Bencede madem bütçe var otomatik sallanan model alman daha iyi, nuna leaf modellere baktın mı, ağırlık taşıma olarakta çok uzun süre kullanılıyor onlar hem.Otomatik sallananlarda gönlüm birazilerki aylarda o joie nin de üstü manuele dönüyor alt mekanizmadan ayrılıp. Dik konumda da duruyor. Bir de şöyle bir durum var kendim alcak olsam belki bu fiyatlara çıkamam da, görümcem hediye olarak seçmemizi istedi. Bir de ilk çocuk inşallah ikincide de kullanırsam iyi olur.
Tamam eve gecince hemen ayrintili inceleyip yorum yapiyor vee atiyorum fotograflari. Muhtemelen unutmam ama olur da unutursam bir etiketlersin beni canimmBen de yanlış anlaşılmak istememGörümcem alıyor yokse ben alamam dedim de görümcem Almanya’da. 200€ gibi bir bütçe söylemiş. Hatta yakınlarından görüp kendi de demiş eşime elektrikli titreşimli güzel bir şey alın bütçem var diye. Bu da eğer dediğim fiyata inerse 150€ falan oluyor. Öyle alırım diyorum yani. Yoksa hiçbir özelliğinden ya da bütçeden bahsetmemiş olsa bu fiyatlara birşey isteyemem, seçememe asla Ki hala fisher price ın modelinde aklım 900₺
Yok canım geç olmaz. Kardeşim de sürekli eliyle itip gösterip durdu. Ama kendi haline bırakınca o kadar dik gelmedi bana da. 90 derece işte ben ne anlarım diince emin olup da aldıramadım. Burda gidip bakabileceğim bir yer de yok. O yüzden çok sevinirim valla
Çok geçmiş olsun, tamamen şans işi sanırım bu covid, ne kadar dikkat edersen et gelip buluyor işte. Aşın var mıydı daha kolay geçiyor öyle, inşallah hemencecik atlatırsınBu arada ben sanirim covid oldum kizlar. Gunlerdir hastaydim halsizlik asiri bas agrisi burun akintisi ve bogaz agrisi vardi, bugun birden tat duyum gitti. 7 aydir zorunlu haller disinda burnumu disari cikarmadim eve de misafir kabul etmedim gercekten cok uzgunum. Hani cekilmeyecek gibi degil ama basta normal atlatiyor gibi gorunup yogun bakima girenler gorduk o yuzden vesveseleniyorum cok. Dualariniza beni de ekleyin tat duyum gidince butun keyfim kacti cok moralsizim.
Çok gecmis olsun bende eşimle şüphe üzerine az önce gidip test verdik sabaha çıkar sonucum sanırım bir halsızlık bende de var.. inşallah covid degilizdir.Ki
Tamam eve gecince hemen ayrintili inceleyip yorum yapiyor vee atiyorum fotograflari. Muhtemelen unutmam ama olur da unutursam bir etiketlersin beni canimm
Bu arada ben sanirim covid oldum kizlar. Gunlerdir hastaydim halsizlik asiri bas agrisi burun akintisi ve bogaz agrisi vardi, bugun birden tat duyum gitti. 7 aydir zorunlu haller disinda burnumu disari cikarmadim eve de misafir kabul etmedim gercekten cok uzgunum. Hani cekilmeyecek gibi degil ama basta normal atlatiyor gibi gorunup yogun bakima girenler gorduk o yuzden vesveseleniyorum cok. Dualariniza beni de ekleyin tat duyum gidince butun keyfim kacti cok moralsizim.
Çok geçmiş olsun canım kaptıysan da hafif atlatırsın inşallah . Gerçekten kaçınılmaz oldu artık ne kadar korunursak korunalım gelip buluyor illetKi
Tamam eve gecince hemen ayrintili inceleyip yorum yapiyor vee atiyorum fotograflari. Muhtemelen unutmam ama olur da unutursam bir etiketlersin beni canimm
Bu arada ben sanirim covid oldum kizlar. Gunlerdir hastaydim halsizlik asiri bas agrisi burun akintisi ve bogaz agrisi vardi, bugun birden tat duyum gitti. 7 aydir zorunlu haller disinda burnumu disari cikarmadim eve de misafir kabul etmedim gercekten cok uzgunum. Hani cekilmeyecek gibi degil ama basta normal atlatiyor gibi gorunup yogun bakima girenler gorduk o yuzden vesveseleniyorum cok. Dualariniza beni de ekleyin tat duyum gidince butun keyfim kacti cok moralsizim.
Yok değilim
Tesekkur ederim insallah, sinovaclari saymiyorum temmuzda biontech olmustum, iki hafta kadar once bir biontech daha oldum. Olacagi varmis insallah kolay gecerÇok geçmiş olsun, tamamen şans işi sanırım bu covid, ne kadar dikkat edersen et gelip buluyor işte. Aşın var mıydı daha kolay geçiyor öyle, inşallah hemencecik atlatırsın
Insallah degilizdir ama bende cok bariz tat kaybi var gozumu kapatsam ne yedigimi anlamam o derece. Sabah vericem ben de bakalim.Çok gecmis olsun bende eşimle şüphe üzerine az önce gidip test verdik sabaha çıkar sonucum sanırım bir halsızlık bende de var.. inşallah covid degilizdir.
