- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
Anaaa ben de 70x110 u 377 e almıştım ki sevinmiştim o zaman indi diye. 160 diyor şimdi70*120 Yataş twiny yatağı 310 a almıştım şuan 170 liraihtiyacı olan trendyola uçsun
Ayy saka gibi bende 60x120 ölçülerinde 270 e aldım şimdi 147 TL olmuş.Anaaa ben de 70x110 u 377 e almıştım ki sevinmiştim o zaman indi diye. 160 diyor şimdi
Bugüne de zararla uyandık70*120 Yataş twiny yatağı 310 a almıştım şuan 170 liraihtiyacı olan trendyola uçsun
LCW’den grili koyu bi gecelik aldım ben fiyatı da uygundu sanırım aynısıBen de öyle yapmaya karar verdim. Renkli bir gecelik alacağım ucuzundan, bir de penti takımı koyacağım şuan için. İnşallah 36-37leri görürsem fotoğraf çekimi için beyaz birşeyler alacağım hemen
Aynen arkadaşımın son zamanlarda leke gibiydi onu biliyorum da ilk günlerinden emin olamadım. O da Mayıs’ta doğum yaptı. 2 hafta önce adet oldu ilk defa
Ben de dependi bir paket aldım o yüzden. Hastane çantasına da 4-5 tane koymayı planlıyorum. Gerisini arabaya atacağım lazım olursa alınır.
Napalım sağlık olsun, en büyük zararımız bu olsunTwiny madurlari olarak hepimize gecmis olsun. Cana gelen mala gelsin.
Çok güzel olmuş canım kolay gelsinKizlar benim dolapta yer kalmadi daha bir suru yikanip utulenecek sey var.Hamileyken gecici bi evde oturmak ne kadar zormus ya. Sanirim daha kucuk katlayip herseyi sigdiracagim baska carem yok Ki bebek bezleri islak mendilleri alt acma ortusu vs bazanin altinda. Bu sabah hasta halimle utu yaptim burnum falan acilsin diye. Simdi kiyafetlerini yikamya gectim Cunku daha beter hasta olacak gibiyim bugun aradan cikartmam lazim buyuk kismini.
Ellerine sağlık canım sığılır bir şekilde, inşallah yaza da rahat rahat yerleşiriz odasına ikimiz deKizlar benim dolapta yer kalmadi daha bir suru yikanip utulenecek sey var.Hamileyken gecici bi evde oturmak ne kadar zormus ya. Sanirim daha kucuk katlayip herseyi sigdiracagim baska carem yok Ki bebek bezleri islak mendilleri alt acma ortusu vs bazanin altinda. Bu sabah hasta halimle utu yaptim burnum falan acilsin diye. Simdi kiyafetlerini yikamya gectim Cunku daha beter hasta olacak gibiyim bugun aradan cikartmam lazim buyuk kismini.
Anaaa ben de 70x110 u 377 e almıştım ki sevinmiştim o zaman indi diye. 160 diyor şimdi
Sabah gördüm poşetini açmamış olsaydım gönderirdim belki ama uğraşabilecek kadar enerji yok sanırımBugüne de zararla uyandık60x120 ye 300 lira verdim ucuz diye de nasıl seviniyordum öyle
Sağlık olsun ya , kasım indiriminde aldığımız bebek arabası,ateşölçer,göğüs pompası gibi şeylerde ciddi oranda kardayız sıkıntı yokSabah gördüm poşetini açmamış olsaydım gönderirdim belki ama uğraşabilecek kadar enerji yok sanırıminşallah ihtiyacı olan biri görür de işine yarar
Haftaya kursak mi canim ya
Aynen canim ama yazin da 3kapili dolap koca sifonyer ve besigin kendi sifonyerini dolduramayacagim bos gorunecek gozumeEllerine sağlık canım sığılır bir şekilde, inşallah yaza da rahat rahat yerleşiriz odasına ikimiz de
Bir de orda triko battaniye gördüm sanki
link varsa paylaşabilir misin memnunsan
260 lira diyor bende baktım alacağımAnaaa ben de 70x110 u 377 e almıştım ki sevinmiştim o zaman indi diye. 160 diyor şimdi
Bizimde yarın kontrole gideceğiz bakalım bize ne diyecek doktorumuz. Uzun zamandır gitmiyordumDönmüş olma ihtimali yüksek tabi, kontrollerde doktor söylüyor hep. Benim ikidir o pozisyondaydı, bakalım bu cumartesi kontrolümde ne diyecek bende merak ediyorum
Bosver canim insanlarin her zaman diyecekleri oluyor, hic takilmamak lazim.Beni gören herkes yarın doğuracakmışım gibi davranıyor kocaman olmuşum diye, psikolojim bozuldu iyiceHiçbir şey de hazır değil, bu hafta kıyafet yıkama ütüleme yapmaya başlayacağım inşallah. Ani bir kararla çilek mobilyadan 3 kapılı dolap ve şifonyer aldım, dolap için martın ilk haftası dediler, inşallah gecikmez.
Natura baby modelinden aldım. Özellikle dolap içi ve şifonyer çekmecelerinin bölmeli olması çok hoşuma gitti. Ekliyorum sitedeki fotoğraflarınıBosver canim insanlarin her zaman diyecekleri oluyor, hic takilmamak lazim.Cilekten hangi modeli aldin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?