2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Fiyatlar şaka gibi yükseliyor gerçekten . İndirimde 2200 olacaksa yine iyi bir al dene bakalım belki senin içine siner canım , bana da asılı olmasından dolayı mı gözüme hoş görünmedi bilmiyorum nedense içime sindiremedim ya da belki aklım 4momsta olduğu için onunla kıyas edip ondan beğenmedim . Bize de haber ver

Nuna dan memnun kalan cok kişi var onu epey araştırmıştım bi de sallanma aparatı var onun eğer sizlerin sallaması bebeğe yeterli gelmezse aparatı takıp otomatiğe dönüştürebiliyorsun. Diğer anakucaklarına göre daha uzun süre kullanılabildiği icin ben olsam nuna yı tercih ederdim

Teşekkür ederim Hepsinden tüketiyorum ama biliyorum yine hasta olucam bağışıklık düştüğü için kendimi kısır bir döngünün içinde hissediyorum birkaç gün iyiysem birkaç gün de hastayım Bu son olsun insallah

20 günlükte sonra sünnet olabiliyormuş ben en azından 2 aylik olmasını bekleyeceğim yine görüşüp bilgi alacağım ama genel anestezi ye de gerek yok ya.
Bu modellerde olan ana kucağında çocuk anca 4 -5 ay yatiyor. Bebek hareketlenmeye başlıyor ve bu modeller çok havada durduğu için cocugu yanliz bırakmakta olmaz devrilebilir. Daha basit modeller bile inan çok iş görüyor yine siz bilirsiniz ama bu kadar kısa zaman için bu verilen paralara yazık oluyor sonra ikinci el satmaya çalışıyor herkes.
Önünde oyuncaklar olan yere daha yakin çok kullanışlı basit modeller var ben kızımda doğduğundan itibaren baya bir kullandım. Hatta koltuk gibi sırt kısmı kalktığı için koltuk gibi bile oturdu yemek yedi oynadı icinde

Eklentiler

• Screenshot_20220203-124141_Google.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20220203-124130_Google.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 45
Nuna’nın sallama aparatı olmuş 2bin küsür Ama ben de kısacık kullanacağım şeye çok para verme taraftarı değilim

İnstada bir tane doktor var. O da genel anestezi önermiyoruz diyor. Bana da riskli geliyor. Allah'ın izniyle doğsunlar da, toparlandıktan sonra fazla da hareketlenmeden yaptırmayı düşünüyorum ben.

Kizlar dun ultrasonumuz vardi, covid+ oldugum icin gelisimini kontrol etmek istediler cooook sukur her sey yolunda gelisimi cok guzel gidiyor. Ortalamanin biraz uzerinde gidiyormus su an dun 29+1 olmama ragmen 30+5 cikti, boyu 40 cm olmus cok sik ultrasona girmedigim icin nasil heyecanlandim anlatamam size, bu daha 4. Ultrasonumuz hamileligin basindan beri insallah saglikla devam eder gebeligimiz kucagimiza aliriz

20 günlükte sonra sünnet olabiliyormuş ben en azından 2 aylik olmasını bekleyeceğim yine görüşüp bilgi alacağım ama genel anestezi ye de gerek yok ya.
canim ayse oner in bi egitimine katilmistim sunnetle ilgili.. bi urolog kontrolunden sonra ve 3 ayi doldurunca diye ozellikle uzerini cizdi, dogar dogmaz yapanlar bile var ama sanirim biraz beklemek en sagliklisi :)

Nuna’nın sallama aparatı olmuş 2bin küsür Ama ben de kısacık kullanacağım şeye çok para verme taraftarı değilim
Hey maşallah o da uçmuş Ben de bu yüzden ikinci ele yöneldim , içime sinmeyen bi modele fazla para ödemektense ikinci elde çok daha uyguna beğendiğim modeli alabiliyorum . 1500 e buldum mamaroo yu 2 ay kullanılmış tertemiz, sıfırını almaya kalksam 7000 tl olmuş asla verilmez o kadar para

Kizlar bebek deterjani aldim. Aslinda klasik bisey alacaktim ama alman markasi frosch migrosta indirimdeydi. Birde bugune ozel migrosta 350liraya 50lira indirim var diye frosch sans vermek istedim. Normalde o kadar para ona vermezdim. Su an 1.5 litresi 65 tl.

