- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Fiyatlar şaka gibi yükseliyor gerçekten . İndirimde 2200 olacaksa yine iyi bir al dene bakalım belki senin içine siner canım , bana da asılı olmasından dolayı mı gözüme hoş görünmedi bilmiyorum nedense içime sindiremedim ya da belki aklım 4momsta olduğu için onunla kıyas edip ondan beğenmedim . Bize de haber verAynen zaten fiyata da şok oldum. Hatırlıyorum senin aldığın zamanı.
Pazar günü Joie ürünlerinde %28 indirim var. Bu fiyat üzerinden olursa indirim 2.200e falan geliyor. Bir alır denerim muhtemelen. Youtube da bir kaç video var bebekle beraber çekilen, kullanışlı geldi bana. Sarsmıyordu da. Sadece asılı olması içime sinmiyor nedensefiyattan da çok umutlu değilim çünkü 3.150₺ için %15 indirim demişler zaten
Diğer bir Joie sansa var 4moms tarzı ama o da 3.500₺ çok yani.
İkinci ellere de baktım canım da yakınımda gidip görüp alabileceğim yok hiç. Görmeden denemeden de almak istemem
Canım ben de aynı araştırma aşamasındayım. Belki yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama bebekler hareketlendikten sonra bu tarz şeylerde çok oyalanabileceğini sanmıyorum. O yüzden ben daha çok ilk 3-4 ay için bakıyorum. Hatta en çok ailelerin gittiği ilk dönem içinBi işimi yaparken azcık oyalansın diye. O yüzden otomatik sallanıyor olması bana avantajlı geliyor. Bebeğin kendi ağırlığıyla sallananlar yenidoğandan ziyade biraz daha sonrası için daha iyi gibi ama işte onda da yerde yuvarlanmak varken orda sabit kalmak ister mi çocuk emin olamıyorum
Nuna dan memnun kalan cok kişi var onu epey araştırmıştım bi de sallanma aparatı var onun eğer sizlerin sallaması bebeğe yeterli gelmezse aparatı takıp otomatiğe dönüştürebiliyorsun. Diğer anakucaklarına göre daha uzun süre kullanılabildiği icin ben olsam nuna yı tercih ederdimGünaydın kızlar
Normalde 1500 lira civarı olan Bagi Dandini anakucağı BabyMall mağazasında 1000 liralara düşmüş.
7 taksit yapıyor ve ilk alışverişe 30 TL indirim var.
Hem de kendi kendine sallanabiliyor.
9 kiloya kadar taşıyan böyle bir şey mi alsam acaba?
Yoksa Nuna Leaf gibi kendi kendine sallanmayan ama 14 kiloya kadar taşıyan bir ana kucağı mı baksam.
Kafam karışık
Teşekkür ederimcanım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ıhlamur bal limon zencefil içebilirsin iyi geliyor bende zor atlattım malum ilaçta almayınca bagışıklık sistemimizde düşüyor gebelikten kaynaklı çabuk atlatırsın inşallah
Sevi bebenin slingi e bebekte indirimde bende memnuniyet yorumlarına bakıyorum :))Günaydın kızlar,
Sling araştırmalarım devam ediyor, indirimde al mutlaka kaçırma çok iyi bu sling dediğiniz bir ürün var mıdıırrr? :)
20 günlükte sonra sünnet olabiliyormuş ben en azından 2 aylik olmasını bekleyeceğim yine görüşüp bilgi alacağım ama genel anestezi ye de gerek yok ya.Benim bildiğim hemen önermiyorlar. 3 aylık olduğunda lokal anesteziyle yapıyorlar. Büyük yeğenim o şekilde devlette oldu. Küçük yeğenime başka bir devlet hastanesi genel anestezi veriyoruz o yüzden 1 yasında olmadan yapmıyoruz demiş. Şahsen 3 aylıkken lokalle yaptırmayı düşünüyorum.
Bu modellerde olan ana kucağında çocuk anca 4 -5 ay yatiyor. Bebek hareketlenmeye başlıyor ve bu modeller çok havada durduğu için cocugu yanliz bırakmakta olmaz devrilebilir. Daha basit modeller bile inan çok iş görüyor yine siz bilirsiniz ama bu kadar kısa zaman için bu verilen paralara yazık oluyor sonra ikinci el satmaya çalışıyor herkes.Günaydın kızlar
Normalde 1500 lira civarı olan Bagi Dandini anakucağı BabyMall mağazasında 1000 liralara düşmüş.
