Bende bundan aldım kullanan herkes çok memnun , tek başına yıkayınca daha güvenli olduğunu söylediler bakalımm bizim bebişler doğunca deneyimleyeceğizCanım ben Kasım ayında alınca paylaşmıştım. Tabi denemedim ama çok övdüler. Hem suyla teması kesilmediği için bebek üşümüyor hem de köpüklü olduğu için suda batmıyor. Tek başına anne de yıkayabiliyormuş. Ben ebebekten almıştım.
Illa dokulecekler yani eyvahBenimde o kadar az dökülüyor ki şaşırıyorum hatta. Ama şey okumuştum, şimdi dökülmeyenler doğumdan sonra bir anda dökülüyor, o yüzden fazla dökülüyormuş gibi geliyormuş. Yani normal bir dökülme aslında. Ben aynı şampuanıma devam ederim muhtemelen, ne zaman değiştirmeye kalksam yaramadı hiç
Canim ben uygun fiyatli bisey aldim. Cunku anne yani besigimin reflu yatagi olma ozelligi var. Ama sevi bebe ve babyjemin reflu yatagi cok oneriliyor. Yani uyguna aldigimdan memnun kalmazsam ikisinden birine gecis yapicam.Günaydın kızlar nasılsınız?
Eksiklerimden biri reflü yatağı hala karar veremedim sebi bebe mi yoksa daha uygun fiyatlı bişeyler mi diye
Benim birkaç sene önce saçım bir döküldü anlatamam, belimdeki gür saçlar iki tel kaldı resmen . Doktor tavsiyesi ile Bemiks bepanthen evigen üçlüsünü kullandım. Eczaneden ampul şeklinde aldım şampuanıma kırdım ve her banyoda o şekilde yıkadım. Birkaç zaman kullandım inanılmaz topladı saçım. Şimdi cok şükür eski gürlüğünde ve uzunluğunda. Hamileyken şimdi bıraktım , doğumdan sonra yine dökülme yaşarsam kullanacağım tek şey o üçü olacak yineIlla dokulecekler yani eyvahinanir misin hergun robotu acardim bir suru sac toplardi simdi hic yani yerlerde yatagimda sac gormuyorum o kadar guzel bi his ki birde ben uzun sure ayni sampuani kullaninca sacim tuhaf oluyor. Yaklasik 1 bucuk senedir suanki sampuanimi kullaniyorum doguma yakin dokulmelere karsi bi sampuana gecicem sanirim.
Benim saçım dokulmuyor ancak kızımın saçları tutam tutam dökülüyor taramaya korkuyorum. Bunlari alıp kızıma ve eşime deneyeceğimBenim birkaç sene önce saçım bir döküldü anlatamam, belimdeki gür saçlar iki tel kaldı resmen . Doktor tavsiyesi ile Bemiks bepanthen evigen üçlüsünü kullandım. Eczaneden ampul şeklinde aldım şampuanıma kırdım ve her banyoda o şekilde yıkadım. Birkaç zaman kullandım inanılmaz topladı saçım. Şimdi cok şükür eski gürlüğünde ve uzunluğunda. Hamileyken şimdi bıraktım , doğumdan sonra yine dökülme yaşarsam kullanacağım tek şey o üçü olacak yine
Umarım faydasını görürlerBenim saçım dokulmuyor ancak kızımın saçları tutam tutam dökülüyor taramaya korkuyorum. Bunlari alıp kızıma ve eşime deneyeceğimçok iyi oldu.
Hamilelik sürecinde bol vitamin alıyoruz ve saçlarımız çok güzel oluyor. Doğu sonrası benim doktorum 3 ay daha folik asit kullanmami söylemişti. Emzirme dönemi başladığı için vücut yine çok çalışıyor ve süt üretiyor ayrıca kanama oluyor. Vücudun Toparlanma sürecinde folik asit içmeye devam ederseniz sac dökülme sorunu az olur.
Tamam canım ikisine yoğunlaşırım benim yatak Elele madre, bu özellik var mı emin değilim sanırım yok :))Canim ben uygun fiyatli bisey aldim. Cunku anne yani besigimin reflu yatagi olma ozelligi var. Ama sevi bebe ve babyjemin reflu yatagi cok oneriliyor. Yani uyguna aldigimdan memnun kalmazsam ikisinden birine gecis yapicam.
Gunaydin caniimGünaydın kızlar nasılsınız?
Eksiklerimden biri reflü yatağı hala karar veremedim sebi bebe mi yoksa daha uygun fiyatlı bişeyler mi diye
Bende bundan var bütün kılıf çıkıp makinada yikanabiliyiror avantaj olarak.Gunaydin caniimIyiyiz biz sen nasilsinn?
