2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Aynen canim oyleymis de bebege alacak ihtiyac kalmadi. Kendime atlet sutyen bakayim dedim onlar da outlet urunu olmadigindan kod gecerli degil. Ciktim uygulamadan
Yaaa ben kendime doldurdum bu sefer epey şey aldım fiyatlar baya uyguna geldi . 400 küstürdü kodu girince 274 e düştü . Çark ürünlerinde birçok kategori var canım hamile ürünleri de güzel görünüyor

Eklentiler

• E9A412AE-B5AA-412D-966F-74F2071E679A.webp
    53,6 KB · Görüntüleme: 78
  • 3BAD4112-6205-418B-8C57-C624B2243669.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 77
Evet hamile urunleri guzelmis cidden. Aldiklarin cok guzelller gule gule kullan canim. Ben hamilelik icin pantolon ve tayt aldim. Hamilelikte havalardan dolayi giyemesem bile dogum sonrasi icin de 2 tane elbise aldim. Onleri dugmeli ya emzirme acisindan kolaylik saglar dedim. Cunku yazin cidden pantolon falan giyemiyorum. Lohusayken hic giyemem sanirim.

Eklentiler

• Screenshot_20211219-163001_LCWaikiki.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 67
Güle güle giy canım
Ben de yattığım yerde sıkıntıdan tekrar girdim baktım kod hala kullanılabilir. Doktor dışında bir yere gidemediğim için evde giymeye kendime birşeyler aldım, biri de senle aynı
Oğluma da iki takım aldım

Güle güle giyinin canlarım hayırlı olsun Fiyatlar gerçekten uyguna geldi insallah bedenler de olur. Normalde ben 34-36 bedendim ama her şeyi 38 aldım göbeğim büyüyo diye ama hata mı ettim bilmiyorum

Güle güle giyinin canlarım hayırlı olsun Fiyatlar gerçekten uyguna geldi insallah bedenler de olur. Normalde ben 34-36 bedendim ama her şeyi 38 aldım göbeğim büyüyo diye ama hata mı ettim bilmiyorum
Olur bence canım ya. Normal almışsın. Ben 2 beden büyük aldım eve aldım hepsini dedim rahat rahat giyeyim doğuma kadar yattığım yerde

Olur bence canım ya. Normal almışsın. Ben 2 beden büyük aldım eve aldım hepsini dedim rahat rahat giyeyim doğuma kadar yattığım yerde
Çok iyi yapmışsın şu dönemde rahat etmeyeceksek ne zaman edicez bende gittikçe bi ağırlaşma durumu var , banyoda eğildiğim yerden kalkamadım popomun üstüne oturdum az önce neyseki çok yumuşak bi düşüş oldu sonra halime güldüm komik geldi

Dikkat et canım sen yine de. Ağırlık merkezimiz öne kayıyor aman diiim

Banu Çiftçi yi izliyorum da , diyor ki bebeğinizin artık günlük bir rutini var . Günün hangi saatlerinde uyuyor hangi saatlerinde uyanık ve hareketli bunu en iyi siz bilirsiniz ve doğduğunda da ortalama hemen hemen aynı rutini olacaktır … Gözüm korktu benim çocuğum akşam 10 dan sonra hareketleniyor , gece boyu coşuyor . Sabah da hareketli . Bütün gün çoğunlukla uyuyor sonra Doğduğunda da böyle olursa yandık .

Evet ilk hissettiğimde sürekli hareket halindeydi sanki, şimdi belirli aralıklarla hareket edip duruluyor. Ben çok dikkat etmedim hangi saatler olduğuna ama bir iki haftaya daha da oturur galiba düzenleri

Benimde gece çok hareketli sabah kısa süreli uyanıyor gece nöbetleri bizi bekliyor desene

Benim kot ve pantolonlar haric hala kiyafetlerim oluyor canim. Taytlar zaten esnek o yuzden kurtariyor. Elbiselerim de dar degil simdilik oluyor ama son aylar olmazlar bence. Normalde 34 giyiyorum o yuzden 36 aldim ama belki de kucuk gelir bilemedim. En kotu iade yaparim 1 ay suresi var

Evet ilk hissettiğimde sürekli hareket halindeydi sanki, şimdi belirli aralıklarla hareket edip duruluyor. Ben çok dikkat etmedim hangi saatler olduğuna ama bir iki haftaya daha da oturur galiba düzenleri
Evet artık kendi rutinlerini oluşturuyorlar , Banu Çiftçi de bundan bahsetti , bebeğinizin mizacını en iyi siz bilirsiniz uyku düzeni artık bu haftalardan itibaren oluşuyor ve doğumdan sonra da muhtemelen aynı düzende devam eder dedi biz eşimle geceleri nöbetçiyiz belli oldu
Benimde gece çok hareketli sabah kısa süreli uyanıyor gece nöbetleri bizi bekliyor desene
Valla çok gözüm korktu Allah güç versin uykusuzluğa da hiç dayanamam alışırız heralde

Ya ben bu hamile bedenlerini hala tam oturtamadım kafamda normalde kaç beden giyiyorsak onu mu almalıyız yoksa göbek daha büyüyeceği için 1 beden büyük mü? Mesela ben burdan kot aldım hamileler için 36 beden ama 8. Ve 9. Aylarda olmaz gibi geliyor göbekten dolayı . Su an tam oluyor önümüzdeki ay da olur . Ama elbiselerde kalıplar nasıl oluyor çok bilmiyorum hala daha dolabımdakiler oluyor benim de onları giyiyorum

Kizlar bu besik nasil sizce kullanisli olur mu ? Moduler sistem tek kisilik yataga donusuyor ve moduller komidin olarak kullanilabiliyormus. Sifonyeri ve dolabi da hosuma gutti. Hatta sifonyerinin uzerindeki kahverengi kisim da minik bi masaya donusuyormus. Bunu alalim dedik ama gecici olarak izmirdeyiz. Normalde yazin istanbula gecince odasini yapacaktik ama fiyatlar cok sık guncelleniyor. Kesin karar verirsek k.validemlerden rica edicez oradan siparis versinler teslim edilecegi zaman kurulum da bulunsunlar. Ya da hic onlari karistirmasam mi bilemedim...
Bir de satici her pazartesi yeni fiyat listesi geldigini assagi yukari %5 zam yapildigini soyledi.

Eklentiler

• 20211219_174014.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 68
  • 20211219_174023.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 71
  • 20211219_174038.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar merhaba, benim kafam su an cok karışık size danışmak istedim. Benim gebeliğim planlıydı özellikle iki doz aşı sonrasını beklemiştik. Öğretmen olduğum için de erkenden aşılandım. İkinci dozumun üzerinden altı aydan fazla geçti. Hep doğumdan sonra 3. Dozu olurum diyordum ama geçenlerde sağlık ocağındaki ebe yok işte hemen aşı olmalısın, 37. Haftasındaki gebemi covidden kaybettim bebeğini kurtardık ama falan diye bir sürü şey söyledi. Şurda doğuma 4 aydan az süre var ne yapmalıyım bilmiyorum.

Daha oturmamıştır belki senin prensesin düzeni Bugün dikkat ettiğim kadarıyla akşam yemeğinden sonra baya tepikledi, sonra uyuyup uyandı. Şimdi minik pıt pıtlar yapıyor ama uyanık değil sanırım uykularında da az da olsa hareket ederler diye düşünüyorum gece hiç uykumdan uyanmadım hareketlerinden dolayı inşallah böyle devam eder Uyku konusunda babasına çeker inşallah, başı yastık görsün yeter ki anında uyur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…