Bende merak ediyorum araştırmadim ama konuşacağım bilgi alacağım. Bebek sagliklu hersey yolunda olduktan sonra ra çok hareketlenmeye yaptirmak istiyorum ama doğum sonrası durumlar nasil gelişir bilmiyorum. Sadece fiyatını öğrendim 1400 müş.Kizlar kizlar oglu olacak olan kizlar yenidogan sunneti arastirdiniz mi bugun biraz okudum dogumdan sonra 1 ay icinde tavsiye ediliyor bu konuyu arastiracagim daha once cocuguna yaptiran varsa fikir verebilir
Bende merak ediyorum araştırmadim ama konuşacağım bilgi alacağım. Bebek sagliklu hersey yolunda olduktan sonra ra çok hareketlenmeye yaptirmak istiyorum ama doğum sonrası durumlar nasil gelişir bilmiyorum. Sadece fiyatını öğrendim 1400 müş.
En azindan nasil doğacağı belli, benimki tamamen bir muammaBenim ikinci bebiş ilk sezeryandi ikincide sezeryan belki istesem normalde olur ama sezeryan nasıl olacağını bildiğim için normal hiç düşünmedim yeni heyecanlara kalkışmayın korkarım zaten
Benim bildiğim hemen önermiyorlar. 3 aylık olduğunda lokal anesteziyle yapıyorlar. Büyük yeğenim o şekilde devlette oldu. Küçük yeğenime başka bir devlet hastanesi genel anestezi veriyoruz o yüzden 1 yasında olmadan yapmıyoruz demiş. Şahsen 3 aylıkken lokalle yaptırmayı düşünüyorum.Kizlar kizlar oglu olacak olan kizlar yenidogan sunneti arastirdiniz mi bugun biraz okudum dogumdan sonra 1 ay icinde tavsiye ediliyor bu konuyu arastiracagim daha once cocuguna yaptiran varsa fikir verebilir
Hadi ya ben de sonunda buldum demiştim amaCanım kayınvalidem biz alalım diyince Serina ya karar vermiştik biz ama aldıktan sonra kameradan gösterdiler çok içimize sinmedi basit geldi bana sanki bebeğim beğenmeyecekmiş gibi hissettim iade ettik. 4moms mamaroo alacağız burdan , sıfırları çok pahalı , ikinci eldekilere baktık hepsi öyle temiz ki zaten az süre kullanılıyor hem de fiyatı Serina’dan falan uyguna geliyor özellikleri de daha iyi . O yüzden vazgeçtik joieden.
Ben ilk oğlumda yeni dogdugunda yaptiramadim kiyamadim. 5 aylikken yapildi. Lokal anestesi dikis vardi ama cok kolay gecti hemen iyilesti. Simdi dogum yapacagim hastane bilgi verdi. Yenidogan sunneti 1 ay icinde yapiliyormus. Ne bir anestesi ne de dikis olmuyormus. Henuz sinir ve kan damarlari gelismedigi icin kanama filan de olmuyormus. 1650 tl fiyat verdiler. Biraz fazla geldi bana dusunuyorum. Belki 3 aylikken lokal anestesi ile daha makul bir fiyata da yaptirabilirim. 5 aylikken yaptirdigimda bile gayet guzel gecmisti. Ne bir aglama ne bir acı gordum oğlumda.Kizlar kizlar oglu olacak olan kizlar yenidogan sunneti arastirdiniz mi bugun biraz okudum dogumdan sonra 1 ay icinde tavsiye ediliyor bu konuyu arastiracagim daha once cocuguna yaptiran varsa fikir verebilir
