2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Bende bundan aldım kullanan herkes çok memnun , tek başına yıkayınca daha güvenli olduğunu söylediler bakalımm bizim bebişler doğunca deneyimleyeceğiz

Illa dokulecekler yani eyvah inanir misin hergun robotu acardim bir suru sac toplardi simdi hic yani yerlerde yatagimda sac gormuyorum o kadar guzel bi his ki birde ben uzun sure ayni sampuani kullaninca sacim tuhaf oluyor. Yaklasik 1 bucuk senedir suanki sampuanimi kullaniyorum doguma yakin dokulmelere karsi bi sampuana gecicem sanirim.

Günaydın kızlar nasılsınız?

Eksiklerimden biri reflü yatağı hala karar veremedim sebi bebe mi yoksa daha uygun fiyatlı bişeyler mi diye
Canim ben uygun fiyatli bisey aldim. Cunku anne yani besigimin reflu yatagi olma ozelligi var. Ama sevi bebe ve babyjemin reflu yatagi cok oneriliyor. Yani uyguna aldigimdan memnun kalmazsam ikisinden birine gecis yapicam.

Benim birkaç sene önce saçım bir döküldü anlatamam, belimdeki gür saçlar iki tel kaldı resmen . Doktor tavsiyesi ile Bemiks bepanthen evigen üçlüsünü kullandım. Eczaneden ampul şeklinde aldım şampuanıma kırdım ve her banyoda o şekilde yıkadım. Birkaç zaman kullandım inanılmaz topladı saçım. Şimdi cok şükür eski gürlüğünde ve uzunluğunda. Hamileyken şimdi bıraktım , doğumdan sonra yine dökülme yaşarsam kullanacağım tek şey o üçü olacak yine

Benim saçım dokulmuyor ancak kızımın saçları tutam tutam dökülüyor taramaya korkuyorum. Bunlari alıp kızıma ve eşime deneyeceğim çok iyi oldu.

Hamilelik sürecinde bol vitamin alıyoruz ve saçlarımız çok güzel oluyor. Doğu sonrası benim doktorum 3 ay daha folik asit kullanmami söylemişti. Emzirme dönemi başladığı için vücut yine çok çalışıyor ve süt üretiyor ayrıca kanama oluyor. Vücudun Toparlanma sürecinde folik asit içmeye devam ederseniz sac dökülme sorunu az olur.

Umarım faydasını görürler benim eşimin de saçlarında çok dökülme vardı o hala kullanıyor çok memnun .
Hamilelik sonrası icin de kesinlikle devam etmek gerek vitaminlere cok haklısın . Doktorum da aynısını söyledi , şu an kullandığım marka multivitaminin hamilelik sonrası/emzirme dönemi icin olanı var ben de ona başlayağım mutlaka. Onun da fotoğrafını ekleyim

Eklentiler

• 14A00C88-2909-4339-BBD7-6BF79E264528.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 66
Canim ben uygun fiyatli bisey aldim. Cunku anne yani besigimin reflu yatagi olma ozelligi var. Ama sevi bebe ve babyjemin reflu yatagi cok oneriliyor. Yani uyguna aldigimdan memnun kalmazsam ikisinden birine gecis yapicam.
Tamam canım ikisine yoğunlaşırım benim yatak Elele madre, bu özellik var mı emin değilim sanırım yok :))

Eksiklerimden biri reflü yatağı hala karar veremedim sebi bebe mi yoksa daha uygun fiyatlı bişeyler mi diye
Gunaydin caniim Iyiyiz biz sen nasilsinn?

Al benden de okadar, bir tek o kaldi birde gogus pompasi. Gogus pompasini buyuk ihtimalle arkadaslarim alacak diye hic girmiyorum o ise Eger esime vize cikarsa belcikaya gidince babyshower yaparlar kesin

Reflu yataginin da tasinabilir anne yatagi olarak mi alsam diye dusunuyorum Soyle bisey bak hem kayinvalideme yada misafirlige gittigimizde yatar hemde evdeyken besiginin icine yatiririm?

Son düzenleme:
Bende bundan var bütün kılıf çıkıp makinada yikanabiliyiror avantaj olarak.

Ben böyle bişey aldım, içi reflü yatağıymış, bakalım memnun kalırım inşallah

Eklentiler

• yatak.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 59
Tmm canim ekran goruntusu aldim aklimda bulunsun dogumdan aonra bi deniyeyim.

Kızlar reflü yatağı olarak iki gün önce geldi bana da sevi bebenin ama bu kafa yastigini falan hic begenmedim sanırım geri göndereceğim. Bu reflu yatagi işi benim dr kafamı kurcalıyor.

Eklentiler

• EFD91712-CB4A-4FB8-85F8-F968A803FB5F.webp
    44 KB · Görüntüleme: 53
  • C0903964-94A3-40AB-A78B-A181ED83FC1C.webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 55
  • B7682BB4-DD6A-4FBA-A302-5CC8F25C3007.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar reflü yatağı olarak iki gün önce geldi bana da sevi bebenin ama bu kafa yastigini falan hic begenmedim sanırım geri göndereceğim. Bu reflu yatagi işi benim dr kafamı kurcalıyor.
Ben de e bebekte gezinirken bununla kendi aldığım arasında cok kalmıştım . Satıcıya hangisini almam gerektiğini sorunca beyaz olana yönlendirdi beni . Mavili bu model kumaşından dolayı terletme yapabiliyormuş ondan dolayı beyaz olan daha çok tercih ediliyor dedi . Bi de bu kafa yastığı olayı düşündürücü . Yenidoğanlarda önerilmiyor

Ben göğüs pompasını dolap uygulamasından mamajoo marka aldım canım iyi diyolar sende bakabilirsin istersen bize anne yanı babynestlerden anneannesi aldı ondan sadece reflü yatağı alsam daha iyi olacak

Evet bence hiç kullanışlı degil. Reflu yatağından zaten çocuk kayacak kafası bu yastık çıkıntısının tam ortasında kalabilir. Ben de bunu iade edip düz olandan sipariş edeceğim

Dun isyerim aradi isten cikan olmus haftaya baslarmisin tekrar diye son 2 haftam kaldi zaten mecbur gidecegim uzayabilirde hatta....
Bende bugun dedim camasirlari yikayip utuleyip kaldirayim kafam rahat olsun
Zaruri herseyi de aldim...bundan sonra hediyelik magnet cikolata hastane icin rahat bir terlik kaldi

Ay herseyi yapinca insan bir rahatliyormus

Eklentiler

• 20220120_135607.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 117
Masallah herseyi tamamlamis sayilirsin yanlis hatirlamiyosam sen 37.haftaya kadar calismak istiyordun degil mi ? Oyleyse iyi denk gelmis geri aramalari

Kızlar renklileri de yıkadım astım çok şükür kıyafet yıkama faslını bitirdim. Beyazlar hemencik kurudu onları da ütülicem şimdi yavaş yavaş diğerleriyle birlikte birikmesin dedim. Kuruyunca kokusu geçti o yüzden içim rahatladı bebek için kokmaması daha iyi sonuçta yatağının kılıfını alezini falan da yıkamıştım sadece kılıfını geçirdim tozlanmasın diye diğer şeylerini örtmicem. Hastane çantası organizerlerini attım son olarak onlarda yıkanınca bitiyor. Ütü beni bekliyor

Eklentiler

• 20220120_162847.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 87
  • 20220120_162812.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 105
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…