- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Bence iyi etmissin canim zarari olacagini sanmiyorum, zaten cok arada kullanacaksin birde bi kac dakikalik bi sey.Kızlar dün burda 1 eurocudan böyle bişey aldım işimize yarar mı acabanaylondan alt değiştirme örtüsü, kirlenirse siler siler kullanırım arabada falan iyi olur silinebilir olmasından dolayı dedim ama çocuğa zarar etmez dimi
Bence gayet isine yarar canim. Arabada avm de vs. Benim aldigim anne bebek cantasindan bunun gibi ama daha kucugu cikti, arabada avm de kullanilirim diyr dusundum. Hem bakim ortulerine para yetistiremicez bu gidisleKızlar dün burda 1 eurocudan böyle bişey aldım işimize yarar mı acabanaylondan alt değiştirme örtüsü, kirlenirse siler siler kullanırım arabada falan iyi olur silinebilir olmasından dolayı dedim ama çocuğa zarar etmez dimi
Bence iyi etmissin canim zarari olacagini sanmiyorum, zaten cok arada kullanacaksin birde bi kac dakikalik bi sey.
Şimdi rahatladım teşekkür ederim canlarımBence gayet isine yarar canim. Arabada avm de vs. Benim aldigim anne bebek cantasindan bunun gibi ama daha kucugu cikti, arabada avm de kullanilirim diyr dusundum. Hem bakim ortulerine para yetistiremicez bu gidisle
Ya ilgi duymalari cok guzel, ama maalesef cook muhalefetlerŞimdi rahatladım teşekkür ederim canlarımeşim dediki acaba naylon poposunu tahriş eder mi , ama sonuçta uzun süre yatırmıcam çocuğu üstünde . Bi de bu kocalar her şeye muhalefet olmak zorunda sanki
Canim 8 saat aclik yeterli deniliyor ama yerinde olsam aksam 9dan sonra bisey yiyip icmem. Suresi kac gramlik yailacagina bagli. 50gr icin bi ac karina kan aliyolar, icecek iciriyolar 1 saat sonra tekrar kan aliyolar. 75gr icinse ac karina kam, ardindan icecek ictikten 1 saat sonra 2.kan, 2 saat sonra 3. kan. Bu kadar.Günaydın kızlar
Yarın sabah hem kontrol hem de şeker yüklemesi yapacağım siz o işi bitirdiniz biliyorum ama çok uzun süren bir işlem miydi? Açken gitmem gerek değil mi doktora bu kaç saatlik bir açlık olmalı? :)
Canım bi de yalnız gitme , ben çok kötü etkilenmiştim. herkes aynı olacak diye bir şey yok tabi ama yanında birinin olmasında fayda varGünaydın kızlar
Yarın sabah hem kontrol hem de şeker yüklemesi yapacağım siz o işi bitirdiniz biliyorum ama çok uzun süren bir işlem miydi? Açken gitmem gerek değil mi doktora bu kaç saatlik bir açlık olmalı? :)
Ayy cok sevindim hadi insallah memnun kalırsınızYa ilgi duymalari cok guzel, ama maalesef cook muhalefetler
Bubarada benim twinny yatak bugun teslim edilecekmisYatas subesinden arayip 1 ayi bulabilir demislerdi, ama bugun dedikleri gibi teslim ederlerse 2 hafta surmus olacak. K.validemi aradim dedim bugun evden cikma oglumun yatagi gelecek Onlarin adresi vermistim de
Tamam canım bu şekilde yapayım teşekkür ederimCanim 8 saat aclik yeterli deniliyor ama yerinde olsam aksam 9dan sonra bisey yiyip icmem. Suresi kac gramlik yailacagina bagli. 50gr icin bi ac karina kan aliyolar, icecek iciriyolar 1 saat sonra tekrar kan aliyolar. 75gr icinse ac karina kam, ardindan icecek ictikten 1 saat sonra 2.kan, 2 saat sonra 3. kan. Bu kadar.
