2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Oh cok sukur ikinizin de iyi olmasina cok sevindim canim.

Oh çok şükür, endişelendik canım valla. Çok şükür bişey çıkmadı

Çok geçmiş olsun canım, inşallah covid değildir. Dediğin gibi takip edip test versen iyi olur

Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına canım Bizimde aklımızda bulunsun bunlar

Korktuk bizde seninle çok şükür
Kızlar herkese hayırlı akşamlar size birşey soracağım bebislerimiz sizce de ters dönmüş müdür yani başı aşağıya gelecek şeklide olmusmudur
Benimde döndü.30/31. Hafta gibi döndü bence hissediyorumda zaten dönmeden çok baskı yapıyordu kaburgama. Şimdi de kasıklarıma baskı yapiyo gerçi

Ohhhh çok şükür zamanında ve sağlıkla gelsin minik meleklerimiz .. çok geçmiş olsun ..

Kızlar herkese hayırlı akşamlar size birşey soracağım bebislerimiz sizce de ters dönmüş müdür yani başı aşağıya gelecek şeklide olmusmudur
Benimkisi de baş aşağı dönmüştü ultrasonda gördük, bugün yaşadığım akıntının sebebi de başıyla baskı yapması olabilir. Daha pozisyonu değişir mi bilmiyorum

Kizlar covid testim maalesef pozitif geldi. 7 aydir kendimi ve bebegimi korumak icin kiz kardeslerimle bile gorusmedim ozlemden artik catliyordum. Emeklerime yaniyorum nereden bulastigini bile anlayamadim cok uzgunum. Hic bir duzelme de yok gunlerdir. Buna sukur insallah bu kadari ile atlatirim dualariniza ihtiyacim var.

Çok geçmiş olsun canım , nasıl hissediyorsun kendini umarım hafif atlatıyorsundur.. bütün dualarım seninle

şükür çok geçmiş olsun. Bundan sonra aman geldi , geliyor diye şüpheyle geçireceğiz. Vaktiyle gelsin bebisler.
Evet döndüler artik ama yine kesinlik doktor kontrolu ile belli olur

Canım çok geçmiş olsun inşallah hemen hafif geçirirsin

Çok geçmiş olsun canım, inşallah covid değildir. Dediğin gibi takip edip test versen iyi olur

Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına canım Bizimde aklımızda bulunsun bunlar

Çok sağol canım, inşallah üşütmüşümdür sadece

Canım çok geçmiş olsun, artık kontrolden çıktı iyice bu hastalık. Ama çok şükür eskisi kadar ağır seyretmiyor ona şükredelim Allah korusun eski veryantlar daha zorluyordu insanları özellikle hamileleri. O yüzden sen yine de iyi ki korudun kendini öyle düşün
İnşallah bundan sonra iyileşmeye başlarsın geçer gider biran ince

100 mg ecoprin kullanıyorum hergün. Ayrıca omega 3 te kanı sulandırıyormuş, gün aşırı alıyorum. Ben de plasenta inkreata tanısı yok sadece rahim uzunluğum normalden kısa. Bebek aşağıdaymış. Bu yüzden ilk haftalarda kanamalarım oluyordu, hiç ayakta duramıyordum, işimi bırakmak zorunda kaldım. Umarım ayrıntılı ultrasonunuzdan güzel sonuçlar almışsınızdır.

Benim 26. Hafta kontrolde ters dedi doktor. Bugün hala öyleydi, zaten hıçkırığından anlarsın biraz. Göbek deliğinden alt tarafta kalp atışı gibi oluyor.

Merhabalar değerli anne ve anne adayları bebek arabası ve bebek odası ile ilgili tavsiye verebilir misiniz?
Hepimize hayırlı doğumlar iyi akşamlar :)
Merhaba , bebek arabamızı Peg Perego- new book aldık, bebek odası için beşiğimizi Meltem Smart Kral modelini aldık anne yanı olabilen,altı tekerlekli ahşap beyaz bir beşik cibinliğiyle falan çok hoşumuza gitmişti görselliği, içine yatak olarak yataş tan twiny model sünger yatak aldık. Kıyafetlerimiz için de ikea dan malm model 6 çekmeceli geniş beyaz bir şifonyer tercih ettik. Büyüdüğünde ayrı bir oda takımı alırım şu an icin bu şekilde tercih ettim ben .

çok teşekkür ederim aydınlatıcı bilgiler için.

Kızlar bu arada yine aklımdayken sizinle de paylaşayım. Bizim hastanenin hemşirelerine hastane çantası için danıştım bugün.
  • Sezeryan da olsa normal doğum da olsa sonrasında ilk giymek için koyu renk bir pijama takımı veya gecelik iyi olurmuş. Gecelik daha rahat oluyor tabiki dediler. Her ikisinde de kanama oluyor, kanama geçmese de batikon lekesi falan bulaşabiliyor bacak arasından veya karından o da açık renk olunca falan kötü görünüyormuş. İlk 3-4 saat ayaklanana kadar onu giyersin. Sonra zaten güzel takımına geçiş yaparız dediler.
  • Emzirme sütyeni biz getirsen de giydirmiyoruz eğer istersen bol bir emzirme atleti getirebilirsin dediler. Ne kadar serbest ilk etapta o kadar iyiymiş sürekli meydanda olacakmış zaten göğsümüz
  • Çay kaşığı
  • Sezeryan olursa sırt tutulması çok yaşanabiliyormuş onun sıcak su torbası iyi olurmuş.
  • Bir de benim göğüs ucum belirgin olmadığı için silikon uç
  • Bestlak süt arttırıcı damla
  • Bebek için de kıyfetleri yedekli olmalı, ilk giydirdikleri kirleniyormuş zaten hemen. Bir de eldiven şapka yedeği olsun takımların dışında. Çok düşüyormuş.
  • Bir tane de kalın bir battaniye. Hem ameliyathaneden getirirken hem de hastaneden çıkarken kullanmak için iyi oluyormuş.
Onun dışında standart listelerde ne varsa onlardı. Farklı olarak söyledikleri bunlardı benim aklımdakilerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…