2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

Sağol canım inceleyeyim bi bunları da. Ekru güzel görünmüştü gözüme Hastaneye götürecek kalın birşey arıyorum da
Biz o dolapları da doldururuz bence sen hiç merak etme ferah ferah kullanırız inşallah ağız tadıyla

İyi yapmışsın canım valla. Benim de 6-7 ay sonra taşınma ihtimalim var ama eşyaları koyacak da yerim yoktu pek. Ona rağmen aldım oda takımını dolabını kurdurdum sadece Diğerleri tayini bekleyecek kolide
Güzel günlerde kullanın
Hangi modeli aldın acaba

260 lira diyor bende baktım alacağım
O baktığımda hatta 159,58 idi yine iyi fiyat ama bence. Sen de yoyko ya alacaksın değil mi yanlış hatırlamıyorum

Çok güzel olmuş canım kolay
Beşiği aldım da henüz yatak almadım evet yoyko yataşı o fiyat görseydim alırdım ya

Diğer mesajıma ekledim canım modeli natura baby sende iyi yapmışsın keşke bende önceden alsaydım fiyatlar çok artmış, sonradan karar değiştirdik böyle

Beşiği aldım da henüz yatak almadım evet yoyko yataşı o fiyat görseydim alırdım ya
Bileydim etiketlerdim seni Bu fiyat da iyi yine bizim aldığımız fiyatlara göre. Olur da denk gelirsek bir daha aklımdasın

Natura baby modelinden aldım. Özellikle dolap içi ve şifonyer çekmecelerinin bölmeli olması çok hoşuma gitti. Ekliyorum sitedeki fotoğraflarını
Ben de ayni modeli aldim canim. 26 subat kuruluma gelecekler. Sifonyerin uzerindeki modul mini masa oluyor. K.valideme soyledim kuruluma geldiklerinde mini masayi da kursunlar sonradan biz ugrasmayalim diye.

Eklentiler

• Screenshot_20220206-180544_Samsung Internet.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 41
Diğer mesajıma ekledim canım modeli natura baby sende iyi yapmışsın keşke bende önceden alsaydım fiyatlar çok artmış, sonradan karar değiştirdik böyle
Aynen öyle canım biz Aralık’tan beri düşünüyorduk. Dikiş falan araya girince kalmıştı. Baya artmıştı 2 ayda. Sonra takip ettim biraz Çilek her pazartesi arttırıyor fiyatları 300-400. O yüzden ne zaman alırsan al karda oluyorsun.
Şimdi baktım da 5 haftada 1.700₺ zam gelmiş bizim takıma

Ben de ayni modeli aldim canim. 26 subat kuruluma gelecekler. Sifonyerin uzerindeki modul mini masa oluyor. K.valideme soyledim kuruluma geldiklerinde mini masayi da kursunlar sonradan biz ugrasmayalim diye.
Evet masada çok güzel görünüyor çok içime sindi.
Söyledikleri tarih aralığında mı geliyorlar peki?

Öyle cidden almadığımız her şey için sonraki gün pişman oluyoruz nerdeyse

Hayirli olsun canim cok guzel bunu M mllen de gormustuk o da almisti
Çok teşekkür ederim canım

Soylediklri tarihte gelmesini umuyorum canim, bakalim 3 hafta sonra gelmesi gerek. Haber ederim seni. O Obayram wenebe MissPeaceful da cilekten farkli modeller almislardi ve dedikleri tarihte getirmislerdi. O yuzden icimiz rahat olsun.
Biz 20 aralikta almistik. Satici her p.tesi %5civari bi zam geliyor demisti. Suan baktim biz bu sete 8 750 vermisiz, suan 10bin400 cidden ihtiyaclari hic ertelememek lazim. Biz yazin odasini almayi dusunuyoduk, baktik herseye zam geliyor aralikta alalim gitsin dedik. Esim dedi annemlerde anahtarimiz var kapiyi acarlar kurulum icin. Iyiki de almisiz. Hazirana kadar 13bini bulur herhalde

Eklentiler

• Screenshot_20220206-184849_Samsung Internet.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 38
Aynen valla şuan ben de iyi ki almışız diyorum. Biraz evde kalabalığı olacak beşikle şifonyerin kolilerinin ama yapcak birşey yok. Boş odada bir kenara sıkıştıracağım artık Bir kaç ay olsa depoda tutacaklardı da Eylül falan diince sizde kalması daha sağlıklı olur dediler 17 Şubat demişlerdi bakalım gelecek mi gününde

Süper sevindim o zaman, gerçi zamanında geleceğine dair içimde rahat nedense bakalım öyle olur umarım

Seninki az kalmış, gelince yazarsın bizede

Süper sevindim o zaman, gerçi zamanında geleceğine dair içimde rahat nedense bakalım öyle olur umarım

Seninki az kalmış, gelince yazarsın bizede
Benim gardrobu için 20 Ocak demişlerdi o gün geldi kurdular canım. Hatta şifonyer de erken gelmiş getirelim beraber dediler de ben istemedim beşikle beraber gelsin dedim 17 Şubatta. O yüzden gelecek muhtemelen senin de gecikmez için rahat olsun

Kızlar merhaba nasılsınız. Şükür covidi atlattım . İlk günler çok aşırı halsizlik nefes darligim oldu. Şükür şimdi jyiyiyim yarın minigimi görmeye gideceğim ins oda iyidir.
Gecmis olsun canim atlattiniz cok sukur Bizde iyiyiz yarin bizim de kontrolumuz var, yarin guzel haberler veririz insallah

Kızlar merhaba nasılsınız. Şükür covidi atlattım . İlk günler çok aşırı halsizlik nefes darligim oldu. Şükür şimdi jyiyiyim yarın minigimi görmeye gideceğim ins oda iyidir.
Geçmiş olsun canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz miniğinle

Süper çok sevindim

Kizlar yarin bir cogumuzun randevusu varmis Ben cok heyecanliyim, 1 ay oldu gormeyeli. Hepimiz hayirli guzel haberler alalim insallah Bu arada nisan basi dogum yapacaklar nst'ye girmeye basladiniz mi ? Doktorunuz bisey dedi mi ? 34den sonra mi nst ?

Ben cuma günü gittiğimde 32+0dı. 32 de giriliyor sanıyordum da 34 de başlatıyormuş. 3 hafta sonra çağırdı zaten o zaman 35 olcam ilk normal nstmize giricez. Normal diyorum çünkü ilk enfeksiyon yüzünden acillik olunca bağlamışlardı çok sıkıcıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…