Sizin 27-28 haftalarda kaç kg çıktı bilginiz varmı , bende son gittiğimde biraz önde çıkınca şeker yüklemesi de vakti geçtiği için açlık şekerine bakalım sadece dedi şüphelendim dedi.27 haftalıktım ama 30+1 çıktı . Ama sizde de böyle görünce acaba yanlışmı ölçüyorlar diye düşündüminşallah canım rabbim şifa versin
canım ben şehir hastanesinde muayene oluyorum boy söylemiyorlar kiloda 2200 gr falan dedi bakalım şekerde var bende zaten iri bebek olabilir dedi bakalım hayırlısı pazartesi tekrar gidince ne diyecekler bakalım sizin kaç kilo dediler
Gule gule kullansin bebisBen aylar önce bunu almıştım çok komik rakama :)
Sallanabilir almadım her çocuk her şeyi sevmiyor diye.
Bunu deneyeceğim severse sallananı öyle alırım dedim
Yaa canimm kargo geldi esimle kurduk hemen pesine de evden ciktik simdi annemdeyim doktora geldim. Cumartesi yada pazar donerim eve o zaman istersen gec olmazsa her acidan fotograflarini ceker atarim. Bence dik degildi yani oturur pozisyonlu gibi degil. Sadece sallanirken asagi kayar mi diye bir dusundum onun icin de kemerleri var. Cok inceledim desem yalan olur cunku evden hemen cikmam gerekiyordu. Ama dedigim gibi bana hic dik gelmediOtomatik sallananlarda gönlüm birazilerki aylarda o joie nin de üstü manuele dönüyor alt mekanizmadan ayrılıp. Dik konumda da duruyor. Bir de şöyle bir durum var kendim alcak olsam belki bu fiyatlara çıkamam da, görümcem hediye olarak seçmemizi istedi. Bir de ilk çocuk inşallah ikincide de kullanırsam iyi olur.
Canım benim gönlüm hep bundan yanaydı. Taşınabilir olması çok hoşuma gitmiştiHatta dün erkek kardeşimi İstanbul’da avm ye yolladım bu modeli incelemesi için. Görüntülü aradı beni baktık oturma kısmı çok dik değil mi? Bana mı öyle geldi kameradan bilemedim. Sorduk sırt ayarı da yokmuş. Tek kademe. Senin kurma imkanın oldu mu? Oturma kısmı 1. ay için falan ne durumda sence? Hani bir yastıkla falan alttan boşluk desteklenip yatırılabilir mi?
Kardeşime soruyorum ben ne anlarım diye bağırıp durdu telefonda ergenbildiğin 90 derece dik işte daha nasıl anlatim diyor. Ama 90 gibi de değildi kameradan
Ben ilk aylar için düşündüğümden cesaret edip de aldıramadım
Ben hem özel hem devlete gittim ikisinde de son üç kontroldur iki hafta önden gidiyor ilk önce şekerden supheleniyorlar zaten benim şeker çıkmadı ama diğer arkadaşın çıkmış ki ciksada basit yollarla kontrol altına alıyorlar. Yanılma payı var ama çok yüksek oran degilSizin 27-28 haftalarda kaç kg çıktı bilginiz varmı , bende son gittiğimde biraz önde çıkınca şeker yüklemesi de vakti geçtiği için açlık şekerine bakalım sadece dedi şüphelendim dedi.27 haftalıktım ama 30+1 çıktı . Ama sizde de böyle görünce acaba yanlışmı ölçüyorlar diye düşündümçünkü zaten aşağı yukarı rakamlar +- 200 gram desek. Bilemedim yani.
Tabi ya illa ki şeker çıkacak değil ama, ilk çocukta öyleydi benim hep 2 hafta önden gitti 42. Hafta oldu doğmadı 3,500 kg çıktı o ayrıBen hem özel hem devlete gittim ikisinde de son üç kontroldur iki hafta önden gidiyor ilk önce şekerden supheleniyorlar zaten benim şeker çıkmadı ama diğer arkadaşın çıkmış ki ciksada basit yollarla kontrol altına alıyorlar. Yanılma payı var ama çok yüksek oran degil
Karnımda sertleşme oluyor ama o sırada bebek pozisyonunu değiştirmiş olduğu için ondan sert oluyor. Sertlikten ziyade sancin varmi? aşağıya baskı var mı? Bebek hareketi rahime vuruyor olabiliyor ama bu sadece qgri yapar sancı düzenli aralıklarla ve sürekli oluyor.Selam Nisan anaları size soru sormaya geldimya benim sürekli karnım sertlesiyo bir iki gündür sol tarafı sertlesiyo sonra ağrı giriyo..normalde ayakta yada otururken olur yatınca geçerdi ama şu 10 dk içinde ikinci kez sola yatarken de oldu..yarın randevum vardı normalde aksi gibi eşim corona oldu bende temaslı olduğum için iptal ettik haftaya kaldı muayene..ilk oğlumda hiç olmadı böyle neden oldu ki başına gelen vattmi benim haftalarimda sürekli yaşayan..ne zmaan hastaneye gitmeliyim
O sertlik olurken bı ağrı giriyo kasiklara nefesim kesiliyo gibi oluyo..sertleşme olurken bebek hareket etmiyo bitince sert sert hareket ediyo anlayamadım bendeKarnımda sertleşme oluyor ama o sırada bebek pozisyonunu değiştirmiş olduğu için ondan sert oluyor. Sertlikten ziyade sancin varmi? aşağıya baskı var mı? Bebek hareketi rahime vuruyor olabiliyor ama bu sadece qgri yapar sancı düzenli aralıklarla ve sürekli oluyor.
