2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Yaa gercekten is yapma ile artiyor. Aksam banyo ve wc temizligine giristim ve artti. Aslinda gobek deligi agrisi normal diye geciyor fakat biraz renk degisikligi de olunca tedirgin oldum bize de soyler misiniz ne diyecek bakalim doktor?
Benimde göbek deliği çevresinde gerilme sancı gibi bir şey oluyor baya rahatsız edici belki artık bebek büyüdüğü içindr

Anlastiysaniz ne guzel. Ben simdilik isten cikarim gibi bisey demedim onlara.

Kızlar az önce otururken afedersiniz altıma kaçırıyormuşum gibi akıntım oldu birkaç saniye sürdü , tuvaletim falan da yoktu tutamama gibi bir durum değildi suyum falan gelmiş olamaz dimi? Eşim de nöbette,yalnızım cok panik yaptım doktoru arayıp gideyim dimi. İç çamasırım doldu bir anda

Tedirgin olduysan git tabiki ama bebek idrar torbasına baskı yaptıysa da sızıntı olabilir .. kendini strese sokmadan dr a gidebilirsin , sakin bir şekilde aklında kalmasın..

Canım değildir inşallah ama ihmal etme yine de git bence kendini rahatlatmak için.
Muhtemelen farkında olmadan idrar kaçırmışsındır bebeğin ani bir hareketiyle

Bebekler büyüdüğü için tuvalete oturunca idrarın yapmaya birsey yapmadan baskıyla çıkıyor. Belki sende de öyle olmuştur. Renk nasıldı peki. Doktoruna mutlaka git kontrol ettir.

Direk sıvı şeklinde mi, yoksa akıntı mı? Bazen bebiş baskı yapınca istemsiz kaçabiliyor ama bir doktoruna sor yinede sen

Merak ettim naptın nasılsın simdi

Alıntı yapamadım kızlar doktorumu aradım şimdi kontrole gidiyorum insallah her şey yolundadır . Kıvamsız su gibi bir şeydi gelen şey . Tamamen kontrolüm dışında aktı ilk kez yaşadım böyle bir şey panik yaptım daha çok erken çünkü

Sonucu haber ver canım inşallah su falan değildir gidince için rahatlar

Haber verirsin canim gecmis olsun insallah onemli birsey degildir

Guzel haberini bekliyoruz canim. Bende de oluyor oksurunce minicik kaciyor hijyenik ped kullanmaya basladim bi suredir.

Alife etimesgut canim sen pursaklarami gittin acaba Azize hanim yok cunku hastanede
Yok Etimesgut canım. Yeni gelmiş herhalde. Çok tatlı bir kadındı baya baktı. Yan duruyor dedi sadece eşim görebildi. Cihazı eskiydi biraz o yüzden sendeki gibi görüntü alamadık. Bu var sadece ama iyiymiş şükür 1800 olmuş tosbaam

Eklentiler

• IMG-20220205-WA0000.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…