2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Çok sağol canım, amin inşallah 🙏🥰
Ya etiket kolaylık sağlar keşke kesmeseydim dedim. Sonra ben herşeyi online aldım ya açtım siteleri ordan seçtiğim bedenlere göre ayırdım. Ama kimi 0-3 ay daha büyüktü diğerlerinden, kimi 3-6 ay da daha ufaktı 😅 o olmadan da çözdüm sonradan biraz.
Bir de hastane çıkışları çok benim, 0-3 ay kıyafetlerini öyle almıştım genelde. Kimi 3lü kimi 5li takım. 3 tane de 10lu vardı.
Onları da takım haline geri getirip katlayabilmek için yine açtım aldığım yerleri baktım eksik parçalarını tamamladım😅
İyi eğlendim akşam akşam yapboz tamamlar gibi😂
Baya eğlenceli olmuş cidden ya süper, güzel bir anı. Benim online değil annemden falan gelenler karışık, öyle de bulamam. En iyisi senin bu tecrüben bana örnek olsun, sonradan keseyim ben 😃

Çok sağol teyzesi🥰
onu ben de yapıyorum bazen valla. Ama çok da karnımla oynamak istemiyorum nedense korkuyorum🙈
Evdeyim zaten doktor dışında yatıyorum annem de geldi ya yapcak birşey yok ama insan bir sıkılıp dolanmak, birşeyler yapmak istiyor bazen. Artık oğluşum pek izin vermiyor buna 😅
Benim oğlan çok hareketlendi akşamları çok zor oluyor ne oturabiliyorum ne gezebiliyorum karnım çok geriliyor ve gobegim aşağı baskı yapıyor tutarak gezmek rahatlatıyor. Son zamanlar daha da zor olacak ama şimdiden hareketlerine dayanamıyorum. Rahat ol korkma göbeği tutmak ona birsey yapmaz seni rahatlatır. Yaramaz oglanlarimiz var😁

Bende öyleyim artık.
Sabahları kalkıp işe gelmek zulüm oldu.
Oturduğum yerde çalışsam da her yerim ağrıyor.
Eve gidince de işler bitmiyor.

Gözüm de nasıl büyüyor anlatamam :KK43:
O sıkıntı bende var canim ben 8 de gidiyorum sabah kalkarken belim ağrıyor ise gidiyirum zar zor orda dediğin gibi otursam bı dert oturmasan bı dert sabır diyorum valla 28 Şubat'ı dört gözle bekliyorum o dereve

Çol sağol canım hepimizinki sağlıkla giysin inşallah 🙏
Annem en son dalga geçti artık doğduktan sonra görürüm seni böyle katlamaya uğraşacak mısın bakalım diye 😅

Sağol canım 🥰
Ben mert baby den almaya karar verdim. Kızlar için olanları da çok güzel welsoftların, oraya da bir bak istersen. Kendinden eldivenli olmaları da hoşuma gitti 🥰

Bunlarda cok guzelmis caniim 😍 Belcikaya geldim canim dondugumde bakicam

Kızlar sizin bebisler bu saatlerde kıpır kıpır mi biz kıpır kıpıriz birde bazen bir yere toplanıyoruz orda kalıyoruz
Benim bebis şimdi kıpır kıpır hoc durmuyor şu anda midem kemiklerim neresi varsa vuruyor. Birde kolu mu, bacagi mi anlamıyorum ama uzatıyor ve sipsivri kemiği karnımdan çıkacak gibi oluyor ama gece mışıl mışıl uyuyor

Canim dogumu Belcika'da mi yapacaksin ? Oyleyse cok cok iyi olur.
Ben dunden beri 2 kez acile gittim agir gripten dolayi. En son 39derece atesi gordum. Inan ozel hastane olmasina ragmen personeller 5 cayi muhabbetleri yapiyolar, bense serum takiliyken iki dk uyuyabilmek istiyordum. Ama sohbetlerinden uyuyabilmek mumkun degildi. O yuzden dogumu Fransa'da yapmayi kafaya koydum. Ama benim imkansiz cunku o trihlerde esim asla gelemez. 😞😞 Moralim cok bozuk.. Yani Avrupa'da en kotu devlet hastanesi bile buranin ozel hastanesinden iyidir...

