2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kizlar kizlar oglu olacak olan kizlar yenidogan sunneti arastirdiniz mi bugun biraz okudum dogumdan sonra 1 ay icinde tavsiye ediliyor bu konuyu arastiracagim daha once cocuguna yaptiran varsa fikir verebilir
Bende merak ediyorum araştırmadim ama konuşacağım bilgi alacağım. Bebek sagliklu hersey yolunda olduktan sonra ra çok hareketlenmeye yaptirmak istiyorum ama doğum sonrası durumlar nasil gelişir bilmiyorum. Sadece fiyatını öğrendim 1400 müş.

Bende 1 2 aylikken dusunuyorum. Tabi zaman ne gosterir gorecegiz. Insallah hayirlisiyla onuda atlatiriz

Benim ikinci bebiş ilk sezeryandi ikincide sezeryan belki istesem normalde olur ama sezeryan nasıl olacağını bildiğim için normal hiç düşünmedim yeni heyecanlara kalkışmayın korkarım zaten
En azindan nasil doğacağı belli, benimki tamamen bir muamma normal istiyorum ama bakalim nolcak, karambole geçiyor gunler.

Kizlar kizlar oglu olacak olan kizlar yenidogan sunneti arastirdiniz mi bugun biraz okudum dogumdan sonra 1 ay icinde tavsiye ediliyor bu konuyu arastiracagim daha once cocuguna yaptiran varsa fikir verebilir
Benim bildiğim hemen önermiyorlar. 3 aylık olduğunda lokal anesteziyle yapıyorlar. Büyük yeğenim o şekilde devlette oldu. Küçük yeğenime başka bir devlet hastanesi genel anestezi veriyoruz o yüzden 1 yasında olmadan yapmıyoruz demiş. Şahsen 3 aylıkken lokalle yaptırmayı düşünüyorum.

Hadi ya ben de sonunda buldum demiştim ama Fiyatı da artmış baya. Pazar günü joie indirim günü ebebekte. O da inerse belki alır ben de bi denerim. 3150₺ şuan ve fazla geldi. Ki benim de görümcem alacak ama kullanım süresi/fiyat oranı şuan iyi değil
Olur da inerse alır, Beğenmezsem ben de iade eder başka bir çözüm ararım o zaman Ama senin beğendim demenden çok umutluydum

Ben ilk oğlumda yeni dogdugunda yaptiramadim kiyamadim. 5 aylikken yapildi. Lokal anestesi dikis vardi ama cok kolay gecti hemen iyilesti. Simdi dogum yapacagim hastane bilgi verdi. Yenidogan sunneti 1 ay icinde yapiliyormus. Ne bir anestesi ne de dikis olmuyormus. Henuz sinir ve kan damarlari gelismedigi icin kanama filan de olmuyormus. 1650 tl fiyat verdiler. Biraz fazla geldi bana dusunuyorum. Belki 3 aylikken lokal anestesi ile daha makul bir fiyata da yaptirabilirim. 5 aylikken yaptirdigimda bile gayet guzel gecmisti. Ne bir aglama ne bir acı gordum oğlumda.

Gülümseyerek okudum teşekkür ederim.

Okuyunca yazmak istedim bende defalarca tek kullanımlık şase, fitil kullandım gecmedi mantar enfeksiyon kasıntı akıntı için nioli yağı alın mucize dogal Bi uçucu yag dua edersiniz

Ay 3150 çok ya biz aldığımızda 1799 du fiyatı . Çok hoyratça sallıyor gibi geldi bana nedense içime sinmedi benim ama sen beğenirsin belki de , ben kameradan gördüm bi de canlı olarak gözümle görmedim belki canlı görsem beğenirdim de bilmiyorum ama aklım 4momstaydı zaten onu temiz bulunca serinadan direk vazgeçtim özellikleri falan ona göre cok cok iyi telefondan da yönlendirilebiliyor, istediğin müziği dinletebiliyorsun bebişe .ikinci el düşünürsen onu da tavsiye ederim pek sevgili eltim de çocuğuna kullanmış anlat anlat bitiremiyor

Teşekkür ederim canımm Bitki çayı, meyve,su başka da bir şey gelmez elimden inşallah geçsin bitsin bir an önce bi dünya iş beni bekliyor, yetişir umarım doğuma kadar
Canim cok asiri zorda kalip agrin olursa en azindan gece uyumadan bir tane parol icersen rahat uyursun. Ben de gunlerdir hastayim evden hic cikmadan nasil basardim bilmiyorum geceleri de agridan uyuyamiyor ilac icmemeye direniyordum en son esim bir tane parol ic a kategori ilac sonucta diye ikna etti icmemle uyumam bir olmus

