Oh cok sukur ikinizin de iyi olmasina cok sevindim canim.Canlarım çok teşekkür ederim gerçekten iyi bir gün geçirmedim çok korktum çok endişelendim ama neyseki kötü bir şey yokBebeğimin suyu yeterli düzeydeymiş, gelen sıvı amniyon sıvısı değilmiş çok şükür . 8.aya gireceğiz artık bu tür akıntıların gelmesi normalmiş kese büyüyor baskı yapıyor sonuçta . Benim daha önce hiç bu kadar çok miktarda akıntım olmadığı için panik yaptım ama cok şükür sonu kötü bitmedi
Oh çok şükür, endişelendik canım valla. Çok şükür bişey çıkmadıCanlarım çok teşekkür ederim gerçekten iyi bir gün geçirmedim çok korktum çok endişelendim ama neyseki kötü bir şey yokBebeğimin suyu yeterli düzeydeymiş, gelen sıvı amniyon sıvısı değilmiş çok şükür . 8.aya gireceğiz artık bu tür akıntıların gelmesi normalmiş kese büyüyor baskı yapıyor sonuçta . Benim daha önce hiç bu kadar çok miktarda akıntım olmadığı için panik yaptım ama cok şükür sonu kötü bitmedi
Çok geçmiş olsun canım, inşallah covid değildir. Dediğin gibi takip edip test versen iyi olurKızlar sanırım covid kervanına bende katılıyorum
Sabahtan beri geçmeyen bir baş ağrım vardı. Şimdi omuzlarım ve sırtım da ağrıyor çok fena. Halsizim de.
Kendime şaşıyordum zaten haftanın en az iki gününü hastanelerde geçirip hala kapmadığım için.
Bugün takip edip yarın olmadı bir test vereyim diyorum
Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına canımCanlarım çok teşekkür ederim gerçekten iyi bir gün geçirmedim çok korktum çok endişelendim ama neyseki kötü bir şey yokBebeğimin suyu yeterli düzeydeymiş, gelen sıvı amniyon sıvısı değilmiş çok şükür . 8.aya gireceğiz artık bu tür akıntıların gelmesi normalmiş kese büyüyor baskı yapıyor sonuçta . Benim daha önce hiç bu kadar çok miktarda akıntım olmadığı için panik yaptım ama cok şükür sonu kötü bitmedi
Korktuk bizde seninle çok şükürCanlarım çok teşekkür ederim gerçekten iyi bir gün geçirmedim çok korktum çok endişelendim ama neyseki kötü bir şey yokBebeğimin suyu yeterli düzeydeymiş, gelen sıvı amniyon sıvısı değilmiş çok şükür . 8.aya gireceğiz artık bu tür akıntıların gelmesi normalmiş kese büyüyor baskı yapıyor sonuçta . Benim daha önce hiç bu kadar çok miktarda akıntım olmadığı için panik yaptım ama cok şükür sonu kötü bitmedi
Benimde döndü.30/31. Hafta gibi döndü bence hissediyorumda zaten dönmeden çok baskı yapıyordu kaburgama. Şimdi de kasıklarıma baskı yapiyo gerçiKızlar herkese hayırlı akşamlar size birşey soracağım bebislerimiz sizce de ters dönmüş müdür yani başı aşağıya gelecek şeklide olmusmudur
Ohhhh çok şükürCanlarım çok teşekkür ederim gerçekten iyi bir gün geçirmedim çok korktum çok endişelendim ama neyseki kötü bir şey yokBebeğimin suyu yeterli düzeydeymiş, gelen sıvı amniyon sıvısı değilmiş çok şükür . 8.aya gireceğiz artık bu tür akıntıların gelmesi normalmiş kese büyüyor baskı yapıyor sonuçta . Benim daha önce hiç bu kadar çok miktarda akıntım olmadığı için panik yaptım ama cok şükür sonu kötü bitmedi
Benimkisi de baş aşağı dönmüştü ultrasonda gördük, bugün yaşadığım akıntının sebebi de başıyla baskı yapması olabilir. Daha pozisyonu değişir mi bilmiyorumKızlar herkese hayırlı akşamlar size birşey soracağım bebislerimiz sizce de ters dönmüş müdür yani başı aşağıya gelecek şeklide olmusmudur
Çok geçmiş olsun canım , nasıl hissediyorsun kendini umarım hafif atlatıyorsundur.. bütün dualarım seninleKizlar covid testim maalesef pozitif geldi. 7 aydir kendimi ve bebegimi korumak icin kiz kardeslerimle bile gorusmedim ozlemden artik catliyordum. Emeklerime yaniyorum nereden bulastigini bile anlayamadim cok uzgunum. Hic bir duzelme de yok gunlerdir. Buna sukur insallah bu kadari ile atlatirim dualariniza ihtiyacim var.
