- 7 Ocak 2021
- 2.114
- 4.218
- 83
- 31
Şu ara benimki de değişik hareketler yapıyor poposunu göbeğime doğru dayadı ayaklar içeri bakıyor mesela 2 gündür , pıt pıt hareketleri hissetmiyorum tekmeleri içeriye doğru atıyor. 1-2 gün sonra tekrar döner yine savurur tekmeleri bunu belli zaman aralıklarında yapıyor bebeler bizleri de huzursuz ediyorlar acaba her şey yolunda mı diye düşünüp duruyoruzKızlar benim dünden beri oğlanın hareketlerinde bir değişiklik var sanki. Hareketli çok şükür yine ama eskisi gibi konuşmuştuk ya dans eder gibi değil de ya dönüyor gibi bir gerilme oluyor karnımda ya da toplanıyor bir tarafa onu hissediyorum. Hani o pıt pıt el ayak hareketleri yok.
Tetanoz aşısı oldum iki gün önce ondan mı acaba
Büyüdük ce sert harekat ediyorlar yerleri daraldığı için arkası dönük de olabilirr o zaman da harekat değişik hissediliyor
Yok annesi büyüyor ya yeri daralıyor paşanın :)
Daraldığı içinde sıkıntı yaşıyor ondan seni de geriyor.
Canim senin 30 bitti, artik buyudu yeri daraldi gayet normal. Sen zaten bize gore daha sık kontrol altindasin, icinim rahatlamasi adina bi doktoruna gorunebilirsin ama bence gayet normal. Hic endise etme.
Kızlar çok sıkışık oluyorum ama WC de öyle olmuyor yani enfeksiyon var mı diye de gittim test yapıldı yokmuş sizde oluyor mu ya çok kafama takıldı
Dediğin gibi sanırım sırtı poposu önde şuan bütün halinde sağa sola geçiyorŞu ara benimki de değişik hareketler yapıyor poposunu göbeğime doğru dayadı ayaklar içeri bakıyor mesela 2 gündür , pıt pıt hareketleri hissetmiyorum tekmeleri içeriye doğru atıyor. 1-2 gün sonra tekrar döner yine savurur tekmeleri bunu belli zaman aralıklarında yapıyor bebeler bizleri de huzursuz ediyorlar acaba her şey yolunda mı diye düşünüp duruyoruz
F u l y a U s 🎐, Instagram: "Hangimiz böyleyiz? 🙈 Bebeklerimiz vursa bir dert vurmasa bir dert ah biz anneler 😁 Bu hamileliğimde aşırı hareketli bi bebek taşıyorum, bazı hareketleri çoook can yakıyor 🙈 Sizde durumlar nasıl? 👶🏼 . . . . . . #37weeks
6,782 likes, 215 comments - fulyalina, January 23, 2022: "Hangimiz böyleyiz? 🙈 Bebeklerimiz vursa bir dert vurmasa bir dert ah biz anneler 😁 Bu hamileliğimde aşırı hareketli bi bebek taşıyorum, bazı hareketleri çoook can yakıyor 🙈 Sizde durumlar nasıl? 👶🏼 . . . . . . #37weekspregnant #pregnant...www.instagram.com
Çok iyi anlıyorum seni , bana da oluyor aynısıBundan sonra böyle olacak o zaman çoğunluklainsan bi korkuyor napıyor çözemiyorum çünkü. Sürekli içimde birşey dönmeye çalışıyor da dönemiyor gibi garip
Aşıyla kesişince bir korktum ama dediğiniz gibi sanırımdoktorlar da bir gün kovacak beni ama bakalım ne zaman cuma perinatolog randevum var ona kadar dayamayım bari bu sefer
Canım artık ayıptır söylemesi tuvaletten kalkıyorum odaya yürürken aniden tekrar sıkışıp geri dönüyorumya da her ayağa kalktığımda sıkışıyorum ortada hiçbirşey yokken
31. Hafta çok güzel gelsenize
Dediğin gibi sanırım sırtı poposu önde şuan bütün halinde sağa sola geçiyor
Bu videoyu ben de eşime yollamıştım gördüğümdetam olarak o haldeyim
Normal normal :)
Bebek büyüdükçe organlara baskı yapıyor.
Rahim de en çok etkilenenlerden.
