Canim esin doktor sonucta bi bildigi vardir ve
wenebe
'nin gorustugu bashekim de 2 doz biontech yeni viruse karsi etkili dediyse yaptirmamiza gerek yok. Emzirme doneminde bakariz artik..
Ben de simdi 80×130 yatak ariyorum. Twiny uygun fiyatliymis evime yurume mesafesinde bi yatas var isim bitince bi gidip dolgusuna falan bakayim.
Kuzenim de moduler sistem kullanmis. Kizi 8 yasinda ve 2 kere sehir ivi 1 kere sehir disina tasnmis ve bi sorun yasamamis. Bu tamamen tasirken ne kadar sikkat edildigiyle alakali canim. Yani 1 sene sonra maaslarimiz cok farkli olmayacak ama alacagimiz urunlerin fiyati cok farkli olacak o yuzden almakta fayda var. Esimin ailesine soyledik sagolsunlar hemen cilege gitmisler bizi de aradilar sectigimiz modeli soyledik. 26 subat teslim tarihi diyolar. Ama aklima takilan 80×180 yatak alirsam moduler sistemden carsafi nasil degistiirecegim

O yuzden uygun fiyatli 80×130 yatak bakiyorum. 3-4 yasina kadar besik halinde kullaniriz sonra tek kisilige gecince 80×180 yatak bakariz dedik. Doviz kuru gibi cok hizliyiz bebek odasini bile almis bulunduk

Canim bugun de randevun varmis guzel haberlerini bekliyoruz. Ama doktorlar en ufak seyi bile soylemek zorundalar o yuzden hic kafaya takma inaniyorum guzel haberlerini alacagiz.

Canim bi ustte dedigim gibi moduler siteme 80×180 yatak yaptirsam besik halindeyken carsafi degistirmem nasil olacak ki :) o yuzden besik olcusune bi yatak alayim dedim. Sonra zaten tek kisilik yataga gecince 80×180 yatak aliriz. Yavru baza yerine simdilik yatak almayalim dedik. Kislik mevsimlik yorganini falan koyariz.

Zaten ilk 6 ay bizimle anne yani besiginde uyuyacak. 6 aydan sonrada odasinda tek uyuyacak, baktik tek uyuyamiyor, 80×180 yatak alirim assagida ben yukarida o uyur. O uyuyunca ben kacarim.