Al benden de okadar, bir tek o kaldi birde gogus pompasi. Gogus pompasini buyuk ihtimalle arkadaslarim alacak diye hic girmiyorum o iseEger esime vize cikarsa belcikaya gidince babyshower yaparlar kesin
Reflu yataginin da tasinabilir anne yatagi olarak mi alsam diye dusunuyorumSoyle bisey bak hem kayinvalideme yada misafirlige gittigimizde yatar hemde evdeyken besiginin icine yatiririm?
Sevi Bebe Reflü Yatağı Anne Yanı Baba Yanı Pembe Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Sevi Bebe Anne & Baba Yanı Reflü Yatağı Pembe / yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben böyle bişey aldım, içi reflü yatağıymış, bakalım memnun kalırım inşallahGünaydın kızlar nasılsınız?
Tmm canim ekran goruntusu aldim aklimda bulunsun dogumdan aonra bi deniyeyim.Benim birkaç sene önce saçım bir döküldü anlatamam, belimdeki gür saçlar iki tel kaldı resmen . Doktor tavsiyesi ile Bemiks bepanthen evigen üçlüsünü kullandım. Eczaneden ampul şeklinde aldım şampuanıma kırdım ve her banyoda o şekilde yıkadım. Birkaç zaman kullandım inanılmaz topladı saçım. Şimdi cok şükür eski gürlüğünde ve uzunluğunda. Hamileyken şimdi bıraktım , doğumdan sonra yine dökülme yaşarsam kullanacağım tek şey o üçü olacak yine
Ben de bundan aldım canım. Kiraz çekirdeği gazı olduğunda rahatlatıyormuş bebeği diye duydum denicem bakalım. Kılıfı da çıkarılıp yıkanabiliyorGünaydın kızlar nasılsınız?
Ben de e bebekte gezinirken bununla kendi aldığım arasında cok kalmıştım . Satıcıya hangisini almam gerektiğini sorunca beyaz olana yönlendirdi beni . Mavili bu model kumaşından dolayı terletme yapabiliyormuş ondan dolayı beyaz olan daha çok tercih ediliyor dedi . Bi de bu kafa yastığı olayı düşündürücü . Yenidoğanlarda önerilmiyorKızlar reflü yatağı olarak iki gün önce geldi bana da sevi bebenin ama bu kafa yastigini falan hic begenmedim sanırım geri göndereceğim. Bu reflu yatagi işi benim dr kafamı kurcalıyor.
Ben göğüs pompasını dolap uygulamasından mamajoo marka aldım canım iyi diyolar sende bakabilirsin istersenGunaydin caniimIyiyiz biz sen nasilsinn?
Al benden de okadar, bir tek o kaldi birde gogus pompasi. Gogus pompasini buyuk ihtimalle arkadaslarim alacak diye hic girmiyorum o iseEger esime vize cikarsa belcikaya gidince babyshower yaparlar kesin
Reflu yataginin da tasinabilir anne yatagi olarak mi alsam diye dusunuyorumSoyle bisey bak hem kayinvalideme yada misafirlige gittigimizde yatar hemde evdeyken besiginin icine yatiririm?
Sevi Bebe Reflü Yatağı Anne Yanı Baba Yanı Pembe Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Sevi Bebe Anne & Baba Yanı Reflü Yatağı Pembe / yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Evet bence hiç kullanışlı degil. Reflu yatağından zaten çocuk kayacak kafası bu yastık çıkıntısının tam ortasında kalabilir. Ben de bunu iade edip düz olandan sipariş edeceğimBen de e bebekte gezinirken bununla kendi aldığım arasında cok kalmıştım . Satıcıya hangisini almam gerektiğini sorunca beyaz olana yönlendirdi beni . Mavili bu model kumaşından dolayı terletme yapabiliyormuş ondan dolayı beyaz olan daha çok tercih ediliyor dedi . Bi de bu kafa yastığı olayı düşündürücü . Yenidoğanlarda önerilmiyor
Masallah herseyi tamamlamis sayilirsinDun isyerim aradi isten cikan olmus haftaya baslarmisin tekrar diye son 2 haftam kaldi zaten mecbur gidecegim uzayabilirde hatta....
Bende bugun dedim camasirlari yikayip utuleyip kaldirayim kafam rahat olsun
Zaruri herseyi de aldim...bundan sonra hediyelik magnet cikolata hastane icin rahat bir terlik kaldi
Ay herseyi yapinca insan bir rahatliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?