2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Rengi nasıldı enfeksiyon nedeniyle de oluyor bazen paniklemeden dr a git inşaallah bir sorun yoktur

Kızlar sanırım covid kervanına bende katılıyorum
Sabahtan beri geçmeyen bir baş ağrım vardı. Şimdi omuzlarım ve sırtım da ağrıyor çok fena. Halsizim de.
Kendime şaşıyordum zaten haftanın en az iki gününü hastanelerde geçirip hala kapmadığım için.
Bugün takip edip yarın olmadı bir test vereyim diyorum

Çok geçmiş olsun aşı olmusmuydun sen InşAAllah değilsindir grip de yaygın bu ara

Canim gecmis olsun, ne yaptin gidebildin mi doktora? Bize de haber ver lutfen insallah hersey yolundadir

Deme canim yaa, cok gecmis olsun Bencede bugun bi bak bakalim nasil devam edecek ona gore bi test verirsin.

Maşallah canim saglikli olsunda yeni evet insanin hosuna gidiyor ama az cok her bebekte ayni insallah az kaldi yakinda canli canli gorecegiz :)

Isallah suyun değildir. Güzel haberler ver bize isallah

Isallah değilsindir canim ya . Böyle sendeki belirtileri olan ama negatif çıkan da çok oluyor.

Gecmis olsun canim ama covid olmayabilirsin usutmussundur belkide. Ben 2 kere test verdim negatif cikti. Ama hala oksurugum yorgunlugum gecmedi 1bucuk haftadir.

Güzel haberlerle gelin kizlar hiç bir seyiniz yoktur inşallah

Çok geçmiş olsun aşı olmusmuydun sen InşAAllah değilsindir grip de yaygın bu ara

Deme canim yaa, cok gecmis olsun Bencede bugun bi bak bakalim nasil devam edecek ona gore bi test verirsin.

Isallah değilsindir canim ya . Böyle sendeki belirtileri olan ama negatif çıkan da çok oluyor.

Gecmis olsun canim ama covid olmayabilirsin usutmussundur belkide. Ben 2 kere test verdim negatif cikti. Ama hala oksurugum yorgunlugum gecmedi 1bucuk haftadir.

Güzel haberlerle gelin kizlar hiç bir seyiniz yoktur inşallah

Sağolun kızlar inşallah değilimdir ama tüm kemiklerimin ağrıyor olması endişelendirdi biraz. İnsanın ayak parmakları bile ağrır mı? Çift doz aşılıyım covidsem de inşallah korur
Bi ihtimal bugün kendi hastaneme gittim. Kadın doğum katına çıktım hemşirelerle çanta işini konuşmaya. Hamam gibiydi orası çok terledim. Montumu da çıkarmadım aptal gibi. Dışarısı da ayazdı. Biraz taksi bekledim. İnşallah orda üşütmüşümdür

pembemanolya canım bizi habersiz bırakma, güzel haberlerini bekliyoruz

pembemanolya canım her şey yolunda mı? Merak ettik
Canlarım çok teşekkür ederim gerçekten iyi bir gün geçirmedim çok korktum çok endişelendim ama neyseki kötü bir şey yok Bebeğimin suyu yeterli düzeydeymiş, gelen sıvı amniyon sıvısı değilmiş çok şükür . 8.aya gireceğiz artık bu tür akıntıların gelmesi normalmiş kese büyüyor baskı yapıyor sonuçta . Benim daha önce hiç bu kadar çok miktarda akıntım olmadığı için panik yaptım ama cok şükür sonu kötü bitmedi

Kızlar herkese hayırlı akşamlar size birşey soracağım bebislerimiz sizce de ters dönmüş müdür yani başı aşağıya gelecek şeklide olmusmudur

Kızlar herkese hayırlı akşamlar size birşey soracağım bebislerimiz sizce de ters dönmüş müdür yani başı aşağıya gelecek şeklide olmusmudur
Canım dün doktora gittim. Başı aşağıdaymış. Doktor normal doğum için uygun pozisyonu almış dedi. Bu haftadan sonra bir daha döner mi onu bilmiyorum

Çok sevindim canım iyi olmanıza valla çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…