2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben yelek de alıyorum yanıma rahat oluyor yoksa sırt ağrısı zor geçiyor kanama bi kaç gün sonra normal aded kanaması oluyor ara sıra durup başlıyor kanama

Ben yelek de alıyorum yanıma rahat oluyor yoksa sırt ağrısı zor geçiyor kanama bi kaç gün sonra normal aded kanaması oluyor ara sıra durup başlıyor kanama
Ben de standart her listede hırka oluyor diye yazmadım ama bizim hemşireler de kalın bir hırka getirme bizim katımız çok sıcak oluyor giyemezsin. Pijama takımının sabahlığı varsa o bile yeterli dedi. Sabahlık var ama yine de pentinin bi ev hırkası vardı onu koydum ne olur ne olmaz dediğin gibi

Merhaba, direnç devam ediyormuş corapine devam edeceğim. İnş sağ Salim güzelce doğarlar

Ben de minik idrar kaciriyoken korkup acile gitmistim o zaman nst baglamislardi aynen cok sıkıciydi canim. Hatta sıkıntıdan telefonuma bakiyodum hemsire telefon cihazi etkiliyo, sonuclar yaniltici olabiliyo demisti. Ama mecbur 34den sonra duzenli girecegiz.

Kızlar iyi akşamlar merak ettiğim bir konu varda 32-34. Haftalardan sonra doktor daha sık mi çağırıyor muayeneye? Şuan ayda 1 gidiyorum çünkü bu sıklaşacak mi merak ediyorum.

Kızlar iyi akşamlar merak ettiğim bir konu varda 32-34. Haftalardan sonra doktor daha sık mi çağırıyor muayeneye? Şuan ayda 1 gidiyorum çünkü bu sıklaşacak mi merak ediyorum.

32 haftada rapor için gittim ilk nts uygulandı iki haftada bir kontrole gidicek her gittiğimde de nts olucak 32. 34. 36. Haftalarda girmiş olucak 37. Haftada da sezeryan tarihi vericek şuan tarih için erken dedi ilk doğumum erken olduğu için önceliğimiz 37 doldurmakmis

merhaba sevgili anneler
öncelikle bebekleriniz hayırlı olsun :))
daha taze anne adayı olarak siz tecrübeli annelerden tavsiye almak isterim.
hamilelik sürecinde nelere dikkat etmek lazım, beslenmeyi nasıl düzenlemek lazım?
spor-hareket kısmında neler tavsiye edersiniz?
mobil gebelik uygulamalarından hangisini tavsiye edersiniz? (daha doktora gitmedim doktora da danışacağım ama tecrübeli annelerden de fikir istiyorum)
ayrıca manevi olarak ekstra bir dua ibadet vs tavsiye eder misiniz gebelik boyunca?

20 dk falan sürüyormuş sanırım ama napalım bebişimiz için dayanıcaz
Ben 32+0 de gittim 3 hafta sonra çağırdı. Sonrası nasıl olacak bilmiyorum

Canım selamm hoşgeldin, bende senin gibiyim bazen çok canım aciyo teknelerden çok merak ediyorum tam olarak neresi ile vurduğunu kontrole de çok var daha pozisyonunu merak ediyorum :)))
Yaa al benden de o kadar popon mu bu acaba oğlum çek poponu ordan falan diyorum karnımı ovalarken
Valla aynı durum bende de var karnım top yutmuşum gibi kocaman gören doğurucam sanıyor heleki yapışan bir kıyafet giydiğimde

Hiç üzülmeyin ben de 65 kilo ile başladım şu an 81 kiloyum. 33. haftama girdim ve boyum 157 düşünün. Tüm kilo basende üstte hiçbir şey yok bebiş hariç göbek kısmı bile normal. Vücut yapısı genetik faktör her şeyi etkiliyor gerisi hikaye. Aşırı yiyen birisi de değilim. 85 ile doğursam şükredeceğim. Nasip artık geçerse de. Tansiyon normalse ödem yoksa aşırı hiç üzülmeyin önemli olan gerçekten sağlık.

Canlarım yarın kontrole gidecek herkes güzel haberlerle gelir inşallah ben de perşembe günü kontrole gidicem tekrar, umarım bebişlerimizle ilgili her şey yolundadır

Benimde normalde haftaya idi randevum ama mecburi yarına randevu aldım. Maalesef sürekli çamaşırda ıslaklık ve kahverengi leke sorunlari yasiyorum korkudan daha fazla bekleyemedim aldım randevuyu yarına... inşallah herkes güzel haberler alır bebisler sağlıklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…