Bende çok tebrik ediyorum, tartımın pili bitti almıyorum yenisini moralim bozulmasın diye. Yemeye devamGebelikte kilo almayanları tebrik ediyorum.
17 kilo aldım ben daha da alırım gibime geliyor :)
Ay yerim o paşayı ben
Bende çok tebrik ediyorum, tartımın pili bitti almıyorum yenisini moralim bozulmasın diye. Yemeye devam
Ya valla bende ilk basta cok korktum dedim 2 aylıkken 70 kilo olmuşsam doğuma kadar 100 kilo olurum ama öyle olmadı çok şükür ben aslında gebeliklerinde normalde de kilo almıyorum çok ilk kızımda 59 kilo dan 57 kilo ya düştüm öyle doğuma gittim ikizlerde 78 mi 80 mi tam hatırlamıyorum öyle gittim doğuma kızlarım çok sabırsızlanıyorlar anne kardeşimiz ne zaman doğacak diyeikizlerim bir tanesi biraz kıskanç hamile kaldığımdan beri o bana daha fazla bağımlı olmus
Meyvenin şeker oranı yüksek cnm çok sık tuketiyorsan ondan ve kuruyemislerde yağlı genelde fazla tüketmek kilo aldiriyo ama bisey olmaz bebisin sağlıklı olsunda kiloyu verirsin sonrasında66 yla kaldım ben ilk ay 4 kilo almıştım
Şuan da da 83 olmuşum daha 8 haftam var.
Doktorum yavaş dese de hala yavaşlayamadım
Aslında abur cubur yemiyorum hani arada bir ama meyve falan çok tüketiyorum bir de kuruyemiş.
Sanırsam onlar aldırdı.
İlk başlarda da mide bulantısından ekmek yemiştim.
Valla benim eşim kızıyo bana diyo böyle hamilemi olur yemek yetmezsin kilo almazsın falan diye ama ne yapım elimde degilBende çok tebrik ediyorum, tartımın pili bitti almıyorum yenisini moralim bozulmasın diye. Yemeye devam
Meyvenin şeker oranı yüksek cnm çok sık tuketiyorsan ondan ve kuruyemislerde yağlı genelde fazla tüketmek kilo aldiriyo ama bisey olmaz bebisin sağlıklı olsunda kiloyu verirsin sonrasındavalla ben arada abur cuburda yiyorum acı çok tuketiyorum canım sürekli acılı şeyler istiyo valla ekmekte yiyorum yalan yok ama çok aşırı yemiyorum
Evet cnm doğumda kilo biraz zorluyo diye doktorlar kilo çok aşırı almayın diyorlar bisey olmaz insan zaten hamileyken o kadar fazla tuketiyo vallaİşte meyveyi baya yiyorum.
Her gün muz, elma, mandalina, armut gidiyor öyle.
Yanında sütü, yoğurdu derken işte alıyorum demek ki.
Ekmek yiyorum yani öyle abartı değil.
Yani çok aşırı tükettiğim şeyler olmadı.
Her şeyden yedim abur cuburu da yedim, fast food da ama az işte
Aman dediğin gibi doğumları yapalım, çocuklarımız sağlıklı gelsinler kilo elbet verilir.
Dert etmiyorum.
Doktorum doğum açısından zor olur diyor o kafama takılıyor sadece.
Evet cnm doğumda kilo biraz zorluyo diye doktorlar kilo çok aşırı almayın diyorlar bisey olmaz insan zaten hamileyken o kadar fazla tuketiyo vallaben sezaryen oluyorum ilkim normaldi ikinci ikiz diye sezeryan yaptı doktorum cnm bunda da sezaryen diyo
Maşallah çok Rabbim gönlüne göre versin cnm evet o zaman 25 nisan demişti doktorum ama son ayda belli olur herşey cnmbakalim artık bana kalsa ramazan bayramında doğum yapmak istiyorumda bebiş ne der bilemiyorumBenim şuan her şey normal görünüyor.
Normal doğum yapmak istiyorum zaten ama kilo olayına takılmam umarım.
Benim annem seneler önce kardeşimi 5 kilo doğurdu.
Kendisi de 110 kiloydu ve buna rağmen normal doğum yaptı :)
Senin günün belli o zaman ?
