- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
İnsallah insallah böyle devam etsin geceleri bol bol uyusunDaha oturmamıştır belki senin prensesin düzeniBugün dikkat ettiğim kadarıyla akşam yemeğinden sonra baya tepikledi, sonra uyuyup uyandı. Şimdi minik pıt pıtlar yapıyor ama uyanık değil sanırım uykularında da az da olsa hareket ederler diye düşünüyorum gece hiç uykumdan uyanmadım hareketlerinden dolayı inşallah böyle devam eder Uyku konusunda babasına çeker inşallah, başı yastık görsün yeter ki anında uyur
Aynen bende bunu dusunuyordum bu aralar :/Kızlar merhaba, benim kafam su an cok karışık size danışmak istedim. Benim gebeliğim planlıydı özellikle iki doz aşı sonrasını beklemiştik. Öğretmen olduğum için de erkenden aşılandım. İkinci dozumun üzerinden altı aydan fazla geçti. Hep doğumdan sonra 3. Dozu olurum diyordum ama geçenlerde sağlık ocağındaki ebe yok işte hemen aşı olmalısın, 37. Haftasındaki gebemi covidden kaybettim bebeğini kurtardık ama falan diye bir sürü şey söyledi. Şurda doğuma 4 aydan az süre var ne yapmalıyım bilmiyorum.
Canim o yuzden hic hamile kiyafeti almadim cunku ne olacagim belli degil. Simdilik kiyafetlerim oluyor. Ama gobej buyudukce taytlarim da sıkacak o zaman deneyerek alirim. Ama hamile pantolonlarin iyi yani gobek kismi ayarlanabiliyor. O yuzden direk kendi bedenini veya 1 ust bedeni alabilirsin eger bacak ve kalcadan da aldiysan.Ya ben bu hamile bedenlerini hala tam oturtamadım kafamdanormalde kaç beden giyiyorsak onu mu almalıyız yoksa göbek daha büyüyeceği için 1 beden büyük mü? Mesela ben burdan kot aldım hamileler için 36 beden ama 8. Ve 9. Aylarda olmaz gibi geliyor göbekten dolayı . Su an tam oluyor önümüzdeki ay da olur . Ama elbiselerde kalıplar nasıl oluyor çok bilmiyorum hala daha dolabımdakiler oluyor benim de onları giyiyorum
İnsallah insallah böyle devam etsin geceleri bol bol uyusunBen yatağa yattığım anda bizimki kudurmaya başlıyo 2 saat falan dönüp duruyorum yatakta , sonra duruluyor biraz . Sabah erken yine baslıyor güne onun hareketleriyle başlıyorum şimdilik çok güzel bir şey ama doğduktan sonra uykusuz geçen geceler ve erken başlayan bir gün baya yıpratıcı olur insallah düzeni oturmamıştır yoksa babasıyla bana geçmiş olsun
Çok güzel görünüyor canım, boyutları nasıl beşiğin peki?Kizlar bu besik nasil sizce kullanisli olur mu ? Moduler sistem tek kisilik yataga donusuyor ve moduller komidin olarak kullanilabiliyormus. Sifonyeri ve dolabi da hosuma gutti. Hatta sifonyerinin uzerindeki kahverengi kisim da minik bi masaya donusuyormus. Bunu alalim dedik ama gecici olarak izmirdeyiz. Normalde yazin istanbula gecince odasini yapacaktik ama fiyatlar cok sık guncelleniyor. Kesin karar verirsek k.validemlerden rica edicez oradan siparis versinler teslim edilecegi zaman kurulum da bulunsunlar. Ya da hic onlari karistirmasam mi bilemedim...
Bir de satici her pazartesi yeni fiyat listesi geldigini assagi yukari %5 zam yapildigini soyledi.
Kızlar merhaba, benim kafam su an cok karışık size danışmak istedim. Benim gebeliğim planlıydı özellikle iki doz aşı sonrasını beklemiştik. Öğretmen olduğum için de erkenden aşılandım. İkinci dozumun üzerinden altı aydan fazla geçti. Hep doğumdan sonra 3. Dozu olurum diyordum ama geçenlerde sağlık ocağındaki ebe yok işte hemen aşı olmalısın, 37. Haftasındaki gebemi covidden kaybettim bebeğini kurtardık ama falan diye bir sürü şey söyledi. Şurda doğuma 4 aydan az süre var ne yapmalıyım bilmiyorum.