Canim dogumu Belcika'da mi yapacaksin ? Oyleyse cok cok iyi olur.
Ben dunden beri 2 kez acile gittim agir gripten dolayi. En son 39derece atesi gordum. Inan ozel hastane olmasina ragmen personeller 5 cayi muhabbetleri yapiyolar, bense serum takiliyken iki dk uyuyabilmek istiyordum. Ama sohbetlerinden uyuyabilmek mumkun degildi. O yuzden dogumu Fransa'da yapmayi kafaya koydum. Ama benim imkansiz cunku o trihlerde esim asla gelemez. 😞😞 Moralim cok bozuk.. Yani Avrupa'da en kotu devlet hastanesi bile buranin ozel hastanesinden iyidir...
Canim Istanbulda yapacagim dogumu insallah. Buraya geldigimden beri herkese ayni seyi anlatiyorum neden istanbulda dogum yapmak istedigimi diye.. Burda gecen annem hastalanmis burnundan baya kan gelmis acile gitmisler, kadin suan kanama durmus ama istersen doktoru cagiralim demis??? Bu nasil acil ya turkiyede olsa MR tomigrafi biseyler cekmeden asla birakmazlardi. Oyuzden bence kendini cok sartlama fransa daha iyi diye..

Cok gecmis olsun canim yaa corona testi bidaha mi yapsalar acaba yada influenza? Suan nasilsin?

Kızlar 208 er adet prima 1 ve 2 numara bez aldım . Onun dışında birer paket sleepy bio natural 1 ve 2 numara var . Daha fazla almayım dimi yeter bunlar ? 3 numara stoklamaya geçeyim diyorum 🤔

Canim Istanbulda yapacagim dogumu insallah. Buraya geldigimden beri herkese ayni seyi anlatiyorum neden istanbulda dogum yapmak istedigimi diye.. Burda gecen annem hastalanmis burnundan baya kan gelmis acile gitmisler, kadin suan kanama durmus ama istersen doktoru cagiralim demis??? Bu nasil acil ya turkiyede olsa MR tomigrafi biseyler cekmeden asla birakmazlardi. Oyuzden bence kendini cok sartlama fransa daha iyi diye..

Cok gecmis olsun canim yaa corona testi bidaha mi yapsalar acaba yada influenza? Suan nasilsin?

Annene cok gecmis olsun canim. Insallah ciddi biseyi yoktur. Soguk havalarda bazen burun kanamasi olabiliyor.
Turkiyede doktorlar daha basarili ama hemsireler hasta bakicilari hastayi pek umursamiyolar kendi keyiflerindeler. Tabi benim denk geldiklerim.
Canim esin gelemiyorsa tabiki de dogumu istanbul'da yap. Ne olursa olsun esinin varligi en onemlisi. Bana gore aile bi yere kadar, ben de bu yuzden tr'de yapacagim.
2 kere pcr yaptirdim negatif. Benimki agir bi grip. Surekli uyuyorum iste. 😌

Kızlar 208 er adet prima 1 ve 2 numara bez aldım . Onun dışında birer paket sleepy bio natural 1 ve 2 numara var . Daha fazla almayım dimi yeter bunlar ? 3 numara stoklamaya geçeyim diyorum 🤔
Bence şimdilik yeterli, bebeğin kilosuna göre ihtiyaç değişir çünkü. Kilolu bir bebekse 2 numaradan başlayanlar bile oluyor.

Bence şimdilik yeterli, bebeğin kilosuna göre ihtiyaç değişir çünkü. Kilolu bir bebekse 2 numaradan başlayanlar bile oluyor.
Bizimki fit doğmaya yemin etmiş en başından beri sınırdan takip ediyor kilosu, doktor cok kilolu doğmaz dedi o yüzden 1 lazım olacak minnoşuma ☺️

Bizimki fit doğmaya yemin etmiş en başından beri sınırdan takip ediyor kilosu, doktor cok kilolu doğmaz dedi o yüzden 1 lazım olacak minnoşuma ☺️
Benim de hep günüyle bile uyumlu çıkıyor🙈 ama daha var doğuma tam kilo alacakları zamandayız. 2 paket almışsın zaten 3. Fazla olur gibi geldi bana. Primalar sleppyden biraz daha küçükmüş sanırım, o yüzden 1ler bitince prima 2 numaradan başlayabilirsin belki. Tecrübeliler yine yazar ona göre bakarsın😊

Baya eğlenceli olmuş cidden ya süper, güzel bir anı. Benim online değil annemden falan gelenler karışık, öyle de bulamam. En iyisi senin bu tecrüben bana örnek olsun, sonradan keseyim ben 😃