Gülümseyerek okudum teşekkür ederim.Bi yaşıma daha girdim3.çocuğumu doğurucam karnımdaki bebeğe işitme testi yapmak hiç aklıma gelmemişti. Arkadaşım onu şimdiden bilmek neredeyse imkansız şayet gerekli olsaydı zaten bin tüelü test yapıyolar anne karnında ona da bakarlardı. İşitme testleri doğumdan sonra yapılır. Hatta bazen işitme sorunu olmayan bebişler bile testten geçemeyebilir sebepte kulakta sıvı kalmış vs olabiliyor. O yüzden ilk testten geçemezse başka testlerde yapılıyor. Demem o ki henüz bununla kaygılanmak için çok erken. Kendinizi boşa strese sokmayın. Gebeliğinizin tadını çıkarın
Okuyunca yazmak istedim bende defalarca tek kullanımlık şase, fitil kullandım gecmedi mantar enfeksiyon kasıntı akıntı için nioli yağı alın mucize dogal Bi uçucu yag dua edersinizKızlar yazdıklarınızı okuyorum birkaç gündür yazamadım fazla. Anneme gitmiştim kalmaya 3-4 gün değişiklik oldu iyi geldi. Yeğenlerime baktım sevdim. Biri daha 5 aylık ona baktıkça benimki nasıl olcak diye düşündüm hep
Benim bir süredir iç bacak ağrım var ama şu iki gündür aşırı artmış durumda yürürken, ayağa kalkarken falan çok acıyo. Ağrıdan çok acı gibi. Sanırım çatı ağrısı dedikleri şey bu. Magnezyumda içiyorum ama kar etmiyo. Zor yürüyorum valla.
Oğlum çok hareketli sanki hiç uyumuyo gibibazen canımı acıtıyo ya da içim garip oluyo ama seviyorum hareket etmesini kendimi daha bir anne gibi hissediyorum o içimde oynayınca
Yine antibiyotik kullanımına bağlı mantar başladı ne yapacağımı şaşırdım artık. Enfeksiyon-mantar ikilisi peşimi bırakmıyor. Arkadaşım kadın doğum doktorunun yanında çalışıyor o da enfeksiyona dikkat et erken doğuma sebep olabiliyor dedi. Tedavini ol dedi yani. 3 kere toplam 24 gün antibiyotik kullandım o da zararlı geliyo bana ama mecbur işte.
Zaman daraldıkça da hem heyecan hem korku oluyor. Maksimum 2 ayım kaldı. Nisana kalmıcaz gibi hissediyorum ama bakalım ne zaman gelmek isterse küçük bey
Niola yağını ben de çok duydum. Gebelikte kullanılabiliyor mu?Okuyunca yazmak istedim bende defalarca tek kullanımlık şase, fitil kullandım gecmedi mantar enfeksiyon kasıntı akıntı için nioli yağı alın mucize dogal Bi uçucu yag dua edersiniz
Ay 3150 çok ya biz aldığımızda 1799 du fiyatı . Çok hoyratça sallıyor gibi geldi bana nedense içime sinmedi benim ama sen beğenirsin belki de , ben kameradan gördüm bi de canlı olarak gözümle görmedim belki canlı görsem beğenirdim de bilmiyorumHadi ya ben de sonunda buldum demiştim amaFiyatı da artmış baya. Pazar günü joie indirim günü ebebekte. O da inerse belki alır ben de bi denerim. 3150₺ şuan ve fazla geldi. Ki benim de görümcem alacak ama kullanım süresi/fiyat oranı şuan iyi değil
Olur da inerse alır, Beğenmezsem ben de iade eder başka bir çözüm ararım o zamanAma senin beğendim demenden çok umutluydum
Canim cok asiri zorda kalip agrin olursa en azindan gece uyumadan bir tane parol icersen rahat uyursun. Ben de gunlerdir hastayim evden hic cikmadan nasil basardim bilmiyorumTeşekkür ederim canımmBitki çayı, meyve,su başka da bir şey gelmez elimden inşallah geçsin bitsin bir an önce bi dünya iş beni bekliyor, yetişir umarım doğuma kadar
Dogal Bir uçucu yağ ben kullandım, doktora sorunca yok dedi ama yazdıkları ilaçlar cok daha zararlıNiola yağını ben de çok duydum. Gebelikte kullanılabiliyor mu?
