Ben de o moda giremiyordum canim. Bu gripte bin bir turlu senaryo kurdum ve iyi oldugum gibiherseye baslicam dedim. Ya birde orada hava nasil bilmiyorum ama buralar cok soguk, yani izmir bile buz gibi dusun. Hep 0 derece veya -1 -2 falan. Insanin bisey yapasi gelmiyor. Biraz gunes gorsek belki psikolojik olarak da duzeliriz.Kolay gelsin canııımm iyi yapmışsın bi yerden başlamak gerek . Ben bir türlü baslayamıyorum hiçbir şeye neden bilmiyorum enerjim yokher şey çok zor geliyor .
Vakumlu hurcun sıkıntısı kiristirmasi yoksa aklima gelmedi degil. Organizer'ler var, onlara yerlestirmeyi dusundum. Cunku ben evimde degilim. Bulundugumuz evde de odasi dolabi olmayacak. Kendi esyalarimi koydugum kucucuk dolaba sıkıştirmaya calisacagim.Senin mesajından yazayımbir arkadaş yıkayıp ütüleyip park yatağın içine koymuştu kıyafetleri. Görürse ona da fikir olsun. Misafir nevresimleri uzun süre kullanılmayınca dolap kokusu oluyordu. En son sinir olup vakumlu hurca koyup ağzını kapadım. En az 2 ay olmuştur. Dün açtım hala mis gibi kokuyor. Ütüleme sonrasında vakumlu hurca koyup kaldırırsanız hem toz olmaz hem kokusu gitmez
Sorma canim cidden agirlasma tabirini yasiyorum. Doguma Allah bilir nasil agir gidecegim.Ooooh güzel bir Şubat sizi bekliyor desenepaylaşımlarını bekliyoruz
Ne güzel hazırlanmışlar yaEğlenceniz bol olsun
Ooh başladıysan devamı da hızlıca gelir canım. İnşallah bir daha böyle bir grip olmazsın ama ağırlaşıyoruz da yavaş yavaş. İyi yapmışsın bence başlamakla
Cok iyi yapmışsın canım bir yerinden başlayınca devamı da geliyor zaten önemli olan başlayabilmekBen de o moda giremiyordum canim. Bu gripte bin bir turlu senaryo kurdum ve iyi oldugum gibiherseye baslicam dedim. Ya birde orada hava nasil bilmiyorum ama buralar cok soguk, yani izmir bile buz gibi dusun. Hep 0 derece veya -1 -2 falan. Insanin bisey yapasi gelmiyor. Biraz gunes gorsek belki psikolojik olarak da duzeliriz.
Vakumlu hurcun sıkıntısı kiristirmasi yoksa aklima gelmedi degil. Organizer'ler var, onlara yerlestirmeyi dusundum. Cunku ben evimde degilim. Bulundugumuz evde de odasi dolabi olmayacak. Kendi esyalarimi koydugum kucucuk dolaba sıkıştirmaya calisacagim.
Sorma canim cidden agirlasma tabirini yasiyorum. Doguma Allah bilir nasil agir gidecegim.
Olabilir canım bilmiyorum beşiğin içindeydi o kadar dikkat etmemişimAyy acaba benden mi bahsediyorsunben yıkayıp ütüleyip beşiğe koydum üzerine de nevresim örttüm çünkü dolabı yok henüz ama park yatak değil ahşap beşikti benimki ondan emin olamadım. Vakumlu hurca koyunca kırışmaz mı ya bilemedim. Ben yorgan yastıklarım için almak istiyorum ne zamandır da nasip olmadı.
Renklere bayildim, muhtesem gorunuyorArkadaslarin iyiki varlar, bizim de gonlumuzu feth ettiler
Ay harika görünüyor renklere bayıldım , eğlenceniz keyfiniz bol olsun canım
Cook tesekkur ederim canlarimOoooh güzel bir Şubat sizi bekliyor desenepaylaşımlarını bekliyoruz
Ne güzel hazırlanmışlar yaEğlenceniz bol olsun
Ooh başladıysan devamı da hızlıca gelir canım. İnşallah bir daha böyle bir grip olmazsın ama ağırlaşıyoruz da yavaş yavaş. İyi yapmışsın bence başlamakla
Teşekkür ederim kuzum, bakiyorum hemen@wenebe nin önerisi ile bu modelden aldım. İlk doğduğu zaman sling kullanmak daha sağlıklı olur. Sevi Bebe Destekli Giymeli Sling Turkuaz | Welcome Baby
Şu modelden de alacağız bebek biraz büyüyünce eşim kanguru ile gezdirmek istiyormuşçok araştırmıştım, ergonomik bacak kalça duruşu olan M pozisyonunu sağlıyor bu kanguru ve oturma yeri bebeğin bacak aralığına göre ayarlanabiliyor bebek büyüdükçe kanguru da büyüyor yani.
