2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar dün burda 1 eurocudan böyle bişey aldım işimize yarar mı acaba naylondan alt değiştirme örtüsü, kirlenirse siler siler kullanırım arabada falan iyi olur silinebilir olmasından dolayı dedim ama çocuğa zarar etmez dimi

Eklentiler

• B03531E9-12EF-4309-BFC2-CFAC57C09960.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 69
  • 4E1021A8-A7DF-4EE1-9BCF-411D60BE842E.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 70
Bence iyi etmissin canim zarari olacagini sanmiyorum, zaten cok arada kullanacaksin birde bi kac dakikalik bi sey.

Bence gayet isine yarar canim. Arabada avm de vs. Benim aldigim anne bebek cantasindan bunun gibi ama daha kucugu cikti, arabada avm de kullanilirim diyr dusundum. Hem bakim ortulerine para yetistiremicez bu gidisle

Bence iyi etmissin canim zarari olacagini sanmiyorum, zaten cok arada kullanacaksin birde bi kac dakikalik bi sey.

Bence gayet isine yarar canim. Arabada avm de vs. Benim aldigim anne bebek cantasindan bunun gibi ama daha kucugu cikti, arabada avm de kullanilirim diyr dusundum. Hem bakim ortulerine para yetistiremicez bu gidisle
Şimdi rahatladım teşekkür ederim canlarım eşim dediki acaba naylon poposunu tahriş eder mi , ama sonuçta uzun süre yatırmıcam çocuğu üstünde . Bi de bu kocalar her şeye muhalefet olmak zorunda sanki

Şimdi rahatladım teşekkür ederim canlarım eşim dediki acaba naylon poposunu tahriş eder mi , ama sonuçta uzun süre yatırmıcam çocuğu üstünde . Bi de bu kocalar her şeye muhalefet olmak zorunda sanki
Ya ilgi duymalari cok guzel, ama maalesef cook muhalefetler
Bubarada benim twinny yatak bugun teslim edilecekmis Yatas subesinden arayip 1 ayi bulabilir demislerdi, ama bugun dedikleri gibi teslim ederlerse 2 hafta surmus olacak. K.validemi aradim dedim bugun evden cikma oglumun yatagi gelecek Onlarin adresi vermistim de

Günaydın kızlar
Yarın sabah hem kontrol hem de şeker yüklemesi yapacağım siz o işi bitirdiniz biliyorum ama çok uzun süren bir işlem miydi? Açken gitmem gerek değil mi doktora bu kaç saatlik bir açlık olmalı? :)

Canim 8 saat aclik yeterli deniliyor ama yerinde olsam aksam 9dan sonra bisey yiyip icmem. Suresi kac gramlik yailacagina bagli. 50gr icin bi ac karina kan aliyolar, icecek iciriyolar 1 saat sonra tekrar kan aliyolar. 75gr icinse ac karina kam, ardindan icecek ictikten 1 saat sonra 2.kan, 2 saat sonra 3. kan. Bu kadar.
Guzel haberlerini bekliyoruz

Canım bi de yalnız gitme , ben çok kötü etkilenmiştim. herkes aynı olacak diye bir şey yok tabi ama yanında birinin olmasında fayda var

Ayy cok sevindim hadi insallah memnun kalırsınız demekki maksimum süreyi veriyorlar teslimat için , illa o süreyi bulacak diye bir şey yok. Mobilyalar da geldi mi onlar ne durumda

Günaydın kızlar
Bu sabah itibariyle kendime gelmiş olarak aranızdayım tekrar inşallah perinatologdan geldim herşey yolunda çok şükür. Yükleme sonuçlarını konuşmamıştık onunla. Kendi doktorum gerek yok demişti ama bir endokrinoloğa gidelim yeterince risk varken niye yenisini ekleyelim dedi. En azından cihaz yazar evde takip edersin dedi. Haftaya bir de ona gideceğim bakalım
Jinekolog, perinatolog, hematolog ve endokrinolog. 4 doktorla yola devam
Dün de oğlumun gardrobu geldi kuruldu. Odaya her girdiğimde görmek kendime getirdi çok şükür haftaiçi yıkayıp ütüleyip yerleştireceğiz inşallah annemle

Bez alışverişleri de başlamış gönlümden geçen prima ama sleepy ile başlayıp olmazsa primaya geçmek daha mantıklı gelmeye başladı bana fiyatları gördükçe

Tamam canım bu şekilde yapayım teşekkür ederim çıkınca haber veririm mutlaka
Canım bi de yalnız gitme , ben çok kötü etkilenmiştim. herkes aynı olacak diye bir şey yok tabi ama yanında birinin olmasında fayda var
Eşimle gideceğiz canım teşekkür ederim heyecanlıyım zaten tek başıma sıkılırım onca saat :)))

Ayy cok sevindim hadi insallah memnun kalırsınız demekki maksimum süreyi veriyorlar teslimat için , illa o süreyi bulacak diye bir şey yok. Mobilyalar da geldi mi onlar ne durumda
Yok canim 26 subati bekliyoruz, supriz yapip oncesinde gonderirler belki Artik besik icin bariyerde karar kilip almam lazim. Gonlumdeki pahali, digerleri icime sinmiyor bakalim napicam

Her gune pozitif basliyoruz canim asla modumuzu dusurmek yok. Kadinlar zaten vok guclu varliklar, anne olunca daha da gucluyuz ayy gardrobunu duzenleyince mutlaka bizimle de paylas

Her şey çok daha güzel olacak inşallah canım benim her zaman pozitif düşünelim , pozitifi çekelim üstümüze 3 ay bile kalmadı artık cok kısa bir süre daha sabredelim ondan sonra o mis kokuları içimize çekince her şey geride kalacak insallah

Yok canim 26 subati bekliyoruz, supriz yapip oncesinde gonderirler belki Artik besik icin bariyerde karar kilip almam lazim. Gonlumdeki pahali, digerleri icime sinmiyor bakalim napicam
Chakra’ya baktın mı canım ? Ben orda gördüm 1 alana 1 bedava . Fiyat 600 lira ama bi tane daha alınca 2 si icin ödersin o fiyatı

Gunaydin caniim Oh oh hersey yolundaymis cok sukur cok sevindiim Gardrobuuu gormek isteriiiz isteriiiiz
Bencede suan en iyisi sleey gibi…

Minnoşumun oyun halısı gelmiş annem kuramamış tabi ama bu haliyle de çok hoşuma gitti rengi falan çok kibar insallah bebeğim de sever
Oyyy bu ne tatliliktir boyleee Gule gule oynayin beraber annesiiiii

Kızlar dönence ne aldınız ? Aldınız mı? Fisher price gördüm bi tane müzikli , beyaz gürültülü , bebek ağlayınca otomatik çalışmaya başlıyor öyle bişey mi almalıyım yoksa makrome veya daha farklı el işçiliği olanlar var instagramda gördüm ama onlarda müzik oluyor mu çalışma şekilleri nasıl alanlar bilgilendirebilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…