Haftaya kursak mi canim ya
Aynen canim ama yazin da 3kapili dolap koca sifonyer ve besigin kendi sifonyerini dolduramayacagim bos gorunecek gozumeDaha ferah guzel durur.
Ekru olani bulamadim ama english home dan 2 tane triko battaniye almistim. Biri haki digeri ekru. Ikisi de cok guzel mali hosuma gitti
Battaniye Modelleri ve İndirimli Battaniye Fiyatları | English Home
Battaniye modelleri English Home'da sizleri bekliyor. İndirimli fiyatlarıyla kaliteli Battaniye ürünlerinde English Home farkı var!www.englishhome.com
Beni gören herkes yarın doğuracakmışım gibi davranıyor kocaman olmuşum diye, psikolojim bozuldu iyiceHiçbir şey de hazır değil, bu hafta kıyafet yıkama ütüleme yapmaya başlayacağım inşallah. Ani bir kararla çilek mobilyadan 3 kapılı dolap ve şifonyer aldım, dolap için martın ilk haftası dediler, inşallah gecikmez.
O baktığımda hatta 159,58 idi260 lira diyor bende baktım alacağım
Çok güzel olmuş canım kolay
Beşiği aldım da henüz yatak almadım evet yoyko yataşı o fiyat görseydim alırdım yaSağol canım inceleyeyim bi bunları da. Ekru güzel görünmüştü gözümeHastaneye götürecek kalın birşey arıyorum da
Biz o dolapları da doldururuz bence sen hiç merak etmeferah ferah kullanırız inşallah ağız tadıyla
İyi yapmışsın canım valla. Benim de 6-7 ay sonra taşınma ihtimalim var ama eşyaları koyacak da yerim yoktu pek. Ona rağmen aldım oda takımını dolabını kurdurdum sadeceDiğerleri tayini bekleyecek kolide
Güzel günlerde kullanın
Hangi modeli aldın acaba
O baktığımda hatta 159,58 idiyine iyi fiyat ama bence. Sen de yoyko ya alacaksın değil mi yanlış hatırlamıyorum
Diğer mesajıma ekledim canım modeli natura babyİyi yapmışsın canım valla. Benim de 6-7 ay sonra taşınma ihtimalim var ama eşyaları koyacak da yerim yoktu pek. Ona rağmen aldım oda takımını dolabını kurdurdum sadeceDiğerleri tayini bekleyecek kolide
Güzel günlerde kullanın
Hangi modeli aldın acaba
Bileydim etiketlerdim seniBeşiği aldım da henüz yatak almadım evet yoyko yataşı o fiyat görseydim alırdım ya
TeşekkürlerBileydim etiketlerdim seniBu fiyat da iyi yine bizim aldığımız fiyatlara göre. Olur da denk gelirsek bir daha aklımdasın
Ben de ayni modeli aldim canim. 26 subat kuruluma gelecekler. Sifonyerin uzerindeki modul mini masa oluyor. K.valideme soyledim kuruluma geldiklerinde mini masayi da kursunlar sonradan biz ugrasmayalim diye.Natura baby modelinden aldım. Özellikle dolap içi ve şifonyer çekmecelerinin bölmeli olması çok hoşuma gitti. Ekliyorum sitedeki fotoğraflarını
Aynen öyle canım biz Aralık’tan beri düşünüyorduk. Dikiş falan araya girince kalmıştı. Baya artmıştı 2 ayda. Sonra takip ettim biraz Çilek her pazartesi arttırıyor fiyatları 300-400. O yüzden ne zaman alırsan al karda oluyorsun.Diğer mesajıma ekledim canım modeli natura babysende iyi yapmışsın keşke bende önceden alsaydım fiyatlar çok artmış, sonradan karar değiştirdik böyle
Evet masada çok güzel görünüyor çok içime sindi.Ben de ayni modeli aldim canim. 26 subat kuruluma gelecekler. Sifonyerin uzerindeki modul mini masa oluyor. K.valideme soyledim kuruluma geldiklerinde mini masayi da kursunlar sonradan biz ugrasmayalim diye.
Öyle cidden almadığımız her şey için sonraki gün pişman oluyoruz nerdeyseAynen öyle canım biz Aralık’tan beri düşünüyorduk. Dikiş falan araya girince kalmıştı. Baya artmıştı 2 ayda. Sonra takip ettim biraz Çilek her pazartesi arttırıyor fiyatları 300-400. O yüzden ne zaman alırsan al karda oluyorsun.
