2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kolay gelsin canııımm iyi yapmışsın bi yerden başlamak gerek . Ben bir türlü baslayamıyorum hiçbir şeye neden bilmiyorum enerjim yok her şey çok zor geliyor .
Ben de o moda giremiyordum canim. Bu gripte bin bir turlu senaryo kurdum ve iyi oldugum gibiherseye baslicam dedim. Ya birde orada hava nasil bilmiyorum ama buralar cok soguk, yani izmir bile buz gibi dusun. Hep 0 derece veya -1 -2 falan. Insanin bisey yapasi gelmiyor. Biraz gunes gorsek belki psikolojik olarak da duzeliriz.

Vakumlu hurcun sıkıntısı kiristirmasi yoksa aklima gelmedi degil. Organizer'ler var, onlara yerlestirmeyi dusundum. Cunku ben evimde degilim. Bulundugumuz evde de odasi dolabi olmayacak. Kendi esyalarimi koydugum kucucuk dolaba sıkıştirmaya calisacagim.

Sorma canim cidden agirlasma tabirini yasiyorum. Doguma Allah bilir nasil agir gidecegim.

Cok iyi yapmışsın canım bir yerinden başlayınca devamı da geliyor zaten önemli olan başlayabilmek Ben de bu hafta biraz başlamaya çalışıcam, burası da çok soğuk sabahları -10 civarı gündüz 0 görsek öpüp başımıza koyucaz insanın kış vakti hiçbir şey yapası gelmiyor gerçekten kasvetli hava hep

Olabilir canım bilmiyorum beşiğin içindeydi o kadar dikkat etmemişim düzgünce yerleştirip ağzını mühürlesen de yeter vakumlamana gerek yok.

Renklere bayildim, muhtesem gorunuyor Arkadaslarin iyiki varlar, bizim de gonlumuzu feth ettiler

Ay harika görünüyor renklere bayıldım , eğlenceniz keyfiniz bol olsun canım

Cook tesekkur ederim canlarim Kendimi gun gectikce “anne” gibi hissediyorum diyordum, bugunden sonra daha da bi hissediyorum sanki O benim kizim diyorum, benim kizima supriz yaptilar diyorumm

Teşekkür ederim kuzum, bakiyorum hemen

Belki kırışabilir canım. Kendi kıyafetlerimiz kırıştığı için ben artık kıyafetlerimizi vakumlulara koymuyorum.

Günaydın güzel bir hafta olsun hepimiz için :) ben birşey sormak istiyorum çalışan anne adaylarına çalışabilir raporunu 32+0 da mı alıyoruz tam olarak bu gün mu olacak bilginiz var mı

Günaydın güzel bir hafta olsun hepimiz için :) ben birşey sormak istiyorum çalışan anne adaylarına çalışabilir raporunu 32+0 da mı alıyoruz tam olarak bu gün mu olacak bilginiz var mı

Günaydın canım.
Evet 32 +0 da alman gerekiyor.
Çalışacaksan da çalışmayacaksan da 32+0 da doktora gitmelisin.

Günaydın canım.
Evet 32 +0 da alman gerekiyor.
Çalışacaksan da çalışmayacaksan da 32+0 da doktora gitmelisin.
tamam canım teşekkür ederim rabbim güç verirse çalışmak istiyorum 37 ye kadar izinleri doğum sonrasına aktarmak niyetim bakalım hayırlısı olsun haftaya pazartesi tam 32+0 oluyor o gün gideyim doktora o zaman :)

Bunu gecen calistigim sirketin muhasebecisine sordum 32+0'da calisabilir raporunu bize iletmen gerek dedi. Bu ayki kontrolumde doktorumdan 32+0 icin rapor isticem tabi yapabilirse, iki kere gidip muayene ucreti odemek istemiyorum. Ben 37ye kadar yani 31 marta kadar calismayi umut ediyorum saglik durumum el verirse.

Benimde niyetim 34.haftaya kadar çalışmak.
Doktorum daha geçen dedi 32+0 da görüşmemiz lazım.
Tekrar muayene edip bebeğin ve senin durumuna göre bakacağım eğer iyiysen raporu verebilirim dedi.
İyiysen 37'ye kadar çalışabilirsin zaten.

Az kaldı ya var ya içim kıpır kıpır :)

Mllen sadece kendi doktoruna gitmek zorunda değilsin canım.
Sgk lı hastanelerde de bakılıp herhangi sorun yoksa onlardan da alabiliyorsun çalışabilir raporunu :)

Merhaba kızlar uzun zamandır kk ya uğramıyorum nasilsiniz durumunuz nasıl bebislerin hareketleri kisitlandimi kilo alımınız nasil?Bebislerin durumları nasıl?

Merhaba kızlar uzun zamandır kk ya uğramıyorum nasilsiniz durumunuz nasıl bebislerin hareketleri kisitlandimi kilo alımınız nasil?Bebislerin durumları nasıl?

Biz iyiyiz her şey yolunda.
Ufak tefek eksiklikler ve evimin işleri kaldı benim.
Çalışmaya devam hala
Kızım da içeri de halay çekmeye çalışıyor ama kısıtlandı tabi yeri.

Sen nasılsın 3cicekannesi :)

Maşallah cnm Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah cnm Allah kolaylık versin cnm çalışan bayanlar için çok daha zor oluyo ya herşey hem ev hem iş yorucu oluyo çok şükür bende iyiyim benim oğlanda hareketli ama eskiye göre kısıtlandı hareketleri ve ben ilk hamile kaldığın zamandan beri hep 70 kıloyum sanirim ilk hamile kaldigimda daha kiloluydum sonra ben zayifladim bebis kilo almaya basladi

Gebelikte kilo almayanları tebrik ediyorum.
17 kilo aldım ben daha da alırım gibime geliyor :)
Ay yerim o paşayı ben

Ay yerim o paşayı ben
Ya valla bende ilk basta cok korktum dedim 2 aylıkken 70 kilo olmuşsam doğuma kadar 100 kilo olurum ama öyle olmadı çok şükür ben aslında gebeliklerinde normalde de kilo almıyorum çok ilk kızımda 59 kilo dan 57 kilo ya düştüm öyle doğuma gittim ikizlerde 78 mi 80 mi tam hatırlamıyorum öyle gittim doğuma kızlarım çok sabırsızlanıyorlar anne kardeşimiz ne zaman doğacak diye ikizlerim bir tanesi biraz kıskanç hamile kaldığımdan beri o bana daha fazla bağımlı olmus

Ay yerim o paşayı ben
Ya aslında insan hamilelikte kilo alımını çok kafaya takmamalı doğumdan sonra bir şekilde veriyorsun zaten tabi emzirme döneminde daha fazla kilo almasak iyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…