7 taksit yapıyor ve ilk alışverişe 30 TL indirim var.
Hem de kendi kendine sallanabiliyor.
9 kiloya kadar taşıyan böyle bir şey mi alsam acaba?
Yoksa Nuna Leaf gibi kendi kendine sallanmayan ama 14 kiloya kadar taşıyan bir ana kucağı mı baksam.
Kafam karışık
Önünde oyuncaklar olan yere daha yakin çok kullanışlı basit modeller var ben kızımda doğduğundan itibaren baya bir kullandım. Hatta koltuk gibi sırt kısmı kalktığı için koltuk gibi bile oturdu yemek yedi oynadı icindeAynen zaten fiyata da şok oldum. Hatırlıyorum senin aldığın zamanı.
Pazar günü Joie ürünlerinde %28 indirim var. Bu fiyat üzerinden olursa indirim 2.200e falan geliyor. Bir alır denerim muhtemelen. Youtube da bir kaç video var bebekle beraber çekilen, kullanışlı geldi bana. Sarsmıyordu da. Sadece asılı olması içime sinmiyor nedensefiyattan da çok umutlu değilim çünkü 3.150₺ için %15 indirim demişler zaten
Diğer bir Joie sansa var 4moms tarzı ama o da 3.500₺ çok yani.
İkinci ellere de baktım canım da yakınımda gidip görüp alabileceğim yok hiç. Görmeden denemeden de almak istemem
Canım ben de aynı araştırma aşamasındayım. Belki yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama bebekler hareketlendikten sonra bu tarz şeylerde çok oyalanabileceğini sanmıyorum. O yüzden ben daha çok ilk 3-4 ay için bakıyorum. Hatta en çok ailelerin gittiği ilk dönem içinBi işimi yaparken azcık oyalansın diye. O yüzden otomatik sallanıyor olması bana avantajlı geliyor. Bebeğin kendi ağırlığıyla sallananlar yenidoğandan ziyade biraz daha sonrası için daha iyi gibi ama işte onda da yerde yuvarlanmak varken orda sabit kalmak ister mi çocuk emin olamıyorum
Nuna’nın sallama aparatı olmuş 2bin küsürNuna dan memnun kalan cok kişi var onu epey araştırmıştım bi de sallanma aparatı var onun eğer sizlerin sallaması bebeğe yeterli gelmezse aparatı takıp otomatiğe dönüştürebiliyorsun. Diğer anakucaklarına göre daha uzun süre kullanılabildiği icin ben olsam nuna yı tercih ederdim
İnstada bir tane doktor var. O da genel anestezi önermiyoruz diyor. Bana da riskli geliyor. Allah'ın izniyle doğsunlar da, toparlandıktan sonra fazla da hareketlenmeden yaptırmayı düşünüyorum ben.20 günlükte sonra sünnet olabiliyormuş ben en azından 2 aylik olmasını bekleyeceğim yine görüşüp bilgi alacağım ama genel anestezi ye de gerek yok ya.
Bu modellerde olan ana kucağında çocuk anca 4 -5 ay yatiyor. Bebek hareketlenmeye başlıyor ve bu modeller çok havada durduğu için cocugu yanliz bırakmakta olmaz devrilebilir. Daha basit modeller bile inan çok iş görüyor yine siz bilirsiniz ama bu kadar kısa zaman için bu verilen paralara yazık oluyor sonra ikinci el satmaya çalışıyor herkes.
Önünde oyuncaklar olan yere daha yakin çok kullanışlı basit modeller var ben kızımda doğduğundan itibaren baya bir kullandım. Hatta koltuk gibi sırt kısmı kalktığı için koltuk gibi bile oturdu yemek yedi oynadı icinde
canim ayse oner in bi egitimine katilmistim sunnetle ilgili.. bi urolog kontrolunden sonra ve 3 ayi doldurunca diye ozellikle uzerini cizdi, dogar dogmaz yapanlar bile var ama sanirim biraz beklemek en sagliklisi :)20 günlükte sonra sünnet olabiliyormuş ben en azından 2 aylik olmasını bekleyeceğim yine görüşüp bilgi alacağım ama genel anestezi ye de gerek yok ya.