Aynen bende bunu dusunuyordum bu aralar :/
Tek kisilik yatak hali 80ne 180. Besik hali boyu 140 ama genisligini hatirlamiyorum ama ben 160im mesela cenin pozisyonunda gayet bebekle sigarimÇok güzel görünüyor canım, boyutları nasıl beşiğin peki?
Benim de esim bu yuzden istemiyor bosver 2 dozu haziran temmuzda oldun bu seni korur diyor zaten evden calisiyorum hep evdeyim pek kalabalik ortama girdigim de yok sanirim olmayacagim. Ama su felaket tellallarina sinir oluyorum ya 37.haftada kaybettik demesi ne sinir bozucu..Benimde 3 ayı geçti temmuzda olmuştum, aşı çıkmış görünüyor. Doktoruma sordum yaptırabilirsin dedi. Bende olmaya karar vermiştim aslında ama son kullanma tarihi geçmiş aşıları vurabiliyorlarmış, o yüzden çekiniyorum şuan
Canım ben de böyle bir takım almayı düşünüyorum. Bana kullanışlı geliyor. Yakınımda da çok kullanan oldu. Sadece beşiğin yatağa dönüştürünce daha kullanışlı olması için eni 70 olanları değil de 80 veya 90 olanları tercih edin diyorlar aklında olsunKizlar bu besik nasil sizce kullanisli olur mu ? Moduler sistem tek kisilik yataga donusuyor ve moduller komidin olarak kullanilabiliyormus. Sifonyeri ve dolabi da hosuma gutti. Hatta sifonyerinin uzerindeki kahverengi kisim da minik bi masaya donusuyormus. Bunu alalim dedik ama gecici olarak izmirdeyiz. Normalde yazin istanbula gecince odasini yapacaktik ama fiyatlar cok sık guncelleniyor. Kesin karar verirsek k.validemlerden rica edicez oradan siparis versinler teslim edilecegi zaman kurulum da bulunsunlar. Ya da hic onlari karistirmasam mi bilemedim...
Bir de satici her pazartesi yeni fiyat listesi geldigini assagi yukari %5 zam yapildigini soyledi.
Bu 80ne 180 canim. Yani erkekler 12yasinda baya boylari uzuyor gelisiyolar. En kotu 10yasina kadar kullansa yine iyi bence. Tabi o zamana kadar kirilmazsa :)Canım ben de böyle bir takım almayı düşünüyorum. Bana kullanışlı geliyor. Yakınımda da çok kullanan oldu. Sadece beşiğin yatağa dönüştürünce daha kullanışlı olması için eni 70 olanları değil de 80 veya 90 olanları tercih edin diyorlar aklında olsun
Hiç sorma daha neler neler. Yok iste son haftasinda bile yakalanan varmış hastaneler doğuma kabul etmiyormuş bla bla ebe benim çok sinirimi bozdu.Benim de esim bu yuzden istemiyor bosver 2 dozu haziran temmuzda oldun bu seni korur diyor zaten evden calisiyorum hep evdeyim pek kalabalik ortama girdigim de yok sanirim olmayacagim. Ama su felaket tellallarina sinir oluyorum ya 37.haftada kaybettik demesi ne sinir bozucu..
Cok ozur diliyorum, genelleme yapmak istemiyorum ama aile hekimlerindeki ebe hemsireler egitimli cahiller bana gore. Mahalle agziyla konusan tipler.Hiç sorma daha neler neler. Yok iste son haftasinda bile yakalanan varmış hastaneler doğuma kabul etmiyormuş bla bla ebe benim çok sinirimi bozdu.
Bahsetmiştim çok öncelerde. Teyzem var yaşımız yakın. O kullandı valla iki çocuğunda da 9-10 yaşına kadar. Kırılma mevzusu da işte bir biraz şans. Yani şans derken kaliteli birşey almak lazım o bahsettiğimiz yıllara ulaşmak içinBu 80ne 180 canim. Yani erkekler 12yasinda baya boylari uzuyor gelisiyolar. En kotu 10yasina kadar kullansa yine iyi bence. Tabi o zamana kadar kirilmazsa :)
Boyut olarak güzel evet, 70 falan kullanışsız oluyormuş ama 80 de baya uzun süre kullanır. Model olarakta şık seçtiğinTek kisilik yatak hali 80ne 180. Besik hali boyu 140 ama genisligini hatirlamiyorum ama ben 160im mesela cenin pozisyonunda gayet bebekle sigarimkucuk degil yani. Besigin alt kismini cekince tek kisilik ince yatak koyulabir veya depolama olarak kullanilabilir. Yani bunu alinca ergenlik donemine kadar yani 13-14 yasina kadar kirilmadikca kullaniriz diye dusunduk. Biraz arastiriyorum kullanici yorumlari bulmaya calisiyorum ona gore alacagm
Evet sinir bozucu gerçekten, gerçi birsürü haberde duyuyoruz o yüzden korona olmaktan korkuyorum. Ben hamile olduğumu bilmeden 2.dozu olmuştum bir sorun yaşamadık çok şükür, şu tarih geçme meselesi olmasa olurdum muhtemelenBenim de esim bu yuzden istemiyor bosver 2 dozu haziran temmuzda oldun bu seni korur diyor zaten evden calisiyorum hep evdeyim pek kalabalik ortama girdigim de yok sanirim olmayacagim. Ama su felaket tellallarina sinir oluyorum ya 37.haftada kaybettik demesi ne sinir bozucu..
