2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Masallah herseyi tamamlamis sayilirsin yanlis hatirlamiyosam sen 37.haftaya kadar calismak istiyordun degil mi ? Oyleyse iyi denk gelmis geri aramalari

O diger arkadas canim @forevermorrenk bende Allah guc kuvvet verirse subat ayini calismak istiyorum zorlanirsam 32. Haftada rapor alip cikacagim duruma gore bakalim

Ilahi adalet beni zorunlu ucretsiz izne cikarmislardi simdi mecbur kaldilar aradilar o son maasimi almadan cikmayacagim

Ne kadar zam yapmışlar önce onu sorsaydın zaten zor durumda kalmışlar, hakkını da yemişlerdi bari şimdi versinler hakkını

Ne kadar zam yapmışlar önce onu sorsaydın zaten zor durumda kalmışlar, hakkını da yemişlerdi bari şimdi versinler hakkını

Ah ne zami canim 2 haftam kaldi ya eleman bulana kadar gel idare et diyolar
Benim ihtiyacim oldugunu idrak etselerdi zaten zorunlu izne cikarmazlardi ozel sektor copluk baska bisey degil

Ah ne zami canim 2 haftam kaldi ya eleman bulana kadar gel idare et diyolar
Benim ihtiyacim oldugunu idrak etselerdi zaten zorunlu izne cikarmazlardi ozel sektor copluk baska bisey degil
Ben de ozel sektörde çalışıyorum canim ben de Şubat çalışacağım sonra yıllık izin kullanacağım oda bitince ondan sonra doğum iznine cikacagim

Evet bende çalışacağım 34.haftaya kadar ama şuan korona olan bir arkadaşın da yerine bakıyorum.
Bir de kendi işim derken delirmek üzereyim :)
Allah özel sektörün cezasını versin resmen sömürülüyoruz.
Sabır diyorum çünkü ben doğum izinden sonra çıkışımı alacağım az daha sabır kızlar yollarımızın Çoğu gitti azı kaldı

Evet bende cikisimi vermelerini isteyip insallah issizlik maasi ile idare edecegim.
Allah ozel sektordekilerin yardimcisi olsun insallah canim tunelin ucu gorundu hayirlisiyla

Merhabalar umarim herkes iyidir Calistigim ve ev islerini de hep kendim yaptigim icin uzun suredir yazamadim hatta herseyi okuyamiyorum bile maalesef.
Gobek deligimin etrafinda agri ve renk degisikligi var. Cilt alti kanamasi gibi gorunuyor. Doktor kontrolum gecen haftaydi hafif agrim vardi normal oldugunu soyledi. Goruntude birsey yoktu o zaman. Doktorumla ayni sehirde degiliz maalesef birsey oldugunda hemen gidemiyorum Bir fikri olan veya benzer durum yasayan var mi?

Evet bende cikisimi vermelerini isteyip insallah issizlik maasi ile idare edecegim.
Allah ozel sektordekilerin yardimcisi olsun insallah canim tunelin ucu gorundu hayirlisiyla

Söke söke alacağım hele ki vermesinler süründürürüm hepsini
Az daha sabır canım aynen az kaldı

Sleepy nin bio natural bezleri nasıl acaba kızlar sızdırma yapar diye cok endişeliyim hala emin olamıyorum , Hepsiburadada 2.si 1 TL indirimine girmiş ıslak mendillerle birlikte

Ben de hiç sakin kalamıyorum evde. Bugün biraz iş yaptım sonra oturup kalkarken göbek deliğimin bir parmak sağ tarafının ağrıdığını fark ettim. Aslında batma gibi. Dinlenince geçiyor ama eğilirsem bir şey kaldırırsam acıyor. Takip edip salı günkü randevumda doktoruma söyleyeceğim. İnternetten biraz baktım göbek fıtığı olabilirmiş. Azıcık korktum. Kendimi korumaya aldım

Yaa gercekten is yapma ile artiyor. Aksam banyo ve wc temizligine giristim ve artti. Aslinda gobek deligi agrisi normal diye geciyor fakat biraz renk degisikligi de olunca tedirgin oldum bize de soyler misiniz ne diyecek bakalim doktor?

Sleepy nin bio natural bezleri nasıl acaba kızlar sızdırma yapar diye cok endişeliyim hala emin olamıyorum , Hepsiburadada 2.si 1 TL indirimine girmiş ıslak mendillerle birlikte
Arastirdim klor ile agartma yapilmamis icerik olarak iyi ve temiz bir bez. Epey kullanani var ve memnunlar. Ama cevremde cocuk buyuten herkes bebekten bebege memnuniyetin degisecegini o yuzden bez stogu yapmamami soyledi. Ben de o yuzden 128lik bir paket 1 numara aldim sadece :)

Ya evet ben de stok yapmadım ve daha bez almadım hiç açıkçası . Büyük bir paket 1 numara bi de küçük bir paket başka marka bir bez alayım diye düşündüm pişik falan yaparsa şansımızı diğerinde deneriz . Hazır indirim varken bundan bi alayım madem elimizde bulunsun :)

Kullanan arkadaşlarım memnun aslında, ama bebekten bebeğe değişiyor bu durum herkesten öyle duyuyorum. Birde aklında bulunsun 1 numarası çok küçükmüş diğer bezlerin 1 numarasına göre, uzun süre kullanılmıyormuş çok alma o bedenden

128 adet 1 beden ,136 adet 2 beden aldım 301₺ ödedim . Kızımın beğenisine sunacağız onaylarsa devam ederiz, annecim ben bunu beğenmedim derse de yapacak bişey yok

Ben göğüs pompasını dolap uygulamasından mamajoo marka aldım canım iyi diyolar sende bakabilirsin istersen bize anne yanı babynestlerden anneannesi aldı ondan sadece reflü yatağı alsam daha iyi olacak
Iyi yapmissin canim, gecen outlette gordum 300 tlye dusmustu almadigima pisman oldum. Heralde kutusunda yirtik var diye dusmustu babyme nin ama alarmi falan uzerindeydi. Bakalim belki onu alabilirim canim.
Hii senin varmis ozaman sadece reflu yatagi yeterli canim
Kizlar karnim buyudukce cok mutlu oluyorum dogurmak istemiyorum
Amaaniiinnn bu ne guzel bir gobus boylee Kuzumuzun annesii de masallah fitt fittt
Ayy evet canim bende sabah gordum siparis verdim bende. Cok pahali yoksa yaa insallah pisik falan yapmaz

Eklentiler

• F072056D-0680-4FBD-BF74-CA1577A6BD01.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…