Hey maşallah o da uçmuşNuna’nın sallama aparatı olmuş 2bin küsürAma ben de kısacık kullanacağım şeye çok para verme taraftarı değilim
Esin tasiyor da olabilir evin icinde de belimizi ayagimizi biraz usutsek hemen hasta oluyoruz bagisiklik dustu tabiEvet canım içiyorum arada parol , bugün baş ağrıma biraz iyi geldi ama etkisi kısa sürüyor onun daEvden çıkmadan nasıl hasta oluyoruz bilmiyorum ben kocamdan şüpheleniyorum gerçekten hastaneden bişeyler taşıyor olabilir bana. Şu hamilelik hayırlısıyla bi bitseydi valla biraz sıkıldım devamlı hasta ve halsiz gezmekten açıkçası, hiç önceden olduğum yapıda değilim alışkın da değilim. Evde iran kedimiz var ve sanırım gittikçe ona benziyorum ben tembel,obur ve uykucu
Kizlar ben anakucagini dogduktan sonra almayi dusunuyordum, bu hediye geldi. Fisher price in yeni cikmis sanirim fazla yerde yok. Guzele benziyor 9 kg a kadarmis ama hareketlenince ne kadar durur icinde bebis bilemedimFarkli sallanma hizlari ve degisik muzikler var. 3 tane buyuk pille calisiyor. Fiyati da makul, e bebekte 899 tl. Fikir olur belki diye soyluyorum sizlere de.
Aynı hafta doğum yapicaz sanırım benimkide iki hafta önden boy kafa bir hafta kilo iki hafta boy kilo kaç sizingünaydın güzel anne adayları günler geçtikce heyecan çoğalıyor dün kontrole gittim bende bebek 2 hafta önde gidiyor gibi pazartesi tekrar gideceğim çalışabilir raporu almak için mart sonu gibi gözüküyor doğum ilk bebek sezeryan olunca buda sezeryan olacak malum bakalım neler bekliyor bizleri :)
canım bende araştırdım çocuk üroloji doktoru ile de görüştüm ama çok önermediğini söyledi ilk ay hem sarılık hem alışma süreci olacak ayrıca ilerde deride sıkıntı olup 2. bir sünnet gerekebilir dedi her çocuk farklı ama biz çocuğu 1-2 aydan sonra değerlendirip yapıp karar veriyoruz erken isteniyorsa aileler dedi. bende beklemeye aldım bakalım en azından 3 ay falan sonra doktora danışıp karar vermeyi düşünüyorum
20 günlükte sonra sünnet olabiliyormuş ben en azından 2 aylik olmasını bekleyeceğim yine görüşüp bilgi alacağım ama genel anestezi ye de gerek yok ya.
Bu modellerde olan ana kucağında çocuk anca 4 -5 ay yatiyor. Bebek hareketlenmeye başlıyor ve bu modeller çok havada durduğu için cocugu yanliz bırakmakta olmaz devrilebilir. Daha basit modeller bile inan çok iş görüyor yine siz bilirsiniz ama bu kadar kısa zaman için bu verilen paralara yazık oluyor sonra ikinci el satmaya çalışıyor herkes.
Önünde oyuncaklar olan yere daha yakin çok kullanışlı basit modeller var ben kızımda doğduğundan itibaren baya bir kullandım. Hatta koltuk gibi sırt kısmı kalktığı için koltuk gibi bile oturdu yemek yedi oynadı icinde
Kizlar ben anakucagini dogduktan sonra almayi dusunuyordum, bu hediye geldi. Fisher price in yeni cikmis sanirim fazla yerde yok. Guzele benziyor 9 kg a kadarmis ama hareketlenince ne kadar durur icinde bebis bilemedimFarkli sallanma hizlari ve degisik muzikler var. 3 tane buyuk pille calisiyor. Fiyati da makul, e bebekte 899 tl. Fikir olur belki diye soyluyorum sizlere de.
