- 13 Şubat 2019
- 71
- 111
- 43
- 33
En baştan beri gynoferon kullanıyorum kabızlıktan öleceğim artık. Ama bazılarına ishal yapıyormuş. Şaşırmıyorum attık insan vücudu çok ilginç hepsi farklı bir tepki veriyor.Nasıl ya demir ilacı da kabiz yapıyorkafam karıştı vallahi. Ben demir ilacını folik asitli haptan alıyorum ama çok kabiz yapıyor bende toz ilac kullanıyorum m.
Kimisinde kabız kimisinde ishal yapıyor..hatta ilk aç karnına aliyrdm ben bı karın ağrısı yaptı bana kivrandirdi..sonra iki saatlik açlıkla içmeye başladım iyi geldi..marka farkı da olabilir gyneferon mu neydi benimkinin adıNasıl ya demir ilacı da kabiz yapıyorkafam karıştı vallahi. Ben demir ilacını folik asitli haptan alıyorum ama çok kabiz yapıyor bende toz ilac kullanıyorum m.
İstifa edince işsizlik maaşı alınamıyor diye biliyorum ben :/Kizlar 32.haftada dogum iznine cikarsam, bu seneki yillik iznimi de hemen ardindan kullanirsam yine de 6 ay ucretsiz izinde issizlik maasi alabiliyor muyum ?
Is yerim benim kafami cok bozdu, tum haklarimi alip istifayi basmak istiyorum.
iskurun danışma hattına sor bence durumuna göre önceki çalışma gün sayına göre degerlendirirlerKizlar 32.haftada dogum iznine cikarsam, bu seneki yillik iznimi de hemen ardindan kullanirsam yine de 6 ay ucretsiz izinde issizlik maasi alabiliyor muyum ?
Is yerim benim kafami cok bozdu, tum haklarimi alip istifayi basmak istiyorum.
Istifa etmeden 6 ay ucretsiz izin surecinde alinabiliyor mu onu merak ettimİstifa edince işsizlik maaşı alınamıyor diye biliyorum ben :/
Danisma hatti oldugunu bilmiyodum p.tesi bi arayip sorayimiskurun danışma hattına sor bence durumuna göre önceki çalışma gün sayına göre degerlendirirler
Ankara'da değilim ama yakın bir ildeyim, eğer benim memleketime gitme şansımız olmazsa doğumdan önce, Ankara'ya gidelim dedik eşimle. Yani yüzünü falan seçebiliyoruz değil mi? Uğraşıyorlar mı görüntü alabilmek için? Bence ücret gayet iyi, teşekkür ederim
İnşallah, fazla hevesim yok şunu da yapayım bunu da yapayım diye ama doğduktan sonra iki görüntüyü yanyana koyayım çok istiyorum.Bir kere deneyelim bakalım belki annesini kırmazGösterir inşallah.Bazıları doğana kadar göremiyor merakta bırakıyor minik kuşlar.
Görebilirseniz paylaşır mısın bana da fikir olsunYuzunu net gosteriyor evet tabi bebek israrla kapatmazsainsan merak ediyor pazartesi kontrolum var merakla bekliyorume
Görebilirseniz paylaşır mısın bana da fikir olsuninşallah görebilirsiniz
Bunlari paylasmistim daha once 20 gun oncesiydi pazarteside gorebilirsek paylasabilirim tabiki
Bende fena kabiz oldum ve artık gyferon içmediğim halde düzelmiyor. Şimdi hep toz bir kabiz ilacı ile yapabiliyorum. Isallah doğum sonrası normale döner.En baştan beri gynoferon kullanıyorum kabızlıktan öleceğim artık. Ama bazılarına ishal yapıyormuş. Şaşırmıyorum attık insan vücudu çok ilginç hepsi farklı bir tepki veriyor.
İshal yapanı hiç duymamıştım ama kabiz olmaktan daha iyidir tabi o da normal değil ama kabiz olmak çok zor.Kimisinde kabız kimisinde ishal yapıyor..hatta ilk aç karnına aliyrdm ben bı karın ağrısı yaptı bana kivrandirdi..sonra iki saatlik açlıkla içmeye başladım iyi geldi..marka farkı da olabilir gyneferon mu neydi benimkinin adı
Yaaa ne güzel böyleBunlari paylasmistim daha once 20 gun oncesiydi pazarteside gorebilirsek paylasabilirim tabiki
Canım ben alınamıyor diye hatırlıyordum. Biraz bakındım doğru hatırlıyorum. Benim anladığım sen istifa edince bişey alamıyorum ama etmeden önce alabileceğimi alayım diyorsun ama alabileceğin yalnızca doğum iznindeki ödenek gibi görünüyor. Bi ihtimal sonrasında işyerinle anlaşıp bir süre ki 3 ay yazıyor onda da pandemi ücretsiz izni başlığı altında çalışmazsan alabilirsin. Ama bunu da hangi şirket yapmak ister bilemedimIstifa etmeden 6 ay ucretsiz izin surecinde alinabiliyor mu onu merak ettim
Danisma hatti oldugunu bilmiyodum p.tesi bi arayip sorayim
Hangi hastaneye gidiyorsunMerhaba, 32. haftasına girmiş ama hiçbir zaman bebeğinin yüzünü görememiş biriyim.Göstermiyor elleri kenetliyor, dahası plesenta önde olduğu için görüntü alamıyoruz. Sizin böyle bir durum varsa paranız boşa gitmesin diye diyorum. Çünkü gerçekten bebişler ultrason esnasında rahatsız olup yüzlerini kapatıyor. Ben Kayseri’de yaşıyorum, sadece bu açıdan yazmak istedim. Hayırlı doğumlar.
Medical PalaceHangi hastaneye gidiyorsun
Cok sagol canim evet bu makale cok aciklayici olmus. Iste tamamen is verene bagli aslinda. Isterse cikisimi verir issizlik hakkim dogabilir. Herseyin hayirlisi.M mllen canım burada benden daha anlaşılır açıklamışlar pandemiden bağımsız
Doğum izninden sonra iş bırakma ve işsizlik maaşı
Analık iznini bitiren işçi işi bırakabilir mi? Doğum sonrasında işten ayrılan işçi işsizlik maaşı alabilir mi? Doğum izni işsizlik maaşını etkiler mi?mustafabaysal.com
Cok sagol canim evet bu makale cok aciklayici olmus. Iste tamamen is verene bagli aslinda. Isterse cikisimi verir issizlik hakkim dogabilir. Herseyin hayirlisi.
Senin doktorun hangisiydi canım? Bugün gitmeyi düşünüyoruzBunlari paylasmistim daha once 20 gun oncesiydi pazarteside gorebilirsek paylasabilirim tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?