruyor. Masada hiçbirşey yok. Masaya oturmuş telefon kurcalıyor. Ben hazırladım masayı eşimle. Eşim de farkında birşey diyemiyor kendi yapmaya çalışıyor herşeyi.
Ya böyle olacaksa ne anlamı var burda olmanın. Normal bir zaman değil, gezmeye gelmedin. Normal bir zaman olsa zaten ben o mutfağa sokmam seni. Kocamın da ayağı düzelmedi tam. Doktor tek koltuk değneğine devam dedi. Adamcağız benim operasyondan beri bir kere kullanmadı. Herşeye o koşturuyor. Ona da kızıyorum işte bazı hareketlerine ama sonra düşünüyorum iki haftadır paraladı kendini o da gergin. Hayır hiç gelmese biz ikimiz kendi yağımızda kavrulurduk bu kadar yorulmadan.
Anlayacağın ufak ufak şeyler dağ oldu önümde aşamıyorum. Üstüne hergün bir yenisi ekleniyor. Sabahki manzara gözümün önünden gitmiyor sinirleniyorum aklıma geldikçe.
Benim annem olsa ne ben kalkarım ne eşim. Biliriz ki ilaç saatim kalkarız kahvaltımız hazır. Madem böyle yapacaktın ne demeye geleyim diye tutturdun. Kime ne faydası oldu şimdi bunun?
Ayyy uzun oldu valla okumazsanız da anlarım dökülmeye ihtiyacım varmış sanırım biraz

Fıçıyla içsem o kahveyi, doğuma kadar kış uykusuna yatsam anca dönerim o güçle ben

kv ALLAH merhamet versin . pardon ama resmen kaşınıyor ya bunu diyemeden de yapamicam kusura bakma

kv ALLAH merhamet versin . pardon ama resmen kaşınıyor ya bunu diyemeden de yapamicam kusura bakma
Ya merhametsizlik diyemem ama içinde bulunduğumuz şartlar normal zaman değil. Tamam uğraşıyor ne bilim uğraştırıcı yemek yaptığı da oldu. Bugün de hamurla birşeyler yapmış. Tamam ama şuanki önceliğimiz yemeğe ne kadar uğraştığımız ya da ne bilim ne kadar yöresel yemekleri yapabildiğimiz değil. Ben ilacımı saatinde içmedikten sonra ya da ne bilim en azından senden bunun için bir çaba görmedikten sonra bir önemi kalmıyor. İnsanlık hali birşey olur gecikir ama bilirim ki aklındaydım. Kendi annemi görsem o masada öyle kızarım mesela. İlaç saatim geçti sen oturuyorsun diye.
Bilmiyorum belki eşim oturttu yorulmasın diye ama sonuçta bir gerçek var benim için ilaç saatim geçmişti, o oturuyordu ve masayı ben hazırladım eşimle

Canim benim dok icini rahatla. Inan en yakinimiza anlatamadiklarimizi buraya dokebilmek cok guzel. Burada bi aile olduk, birbirimizin halinden derdinden anliyoruz.
Bu kayinvalidenin hic mi kizi yokta senin durumunu anlayamiyor Cidden hic gelmese kendi yaginizda kavrulurdunuz. Inan cok yemekten ziyade iki lokma bile olsa bogazindan vaktinde gecse kafi. Naz falan yaptigini mi saniyor anlamiyorum ki dikis atildi dikkat etmen gerek, zaten bir tanesini kaybetmenin verdigi psikolojik durum var. El bebek gul bebek bakmasi gereken bi donem.. Ama dedigin gibi sanki ogluna normal zamanda gezmeye gelmis gibi davraniyor. Esini de anliyorum annesi iste ne desin ki... Ama kibarca evine goturebilir. Senin de annen biletini alip aniden gelsin. Cunku bekledikce bisey degismeyecek sen uzuldugunle kalacaksin.
Yine de canini sıkmamaya, oglun icin guclu kalmaya calis. Biz variz burada dok icini rahatla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…