Kasılma oluyor o bende de oluyorO sertlik olurken bı ağrı giriyo kasiklara nefesim kesiliyo gibi oluyo..sertleşme olurken bebek hareket etmiyo bitince sert sert hareket ediyo anlayamadım bende
Şeker yüklemesi yaptırmışmıydın? Şeker yoksa yapısı gereği öyledirTabi ya illa ki şeker çıkacak değil ama, ilk çocukta öyleydi benim hep 2 hafta önden gitti 42. Hafta oldu doğmadı 3,500 kg çıktı o ayrıartık hayırlısı bakalım. Sağlıklı olsunlarda ileri geri hiç önemli değil elbette
Hakli olabilirsin bende acele davranmak istemiyorum. Hem erken olsun ama hemde en doğru şekilde yapılsın istiyorum.
Amin canımhayırlı kandiller
Güle güle kullan
Tabi kendin bilirsin canım ama başkası da alsa çok yüksek fiyatlar bu benim fikrim. Sen istiyorsan içi de kalmasın alsınlar.
Ooo maşallah tosuncuk olacak.
Yok canım geç olmaz. Kardeşim de sürekli eliyle itip gösterip durdu. Ama kendi haline bırakınca o kadar dik gelmedi bana da. 90 derece işte ben ne anlarım diince emin olup da aldıramadım. Burda gidip bakabileceğim bir yer de yok. O yüzden çok sevinirim vallaGule gule kullansin bebisben de hic arastirmadim acikcasi lazim birseyse sonra alirim diyordum hep,kullanmadan da bilemeyiz belki de sallanmasi fuzuli bir ozellik olacak arkadasim yeni dogum yapti huggy swing me otomatik sallanir anne yani besik almisti, bebis icinde uyumuyormus
Yaa canimm kargo geldi esimle kurduk hemen pesine de evden ciktik simdi annemdeyim doktora geldim. Cumartesi yada pazar donerim eve o zaman istersen gec olmazsa her acidan fotograflarini ceker atarim. Bence dik degildi yani oturur pozisyonlu gibi degil. Sadece sallanirken asagi kayar mi diye bir dusundum onun icin de kemerleri var. Cok inceledim desem yalan olur cunku evden hemen cikmam gerekiyordu. Ama dedigim gibi bana hic dik gelmedi
Yaa bende önden gidince 4_ 4.5 kilo doğar diyordum sağlıklı olsunlar da tabiTabi ya illa ki şeker çıkacak değil ama, ilk çocukta öyleydi benim hep 2 hafta önden gitti 42. Hafta oldu doğmadı 3,500 kg çıktı o ayrıartık hayırlısı bakalım. Sağlıklı olsunlarda ileri geri hiç önemli değil elbette
Hamilelikte kasılmalar ağrılar çok oluyor magnezyum buna çok iyi geliyor doktoruna da yine danış ama magnezyum ve maden suyu ic çok rahatlatıyor ağrılar geçiyor.O sertlik olurken bı ağrı giriyo kasiklara nefesim kesiliyo gibi oluyo..sertleşme olurken bebek hareket etmiyo bitince sert sert hareket ediyo anlayamadım bende
Yanlış anlaşılacak birsey yok canım benimBen de yanlış anlaşılmak istememGörümcem alıyor yokse ben alamam dedim de görümcem Almanya’da. 200€ gibi bir bütçe söylemiş. Hatta yakınlarından görüp kendi de demiş eşime elektrikli titreşimli güzel bir şey alın bütçem var diye. Bu da eğer dediğim fiyata inerse 150€ falan oluyor. Öyle alırım diyorum yani. Yoksa hiçbir özelliğinden ya da bütçeden bahsetmemiş olsa bu fiyatlara birşey isteyemem, seçememe asla Ki hala fisher price ın modelinde aklım 900₺
Yok canım geç olmaz. Kardeşim de sürekli eliyle itip gösterip durdu. Ama kendi haline bırakınca o kadar dik gelmedi bana da. 90 derece işte ben ne anlarım diince emin olup da aldıramadım. Burda gidip bakabileceğim bir yer de yok. O yüzden çok sevinirim valla
Teşekkür ederim cevap için.Hamilelikte kasılmalar ağrılar çok oluyor magnezyum buna çok iyi geliyor doktoruna da yine danış ama magnezyum ve maden suyu ic çok rahatlatıyor ağrılar geçiyor.
Yanlış anlaşılacak birsey yok canım benimimkanlar varsa neden alınmasın. Yurt dışında olmaları sebebiyle TL ye çevirince onlar için küçük rakamlar oluyor. Evlatlarımıza en güzelleri olsun.
Bu tür kasılmalar için magnezyum vermedi mi doktor ? Gerçekten cok tuhafmış gebelikte magnezyum eksikliği riskli ve zararlı çünküTeşekkür ederim cevap için.her gittiğimde soyluyrm ama vermiyo işe yarayacak biseyler..her gün 1 muz ve q maden suyu iciyrm düzenli..kasılmalar olsun ninsorun yaratmasında nabalim dayanırım yani bebik iyi olsunda inşallah
İstisnasız her gittiğimde söyledim ama normal diyo rahim buyuyo diyo..hatta pelvik ağrılarım var onlarda erken başladı yürürken yatarken ağrıyo ama vermedi ilaç..haftaya yine soyluycem bakalım Can yakmaua başladı artikBu tür kasılmalar için magnezyum vermedi mi doktor ? Gerçekten cok tuhafmış gebelikte magnezyum eksikliği riskli ve zararlı çünküben de günde 2 kere içiyorum karnım sertleşiyor içmezsem rahat hareket edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?