Cok tesekkur ederim canim insallah. Maalesef oyle o kadar dikkat ediyorum ki n95 maskesiz asansore dahi binmedim hamile kaldigimdan beri. En azindan toplum bagisikligi olusur insallah bu sekilde,gercekten biktik.Çok geçmiş olsun canım kaptıysan da hafif atlatırsın inşallah . Gerçekten kaçınılmaz oldu artık ne kadar korunursak korunalım gelip buluyor illet
arada ağrım oluyor ama idare ediyorum canım ya şükür onlar sağlıklı olsunda önemli olan o annelik bebek rahme düşünce başlıyor malum katlanıyoyuz :)Benimde aynı 2201 Gr ben 24 haftada yine iri olması sebebiyle şeker yaptırdım çıkmadı çok şükür boy bizde de söylemiyorlar ben fl uyluk uzunluğunu 7 çarparak buluyorum ozelede gidiyorum ordakiype aynı çıkıyor . Bı doktordan duymuştum. İri olması sebebiyle biraz daha fazla sancım oluyor benim senin yoktur insallah
canım en son 2 hafta önce 29+ larda 1500 çıkmıştı kilosu ama ben bu son ölçümden emin değilim bence yanlış ölçümde olabilir pazartesi günü gidince netleşir diyorum o gün ne çıkacak bakalım orantılı mı yoksa farklı mı belli olur çünkü bu hafta asistan vardı emin olamadım bendeSizin 27-28 haftalarda kaç kg çıktı bilginiz varmı , bende son gittiğimde biraz önde çıkınca şeker yüklemesi de vakti geçtiği için açlık şekerine bakalım sadece dedi şüphelendim dedi.27 haftalıktım ama 30+1 çıktı . Ama sizde de böyle görünce acaba yanlışmı ölçüyorlar diye düşündümçünkü zaten aşağı yukarı rakamlar +- 200 gram desek. Bilemedim yani.
bildiğim kadarı ile canım 32 de çalışabilir raporu veriliyor sonrasında ne zaman izne ayrılmak istersen doktora gidip çalışamaz raporu alabilirsin o aldığın haftadan itibaren başlıyor izninCalisabilir raporu alan arkadaslar bende pazartesi alacagim tam 32 oluyor ama sadece subati bitirmek istiyorum yani 35. Haftaya kadar devam bunun icin rapor surelimi veriliyor yoksa 37 ye kadar suresizmi
çok geçmiş olsun moralini bozma inşallah kolay atlatırsın rabbim tez şifa versinKi
Gule gule kullansin bebisben de hic arastirmadim acikcasi lazim birseyse sonra alirim diyordum hep,kullanmadan da bilemeyiz belki de sallanmasi fuzuli bir ozellik olacak arkadasim yeni dogum yapti huggy swing me otomatik sallanir anne yani besik almisti, bebis icinde uyumuyormus
Yaa canimm kargo geldi esimle kurduk hemen pesine de evden ciktik simdi annemdeyim doktora geldim. Cumartesi yada pazar donerim eve o zaman istersen gec olmazsa her acidan fotograflarini ceker atarim. Bence dik degildi yani oturur pozisyonlu gibi degil. Sadece sallanirken asagi kayar mi diye bir dusundum onun icin de kemerleri var. Cok inceledim desem yalan olur cunku evden hemen cikmam gerekiyordu. Ama dedigim gibi bana hic dik gelmedi
Calisabilir raporu alan arkadaslar bende pazartesi alacagim tam 32 oluyor ama sadece subati bitirmek istiyorum yani 35. Haftaya kadar devam bunun icin rapor surelimi veriliyor yoksa 37 ye kadar suresizmi
Ne zaman istersen bozuluyor rapor.
Ama şöyle yapman lazım 32+0 da raporu aldın ya 35+0 da bozdurman lazım yada 36+0 da gibi.
Erken ya da geç bozulmuyor.
Ben multi vitamin ve kan ilacı kullanıyorum sadeceDevitamini Normal55 cok gecmis olsun, umarim ikinizin de testi negatif cikar.
Kizlar ben dun aile hekiminde aclik sekerime baktirmaya gitmisken genel kan testi istedim. Seker normal. Kolestrol,trigliserit yuksek. 3.trimesterda pik yapar normal denilmis.
Fakat demir serum ve total demir baglama kapasitesi biraz yuksek. Onunla ilgili bisey bulamadim.Ferritin normal aralikta ki ferritin de demir degil mi Kafam karisti biraz.
Vitamin B12de birazcik dusuk cikmis. Habuki son 1bucuk haftadir hastayim diye o kadar iyi beslendim ki nasil dusuk cikar anlamadim..