Boroosh Baby Bebekle Büyüyen %100 Pamuklu 0-4 Yaş Antrasit Yıldızlı New Age Ergonomik Bebek Kangurusu - Fiyatı, Yorumları
Boroosh Baby Bebekle Büyüyen %100 Pamuklu 0-4 Yaş Antrasit Yıldızlı New Age Ergonomik Bebek Kangurusu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Belki kırışabilir canım. Kendi kıyafetlerimiz kırıştığı için ben artık kıyafetlerimizi vakumlulara koymuyorum.Ayy acaba benden mi bahsediyorsunben yıkayıp ütüleyip beşiğe koydum üzerine de nevresim örttüm çünkü dolabı yok henüz ama park yatak değil ahşap beşikti benimki ondan emin olamadım. Vakumlu hurca koyunca kırışmaz mı ya bilemedim. Ben yorgan yastıklarım için almak istiyorum ne zamandır da nasip olmadı.
Günaydın güzel bir hafta olsun hepimiz için :) ben birşey sormak istiyorum çalışan anne adaylarına çalışabilir raporunu 32+0 da mı alıyoruz tam olarak bu gün mu olacak bilginiz var mı
tamam canım teşekkür ederim rabbim güç verirse çalışmak istiyorum 37 ye kadar izinleri doğum sonrasına aktarmak niyetim bakalım hayırlısı olsun haftaya pazartesi tam 32+0 oluyor o gün gideyim doktora o zaman :)Günaydın canım.
Evet 32 +0 da alman gerekiyor.
Çalışacaksan da çalışmayacaksan da 32+0 da doktora gitmelisin.
Bunu gecen calistigim sirketin muhasebecisine sordum 32+0'da calisabilir raporunu bize iletmen gerek dedi. Bu ayki kontrolumde doktorumdan 32+0 icin rapor isticem tabi yapabilirse, iki kere gidip muayene ucreti odemek istemiyorum.Günaydın güzel bir hafta olsun hepimiz için :) ben birşey sormak istiyorum çalışan anne adaylarına çalışabilir raporunu 32+0 da mı alıyoruz tam olarak bu gün mu olacak bilginiz var mı
tamam canım teşekkür ederim rabbim güç verirse çalışmak istiyorum 37 ye kadar izinleri doğum sonrasına aktarmak niyetim bakalım hayırlısı olsun haftaya pazartesi tam 32+0 oluyor o gün gideyim doktora o zaman :)
Bunu gecen calistigim sirketin muhasebecisine sordum 32+0'da calisabilir raporunu bize iletmen gerek dedi. Bu ayki kontrolumde doktorumdan 32+0 icin rapor isticem tabi yapabilirse, iki kere gidip muayene ucreti odemek istemiyorum.Ben 37ye kadar yani 31 marta kadar calismayi umut ediyorum saglik durumum el verirse.
Merhaba kızlar uzun zamandır kk ya uğramıyorum nasilsiniz durumunuz nasıl bebislerin hareketleri kisitlandimi kilo alımınız nasil?Bebislerin durumları nasıl?
Maşallah cnm Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah cnmBiz iyiyiz her şey yolunda.
Ufak tefek eksiklikler ve evimin işleri kaldı benim.
Çalışmaya devam hala
Kızım da içeri de halay çekmeye çalışıyor ama kısıtlandı tabi yeri.
Sen nasılsın 3cicekannesi :)
Maşallah cnm Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah cnmAllah kolaylık versin cnm çalışan bayanlar için çok daha zor oluyo ya herşey hem ev hem iş yorucu oluyo çok şükür bende iyiyim benim oğlanda hareketli ama eskiye göre kısıtlandı hareketleri ve ben ilk hamile kaldığın zamandan beri hep 70 kıloyum sanirim ilk hamile kaldigimda daha kiloluydum sonra ben zayifladim bebis kilo almaya basladi
Ya valla bende ilk basta cok korktum dedim 2 aylıkken 70 kilo olmuşsam doğuma kadar 100 kilo olurum ama öyle olmadı çok şükür ben aslında gebeliklerinde normalde de kilo almıyorum çok ilk kızımda 59 kilo dan 57 kilo ya düştüm öyle doğuma gittim ikizlerde 78 mi 80 mi tam hatırlamıyorum öyle gittim doğuma kızlarım çok sabırsızlanıyorlar anne kardeşimiz ne zaman doğacak diyeGebelikte kilo almayanları tebrik ediyorum.
17 kilo aldım ben daha da alırım gibime geliyor :)
Ay yerim o paşayı ben
Ya aslında insan hamilelikte kilo alımını çok kafaya takmamalı doğumdan sonra bir şekilde veriyorsun zaten tabi emzirme döneminde daha fazla kilo almasak iyuGebelikte kilo almayanları tebrik ediyorum.
17 kilo aldım ben daha da alırım gibime geliyor :)
Ay yerim o paşayı ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?