inşallah canım rabbim şifa versinTeşekkür ederimHepsinden tüketiyorum ama biliyorum yine hasta olucam bağışıklık düştüğü için kendimi kısır bir döngünün içinde hissediyorum birkaç gün iyiysem birkaç gün de hastayım Bu son olsun insallah
canım ben şehir hastanesinde muayene oluyorum boy söylemiyorlar kiloda 2200 gr falan dedi bakalım şekerde var bende zaten iri bebek olabilir dedi bakalım hayırlısı pazartesi tekrar gidince ne diyecekler bakalım sizin kaç kilo dedilerAynı hafta doğum yapicaz sanırım benimkide iki hafta önden boy kafa bir hafta kilo iki hafta boy kilo kaç sizin
Hakli olabilirsin bende acele davranmak istemiyorum. Hem erken olsun ama hemde en doğru şekilde yapılsın istiyorum.canim ayse oner in bi egitimine katilmistim sunnetle ilgili.. bi urolog kontrolunden sonra ve 3 ayi doldurunca diye ozellikle uzerini cizdi, dogar dogmaz yapanlar bile var ama sanirim biraz beklemek en sagliklisi :)
Amin canımRegaip Kandiliniz mübarek olsun kızlar . Allah bütün dualarımızı kabul etsin, sağlıkla bizi evlatlarımıza kavuştursun inşallah
Güle güle kullanKizlar ben anakucagini dogduktan sonra almayi dusunuyordum, bu hediye geldi. Fisher price in yeni cikmis sanirim fazla yerde yok. Guzele benziyor 9 kg a kadarmis ama hareketlenince ne kadar durur icinde bebis bilemedimFarkli sallanma hizlari ve degisik muzikler var. 3 tane buyuk pille calisiyor. Fiyati da makul, e bebekte 899 tl. Fikir olur belki diye soyluyorum sizlere de.
Tabi kendin bilirsin canım ama başkası da alsa çok yüksek fiyatlar bu benim fikrim. Sen istiyorsan içi de kalmasın alsınlar.Otomatik sallananlarda gönlüm birazilerki aylarda o joie nin de üstü manuele dönüyor alt mekanizmadan ayrılıp. Dik konumda da duruyor. Bir de şöyle bir durum var kendim alcak olsam belki bu fiyatlara çıkamam da, görümcem hediye olarak seçmemizi istedi. Bir de ilk çocuk inşallah ikincide de kullanırsam iyi olur.
Canım benim gönlüm hep bundan yanaydı. Taşınabilir olması çok hoşuma gitmiştiHatta dün erkek kardeşimi İstanbul’da avm ye yolladım bu modeli incelemesi için. Görüntülü aradı beni baktık oturma kısmı çok dik değil mi? Bana mı öyle geldi kameradan bilemedim. Sorduk sırt ayarı da yokmuş. Tek kademe. Senin kurma imkanın oldu mu? Oturma kısmı 1. ay için falan ne durumda sence? Hani bir yastıkla falan alttan boşluk desteklenip yatırılabilir mi?
Kardeşime soruyorum ben ne anlarım diye bağırıp durdu telefonda ergenbildiğin 90 derece dik işte daha nasıl anlatim diyor. Ama 90 gibi de değildi kameradan
Ben ilk aylar için düşündüğümden cesaret edip de aldıramadım
Ooo maşallah tosuncuk olacak.inşallah canım rabbim şifa versin
canım ben şehir hastanesinde muayene oluyorum boy söylemiyorlar kiloda 2200 gr falan dedi bakalım şekerde var bende zaten iri bebek olabilir dedi bakalım hayırlısı pazartesi tekrar gidince ne diyecekler bakalım sizin kaç kilo dediler
Benimde aynı 2201 Gr ben 24 haftada yine iri olması sebebiyle şeker yaptırdım çıkmadı çok şükür boy bizde de söylemiyorlar ben fl uyluk uzunluğunu 7 çarparak buluyorum ozelede gidiyorum ordakiype aynı çıkıyor . Bı doktordan duymuştum. İri olması sebebiyle biraz daha fazla sancım oluyor benim senin yoktur insallahinşallah canım rabbim şifa versin
canım ben şehir hastanesinde muayene oluyorum boy söylemiyorlar kiloda 2200 gr falan dedi bakalım şekerde var bende zaten iri bebek olabilir dedi bakalım hayırlısı pazartesi tekrar gidince ne diyecekler bakalım sizin kaç kilo dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?