Canım ya valla sen en doğru kararı verdin eşini yanına istemekle. Bende senin gibi düşünenlerdenim.Benim eşim kaptan uluslararası gemilerde çalışsa dudak uçuklatan bir maaşı var. Fakat ben istemediğim için Türkiyede bir devlet kurumunda kaptanlık yapıyor ve hakettiği maaşın çok azını alıyor. Ama ben hayatımdan memnunum çocuklarımın başında olsun benim yanımda olsun para da pulda gözüm yok. İnşaallah en kısa zamanda eşinde seveceği mutlu olacağı bir iş bulur. Kimseye aldırış etme gençliğimde yanımda olmayan kocayı ilerde napayım...Ah anlasalar evde ki bekar gorumce aramış gece bebekte yaptınız sizin mamadan haberiniz var mı 180 lira olmuş bunun bezi falan saydırıyor hayırdır çocuk doğuruyor da haberimiz mi yok dedim hamile olan benm ben bakmadım mama parasına millete ne oluyor dedim duymazliktan geliyor konuşmaya laf etmeye devam ediyor eşime catacaktim snrasinda kaçtı gitti evden bi kahveye gidip geleyim diye sinirden geçtim yattım yarım saat sonra gelmiş konuşmadm bnde esimin suçu yok ama etraf yoruyor bunaltıyor bnde ondan çıkartıyorum öfkemi
2 Oğlumuda 40+2de doğurdum canım :)Kızlar ben hamileligimi 4 temmuz snrasi hesapladım regl olduğum tarihe göre iste 24 hafta yeni oldu doktora göre 29 haziran sonrasi hesaplıyor( esimin izne geldiği gün yani) 24 haftalık oldu ikimizin arasında 5 gün fark ediyor o sorun değil galiba canm gelisimin 26 haftalik dedi boy kilo açısından hic önceki hamileliginde yaşayan oldu mu? Doğum falan nasıl olur ki 40.hafta beklenir mi erken mi çok bilgisizim bu konuda
Ben 2 doz sinovaclıydım gebelikten önce. Fakat sinovac korumuyor filan dediler. Ve ailemle görüşmeden duramıyorum çok içiçe bir aileyiz. Ve iki oğlumda okula gidiyor riskim çok yüksekti yani. Sevdiklerimin baskısı ve daha sonra pişman olmamak için biontech ilk dozumuda geçen ay oldum. 2. dozum henüz açılmadı açılınca onu da olucam. Ünlülerden bergüzar korel ve bengününde hamileyken aşı olması beni cesaretlendirdi açıkçası.Tıpba güvenmeliyiz başka çaremiz yok sanırım.Kızlar merhaba, benim kafam su an cok karışık size danışmak istedim. Benim gebeliğim planlıydı özellikle iki doz aşı sonrasını beklemiştik. Öğretmen olduğum için de erkenden aşılandım. İkinci dozumun üzerinden altı aydan fazla geçti. Hep doğumdan sonra 3. Dozu olurum diyordum ama geçenlerde sağlık ocağındaki ebe yok işte hemen aşı olmalısın, 37. Haftasındaki gebemi covidden kaybettim bebeğini kurtardık ama falan diye bir sürü şey söyledi. Şurda doğuma 4 aydan az süre var ne yapmalıyım bilmiyorum.
