2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
İnsallah insallah böyle devam etsin geceleri bol bol uyusun Ben yatağa yattığım anda bizimki kudurmaya başlıyo 2 saat falan dönüp duruyorum yatakta , sonra duruluyor biraz . Sabah erken yine baslıyor güne onun hareketleriyle başlıyorum şimdilik çok güzel bir şey ama doğduktan sonra uykusuz geçen geceler ve erken başlayan bir gün baya yıpratıcı olur insallah düzeni oturmamıştır yoksa babasıyla bana geçmiş olsun

Aynen bende bunu dusunuyordum bu aralar :/

Canim o yuzden hic hamile kiyafeti almadim cunku ne olacagim belli degil. Simdilik kiyafetlerim oluyor. Ama gobej buyudukce taytlarim da sıkacak o zaman deneyerek alirim. Ama hamile pantolonlarin iyi yani gobek kismi ayarlanabiliyor. O yuzden direk kendi bedenini veya 1 ust bedeni alabilirsin eger bacak ve kalcadan da aldiysan.

inşallah şimdilik iyi gidiyoruz biz ama bence yeni yeni başlıyorlar belki tam tersine döner bu durumlar gece uykusuzluk çok zor gerçekten yine de biz duamızı pozitif edelim, gece güzel güzel uyuyan sağlıklı bebişler olurlar inşallah

Çok güzel görünüyor canım, boyutları nasıl beşiğin peki?

Aynen bende bunu dusunuyordum bu aralar :/

Benimde 3 ayı geçti temmuzda olmuştum, aşı çıkmış görünüyor. Doktoruma sordum yaptırabilirsin dedi. Bende olmaya karar vermiştim aslında ama son kullanma tarihi geçmiş aşıları vurabiliyorlarmış, o yüzden çekiniyorum şuan

Çok güzel görünüyor canım, boyutları nasıl beşiğin peki?
Tek kisilik yatak hali 80ne 180. Besik hali boyu 140 ama genisligini hatirlamiyorum ama ben 160im mesela cenin pozisyonunda gayet bebekle sigarim kucuk degil yani. Besigin alt kismini cekince tek kisilik ince yatak koyulabir veya depolama olarak kullanilabilir. Yani bunu alinca ergenlik donemine kadar yani 13-14 yasina kadar kirilmadikca kullaniriz diye dusunduk. Biraz arastiriyorum kullanici yorumlari bulmaya calisiyorum ona gore alacagm

Benim de esim bu yuzden istemiyor bosver 2 dozu haziran temmuzda oldun bu seni korur diyor zaten evden calisiyorum hep evdeyim pek kalabalik ortama girdigim de yok sanirim olmayacagim. Ama su felaket tellallarina sinir oluyorum ya 37.haftada kaybettik demesi ne sinir bozucu..

Canım ben de böyle bir takım almayı düşünüyorum. Bana kullanışlı geliyor. Yakınımda da çok kullanan oldu. Sadece beşiğin yatağa dönüştürünce daha kullanışlı olması için eni 70 olanları değil de 80 veya 90 olanları tercih edin diyorlar aklında olsun

Bu 80ne 180 canim. Yani erkekler 12yasinda baya boylari uzuyor gelisiyolar. En kotu 10yasina kadar kullansa yine iyi bence. Tabi o zamana kadar kirilmazsa :)

Hiç sorma daha neler neler. Yok iste son haftasinda bile yakalanan varmış hastaneler doğuma kabul etmiyormuş bla bla ebe benim çok sinirimi bozdu.

Hiç sorma daha neler neler. Yok iste son haftasinda bile yakalanan varmış hastaneler doğuma kabul etmiyormuş bla bla ebe benim çok sinirimi bozdu.
Cok ozur diliyorum, genelleme yapmak istemiyorum ama aile hekimlerindeki ebe hemsireler egitimli cahiller bana gore. Mahalle agziyla konusan tipler.

