- 18 Şubat 2018
- 1.848
- 3.596
- 133
Teyzeleri biz dolabımıza yerleştik. Şuan sadece 0-3 ve 3-6 ayları yerleştirdim. 
Sepetleri falan özellikle almamıştım bir bakayım neye ihtiyaç olacak diye. Şuanki düşüncem alt raflara hasırdan kapaklı kutu almak. Büyük gelen kıyafetlerini falan toparlamak için.
Şifonyeri kurdurmadığım için de alttaki organizerlar idare edecek sanırım bizi ufak şeyler için Yolda gelen kıyafetlerimiz de var daha
 Yolda gelen kıyafetlerimiz de var daha 
Annem ütüledi sağolsun hepsini ben de oturduğum yerde katladım. Daha önce hiç bebek kıyafeti katlamamış biri olarak o minik minik şeyleri bir düzene sokmak baya zamanımı aldı he bir de yıkamadan önce tüm etiketleri kestiğimiz için hangi takım kaç aylıktı ayrımını yapmak çok zor oldu
 he bir de yıkamadan önce tüm etiketleri kestiğimiz için hangi takım kaç aylıktı ayrımını yapmak çok zor oldu  kalıplar baya fark ediyormuş markadan markaya.
 kalıplar baya fark ediyormuş markadan markaya. 
Her odaya girdiğimde açıp bakıyorum dolaba

29+5 e geldik, bu hazırlıkları yapabildim ya şükürler olsun

darısı henüz yerleşmeyenlere olsun inşallah

Sepetleri falan özellikle almamıştım bir bakayım neye ihtiyaç olacak diye. Şuanki düşüncem alt raflara hasırdan kapaklı kutu almak. Büyük gelen kıyafetlerini falan toparlamak için.
Şifonyeri kurdurmadığım için de alttaki organizerlar idare edecek sanırım bizi ufak şeyler için
Annem ütüledi sağolsun hepsini ben de oturduğum yerde katladım. Daha önce hiç bebek kıyafeti katlamamış biri olarak o minik minik şeyleri bir düzene sokmak baya zamanımı aldı
 he bir de yıkamadan önce tüm etiketleri kestiğimiz için hangi takım kaç aylıktı ayrımını yapmak çok zor oldu
 he bir de yıkamadan önce tüm etiketleri kestiğimiz için hangi takım kaç aylıktı ayrımını yapmak çok zor oldu  kalıplar baya fark ediyormuş markadan markaya.
 kalıplar baya fark ediyormuş markadan markaya. Her odaya girdiğimde açıp bakıyorum dolaba

29+5 e geldik, bu hazırlıkları yapabildim ya şükürler olsun

darısı henüz yerleşmeyenlere olsun inşallah

. Belki de koronayken oldum. Yarn test vericem bakalım. İnşallah çıkmaz umudum yok ama.
. Belki de koronayken oldum. Yarn test vericem bakalım. İnşallah çıkmaz umudum yok ama.
		 Okula giden 2 oğlum var sağolsunlar biri infulenza getirdi diğeride boş durmadı covid getirdi. İkisinidr ilaçsız hastanesiz atlattım.Bolca meyva ıhlamur ve su takviyesi ile geldi geçti. Öncelikle şifa allahtan diyerek aşının çok büyük faydasını gördüğümü söyleyebilirim. İnşaallah sizde hafif atlatırsınız. Karantinamız biteli henüz 5 gün oluyor.
Okula giden 2 oğlum var sağolsunlar biri infulenza getirdi diğeride boş durmadı covid getirdi. İkisinidr ilaçsız hastanesiz atlattım.Bolca meyva ıhlamur ve su takviyesi ile geldi geçti. Öncelikle şifa allahtan diyerek aşının çok büyük faydasını gördüğümü söyleyebilirim. İnşaallah sizde hafif atlatırsınız. Karantinamız biteli henüz 5 gün oluyor. Sağol canım
 Sağol canım