2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Şu ara benimki de değişik hareketler yapıyor poposunu göbeğime doğru dayadı ayaklar içeri bakıyor mesela 2 gündür , pıt pıt hareketleri hissetmiyorum tekmeleri içeriye doğru atıyor. 1-2 gün sonra tekrar döner yine savurur tekmeleri bunu belli zaman aralıklarında yapıyor bebeler bizleri de huzursuz ediyorlar acaba her şey yolunda mı diye düşünüp duruyoruz

Büyüdük ce sert harekat ediyorlar yerleri daraldığı için arkası dönük de olabilirr o zaman da harekat değişik hissediliyor

Yok annesi büyüyor ya yeri daralıyor paşanın :)
Daraldığı içinde sıkıntı yaşıyor ondan seni de geriyor.

Bundan sonra böyle olacak o zaman çoğunlukla insan bi korkuyor napıyor çözemiyorum çünkü. Sürekli içimde birşey dönmeye çalışıyor da dönemiyor gibi garip

Canim senin 30 bitti, artik buyudu yeri daraldi gayet normal. Sen zaten bize gore daha sık kontrol altindasin, icinim rahatlamasi adina bi doktoruna gorunebilirsin ama bence gayet normal. Hic endise etme.

Aşıyla kesişince bir korktum ama dediğiniz gibi sanırım doktorlar da bir gün kovacak beni ama bakalım ne zaman cuma perinatolog randevum var ona kadar dayamayım bari bu sefer

Kızlar çok sıkışık oluyorum ama WC de öyle olmuyor yani enfeksiyon var mı diye de gittim test yapıldı yokmuş sizde oluyor mu ya çok kafama takıldı

Canım artık ayıptır söylemesi tuvaletten kalkıyorum odaya yürürken aniden tekrar sıkışıp geri dönüyorum ya da her ayağa kalktığımda sıkışıyorum ortada hiçbirşey yokken
31. Hafta çok güzel gelsenize

Dediğin gibi sanırım sırtı poposu önde şuan bütün halinde sağa sola geçiyor
Bu videoyu ben de eşime yollamıştım gördüğümde tam olarak o haldeyim

Çok iyi anlıyorum seni , bana da oluyor aynısı sonra beklenmedik bir anda tekme geliyor pozisyonunu değiştirmiş oluyor o zaman içime rahatlama geliyor Bunlar artık cok normal şeyler alışmalıyız canımm

Normal normal :)
Bebek büyüdükçe organlara baskı yapıyor.
Rahim de en çok etkilenenlerden.

Son günler de daha da sıkışık olacağız :)
Demekkiçoğu kişi aynı şeyleri yaşıyor

Kızlar e-bebekte ev tekstili grubu indirimde . Momeasy markasının müslinleri de var ben trendyoldan almıştım cok yumuşak ve kaliteliler .boyutları da küçük değil 100x120 cm. 1 tane daha alıcam ben ihtiyacı olan varsa bakabilir

Çok iyi anlıyorum seni , bana da oluyor aynısı sonra beklenmedik bir anda tekme geliyor pozisyonunu değiştirmiş oluyor o zaman içime rahatlama geliyor Bunlar artık cok normal şeyler alışmalıyız canımm
Sağ salim geleydiler bir keçileri kaçırtmadan en doğru hayırlı zamanda tabiki

Sana da geçmiş olsun tekrar canım inşallah kolayca geçer gider bu sefer, vitaminlerine, beslenmene dikkat et

Bende dün hepsiburadadan ıslak mendil, bebek bezleri işini tamamladım.
2 tane 2 numara baby turco,
2 tane 3 numara baby turco bebek bezi,
Yine baby turco ıslak mendil 12*90 x2
2si 1 tl kampanyasından 540 tl tuttu.