Canlarım çok teşekkür ederim gerçekten iyi bir gün geçirmedim çok korktum çok endişelendim ama neyseki kötü bir şey yokBebeğimin suyu yeterli düzeydeymiş, gelen sıvı amniyon sıvısı değilmiş çok şükür . 8.aya gireceğiz artık bu tür akıntıların gelmesi normalmiş kese büyüyor baskı yapıyor sonuçta . Benim daha önce hiç bu kadar çok miktarda akıntım olmadığı için panik yaptım ama cok şükür sonu kötü bitmedi
Evet döndüler artik ama yine kesinlik doktor kontrolu ile belli olurKızlar herkese hayırlı akşamlar size birşey soracağım bebislerimiz sizce de ters dönmüş müdür yani başı aşağıya gelecek şeklide olmusmudur
Canım çok geçmiş olsun inşallah hemen hafif geçirirsinKizlar covid testim maalesef pozitif geldi. 7 aydir kendimi ve bebegimi korumak icin kiz kardeslerimle bile gorusmedim ozlemden artik catliyordum. Emeklerime yaniyorum nereden bulastigini bile anlayamadim cok uzgunum. Hic bir duzelme de yok gunlerdir. Buna sukur insallah bu kadari ile atlatirim dualariniza ihtiyacim var.
Çok geçmiş olsun canım, inşallah covid değildir. Dediğin gibi takip edip test versen iyi olur
Çok sevindim her şeyin yolunda olmasına canımBizimde aklımızda bulunsun bunlar
Canım çok geçmiş olsun, artık kontrolden çıktı iyice bu hastalık. Ama çok şükür eskisi kadar ağır seyretmiyor ona şükredelimKizlar covid testim maalesef pozitif geldi. 7 aydir kendimi ve bebegimi korumak icin kiz kardeslerimle bile gorusmedim ozlemden artik catliyordum. Emeklerime yaniyorum nereden bulastigini bile anlayamadim cok uzgunum. Hic bir duzelme de yok gunlerdir. Buna sukur insallah bu kadari ile atlatirim dualariniza ihtiyacim var.
Pazartesi günü randevumuz var bakalım ne diyecekşükür çok geçmiş olsun. Bundan sonra aman geldi , geliyor diye şüpheyle geçireceğiz. Vaktiyle gelsin bebisler.
Evet döndüler artik ama yine kesinlik doktor kontrolu ile belli olur
Değişmez inşallah canım sağlıcakla nirmal doğum olurBenimkisi de baş aşağı dönmüştü ultrasonda gördük, bugün yaşadığım akıntının sebebi de başıyla baskı yapması olabilir. Daha pozisyonu değişir mi bilmiyorum
100 mg ecoprin kullanıyorum hergün. Ayrıca omega 3 te kanı sulandırıyormuş, gün aşırı alıyorum. Ben de plasenta inkreata tanısı yok sadece rahim uzunluğum normalden kısa. Bebek aşağıdaymış. Bu yüzden ilk haftalarda kanamalarım oluyordu, hiç ayakta duramıyordum, işimi bırakmak zorunda kaldım. Umarım ayrıntılı ultrasonunuzdan güzel sonuçlar almışsınızdır.Tekrar merhaba. Benim de yarın ayrıntılı ultrason randevum var. İğne mi başlamıştınız coraspin mi? Bir de benim kağıtta plasenta inkreata yazmış doktor öyle bişi bana demedi amaduydunuz mu hiç? Rahimin duvara anormal yapışması demekmiş
Benim 26. Hafta kontrolde ters dedi doktor. Bugün hala öyleydi, zaten hıçkırığından anlarsın biraz. Göbek deliğinden alt tarafta kalp atışı gibi oluyor.Kızlar herkese hayırlı akşamlar size birşey soracağım bebislerimiz sizce de ters dönmüş müdür yani başı aşağıya gelecek şeklide olmusmudur
Merhaba , bebek arabamızı Peg Perego- new book aldık, bebek odası için beşiğimizi Meltem Smart Kral modelini aldık anne yanı olabilen,altı tekerlekli ahşap beyaz bir beşik cibinliğiyle falan çok hoşumuza gitmişti görselliği, içine yatak olarak yataş tan twiny model sünger yatak aldık. Kıyafetlerimiz için de ikea dan malm model 6 çekmeceli geniş beyaz bir şifonyer tercih ettik. Büyüdüğünde ayrı bir oda takımı alırım şu an icin bu şekilde tercih ettim ben .Merhabalar değerli anne ve anne adayları bebek arabası ve bebek odası ile ilgili tavsiye verebilir misiniz?
Hepimize hayırlı doğumlar iyi akşamlar :)
çok teşekkür ederim aydınlatıcı bilgiler için.Merhaba , bebek arabamızı Peg Perego- new book aldık, bebek odası için beşiğimizi Meltem Smart Kral modelini aldık anne yanı olabilen,altı tekerlekli ahşap bir beşik cibinliğiyle falan çok hoşumuza gitmişti görselliği, içine yatak olarak yataş tan twiny model sünger yatak aldık. Kıyafetlerimiz için de ikea dan malm model 6 çekmeceli geniş bir şifonyer tercih ettik. Büyüdüğünde ayrı bir oda takımı alırım şu an icin bu şekilde tercih ettim ben .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?