Esin tasiyor da olabilir evin icinde de belimizi ayagimizi biraz usutsek hemen hasta oluyoruz bagisiklik dustu tabi gercekten geceleri de uyumuyoruz tam kedi isi

Kizlar ben anakucagini dogduktan sonra almayi dusunuyordum, bu hediye geldi. Fisher price in yeni cikmis sanirim fazla yerde yok. Guzele benziyor 9 kg a kadarmis ama hareketlenince ne kadar durur icinde bebis bilemedim Farkli sallanma hizlari ve degisik muzikler var. 3 tane buyuk pille calisiyor. Fiyati da makul, e bebekte 899 tl. Fikir olur belki diye soyluyorum sizlere de.

Eklentiler

• Screenshot_20220203-150235_ebebek.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 52

Ben aylar önce bunu almıştım çok komik rakama :)
Sallanabilir almadım her çocuk her şeyi sevmiyor diye.
Bunu deneyeceğim severse sallananı öyle alırım dedim

Aynı hafta doğum yapicaz sanırım benimkide iki hafta önden boy kafa bir hafta kilo iki hafta boy kilo kaç sizin

Otomatik sallananlarda gönlüm biraz ilerki aylarda o joie nin de üstü manuele dönüyor alt mekanizmadan ayrılıp. Dik konumda da duruyor. Bir de şöyle bir durum var kendim alcak olsam belki bu fiyatlara çıkamam da, görümcem hediye olarak seçmemizi istedi. Bir de ilk çocuk inşallah ikincide de kullanırsam iyi olur.

Canım benim gönlüm hep bundan yanaydı. Taşınabilir olması çok hoşuma gitmişti Hatta dün erkek kardeşimi İstanbul’da avm ye yolladım bu modeli incelemesi için. Görüntülü aradı beni baktık oturma kısmı çok dik değil mi? Bana mı öyle geldi kameradan bilemedim. Sorduk sırt ayarı da yokmuş. Tek kademe. Senin kurma imkanın oldu mu? Oturma kısmı 1. ay için falan ne durumda sence? Hani bir yastıkla falan alttan boşluk desteklenip yatırılabilir mi?
Kardeşime soruyorum ben ne anlarım diye bağırıp durdu telefonda ergen bildiğin 90 derece dik işte daha nasıl anlatim diyor. Ama 90 gibi de değildi kameradan
Ben ilk aylar için düşündüğümden cesaret edip de aldıramadım

inşallah canım rabbim şifa versin
Aynı hafta doğum yapicaz sanırım benimkide iki hafta önden boy kafa bir hafta kilo iki hafta boy kilo kaç sizin
canım ben şehir hastanesinde muayene oluyorum boy söylemiyorlar kiloda 2200 gr falan dedi bakalım şekerde var bende zaten iri bebek olabilir dedi bakalım hayırlısı pazartesi tekrar gidince ne diyecekler bakalım sizin kaç kilo dediler

canim ayse oner in bi egitimine katilmistim sunnetle ilgili.. bi urolog kontrolunden sonra ve 3 ayi doldurunca diye ozellikle uzerini cizdi, dogar dogmaz yapanlar bile var ama sanirim biraz beklemek en sagliklisi :)
Hakli olabilirsin bende acele davranmak istemiyorum. Hem erken olsun ama hemde en doğru şekilde yapılsın istiyorum.
Regaip Kandiliniz mübarek olsun kızlar . Allah bütün dualarımızı kabul etsin, sağlıkla bizi evlatlarımıza kavuştursun inşallah
Amin canım hayırlı kandiller
Güle güle kullan
Tabi kendin bilirsin canım ama başkası da alsa çok yüksek fiyatlar bu benim fikrim. Sen istiyorsan içi de kalmasın alsınlar.
Ooo maşallah tosuncuk olacak.

Benimde aynı 2201 Gr ben 24 haftada yine iri olması sebebiyle şeker yaptırdım çıkmadı çok şükür boy bizde de söylemiyorlar ben fl uyluk uzunluğunu 7 çarparak buluyorum ozelede gidiyorum ordakiype aynı çıkıyor . Bı doktordan duymuştum. İri olması sebebiyle biraz daha fazla sancım oluyor benim senin yoktur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…