Fiyatları gerçekten iyi, umarım bezden de memnun kalırım

Sağ salim geleydiler bir keçileri kaçırtmadan en doğru hayırlı zamanda tabiki

Sana da geçmiş olsun tekrar canım inşallah kolayca geçer gider bu sefer, vitaminlerine, beslenmene dikkat et
7-8 hafta falan kaldı azıcık daha sabır sonrası iyilik güzellik zaten
Sağol canım. Ben artık alıştım ya hasta olmaya, ne yesem ne içsem boş bir şekilde hastalanıp duruyorum bağışıklık elden gitti iyice

Gecmis olsun canim. Valla bagisikligimiz dusuyor mu ne anlamadim. Ben daha yeni toparlamaya basladim. Sen de umarim kisa surede atlatirsin.

Cumaya ne kaldi ki surada dayanirsin Benim de cuma randevum vardi ama pazartesiye aldi doktorum. Ne guzel az kalmisti aimdi +2 gun daha beklemek zorunda kalicam.

İyi akşamlar hanımlar dün kasıklarıla iç bacagin birleşme yerinde ağrılardan bahsetmiştim bı kaç arkadaşda da aynı durum vardı . Bugün kontrole gittim nts ye aldılar çok şükür nts de sancı çıkmadı benim ilk doğum erken olduğu için doktor her ihtimale karşı progesteron yazdı bebek iki hafta önden gidiyor son üç kontroldur o da hem ağrıyı hem doğumu tetikleyebilirmis. Yani ağrıdan değilde benim özel durumlardan dolayı dikkatli olmam lazım.

Benimde olcumlerde iki hafta önden çıkıyor son gittiğimde girdim nstye. Yarın yine kontrolum var bakalim son durumu ne. Baş aşağı duruyordu ama döndü mü geri bilmem

Çok geçmiş olsun canım, covid olmaması güzel haber Bağışıklığımız düştü hep hamilelikle, inşallah hemen toparlarsın kendini

Benimde olcumlerde iki hafta önden çıkıyor son gittiğimde girdim nstye. Yarın yine kontrolum var bakalim son durumu ne. Baş aşağı duruyordu ama döndü mü geri bilmem
Benim bebiş de baş aşağı olması gereken durum bu sanırım.

Çok geçmiş olsun canım, covid olmaması güzel haber Bağışıklığımız düştü hep hamilelikle, inşallah hemen toparlarsın kendini
Teşekkür ederim canımm Bitki çayı, meyve,su başka da bir şey gelmez elimden inşallah geçsin bitsin bir an önce bi dünya iş beni bekliyor, yetişir umarım doğuma kadar

Canım eşin de hastaneden taşıyor olabilir. Onu etkilemese de malum bizim bağışıklıklar zayıf şimdi

Cumartesi de babamızla kendi doktoruma gideceğiz, iki haftadır göremedi o ücretsiz kontrol süresinin son günüyken gidelim dedik iki gün üst üste doyarım herhalde

Kızlar Joie nin ana kucağını kim almıştı hatırlayamadım deneme imkanı oldu mu acaba onu soracaktım. Yattığım yerden ne zor bazı şeyleri karar verip almak

Evet normali bu ama zaman var ya daha kuzum ondan dedim belki dönmüştür geri, 10 gun oldu kontrolume. Ondan dedim. Sen normal mi istiyorsun sezeryan mi
Benim ikinci bebiş ilk sezeryandi ikincide sezeryan belki istesem normalde olur ama sezeryan nasıl olacağını bildiğim için normal hiç düşünmedim yeni heyecanlara kalkışmayın korkarım zaten

Kızlar Joie nin ana kucağını kim almıştı hatırlayamadım deneme imkanı oldu mu acaba onu soracaktım. Yattığım yerden ne zor bazı şeyleri karar verip almak
Canım kayınvalidem biz alalım diyince Serina ya karar vermiştik biz ama aldıktan sonra kameradan gösterdiler çok içimize sinmedi basit geldi bana sanki bebeğim beğenmeyecekmiş gibi hissettim iade ettik. 4moms mamaroo alacağız burdan , sıfırları çok pahalı , ikinci eldekilere baktık hepsi öyle temiz ki zaten az süre kullanılıyor hem de fiyatı Serina’dan falan uyguna geliyor özellikleri de daha iyi . O yüzden vazgeçtik joieden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…