Son günler de daha da sıkışık olacağız :)
Demekkiçoğu kişi aynı şeyleri yaşıyorBundan sonra böyle olacak o zaman çoğunluklainsan bi korkuyor napıyor çözemiyorum çünkü. Sürekli içimde birşey dönmeye çalışıyor da dönemiyor gibi garip
Aşıyla kesişince bir korktum ama dediğiniz gibi sanırımdoktorlar da bir gün kovacak beni ama bakalım ne zaman cuma perinatolog randevum var ona kadar dayamayım bari bu sefer
Canım artık ayıptır söylemesi tuvaletten kalkıyorum odaya yürürken aniden tekrar sıkışıp geri dönüyorumya da her ayağa kalktığımda sıkışıyorum ortada hiçbirşey yokken
Sağ salim geleydiler bir keçileri kaçırtmadanÇok iyi anlıyorum seni , bana da oluyor aynısısonra beklenmedik bir anda tekme geliyor pozisyonunu değiştirmiş oluyor o zaman içime rahatlama geliyor Bunlar artık cok normal şeyler alışmalıyız canımm
7-8 hafta falan kaldı azıcık daha sabır sonrası iyilik güzellik zatenSağ salim geleydiler bir keçileri kaçırtmadanen doğru hayırlı zamanda tabiki
Sana da geçmiş olsun tekrar canıminşallah kolayca geçer gider bu sefer, vitaminlerine, beslenmene dikkat et
Gecmis olsun canim. Valla bagisikligimiz dusuyor mu ne anlamadim. Ben daha yeni toparlamaya basladim. Sen de umarim kisa surede atlatirsin.Kızlar ben yine hasta oldum ,nasıl başarıyorum bu kadar hasta olmayı hiç anlamıyorum önceden hiç böyle değildim hamilelikle beraber bağışıklık yerlerde sürünüyor iyiceCovid sandım eşimin yanına gittim test yaptı negatif cok şükür ama boğazım kilit , sırtım ağrıyor,halsizlik de vurdu tam omicron gibi görünüyor uzaktan ama çok şükür değilmiş Kendinize cok dikkat edin az vaktimiz kaldı sağlıkla tamamlayalım inşallah
Cumaya ne kaldi ki surada dayanirsinBundan sonra böyle olacak o zaman çoğunluklainsan bi korkuyor napıyor çözemiyorum çünkü. Sürekli içimde birşey dönmeye çalışıyor da dönemiyor gibi garip
Benimde olcumlerde iki hafta önden çıkıyor son gittiğimde girdim nstye. Yarın yine kontrolum var bakalim son durumu ne. Baş aşağı duruyordu ama döndü mü geri bilmemİyi akşamlar hanımlar dün kasıklarıla iç bacagin birleşme yerinde ağrılardan bahsetmiştim bı kaç arkadaşda da aynı durum vardı . Bugün kontrole gittim nts ye aldılar çok şükür nts de sancı çıkmadı benim ilk doğum erken olduğu için doktor her ihtimale karşı progesteron yazdı bebek iki hafta önden gidiyor son üç kontroldur o da hem ağrıyı hem doğumu tetikleyebilirmis. Yani ağrıdan değilde benim özel durumlardan dolayı dikkatli olmam lazım.
Çok geçmiş olsun canım, covid olmaması güzel haberKızlar ben yine hasta oldum ,nasıl başarıyorum bu kadar hasta olmayı hiç anlamıyorum önceden hiç böyle değildim hamilelikle beraber bağışıklık yerlerde sürünüyor iyiceCovid sandım eşimin yanına gittim test yaptı negatif cok şükür ama boğazım kilit , sırtım ağrıyor,halsizlik de vurdu tam omicron gibi görünüyor uzaktan ama çok şükür değilmiş Kendinize cok dikkat edin az vaktimiz kaldı sağlıkla tamamlayalım inşallah
Benim bebiş de baş aşağı olması gereken durum bu sanırım.Benimde olcumlerde iki hafta önden çıkıyor son gittiğimde girdim nstye. Yarın yine kontrolum var bakalim son durumu ne. Baş aşağı duruyordu ama döndü mü geri bilmem
Evet normali bu ama zaman var ya daha kuzum ondan dedim belki dönmüştür geri, 10 gun oldu kontrolume. Ondan dedim. Sen normal mi istiyorsun sezeryan miBenim bebiş de baş aşağı olması gereken durum bu sanırım.
Teşekkür ederim canımmÇok geçmiş olsun canım, covid olmaması güzel haberBağışıklığımız düştü hep hamilelikle, inşallah hemen toparlarsın kendini
7-8 hafta falan kaldı azıcık daha sabır sonrası iyilik güzellik zaten
Sağol canım. Ben artık alıştım ya hasta olmaya, ne yesem ne içsem boş bir şekilde hastalanıp duruyorum bağışıklık elden gitti iyice
Cumartesi de babamızla kendi doktoruma gideceğiz, iki haftadır göremedi oGecmis olsun canim. Valla bagisikligimiz dusuyor mu ne anlamadim. Ben daha yeni toparlamaya basladim. Sen de umarim kisa surede atlatirsin.
Cumaya ne kaldi ki surada dayanirsinBenim de cuma randevum vardi ama pazartesiye aldi doktorum. Ne guzel az kalmisti aimdi +2 gun daha beklemek zorunda kalicam.
Benim ikinci bebiş ilk sezeryandi ikincide sezeryan belki istesem normalde olur ama sezeryan nasıl olacağını bildiğim için normal hiç düşünmedim yeni heyecanlara kalkışmayın korkarım zatenEvet normali bu ama zaman var ya daha kuzum ondan dedim belki dönmüştür geri, 10 gun oldu kontrolume. Ondan dedim. Sen normal mi istiyorsun sezeryan mi
Canım kayınvalidem biz alalım diyince Serina ya karar vermiştik biz ama aldıktan sonra kameradan gösterdiler çok içimize sinmedi basit geldi bana sanki bebeğim beğenmeyecekmiş gibi hissettim iade ettik. 4moms mamaroo alacağız burdan , sıfırları çok pahalı , ikinci eldekilere baktık hepsi öyle temiz ki zaten az süre kullanılıyor hem de fiyatı Serina’dan falan uyguna geliyor özellikleri de daha iyi . O yüzden vazgeçtik joieden.Kızlar Joie nin ana kucağını kim almıştı hatırlayamadımdeneme imkanı oldu mu acaba onu soracaktım. Yattığım yerden ne zor bazı şeyleri karar verip almak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?