Şuan kol ağrısı da yok sadece bir ağırlık çöktü öyle yatıyorumBende baya oldu olalı sadece kol ağrısı yaptı.
Geçen de 3.doz biontech oldum.
Gebelikte toplam da 5 doz aşı olmuş oldum
Şuan kol ağrısı da yok sadece bir ağırlık çöktü öyle yatıyorum
Benim enfeksiyon hastalıkları doktoru covidleri hangi haftalarda olduğumu sordu söyledim. 3. dozu doğumdan sonra olursun, doğuma götürür bu ikisi seni dedi. Ben de olmadım 3. yü bıraktım öyle
Yaaa hayırlısı cnmMart annesi bile olabilirim
Hoşgeldin canımKızlar yazdıklarınızı okuyorum birkaç gündür yazamadım fazla. Anneme gitmiştim kalmaya 3-4 gün değişiklik oldu iyi geldi. Yeğenlerime baktım sevdim. Biri daha 5 aylık ona baktıkça benimki nasıl olcak diye düşündüm hep
Benim bir süredir iç bacak ağrım var ama şu iki gündür aşırı artmış durumda yürürken, ayağa kalkarken falan çok acıyo. Ağrıdan çok acı gibi. Sanırım çatı ağrısı dedikleri şey bu. Magnezyumda içiyorum ama kar etmiyo. Zor yürüyorum valla.
Oğlum çok hareketli sanki hiç uyumuyo gibibazen canımı acıtıyo ya da içim garip oluyo ama seviyorum hareket etmesini kendimi daha bir anne gibi hissediyorum o içimde oynayınca
Yine antibiyotik kullanımına bağlı mantar başladı ne yapacağımı şaşırdım artık. Enfeksiyon-mantar ikilisi peşimi bırakmıyor. Arkadaşım kadın doğum doktorunun yanında çalışıyor o da enfeksiyona dikkat et erken doğuma sebep olabiliyor dedi. Tedavini ol dedi yani. 3 kere toplam 24 gün antibiyotik kullandım o da zararlı geliyo bana ama mecbur işte.
Zaman daraldıkça da hem heyecan hem korku oluyor. Maksimum 2 ayım kaldı. Nisana kalmıcaz gibi hissediyorum ama bakalım ne zaman gelmek isterse küçük bey
Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine hayırlısıyla gelsin paşa sağlıkla kucağına al insAllah cnmKızlar yazdıklarınızı okuyorum birkaç gündür yazamadım fazla. Anneme gitmiştim kalmaya 3-4 gün değişiklik oldu iyi geldi. Yeğenlerime baktım sevdim. Biri daha 5 aylık ona baktıkça benimki nasıl olcak diye düşündüm hep
Benim bir süredir iç bacak ağrım var ama şu iki gündür aşırı artmış durumda yürürken, ayağa kalkarken falan çok acıyo. Ağrıdan çok acı gibi. Sanırım çatı ağrısı dedikleri şey bu. Magnezyumda içiyorum ama kar etmiyo. Zor yürüyorum valla.
Oğlum çok hareketli sanki hiç uyumuyo gibibazen canımı acıtıyo ya da içim garip oluyo ama seviyorum hareket etmesini kendimi daha bir anne gibi hissediyorum o içimde oynayınca
Yine antibiyotik kullanımına bağlı mantar başladı ne yapacağımı şaşırdım artık. Enfeksiyon-mantar ikilisi peşimi bırakmıyor. Arkadaşım kadın doğum doktorunun yanında çalışıyor o da enfeksiyona dikkat et erken doğuma sebep olabiliyor dedi. Tedavini ol dedi yani. 3 kere toplam 24 gün antibiyotik kullandım o da zararlı geliyo bana ama mecbur işte.
Zaman daraldıkça da hem heyecan hem korku oluyor. Maksimum 2 ayım kaldı. Nisana kalmıcaz gibi hissediyorum ama bakalım ne zaman gelmek isterse küçük bey
Canım sen çalışıyorsun da insanlarla temas halindesin. Ben malum evdeyim sürekli kimseyi gördüğüm yok. Şu dikiş olayı olmasa eve bağlı olmasam ben de olurdum muhtemelen 3. yü, dediğin gibi riske atmaya gerek yokBende olmayacaktım ama son zamanlarda etrafımda çok hasta olmaya başlayanlar oldu.
Doktorumda ol dedi.
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bu saatten sonra da kovid falan olmak istemem. ( kimse olmasın tabi )
Artık bundan sonra bende olmam isterse 4554220. dozu çıksın
Antibiyotik değil canım enfeksiyon sebep oluyormuş. Araştırdım biraz sanırım su kesesinin delinmesine yol açtığı için erken doğum oluyormuş.Bana da 9 nisan dedi doktor ama mart sonu nisan başı gibi geliyor.
Benim kız da çok oynak
Antibiyotiklerin erken doğum yaptırdığını ilk defa duydum.