Bu 80ne 180 canim. Yani erkekler 12yasinda baya boylari uzuyor gelisiyolar. En kotu 10yasina kadar kullansa yine iyi bence. Tabi o zamana kadar kirilmazsa :)
Bahsetmiştim çok öncelerde. Teyzem var yaşımız yakın. O kullandı valla iki çocuğunda da 9-10 yaşına kadar. Kırılma mevzusu da işte bir biraz şans. Yani şans derken kaliteli birşey almak lazım o bahsettiğimiz yıllara ulaşmak için

Boyut olarak güzel evet, 70 falan kullanışsız oluyormuş ama 80 de baya uzun süre kullanır. Model olarakta şık seçtiğin

Evet sinir bozucu gerçekten, gerçi birsürü haberde duyuyoruz o yüzden korona olmaktan korkuyorum. Ben hamile olduğumu bilmeden 2.dozu olmuştum bir sorun yaşamadık çok şükür, şu tarih geçme meselesi olmasa olurdum muhtemelen

Canım ya valla sen en doğru kararı verdin eşini yanına istemekle. Bende senin gibi düşünenlerdenim.Benim eşim kaptan uluslararası gemilerde çalışsa dudak uçuklatan bir maaşı var. Fakat ben istemediğim için Türkiyede bir devlet kurumunda kaptanlık yapıyor ve hakettiği maaşın çok azını alıyor. Ama ben hayatımdan memnunum çocuklarımın başında olsun benim yanımda olsun para da pulda gözüm yok. İnşaallah en kısa zamanda eşinde seveceği mutlu olacağı bir iş bulur. Kimseye aldırış etme gençliğimde yanımda olmayan kocayı ilerde napayım...
2 Oğlumuda 40+2de doğurdum canım :)
Ben 2 doz sinovaclıydım gebelikten önce. Fakat sinovac korumuyor filan dediler. Ve ailemle görüşmeden duramıyorum çok içiçe bir aileyiz. Ve iki oğlumda okula gidiyor riskim çok yüksekti yani. Sevdiklerimin baskısı ve daha sonra pişman olmamak için biontech ilk dozumuda geçen ay oldum. 2. dozum henüz açılmadı açılınca onu da olucam. Ünlülerden bergüzar korel ve bengününde hamileyken aşı olması beni cesaretlendirdi açıkçası.Tıpba güvenmeliyiz başka çaremiz yok sanırım.

Kuzum ben aldim bundan. Sadece büyüyen beşik olarak aldım dolap vs almadım, var çünkü. Hemde yandaki cekmece kismi normal yatak olunca sifonyer oluyor zaten
Çilekten aldım, yatağını bi tık daha kalitesi yüksek alalim uzun sure yatacak diye düşündük toplamda 4700 küsur verdik. 10 gun oluyor alali. Ben beyaz aldim, ilerde zevki değişir modasi gecer vs olmasin her seye uyar en azından dedim. En alttaki cekmeceye 180 lik yatak koyup misafir yatagi olarak da kullanım oluyormus, ben kıyafet koyacağım.
Ablamda da vardi, memnun olunca aldım.

Canim cilek mobilyadan baktim yani kalitesiz degildir herhalde

Hayirlisi olsun canim saglikli guzel gunlerde kullanin insallah. Ben de cilekten baktim. Senin aldigin modelin ismi ne ? Bu model natura baby olarak geciyor. 2kapili dolap, sifonyer, buyuyen besik ve monte edilen askiligiyla birlikte 9bini buluyor. Yatagi da oradan alirsak 10 bin oluyor ama onlarin yatagini begenmedim cok ince sunger gibi. Yatagi yatastan daha konforlu bisey bakarim. Biz de ilkten sadece besik dedik cunku o besigin sifonyeri bile baya esya aliyor ama 2 gun sonra fiyatlar artacak bugun 9binse seneye rahat 15bin olur. O yuzden cok ertelemek istemedik.
Senin aldigin beyaz bu mu yoksa ? Bunu da cok begendim de esim erkek bebege bembeyaz olmaz diyor.

Eklentiler

• 20211219_174725.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 48
İkinci kizimda bende korkmuştum, gece hep hareketliydi ama hic oyle olmadi, dogdugu günden beri geceleri hep uyudu cok sukur

M mllen Ben de çilekten beğendim. Meşe rengi. Oyuncaklarla falan renklendirmeyi planlıyorum.
Benim kendi genç odam da Çilek ti yaklaşık 13 yıl ben kullandım. Evlendiğimden beri de kardeşim kullanıyor 6 yıldır. Hala sapasağlam

Eklentiler

• 95EC1D8F-64E3-4E06-A65F-2C9ABE170E97.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 56
  • 378688BC-5793-46CB-956B-45A3645F32E3.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 35
  • 18A544C1-A4C7-4404-92DC-740D7B49AA44.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 50
Ya bende beyaz düşünüyorum:)) neden olmaz ki beyaz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…