Evet canım içiyorum arada parol , bugün baş ağrıma biraz iyi geldi ama etkisi kısa sürüyor onun da Evden çıkmadan nasıl hasta oluyoruz bilmiyorum ben kocamdan şüpheleniyorum gerçekten hastaneden bişeyler taşıyor olabilir bana. Şu hamilelik hayırlısıyla bi bitseydi valla biraz sıkıldım devamlı hasta ve halsiz gezmekten açıkçası, hiç önceden olduğum yapıda değilim alışkın da değilim. Evde iran kedimiz var ve sanırım gittikçe ona benziyorum ben tembel,obur ve uykucu

Günaydın kızlar
Normalde 1500 lira civarı olan Bagi Dandini anakucağı BabyMall mağazasında 1000 liralara düşmüş.
7 taksit yapıyor ve ilk alışverişe 30 TL indirim var.
Hem de kendi kendine sallanabiliyor.

9 kiloya kadar taşıyan böyle bir şey mi alsam acaba?

Yoksa Nuna Leaf gibi kendi kendine sallanmayan ama 14 kiloya kadar taşıyan bir ana kucağı mı baksam.

Kafam karışık

Eklentiler

• 15D2392B-7415-46B3-8D80-AB25CC6D871C.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 33

Lokal anestezi isteriz tabi narkoz verilmesini bende istemem. Tesekkur ederim canim insallah o gunleri goruruz

Aynen zaten fiyata da şok oldum. Hatırlıyorum senin aldığın zamanı.
Pazar günü Joie ürünlerinde %28 indirim var. Bu fiyat üzerinden olursa indirim 2.200e falan geliyor. Bir alır denerim muhtemelen. Youtube da bir kaç video var bebekle beraber çekilen, kullanışlı geldi bana. Sarsmıyordu da. Sadece asılı olması içime sinmiyor nedense fiyattan da çok umutlu değilim çünkü 3.150₺ için %15 indirim demişler zaten
Diğer bir Joie sansa var 4moms tarzı ama o da 3.500₺ çok yani.
İkinci ellere de baktım canım da yakınımda gidip görüp alabileceğim yok hiç. Görmeden denemeden de almak istemem

Canım ben de aynı araştırma aşamasındayım. Belki yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama bebekler hareketlendikten sonra bu tarz şeylerde çok oyalanabileceğini sanmıyorum. O yüzden ben daha çok ilk 3-4 ay için bakıyorum. Hatta en çok ailelerin gittiği ilk dönem için Bi işimi yaparken azcık oyalansın diye. O yüzden otomatik sallanıyor olması bana avantajlı geliyor. Bebeğin kendi ağırlığıyla sallananlar yenidoğandan ziyade biraz daha sonrası için daha iyi gibi ama işte onda da yerde yuvarlanmak varken orda sabit kalmak ister mi çocuk emin olamıyorum

günaydın güzel anne adayları günler geçtikce heyecan çoğalıyor dün kontrole gittim bende bebek 2 hafta önde gidiyor gibi pazartesi tekrar gideceğim çalışabilir raporu almak için mart sonu gibi gözüküyor doğum ilk bebek sezeryan olunca buda sezeryan olacak malum bakalım neler bekliyor bizleri :)

canım bende araştırdım çocuk üroloji doktoru ile de görüştüm ama çok önermediğini söyledi ilk ay hem sarılık hem alışma süreci olacak ayrıca ilerde deride sıkıntı olup 2. bir sünnet gerekebilir dedi her çocuk farklı ama biz çocuğu 1-2 aydan sonra değerlendirip yapıp karar veriyoruz erken isteniyorsa aileler dedi. bende beklemeye aldım bakalım en azından 3 ay falan sonra doktora danışıp karar vermeyi düşünüyorum

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ıhlamur bal limon zencefil içebilirsin iyi geliyor bende zor atlattım malum ilaçta almayınca bagışıklık sistemimizde düşüyor gebelikten kaynaklı çabuk atlatırsın inşallah

Günaydın kızlar,

Sling araştırmalarım devam ediyor, indirimde al mutlaka kaçırma çok iyi bu sling dediğiniz bir ürün var mıdıırrr? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…