Damla d vitamin ve imom disinda bi ilac kullanmiyorum. Sizler neler kullaniyosunuz ? P.tesi kontrolum var bakalim doktor bu demir yuksekligi ve b12 dusuklugune ne diyecek.
ara günlerde bozulmuyor yanı hafta bıtımlerınde bozuluyor bende 35+0 da bırakacagım ıns subat bıtmesını beklıcem evde bana 1 aya yakın zaman kalacak o da yeterlı olur hazır zaten cantam alacaklarım sağolasın canım
Tekrar merhaba. Benim de yarın ayrıntılı ultrason randevum var. İğne mi başlamıştınız coraspin mi? Bir de benim kağıtta plasenta inkreata yazmış doktor öyle bişi bana demedi amaMerhaba. Benim de 12.haftada yapılan ultrasonda fark edilip kan sulandırıcı başlanmıştı. Doktor bu aylarda olabilir 22-24. haftalarda düzelebilir demişti fakat 22.haftada yapılan ayrıntılı ultrasonda düzelmediği görüldü. Perinatolog 35.haftanın sonuna kadar kan sulandırıcıya devam etmem gerektiğini söyledi. 30dan sonra tansiyon yükselmesi ve bebekte gelişim geriliği görülebilir dedi. Tedavisi de yokmuş zaten.
Onu da inceleyeyim bi canım sağolBencede madem bütçe var otomatik sallanan model alman daha iyi, nuna leaf modellere baktın mı, ağırlık taşıma olarakta çok uzun süre kullanılıyor onlar hem.
Geçmiş olsun canımKi
İnşallah negatif çıkar canımÇok gecmis olsun bende eşimle şüphe üzerine az önce gidip test verdik sabaha çıkar sonucum sanırım bir halsızlık bende de var.. inşallah covid degilizdir.
Canım benim B12 im bir kaç ay önce düştü baya. Devletteki doktor gebelikte normal beklenen bir durum ekstra bir destek vermiyoruz. Zaten kullandığın multivitaminde de var. Yeterli olur dedi. Kendi doktoruma sordum gebelikte normal ama diip yazdı bir ilaç. İlaca da baktım hamilelerde kullanımı önerilmez diyordu. Ben de içmedimDevitamini Normal55 cok gecmis olsun, umarim ikinizin de testi negatif cikar.
Kizlar ben dun aile hekiminde aclik sekerime baktirmaya gitmisken genel kan testi istedim. Seker normal. Kolestrol,trigliserit yuksek. 3.trimesterda pik yapar normal denilmis.
Fakat demir serum ve total demir baglama kapasitesi biraz yuksek. Onunla ilgili bisey bulamadim.Ferritin normal aralikta ki ferritin de demir degil mi Kafam karisti biraz.
Vitamin B12de birazcik dusuk cikmis. Habuki son 1bucuk haftadir hastayim diye o kadar iyi beslendim ki nasil dusuk cikar anlamadim..
Damla d vitamin ve imom disinda bi ilac kullanmiyorum. Sizler neler kullaniyosunuz ? P.tesi kontrolum var bakalim doktor bu demir yuksekligi ve b12 dusuklugune ne diyecek.
Canim tesekkur ederimDevitamini Normal55 cok gecmis olsun, umarim ikinizin de testi negatif cikar.
Magnezyumu yazmayi unutmusum canim ama duzenli almiyorum onu. Yemegi fazla kacirdigimda aliyorum cok rahatlatiyor.Onu da inceleyeyim bi canım sağol
Geçmiş olsun canımaşıyla kolayca atlatırsın inşallah. Artık kime nerden geldiği hiç belli olmuyor gerçekten
İnşallah negatif çıkar canım
Canım benim B12 im bir kaç ay önce düştü baya. Devletteki doktor gebelikte normal beklenen bir durum ekstra bir destek vermiyoruz. Zaten kullandığın multivitaminde de var. Yeterli olur dedi. Kendi doktoruma sordum gebelikte normal ama diip yazdı bir ilaç. İlaca da baktım hamilelerde kullanımı önerilmez diyordu. Ben de içmedim
Ben de imom omega, devit damla, demir, magnezyum ve kalsiyum kullanıyorum şuan.
Cok takilmadim zaten canim ya artik doktor gerekli takviyeyi yapar ya da normal der gecer. Ben haftada 1 balik yemeye calisiyordum bebek icin faydali diye ama kokusu evden 2 gun cikmayinca 2 haftada 1e indirdim.Canim tesekkur ederim
Ferritin direkt demir degil demire baglanan protein, aslinda vucudundaki demir deposunu gosteriyor. Diger degerlerinde hafif oynamalar varsa muhtemelen onemli degildir takma kafana. Ben demir icin feramat, d vit. damla ve regenesis max kullaniyorum. Regenesise de balikla cok aram olmadigi icin omega almak adina baslamistim tum hamilelik boyunca icerim sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?