Maşallah çok Rabbim gönlüne göre versin cnm evet o zaman 25 nisan demişti doktorum ama son ayda belli olur herşey cnmbakalim artık bana kalsa ramazan bayramında doğum yapmak istiyorumda bebiş ne der bilemiyorumbende normal doğum.yapabilir miyim diye sordum doktoruma ama doktor dedi sıkıntılar cikabiliyo o yüzden bütün riskleri göze almanız gerekiyor dedi o yüzden mecburen sezeryan olucam tekrar cnm
Canim ben soyleyecegim, 32+0'a calisabilir raporu hazirlayabilir misiniz, muayene olmadan ugrar sekreterinizden alirim diye. Eger oyle olmuyorsa, simdiden 32+0 oldugum gune bi hastaneden randevu alayim ne olur ne olmaz.Mllen sadece kendi doktoruna gitmek zorunda değilsin canım.
Sgk lı hastanelerde de bakılıp herhangi sorun yoksa onlardan da alabiliyorsun çalışabilir raporunu :)
Canim ben soyleyecegim, 32+0'a calisabilir raporu hazirlayabilir misiniz, muayene olmadan ugrar sekreterinizden alirim diye. Eger oyle olmuyorsa, simdiden 32+0 oldugum gune bi hastaneden randevu alayim ne olur ne olmaz.
Hadi bakalım hayırlısı cnm sağlıkla kucağına al insAllah prensesiniİyi canım önemli olan sağlıklı olmanız.
Ha sezaryen ha normal doğum fark etmez.
Bana da 9 nisan dedi ama bilmiyorum ne zaman gelir bizim kız
Hadi bakalım hayırlısı cnm sağlıkla kucağına al insAllah prensesinigrupta ilk doğum yapacaklardan biri sensin ben sonlardayim
Aaa bende bu sabah yaptırdım :) ilk dozda kolumda ağrı olmuştu inş bunda olmaz ikimizde sıkıntısız atlatırız :)Ben de bugün tetanoz aşısının 2. dozunu oldum. Bir garip oldum nedenseAteş falan olmadı daha da olmaz inşallah ama son günlerde azcık kalan enerjimi de aldı götürdü
Kızlar yazdıklarınızı okuyorum birkaç gündür yazamadım fazla. Anneme gitmiştim kalmaya 3-4 gün değişiklik oldu iyi geldi. Yeğenlerime baktım sevdim. Biri daha 5 aylık ona baktıkça benimki nasıl olcak diye düşündüm hep
Benim bir süredir iç bacak ağrım var ama şu iki gündür aşırı artmış durumda yürürken, ayağa kalkarken falan çok acıyo. Ağrıdan çok acı gibi. Sanırım çatı ağrısı dedikleri şey bu. Magnezyumda içiyorum ama kar etmiyo. Zor yürüyorum valla.
Oğlum çok hareketli sanki hiç uyumuyo gibibazen canımı acıtıyo ya da içim garip oluyo ama seviyorum hareket etmesini kendimi daha bir anne gibi hissediyorum o içimde oynayınca
Yine antibiyotik kullanımına bağlı mantar başladı ne yapacağımı şaşırdım artık. Enfeksiyon-mantar ikilisi peşimi bırakmıyor. Arkadaşım kadın doğum doktorunun yanında çalışıyor o da enfeksiyona dikkat et erken doğuma sebep olabiliyor dedi. Tedavini ol dedi yani. 3 kere toplam 24 gün antibiyotik kullandım o da zararlı geliyo bana ama mecbur işte.
Zaman daraldıkça da hem heyecan hem korku oluyor. Maksimum 2 ayım kaldı. Nisana kalmıcaz gibi hissediyorum ama bakalım ne zaman gelmek isterse küçük bey
Selam kızlar
Ben de bugün tetanoz aşısının 2. dozunu oldum. Bir garip oldum nedenseAteş falan olmadı daha da olmaz inşallah ama son günlerde azcık kalan enerjimi de aldı götürdü
Benim de ilkinde kol ağrım olmuştu sadece hatta gece bilmeden üstüne yatmıştım baya kötü olmuştuAaa bende bu sabah yaptırdım :) ilk dozda kolumda ağrı olmuştu inş bunda olmaz ikimizde sıkıntısız atlatırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?