2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Gunaydin canlarim
Istanbula donmeden once burdaki doktorum da gorsun istedim yarin randevumuz var 2 hafta sonra kizikami gormus olcam yine 2 haftada bir ne guzelmis yaaa :)

Bu arada annemin yemekleri beni 1 haftada iyice sisirdi…. 16 kiloyla gelmistim gecen hafta, bugun 20 kiloyu tamamlamisim.. Inanamiyorum gercekten daha 31 haftadayim heralde 27 kiloya kadar alirim, utanmam 30 bile alirim Hala gorenler cok almamissin diyor gobegin de yok diyor ama galiba bacaklara gidiyolar yine….
Neyse bebisim saglikli gelsin de veririz

LCW’den grili koyu bi gecelik aldım ben fiyatı da uygundu sanırım aynısı MissPeaceful da da vardı , cok rahat fotoğrafını atim seçenek olabilir sana da istersen bi ara bakarsın canım

Çok güzel olmuş canım kolay gelsin

Ellerine sağlık canım sığılır bir şekilde, inşallah yaza da rahat rahat yerleşiriz odasına ikimiz de
Bir de orda triko battaniye gördüm sanki
link varsa paylaşabilir misin memnunsan

Anaaa ben de 70x110 u 377 e almıştım ki sevinmiştim o zaman indi diye. 160 diyor şimdi
Bugüne de zararla uyandık 60x120 ye 300 lira verdim ucuz diye de nasıl seviniyordum öyle
Sabah gördüm poşetini açmamış olsaydım gönderirdim belki ama uğraşabilecek kadar enerji yok sanırım inşallah ihtiyacı olan biri görür de işine yarar

Sabah gördüm poşetini açmamış olsaydım gönderirdim belki ama uğraşabilecek kadar enerji yok sanırım inşallah ihtiyacı olan biri görür de işine yarar
Sağlık olsun ya , kasım indiriminde aldığımız bebek arabası,ateşölçer,göğüs pompası gibi şeylerde ciddi oranda kardayız sıkıntı yok

M mllen elektrikli göğüs pompasını ne zaman kuruyoruz
Haftaya kursak mi canim ya

Ellerine sağlık canım sığılır bir şekilde, inşallah yaza da rahat rahat yerleşiriz odasına ikimiz de
Bir de orda triko battaniye gördüm sanki
link varsa paylaşabilir misin memnunsan
Aynen canim ama yazin da 3kapili dolap koca sifonyer ve besigin kendi sifonyerini dolduramayacagim bos gorunecek gozume Daha ferah guzel durur.

Ekru olani bulamadim ama english home dan 2 tane triko battaniye almistim. Biri haki digeri ekru. Ikisi de cok guzel mali hosuma gitti

Beni gören herkes yarın doğuracakmışım gibi davranıyor kocaman olmuşum diye, psikolojim bozuldu iyice Hiçbir şey de hazır değil, bu hafta kıyafet yıkama ütüleme yapmaya başlayacağım inşallah. Ani bir kararla çilek mobilyadan 3 kapılı dolap ve şifonyer aldım, dolap için martın ilk haftası dediler, inşallah gecikmez.

Selamlar güzel anne adayları. Yıkanabilir bebek bezi konusuna ilgi duyanlarınız varsa açtığım konuya bakabilirsiniz. Herkese sağlıklı güzel hamilelikler diliyorum. Rabbim sağlıkla sıhhate kucağınıza almayı nasip etsin.

Bosver canim insanlarin her zaman diyecekleri oluyor, hic takilmamak lazim. Cilekten hangi modeli aldin ?

Bosver canim insanlarin her zaman diyecekleri oluyor, hic takilmamak lazim. Cilekten hangi modeli aldin ?
Natura baby modelinden aldım. Özellikle dolap içi ve şifonyer çekmecelerinin bölmeli olması çok hoşuma gitti. Ekliyorum sitedeki fotoğraflarını

Eklentiler

• 0DFA9DCF-66B7-4769-AAE5-34CB6F9D4362.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 45
  • 0FF8D26F-FBF3-48D1-9241-8F504E2D878E.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 45
  • D5530D9D-2304-4512-9F7F-B3A246D0C9B3.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…