Benimde göbek deliği çevresinde gerilme sancı gibi bir şey oluyor baya rahatsız edici belki artık bebek büyüdüğü içindrYaa gercekten is yapma ile artiyor. Aksam banyo ve wc temizligine giristim ve artti. Aslinda gobek deligi agrisi normal diye geciyor fakat biraz renk degisikligi de olunca tedirgin oldumbize de soyler misiniz ne diyecek bakalim doktor?
Senin doktorun hangisiydi canım? Bugün gitmeyi düşünüyoruz
Eski adı sevgi hastanesi olan mıMedical Palace
Evet öyleymiş sanırım, Mustafa Oğuz Yılmaz a gidiyorum. Yaklaşık 3 yıldır aynı doktordayım.Eski adı sevgi hastanesi olan mı
Anlastiysaniz ne guzel. Ben simdilik isten cikarim gibi bisey demedim onlara.Ben oyle yapacagim evet anlasirsaniz ve senin cikisini yaparsa issizlik alabiliyorsun. Tabi seni cikardigi icin resmi olarak tazminat odemek zorunda olacak benim isverenim tazminat asla vermez o yuzden tazminat tutarimi oncesinde ben onlara verecegim onlarda bana yatirmis gibi yapacaklar. Valla tazminatta gozum yok 8 ay issizlik alayim yeter
Tedirgin olduysan git tabiki ama bebek idrar torbasına baskı yaptıysa da sızıntı olabilir .. kendini strese sokmadan dr a gidebilirsin , sakin bir şekilde aklında kalmasın..Kızlar az önce otururken afedersiniz altıma kaçırıyormuşum gibi akıntım oldu birkaç saniye sürdü , tuvaletim falan da yoktu tutamama gibi bir durum değildi suyum falan gelmiş olamaz dimi? Eşim de nöbette,yalnızım cok panik yaptım doktoru arayıp gideyim dimi. İç çamasırım doldu bir anda
Canım değildir inşallah ama ihmal etme yine de git bence kendini rahatlatmak için.Kızlar az önce otururken afedersiniz altıma kaçırıyormuşum gibi akıntım oldu birkaç saniye sürdü , tuvaletim falan da yoktu tutamama gibi bir durum değildi suyum falan gelmiş olamaz dimi? Eşim de nöbette,yalnızım cok panik yaptım doktoru arayıp gideyim dimi. İç çamasırım doldu bir anda
Bebekler büyüdüğü için tuvalete oturunca idrarın yapmaya birsey yapmadan baskıyla çıkıyor. Belki sende de öyle olmuştur. Renk nasıldı peki. Doktoruna mutlaka git kontrol ettir.Kızlar az önce otururken afedersiniz altıma kaçırıyormuşum gibi akıntım oldu birkaç saniye sürdü , tuvaletim falan da yoktu tutamama gibi bir durum değildi suyum falan gelmiş olamaz dimi? Eşim de nöbette,yalnızım cok panik yaptım doktoru arayıp gideyim dimi. İç çamasırım doldu bir anda
Direk sıvı şeklinde mi, yoksa akıntı mı? Bazen bebiş baskı yapınca istemsiz kaçabiliyor ama bir doktoruna sor yinede senKızlar az önce otururken afedersiniz altıma kaçırıyormuşum gibi akıntım oldu birkaç saniye sürdü , tuvaletim falan da yoktu tutamama gibi bir durum değildi suyum falan gelmiş olamaz dimi? Eşim de nöbette,yalnızım cok panik yaptım doktoru arayıp gideyim dimi. İç çamasırım doldu bir anda
Merak ettim naptın nasılsın simdiKızlar az önce otururken afedersiniz altıma kaçırıyormuşum gibi akıntım oldu birkaç saniye sürdü , tuvaletim falan da yoktu tutamama gibi bir durum değildi suyum falan gelmiş olamaz dimi? Eşim de nöbette,yalnızım cok panik yaptım doktoru arayıp gideyim dimi. İç çamasırım doldu bir anda
Sonucu haber ver canım inşallah su falan değildir gidince için rahatlarAlıntı yapamadım kızlar doktorumu aradım şimdi kontrole gidiyorum insallah her şey yolundadır . Kıvamsız su gibi bir şeydi gelen şey . Tamamen kontrolüm dışında aktı ilk kez yaşadım böyle bir şey panik yaptım daha çok erken çünkü
Bazen hiç uyumuyo mu bu çocuk diyorum maşallah nazar değmesin hoşuma gidiyo da bazen göğsümün altına poposunu yaslıyo nefesim daralıyo çok fena oluyorumKızlar sizde de bu günlerde bebisler de hareket cok oluyor mu benim kızım kıpır kıpır
Senin doktorun hangisiydi canım? Bugün gitmeyi düşünüyoruz
sakinsampiyonn Azize hanımın boşluğu varmış, randevu aldım ama siyah beyaz veriyorlar görüntü dedi. Çok anlayamadım. Senin paylaştıkların siyah beyaz diye mi geçiyor acaba
Alıntı yapamadım kızlar doktorumu aradım şimdi kontrole gidiyorum insallah her şey yolundadır . Kıvamsız su gibi bir şeydi gelen şey . Tamamen kontrolüm dışında aktı ilk kez yaşadım böyle bir şey panik yaptım daha çok erken çünkü
Guzel haberini bekliyoruz canim. Bende de oluyor oksurunce minicik kaciyor hijyenik ped kullanmaya basladim bi suredir.Alıntı yapamadım kızlar doktorumu aradım şimdi kontrole gidiyorum insallah her şey yolundadır . Kıvamsız su gibi bir şeydi gelen şey . Tamamen kontrolüm dışında aktı ilk kez yaşadım böyle bir şey panik yaptım daha çok erken çünkü
Yok Etimesgut canım. Yeni gelmiş herhalde. Çok tatlı bir kadındı baya baktı. Yan duruyor dedi sadece eşim görebildi. Cihazı eskiydi biraz o yüzden sendeki gibi görüntü alamadık. Bu var sadeceAlife etimesgut canim sen pursaklarami gittin acaba Azize hanim yok cunku hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?