Sen yine de sıkma canını olsun
Benim antibiyotik bitiyor 2 gün sonra kaşıntı akıntı başlıyor anlıyorum mantar olduğunu. Geçen sefer fitil kullanmıştım bakalım cuma günü gidicem ne diyecek. Benimde magnezyumu 2ye çıkardı da ben bazen unutuyorum 2.yi içmeyiHoşgeldin canım
5 aylık miniğe de maşallahbende de dikiş olduğu için enfeksiyon riskli doğumu tetikler diye. O yüzden tedavini ihmal etme gerçekten. Benim de yine başladı bazı belirtiler kaşıntı falan bugün de takip edeceğim olmadı gideceğim doktora. Zaten verdikleri antibiyotikler gebelikte kullanıma uygun oluyor.
Bir de benim de bacak ağrım artınca doktor magnezyumu ikiye çıkardı öyle rahatladım ben. Bir doktoruna danış istersen
Sağol canım amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalımGeçmiş olsun cnm dikkat et kendine hayırlısıyla gelsin paşa sağlıkla kucağına al insAllah cnm
Antibiyotik değil canım enfeksiyon sebep oluyormuş. Araştırdım biraz sanırım su kesesinin delinmesine yol açtığı için erken doğum oluyormuş.
Yerim o kızı ben ya minnak elleri ayakları durmuyor hiç doğunca bol bol öpcem elini ayağını
Benim antibiyotik bitiyor 2 gün sonra kaşıntı akıntı başlıyor anlıyorum mantar olduğunu. Geçen sefer fitil kullanmıştım bakalım cuma günü gidicem ne diyecek. Benimde magnezyumu 2ye çıkardı da ben bazen unutuyorum 2.yi içmeyi
Sağol canım amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım
Canım sen çalışıyorsun da insanlarla temas halindesin. Ben malum evdeyim sürekli kimseyi gördüğüm yok. Şu dikiş olayı olmasa eve bağlı olmasam ben de olurdum muhtemelen 3. yü, dediğin gibi riske atmaya gerek yokŞifa olsun inşallah
Unutma canım ya valla etkiliyor baya. Benim de arttırdıktan sonra ilk 2-3 gün değişiklik olmadı dedim herhalde böyle devam edecek doğuma kadar. Sonra devam edince düzenli içmeye hafifledi şükür.Antibiyotik değil canım enfeksiyon sebep oluyormuş. Araştırdım biraz sanırım su kesesinin delinmesine yol açtığı için erken doğum oluyormuş.
Yerim o kızı ben ya minnak elleri ayakları durmuyor hiç doğunca bol bol öpcem elini ayağını
Benim antibiyotik bitiyor 2 gün sonra kaşıntı akıntı başlıyor anlıyorum mantar olduğunu. Geçen sefer fitil kullanmıştım bakalım cuma günü gidicem ne diyecek. Benimde magnezyumu 2ye çıkardı da ben bazen unutuyorum 2.yi içmeyi
Sağol canım amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım
Yaaa hayırlısı cnminsan heycanlaniyo helede ilk cocuk olduğunda daha da heycanlı oluyoruz sendende heycan stres basladimi
Canim benimde ic bacak ozellikle fenaydi, kalsiyum ve d3 vitamini cok iyi geldi yaa bi sor doktoruna istersennKızlar yazdıklarınızı okuyorum birkaç gündür yazamadım fazla. Anneme gitmiştim kalmaya 3-4 gün değişiklik oldu iyi geldi. Yeğenlerime baktım sevdim. Biri daha 5 aylık ona baktıkça benimki nasıl olcak diye düşündüm hep
İnşallah hafifler ya baya zorluyor artık. Sağol canımUnutma canım ya valla etkiliyor baya. Benim de arttırdıktan sonra ilk 2-3 gün değişiklik olmadı dedim herhalde böyle devam edecek doğuma kadar. Sonra devam edince düzenli içmeye hafifledi şükür.
D3 içiyorum da kalsiyum vermedi. Imom omega içiyorum bir de vitamin olarak. Cuma günü tekrar sorayım bakalım ne dicek. Aynen eşime bile diyorum martın 2. Haftasından sonra hazırlıklı ol diyeCanim benimde ic bacak ozellikle fenaydi, kalsiyum ve d3 vitamini cok iyi geldi yaa bi sor doktoruna istersennAl benden de okadarr cok korkuyorum :) bende mart sonu gibi hissediyorum ama hayirlisi artik
TeşekkürlerKizlar mustela seti indirime girmis
Mustela Bebek Günlük Çözüm Seti (500ml.Şam+100ml.Pişik Kremi+100ml.Oil)
Günaydın, bebek kıyafetleri için deterjan alacağım ama unibaby mi Dalin mi aradayım. Siz ne aldınız ne önerirsiniz?
Insallah avantajli olmustur evetTeşekkürler
Ben aldım. İnşallah avantajlı olmuştur.
Aslında şampuan pişik kremi losyon ve güneş kremini ecowell markadan aldım içeriği temiz diye. Ama Mustela’yı da merak ediyordum. Denemiş olacağım
Welcome Baby indiriminden pişik kremini almıştım son kullanma tarihi Nisan 2022 çıktı iade ettim. İnşallah bunlar ileri tarihli gelir
Gunaydin canim, bende Dalin aldim :) Trendyolda ikili paket vardi ondan aldim gondereyim sana da linkini. Ben 52 tlye almisimGünaydın, bebek kıyafetleri için deterjan alacağım ama unibaby mi Dalin mi aradayım. Siz ne aldınız ne önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?