Guzel haberlerini bekliyoruz
Eşimle gideceğiz canım teşekkür ederim heyecanlıyım zaten tek başıma sıkılırım onca saat :)))Canım bi de yalnız gitme , ben çok kötü etkilenmiştim. herkes aynı olacak diye bir şey yok tabi ama yanında birinin olmasında fayda var
Yok canim 26 subati bekliyoruz, supriz yapip oncesinde gonderirler belkiAyy cok sevindim hadi insallah memnun kalırsınızdemekki maksimum süreyi veriyorlar teslimat için , illa o süreyi bulacak diye bir şey yok. Mobilyalar da geldi mi onlar ne durumda
Her gune pozitif basliyoruz canim asla modumuzu dusurmek yok. Kadinlar zaten vok guclu varliklar, anne olunca daha da gucluyuzGünaydın kızlar
Bu sabah itibariyle kendime gelmiş olarak aranızdayım tekrar inşallahperinatologdan geldim herşey yolunda çok şükür. Yükleme sonuçlarını konuşmamıştık onunla. Kendi doktorum gerek yok demişti ama bir endokrinoloğa gidelim yeterince risk varken niye yenisini ekleyelim dedi. En azından cihaz yazar evde takip edersin dedi. Haftaya bir de ona gideceğim bakalım
Jinekolog, perinatolog, hematolog ve endokrinolog. 4 doktorla yola devam
Dün de oğlumun gardrobu geldi kuruldu. Odaya her girdiğimde görmek kendime getirdi çok şükürhaftaiçi yıkayıp ütüleyip yerleştireceğiz inşallah annemle
Bez alışverişleri de başlamışgönlümden geçen prima ama sleepy ile başlayıp olmazsa primaya geçmek daha mantıklı gelmeye başladı bana fiyatları gördükçe
Her şey çok daha güzel olacak inşallah canım benimGünaydın kızlar
Bu sabah itibariyle kendime gelmiş olarak aranızdayım tekrar inşallahperinatologdan geldim herşey yolunda çok şükür. Yükleme sonuçlarını konuşmamıştık onunla. Kendi doktorum gerek yok demişti ama bir endokrinoloğa gidelim yeterince risk varken niye yenisini ekleyelim dedi. En azından cihaz yazar evde takip edersin dedi. Haftaya bir de ona gideceğim bakalım
Dün de oğlumun gardrobu geldi kuruldu. Odaya her girdiğimde görmek kendime getirdi çok şükürhaftaiçi yıkayıp ütüleyip yerleştireceğiz inşallah annemle
Bez alışverişleri de başlamışgönlümden geçen prima ama sleepy ile başlayıp olmazsa primaya geçmek daha mantıklı gelmeye başladı bana fiyatları gördükçe
Chakra’ya baktın mı canım ? Ben orda gördüm 1 alana 1 bedava . Fiyat 600 lira ama bi tane daha alınca 2 si icin ödersin o fiyatıYok canim 26 subati bekliyoruz, supriz yapip oncesinde gonderirler belkiArtik besik icin bariyerde karar kilip almam lazim. Gonlumdeki pahali, digerleri icime sinmiyor bakalim napicam
Ya çok güzel bayıldım güle güle oynayın, rengi harikaMinnoşumun oyun halısı gelmiş annem kuramamış tabi ama bu haliyle de çok hoşuma gitti rengi falan çok kibarinsallah bebeğim de sever
Gunaydin caniimGünaydın kızlar
Oyyy bu ne tatliliktir boyleeeMinnoşumun oyun halısı gelmiş annem kuramamış tabi ama bu haliyle de çok hoşuma gitti rengi falan çok kibarinsallah bebeğim de sever
Cok teşekkür ederiz canıımm, ben de rengine vurulup aldım . Doğsa da oynasak debelensek artık yaYa çok güzel bayıldım güle güle oynayın, rengi harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?