Evet canım içiyorum arada parol , bugün baş ağrıma biraz iyi geldi ama etkisi kısa sürüyor onun daCanim cok asiri zorda kalip agrin olursa en azindan gece uyumadan bir tane parol icersen rahat uyursun. Ben de gunlerdir hastayim evden hic cikmadan nasil basardim bilmiyorumgeceleri de agridan uyuyamiyor ilac icmemeye direniyordum en son esim bir tane parol ic a kategori ilac sonucta diye ikna etti icmemle uyumam bir olmus
Okuyunca yazmak istedim bende defalarca tek kullanımlık şase, fitil kullandım gecmedi mantar enfeksiyon kasıntı akıntı için nioli yağı alın mucize dogal Bi uçucu yag dua edersiniz
Ben ilk oğlumda yeni dogdugunda yaptiramadim kiyamadim. 5 aylikken yapildi. Lokal anestesi dikis vardi ama cok kolay gecti hemen iyilesti. Simdi dogum yapacagim hastane bilgi verdi. Yenidogan sunneti 1 ay icinde yapiliyormus. Ne bir anestesi ne de dikis olmuyormus. Henuz sinir ve kan damarlari gelismedigi icin kanama filan de olmuyormus. 1650 tl fiyat verdiler. Biraz fazla geldi bana dusunuyorum. Belki 3 aylikken lokal anestesi ile daha makul bir fiyata da yaptirabilirim. 5 aylikken yaptirdigimda bile gayet guzel gecmisti. Ne bir aglama ne bir acı gordum oğlumda.
Ay 3150 çok ya biz aldığımızda 1799 du fiyatı . Çok hoyratça sallıyor gibi geldi bana nedense içime sinmedi benim ama sen beğenirsin belki de , ben kameradan gördüm bi de canlı olarak gözümle görmedim belki canlı görsem beğenirdim de bilmiyorumama aklım 4momstaydı zaten onu temiz bulunca serinadan direk vazgeçtim özellikleri falan ona göre cok cok iyi telefondan da yönlendirilebiliyor, istediğin müziği dinletebiliyorsun bebişe .ikinci el düşünürsen onu da tavsiye ederim pek sevgili eltim de çocuğuna kullanmış anlat anlat bitiremiyor
Canım ben de aynı araştırma aşamasındayım. Belki yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama bebekler hareketlendikten sonra bu tarz şeylerde çok oyalanabileceğini sanmıyorum. O yüzden ben daha çok ilk 3-4 ay için bakıyorum. Hatta en çok ailelerin gittiği ilk dönem içinGünaydın kızlar
Normalde 1500 lira civarı olan Bagi Dandini anakucağı BabyMall mağazasında 1000 liralara düşmüş.
7 taksit yapıyor ve ilk alışverişe 30 TL indirim var.
Hem de kendi kendine sallanabiliyor.
9 kiloya kadar taşıyan böyle bir şey mi alsam acaba?
Yoksa Nuna Leaf gibi kendi kendine sallanmayan ama 14 kiloya kadar taşıyan bir ana kucağı mı baksam.
Kafam karışık
Kizlar kizlar oglu olacak olan kizlar yenidogan sunneti arastirdiniz mi bugun biraz okudum dogumdan sonra 1 ay icinde tavsiye ediliyor bu konuyu arastiracagim daha once cocuguna yaptiran varsa fikir verebilir
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ıhlamur bal limon zencefil içebilirsin iyi geliyor bende zor atlattım malum ilaçta almayınca bagışıklık sistemimizde düşüyor gebelikten kaynaklı çabuk atlatırsın inşallahKızlar ben yine hasta oldum ,nasıl başarıyorum bu kadar hasta olmayı hiç anlamıyorum önceden hiç böyle değildim hamilelikle beraber bağışıklık yerlerde sürünüyor iyiceCovid sandım eşimin yanına gittim test yaptı negatif cok şükür ama boğazım kilit , sırtım ağrıyor,halsizlik de vurdu tam omicron gibi görünüyor uzaktan ama çok şükür değilmiş Kendinize cok dikkat edin az vaktimiz kaldı sağlıkla tamamlayalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?