- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Yaaa ben kendime doldurdum bu seferAynen canim oyleymis de bebege alacak ihtiyac kalmadi. Kendime atlet sutyen bakayim dedim onlar da outlet urunu olmadigindan kod gecerli degil. Ciktim uygulamadan
Evet hamile urunleri guzelmis cidden. Aldiklarin cok guzelller gule gule kullan canim.Yaaa ben kendime doldurdum bu seferepey şey aldım fiyatlar baya uyguna geldi . 400 küstürdü kodu girince 274 e düştü . Çark ürünlerinde birçok kategori var canım hamile ürünleri de güzel görünüyor
Güle güle giy canımYaaa ben kendime doldurdum bu seferepey şey aldım fiyatlar baya uyguna geldi . 400 küstürdü kodu girince 274 e düştü . Çark ürünlerinde birçok kategori var canım hamile ürünleri de güzel görünüyor
Evet hamile urunleri guzelmis cidden. Aldiklarin cok guzelller gule gule kullan canim.Ben hamilelik icin pantolon ve tayt aldim. Hamilelikte havalardan dolayi giyemesem bile dogum sonrasi icin de 2 tane elbise aldim. Onleri dugmeli ya emzirme acisindan kolaylik saglar dedim. Cunku yazin cidden pantolon falan giyemiyorum. Lohusayken hic giyemem sanirim.
Güle güle giyinin canlarım hayırlı olsunGüle güle giy canım
Ben de yattığım yerde sıkıntıdan tekrar girdim baktım kod hala kullanılabilir. Doktor dışında bir yere gidemediğim için evde giymeye kendime birşeyler aldım, biri de senle aynı
Oğluma da iki takım aldım
Olur bence canım ya. Normal almışsın. Ben 2 beden büyük aldımGüle güle giyinin canlarım hayırlı olsunFiyatlar gerçekten uyguna geldi insallah bedenler de olur. Normalde ben 34-36 bedendim ama her şeyi 38 aldım göbeğim büyüyo diye ama hata mı ettim bilmiyorum
Çok iyi yapmışsın şu dönemde rahat etmeyeceksek ne zaman edicezOlur bence canım ya. Normal almışsın. Ben 2 beden büyük aldımeve aldım hepsini dedim rahat rahat giyeyim doğuma kadar yattığım yerde
Dikkat et canım sen yine de. Ağırlık merkezimiz öne kayıyor aman diiimÇok iyi yapmışsın şu dönemde rahat etmeyeceksek ne zaman edicezbende gittikçe bi ağırlaşma durumu var , banyoda eğildiğim yerden kalkamadım popomun üstüne oturdum az önce neyseki çok yumuşak bi düşüş oldu sonra halime güldüm komik geldi
Çok teşekkür ederim
Evet ilk hissettiğimde sürekli hareket halindeydi sanki, şimdi belirli aralıklarla hareket edip duruluyor. Ben çok dikkat etmedim hangi saatler olduğuna ama bir iki haftaya daha da oturur galiba düzenleriBanu Çiftçi yi izliyorum da , diyor ki bebeğinizin artık günlük bir rutini var . Günün hangi saatlerinde uyuyor hangi saatlerinde uyanık ve hareketli bunu en iyi siz bilirsiniz ve doğduğunda da ortalama hemen hemen aynı rutini olacaktır … Gözüm korktu benim çocuğum akşam 10 dan sonra hareketleniyor , gece boyu coşuyor . Sabah da hareketli . Bütün gün çoğunlukla uyuyor sonraDoğduğunda da böyle olursa yandık .
Benimde gece çok hareketli sabah kısa süreli uyanıyor gece nöbetleri bizi bekliyor deseneBanu Çiftçi yi izliyorum da , diyor ki bebeğinizin artık günlük bir rutini var . Günün hangi saatlerinde uyuyor hangi saatlerinde uyanık ve hareketli bunu en iyi siz bilirsiniz ve doğduğunda da ortalama hemen hemen aynı rutini olacaktır … Gözüm korktu benim çocuğum akşam 10 dan sonra hareketleniyor , gece boyu coşuyor . Sabah da hareketli . Bütün gün çoğunlukla uyuyor sonraDoğduğunda da böyle olursa yandık .
Benim kot ve pantolonlar haric hala kiyafetlerim oluyor canim. Taytlar zaten esnek o yuzden kurtariyor. Elbiselerim de dar degil simdilik oluyor ama son aylar olmazlar bence. Normalde 34 giyiyorum o yuzden 36 aldim ama belki de kucuk gelir bilemedim. En kotu iade yaparim 1 ay suresi varGüle güle giyinin canlarım hayırlı olsunFiyatlar gerçekten uyguna geldi insallah bedenler de olur. Normalde ben 34-36 bedendim ama her şeyi 38 aldım göbeğim büyüyo diye ama hata mı ettim bilmiyorum
Evet ben aldimArkadaşlar chicco baby hug 4 in 1 alan ya da kullanan var mı ??
Evet artık kendi rutinlerini oluşturuyorlar , Banu Çiftçi de bundan bahsetti , bebeğinizin mizacını en iyi siz bilirsiniz uyku düzeni artık bu haftalardan itibaren oluşuyor ve doğumdan sonra da muhtemelen aynı düzende devam eder dediEvet ilk hissettiğimde sürekli hareket halindeydi sanki, şimdi belirli aralıklarla hareket edip duruluyor. Ben çok dikkat etmedim hangi saatler olduğuna ama bir iki haftaya daha da oturur galiba düzenleri
Valla çok gözüm korktu Allah güç versin uykusuzluğa da hiç dayanamamBenimde gece çok hareketli sabah kısa süreli uyanıyor gece nöbetleri bizi bekliyor desene
Ya ben bu hamile bedenlerini hala tam oturtamadım kafamdaBenim kot ve pantolonlar haric hala kiyafetlerim oluyor canim. Taytlar zaten esnek o yuzden kurtariyor. Elbiselerim de dar degil simdilik oluyor ama son aylar olmazlar bence. Normalde 34 giyiyorum o yuzden 36 aldim ama belki de kucuk gelir bilemedim. En kotu iade yaparim 1 ay suresi var
Daha oturmamıştır belki senin prensesin düzeniEvet artık kendi rutinlerini oluşturuyorlar , Banu Çiftçi de bundan bahsetti , bebeğinizin mizacını en iyi siz bilirsiniz uyku düzeni artık bu haftalardan itibaren oluşuyor ve doğumdan sonra da muhtemelen aynı düzende devam eder dedibiz eşimle geceleri nöbetçiyiz belli oldu
Valla çok gözüm korktu Allah güç versin uykusuzluğa da hiç dayanamamalışırız heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?