Sağlıkla giysinler inşallah 🥰

Benim oğlan çok hareketlendi akşamları çok zor oluyor ne oturabiliyorum ne gezebiliyorum karnım çok geriliyor ve gobegim aşağı baskı yapıyor tutarak gezmek rahatlatıyor. Son zamanlar daha da zor olacak ama şimdiden hareketlerine dayanamıyorum. Rahat ol korkma göbeği tutmak ona birsey yapmaz seni rahatlatır. Yaramaz oglanlarimiz var😁
Benimki de aynı. Akşam başlıyor gece son gaz devam 😅 şu sürekli idrara çıkarmaları olmasa tepinsin dursun da bazen valla ağlayasım geliyor artık 5 dkka da bir olunca 🙈

Nasıl geçti yolculuk? Daha iyi misin?

Benim de hep günüyle bile uyumlu çıkıyor🙈 ama daha var doğuma tam kilo alacakları zamandayız. 2 paket almışsın zaten 3. Fazla olur gibi geldi bana. Primalar sleppyden biraz daha küçükmüş sanırım, o yüzden 1ler bitince prima 2 numaradan başlayabilirsin belki. Tecrübeliler yine yazar ona göre bakarsın😊
Evet evet daha 1 numaradan almak mantıklı olmaz bence de , epey oldu elimde . İlk zamanlar cok sık değiştiriliyormuş diye az almak istemedim bi de bez krizi yaşamak istemiyorum. 2 numara da bir tane daha alırım ya da 3 almaya başlarım direk ,bezler bu indirimden sonra pahalanır kesin o yüzden alabildiğim kadar alayım dedim 😬

Annene cok gecmis olsun canim. Insallah ciddi biseyi yoktur. Soguk havalarda bazen burun kanamasi olabiliyor.
Turkiyede doktorlar daha basarili ama hemsireler hasta bakicilari hastayi pek umursamiyolar kendi keyiflerindeler. Tabi benim denk geldiklerim.
Canim esin gelemiyorsa tabiki de dogumu istanbul'da yap. Ne olursa olsun esinin varligi en onemlisi. Bana gore aile bi yere kadar, ben de bu yuzden tr'de yapacagim.
2 kere pcr yaptirdim negatif. Benimki agir bi grip. Surekli uyuyorum iste. 😌
Saol canim benim iyi simdi annem cok sukur 🤲🏻 Dogru soyluyosun esimin yaninda olmasini cok istiyorum, annem gelebilir cunku ama esim istedigi zaman gelemicek 🤷🏻‍♀️ Gel de bunu herkese anlat. Bana akilsizmisim gibi davraniyor herkes surekli aciklamaya calisiyorum kendimi geldigimden beri..

Ay iyi tekrar negatif olmana cok sevindim kuzum, c vitaminine yuklen tamam mi insallah az kaldi gececek 🤲🏻

Sağlıkla giysinler inşallah 🥰

Benimki de aynı. Akşam başlıyor gece son gaz devam 😅 şu sürekli idrara çıkarmaları olmasa tepinsin dursun da bazen valla ağlayasım geliyor artık 5 dkka da bir olunca 🙈

Nasıl geçti yolculuk? Daha iyi misin?
Yolculuk fenaydi kuzu, ucakta bunaldim ates basti bana daha once de oluyordu hep ilac iciyordum (piskoloji ilaci) ucaga binerken. Bi kac yildir atlatmistim ama bu sefer yine oldu 1,5 saat surdu boyle boguluyor musum gibi oldu. Yanimda ki teyzeyle muhabbet etmistik rica ettim beni biraz okudu cok nazar varmis sende dedi.. Simdiden donusu dusunuyorum nasil gidecegim tek basima diye 🙁 (dun babamla gelmistim hep uyudu o gerci ama olsun varligi biraz rahatlatti) Babami da uyandirmadim cunku o da darlaniyor ucakta, dayandim 😔

Sen nasilsin canim bebislerimiz 30 haftalik oldu cok sukur❤️❤️❤️❤️

Günaydın taze anneler zaman git gide daralıyor şükür sağlıkla alalım kuzuları inşallah kucagimiza... dun 2. Düzey de kalpte parlaklık çıkmıştı dr yeniden çağırmıştı ona gittik yeniden şükür her şey yolunda kaybolmuş parlaklık 1469 gr olmuşuz boyda 40 cm biraz iri bir bebek olucaz galiba 🙈arık yavaştan bende yıkama ütüleme işlerine girissem iyi olacak.

Back
X