2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Nasıl ya demir ilacı da kabiz yapıyor kafam karıştı vallahi. Ben demir ilacını folik asitli haptan alıyorum ama çok kabiz yapıyor bende toz ilac kullanıyorum m.
En baştan beri gynoferon kullanıyorum kabızlıktan öleceğim artık. Ama bazılarına ishal yapıyormuş. Şaşırmıyorum attık insan vücudu çok ilginç hepsi farklı bir tepki veriyor.

Nasıl ya demir ilacı da kabiz yapıyor kafam karıştı vallahi. Ben demir ilacını folik asitli haptan alıyorum ama çok kabiz yapıyor bende toz ilac kullanıyorum m.
Kimisinde kabız kimisinde ishal yapıyor..hatta ilk aç karnına aliyrdm ben bı karın ağrısı yaptı bana kivrandirdi..sonra iki saatlik açlıkla içmeye başladım iyi geldi..marka farkı da olabilir gyneferon mu neydi benimkinin adı

Kizlar 32.haftada dogum iznine cikarsam, bu seneki yillik iznimi de hemen ardindan kullanirsam yine de 6 ay ucretsiz izinde issizlik maasi alabiliyor muyum ?
Is yerim benim kafami cok bozdu, tum haklarimi alip istifayi basmak istiyorum.
İstifa edince işsizlik maaşı alınamıyor diye biliyorum ben :/

Kizlar 32.haftada dogum iznine cikarsam, bu seneki yillik iznimi de hemen ardindan kullanirsam yine de 6 ay ucretsiz izinde issizlik maasi alabiliyor muyum ?
Is yerim benim kafami cok bozdu, tum haklarimi alip istifayi basmak istiyorum.
iskurun danışma hattına sor bence durumuna göre önceki çalışma gün sayına göre degerlendirirler

İstifa edince alınmaz doğru ama bebek sebebiyle çıkışlarda farklılık var 170 arayabilirsin

Kizlar bende bebek bezi sorayım size sleepy indirimini kaçırdım turco ikinci 1 lira ya şimdi iyi mi acaba alan ya da kullanan var mi

Yuzunu net gosteriyor evet tabi bebek israrla kapatmazsa insan merak ediyor pazartesi kontrolum var merakla bekliyorume

Görebilirseniz paylaşır mısın bana da fikir olsuninşallah görebilirsiniz

Bunlari paylasmistim daha once 20 gun oncesiydi pazarteside gorebilirsek paylasabilirim tabiki

Eklentiler

• 20220112_142023.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 72
  • 20220112_140632.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 69
En baştan beri gynoferon kullanıyorum kabızlıktan öleceğim artık. Ama bazılarına ishal yapıyormuş. Şaşırmıyorum attık insan vücudu çok ilginç hepsi farklı bir tepki veriyor.
Bende fena kabiz oldum ve artık gyferon içmediğim halde düzelmiyor. Şimdi hep toz bir kabiz ilacı ile yapabiliyorum. Isallah doğum sonrası normale döner.
İshal yapanı hiç duymamıştım ama kabiz olmaktan daha iyidir tabi o da normal değil ama kabiz olmak çok zor.
Bunlari paylasmistim daha once 20 gun oncesiydi pazarteside gorebilirsek paylasabilirim tabiki
Yaaa ne güzel böyle bayildim şahane maşallah.

Istifa etmeden 6 ay ucretsiz izin surecinde alinabiliyor mu onu merak ettim

Danisma hatti oldugunu bilmiyodum p.tesi bi arayip sorayim
Canım ben alınamıyor diye hatırlıyordum. Biraz bakındım doğru hatırlıyorum. Benim anladığım sen istifa edince bişey alamıyorum ama etmeden önce alabileceğimi alayım diyorsun ama alabileceğin yalnızca doğum iznindeki ödenek gibi görünüyor. Bi ihtimal sonrasında işyerinle anlaşıp bir süre ki 3 ay yazıyor onda da pandemi ücretsiz izni başlığı altında çalışmazsan alabilirsin. Ama bunu da hangi şirket yapmak ister bilemedim
Bence en mantıklısı doğum iznini kullanıp geri dönüp bir şekilde imkan varsa işverenle anlaşıp seni işsizlik maaşı alabileceğin bir kod ile işten ayrılmış göstermeleri. Benimkiler yapmıştı Sivas’a taşınırken sağolsunlar.

Doğum sonrası 6 ay ücretsiz izin, işçinin talebi üzerine işverenin vermek zorunda olduğu bir izindir ve günde 39.24 TL’lik nakit ücret desteği kapsamında değildir. Nakit ücret desteği, salgın surecinde işçinin kusurlu olduğu durumlar (4857/25/2) dışında işverenin 3 ay süreyle işçinin işine son vermesine alternatif olarak getirilmiş bir uygulamadır. "Ücretsiz doğum izni" ve "pandemi ücretsiz izin" SGK’ya farklı kodlarla bildirilmektedir. Eğer işveren işçiyi ücretsiz izne çıkartır ve SGK’ya "pandemi ücretsiz izin" koduyla bildirirse, nakit ücret desteği uygulanır.

M mllen canım burada benden daha anlaşılır açıklamışlar pandemiden bağımsız

Son düzenleme:
Hangi hastaneye gidiyorsun

Cok sagol canim evet bu makale cok aciklayici olmus. Iste tamamen is verene bagli aslinda. Isterse cikisimi verir issizlik hakkim dogabilir. Herseyin hayirlisi.

Cok sagol canim evet bu makale cok aciklayici olmus. Iste tamamen is verene bagli aslinda. Isterse cikisimi verir issizlik hakkim dogabilir. Herseyin hayirlisi.

Ben oyle yapacagim evet anlasirsaniz ve senin cikisini yaparsa issizlik alabiliyorsun. Tabi seni cikardigi icin resmi olarak tazminat odemek zorunda olacak benim isverenim tazminat asla vermez o yuzden tazminat tutarimi oncesinde ben onlara verecegim onlarda bana yatirmis gibi yapacaklar. Valla tazminatta gozum yok 8 ay issizlik alayim yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…