2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

Ben Alife hastanesine gidiyorum ilk haftalardan ıtıbaren hep renklı foto verdı yenıyılda muayene ucretı 180 tl oldu ama doktorların hepsı çok çok guleryuzlu gelme ımkanın varsa tavsıye ederım

Merhaba, 32. haftasına girmiş ama hiçbir zaman bebeğinin yüzünü görememiş biriyim.Göstermiyor elleri kenetliyor, dahası plesenta önde olduğu için görüntü alamıyoruz. Sizin böyle bir durum varsa paranız boşa gitmesin diye diyorum. Çünkü gerçekten bebişler ultrason esnasında rahatsız olup yüzlerini kapatıyor. Ben Kayseri’de yaşıyorum, sadece bu açıdan yazmak istedim. Hayırlı doğumlar.

Bende aynı durumdayım yalnız değilsin özele gitmek istiyorum görmek için ama plesanta önde olduğu için pozisyonu uygun değil malesef. Devlete gidiyorum uzun süredir. Şimdi doktora gidiyorum sorucam özele gitsem gözükür mü pozisyonu nasıl diye

Benimde hadi elinle yüzünü kapattın anladım ayaklarını nasıl yüzüne çekiyorsun mübarek cinsiyetini de 3/4 muayenede anca öğrenebildik neresine bakmak istesek orasını görünmeyecek şekilde kitliyo küçük danam ( birde 13 yaşında oğlum var büyük dana küçük dana kaldı öyle)

Kızlar şimdi doktordan çıktım çok şükür her şey yolunda suyu iyi, kafası aşağıda normal doğum için uygun pozisyonu almış dedi. İç bacak ağrısı için magnezyumdan başka bir şey yapamayız dedi. Benim sol göğsüme sancı giriyordu ara sıra o da süt dolduğu için olabilir dedi. 32+4le uyumlu 2080 gr olmuş fl 62.2 yani yaklaşık 43-44 cm arası sanırım. Tahmini doğum tarihi veremem normal olduğu için 41 haftaya kadar yolu var dedi. Bugün 32+0 olduk. Çoğu gitti azı kaldı

Çok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Ama içini ferah tut. Covitin eski ağırlığı kalmadı artık. Kimi duysak grip gibi atlatıp geçiyor. Bol bol c vitamini al dinlen. Hiç bir şey olamayacak allahın izniyle

Kızlar ben bu zamana kadar 11 kilo aldım. Ama 1 aydan beri kilom ilerlemiyor. Acaba bir problem mi var yoksa kuruntu mu yapıyorum? Sizde de kilo ilermesinin durduğu oldu mu hiç

Amin insallah cok tesekkur ederim

Kızlar ben bu zamana kadar 11 kilo aldım. Ama 1 aydan beri kilom ilerlemiyor. Acaba bir problem mi var yoksa kuruntu mu yapıyorum? Sizde de kilo ilermesinin durduğu oldu mu hiç

Bebeğin kilosu nasıl?
Onun iyiyse senin yediklerin bebişine gidiyordur.

Keşke benimde öyle olsa :)

Bebeğin kilosu nasıl?
Onun iyiyse senin yediklerin bebişine gidiyordur.

Keşke benimde öyle olsa :)
En son 27.haftamda gitmiştim o zaman 1100 gram normal demişti doktorum. Bu ay ki randevum 15inde. Kilom sabit kalınca kuruntu mu yapıyorum acaba dedim. Peki bebekte kilo artışı olunca tartıda da belli olmaz mı ki?

Arada benimde canım çekiyor
Ay ben önceden hiç içmezdim sevdiğim bir şey değil hamileyken canım çekmeye başladı geçen et kavuruyodum yemek yapacaktım et yerine kola koktu ama nasıl var ya sanki burnumum ucunda eşim almadı zararlı diye sonra geçti o isteğim iyiki almamış

Bende 2-3 kere falan içtim ama harbi canım istedi diye
Böyle evde hamburger, pizza yapınca falan çekiyor yani can bu
Evlatlarımız affetsin zararlı şeyden dolayı bizleri

En son 27.haftamda gitmiştim o zaman 1100 gram normal demişti doktorum. Bu ay ki randevum 15inde. Kilom sabit kalınca kuruntu mu yapıyorum acaba dedim. Peki bebekte kilo artışı olunca tartıda da belli olmaz mı ki?

Şöyle düşün gebeliğini diyet yaparak geçirenler var.
Onların kiloları direkt bebeklere gidiyor.
Demek ki sen çok sağlıklı beslendin ki kendin kilo almadan bebeğine yaradı.
Yada ödem oluştu onu attın, gerisi kilo kaldı.
Yada hiç şişkinliğin olmadı.
Ben hiç sabit kalmadım o ayrı

Doktoruna sordun mu hiç ?

Bende 2-3 kere falan içtim ama harbi canım istedi diye
Böyle evde hamburger, pizza yapınca falan çekiyor yani can bu
Evlatlarımız affetsin zararlı şeyden dolayı bizleri
bende içtim 2-3 kere o yüzden almadı zaten benimki ama kokusunu almak çok garipti ya yemeğin kokusunu alamadım kola kokusundan napalım bizimki de can doğru diyorsun arada sağlıksız şeyler çekebiliyor

Rica ederim ne demek birbirimize destek oluyoruz burada. Hergun muz yemek kabiz yapmıyor mu? Yapmıyorsa ne güzel maşallah
Cok gecmis olsun isallqh hafif geçer bqkqlim test sonucu nasil çıkacak. Bende evde durup dışarıdan sakiniyordum sonra koronaya yakalandim şimdi maskemi takıyorum kizimi kursa da götürüyorum, markete de gidiyorum. Cok sakınmak iyi değilmiş bagisikligimiz düşmüş

bende içtim 2-3 kere o yüzden almadı zaten benimki ama kokusunu almak çok garipti ya yemeğin kokusunu alamadım kola kokusundan napalım bizimki de can doğru diyorsun arada sağlıksız şeyler çekebiliyor

Kim %100 sağlıklı beslenmiş ki polyanna biz beslenelim

85 kilo ile hamile kaldım 24 haftada şeker çıktı 92 kiloydum şuan 29+1 im 84 kiloya düştüm insülin kullanıyorum çok sıkı diyet yapıyorum en son bebek sağlıklıydı kilosuda baya öndeydi

Maasallah iç bacak ağrısına üç gündür magnezyum kullanıyorum iyi geldi rahatlattı epey sana da iyi gelir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…