Kizlar bu besik nasil sizce kullanisli olur mu ? Moduler sistem tek kisilik yataga donusuyor ve moduller komidin olarak kullanilabiliyormus. Sifonyeri ve dolabi da hosuma gutti. Hatta sifonyerinin uzerindeki kahverengi kisim da minik bi masaya donusuyormus. Bunu alalim dedik ama gecici olarak izmirdeyiz. Normalde yazin istanbula gecince odasini yapacaktik ama fiyatlar cok sık guncelleniyor. Kesin karar verirsek k.validemlerden rica edicez oradan siparis versinler teslim edilecegi zaman kurulum da bulunsunlar. Ya da hic onlari karistirmasam mi bilemedim...
Canım ben de böyle bir takım almayı düşünüyorum. Bana kullanışlı geliyor. Yakınımda da çok kullanan oldu. Sadece beşiğin yatağa dönüştürünce daha kullanışlı olması için eni 70 olanları değil de 80 veya 90 olanları tercih edin diyorlar aklında olsun
Canim cilek mobilyadan baktim yani kalitesiz degildir herhaldeBahsetmiştim çok öncelerde. Teyzem var yaşımız yakın. O kullandı valla iki çocuğunda da 9-10 yaşına kadar. Kırılma mevzusu da işte bir biraz şans. Yani şans derken kaliteli birşey almak lazım o bahsettiğimiz yıllara ulaşmak için
Hayirlisi olsun canim saglikli guzel gunlerde kullanin insallah.Kuzum ben aldim bundan. Sadece büyüyen beşik olarak aldım dolap vs almadım, var çünkü. Hemde yandaki cekmece kismi normal yatak olunca sifonyer oluyor zaten
Çilekten aldım, yatağını bi tık daha kalitesi yüksek alalim uzun sure yatacak diye düşündük toplamda 4700 küsur verdik. 10 gun oluyor alali. Ben beyaz aldim, ilerde zevki değişir modasi gecer vs olmasin her seye uyar en azından dedim. En alttaki cekmeceye 180 lik yatak koyup misafir yatagi olarak da kullanım oluyormus, ben kıyafet koyacağım.
Ablamda da vardi, memnun olunca aldım.
İkinci kizimda bende korkmuştum, gece hep hareketliydi ama hic oyle olmadi, dogdugu günden beri geceleri hep uyudu cok sukurBanu Çiftçi yi izliyorum da , diyor ki bebeğinizin artık günlük bir rutini var . Günün hangi saatlerinde uyuyor hangi saatlerinde uyanık ve hareketli bunu en iyi siz bilirsiniz ve doğduğunda da ortalama hemen hemen aynı rutini olacaktır … Gözüm korktu benim çocuğum akşam 10 dan sonra hareketleniyor , gece boyu coşuyor . Sabah da hareketli . Bütün gün çoğunlukla uyuyor sonraDoğduğunda da böyle olursa yandık .
M mllen Ben de çilekten beğendim. Meşe rengi. Oyuncaklarla falan renklendirmeyi planlıyorum.Kuzum ben aldim bundan. Sadece büyüyen beşik olarak aldım dolap vs almadım, var çünkü. Hemde yandaki cekmece kismi normal yatak olunca sifonyer oluyor zaten
Çilekten aldım, yatağını bi tık daha kalitesi yüksek alalim uzun sure yatacak diye düşündük toplamda 4700 küsur verdik. 10 gun oluyor alali. Ben beyaz aldim, ilerde zevki değişir modasi gecer vs olmasin her seye uyar en azından dedim. En alttaki cekmeceye 180 lik yatak koyup misafir yatagi olarak da kullanım oluyormus, ben kıyafet koyacağım.
Ablamda da vardi, memnun olunca aldım.
Ya bende beyaz düşünüyorum:)) neden olmaz ki beyaz ?Canim cilek mobilyadan baktim yani kalitesiz degildir herhalde
Hayirlisi olsun canim saglikli guzel gunlerde kullanin insallah.Ben de cilekten baktim. Senin aldigin modelin ismi ne ? Bu model natura baby olarak geciyor. 2kapili dolap, sifonyer, buyuyen besik ve monte edilen askiligiyla birlikte 9bini buluyor. Yatagi da oradan alirsak 10 bin oluyor ama onlarin yatagini begenmedim cok ince sunger gibi. Yatagi yatastan daha konforlu bisey bakarim. Biz de ilkten sadece besik dedik cunku o besigin sifonyeri bile baya esya aliyor ama 2 gun sonra fiyatlar artacak bugun 9binse seneye rahat 15bin olur. O yuzden cok ertelemek istemedik.
Senin aldigin beyaz bu mu yoksa ? Bunu da cok begendim de esim erkek bebege bembeyaz olmaz diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?