Şimdi baktım da 5 haftada 1.700₺ zam gelmiş bizim takıma
Çok teşekkür ederim canım
Soylediklri tarihte gelmesini umuyorum canim, bakalim 3 hafta sonra gelmesi gerek. Haber ederim seni. O ObayramEvet masada çok güzel görünüyor çok içime sindi.
Söyledikleri tarih aralığında mı geliyorlar peki?
Öyle cidden almadığımız her şey için sonraki gün pişman oluyoruz nerdeyse
Çok teşekkür ederim canım
Biz 20 aralikta almistik. Satici her p.tesi %5civari bi zam geliyor demisti. Suan baktim biz bu sete 8 750 vermisiz, suan 10bin400Aynen öyle canım biz Aralık’tan beri düşünüyorduk. Dikiş falan araya girince kalmıştı. Baya artmıştı 2 ayda. Sonra takip ettim biraz Çilek her pazartesi arttırıyor fiyatları 300-400. O yüzden ne zaman alırsan al karda oluyorsun.
Şimdi baktım da 5 haftada 1.700₺ zam gelmiş bizim takıma
Aynen valla şuan ben de iyi ki almışız diyorum. Biraz evde kalabalığı olacak beşikle şifonyerin kolilerinin ama yapcak birşey yok. Boş odada bir kenara sıkıştıracağım artıkSoylediklri tarihte gelmesini umuyorum canim, bakalim 3 hafta sonra gelmesi gerek. Haber ederim seni. O Obayramwenebe MissPeaceful da cilekten farkli modeller almislardi ve dedikleri tarihte getirmislerdi. O yuzden icimiz rahat olsun.
Biz 20 aralikta almistik. Satici her p.tesi %5civari bi zam geliyor demisti. Suan baktim biz bu sete 8 750 vermisiz, suan 10bin400cidden ihtiyaclari hic ertelememek lazim. Biz yazin odasini almayi dusunuyoduk, baktik herseye zam geliyor aralikta alalim gitsin dedik. Esim dedi annemlerde anahtarimiz var kapiyi acarlar kurulum icin. Iyiki de almisiz. Hazirana kadar 13bini bulur herhalde
Süper sevindim o zaman, gerçi zamanında geleceğine dair içimde rahat nedense bakalım öyle olur umarımSoylediklri tarihte gelmesini umuyorum canim, bakalim 3 hafta sonra gelmesi gerek. Haber ederim seni. O Obayramwenebe MissPeaceful da cilekten farkli modeller almislardi ve dedikleri tarihte getirmislerdi. O yuzden icimiz rahat olsun.
Seninki az kalmış, gelince yazarsın bizedeAynen valla şuan ben de iyi ki almışız diyorum. Biraz evde kalabalığı olacak beşikle şifonyerin kolilerinin ama yapcak birşey yok. Boş odada bir kenara sıkıştıracağım artıkBir kaç ay olsa depoda tutacaklardı da Eylül falan diince sizde kalması daha sağlıklı olur dediler 17 Şubat demişlerdi bakalım gelecek mi gününde
Benim gardrobu için 20 Ocak demişlerdi o gün geldi kurdular canım. Hatta şifonyer de erken gelmiş getirelim beraber dediler de ben istemedim beşikle beraber gelsin dedim 17 Şubatta. O yüzden gelecek muhtemelen senin de gecikmez için rahat olsunSüper sevindim o zaman, gerçi zamanında geleceğine dair içimde rahat nedense bakalım öyle olur umarım
Seninki az kalmış, gelince yazarsın bizede
Gecmis olsun canim atlattiniz cok sukurKızlar merhaba nasılsınız. Şükür covidi atlattım . İlk günler çok aşırı halsizlik nefes darligim oldu. Şükür şimdi jyiyiyim yarın minigimi görmeye gideceğim ins oda iyidir.
Sağol cnm. İnşallah güzel haberler veririz. Çok zaman oldu kuzumu görmeyeliGecmis olsun canim atlattiniz cok sukurBizde iyiyiz yarin bizim de kontrolumuz var, yarin guzel haberler veririz insallah
Geçmiş olsun canımKızlar merhaba nasılsınız. Şükür covidi atlattım . İlk günler çok aşırı halsizlik nefes darligim oldu. Şükür şimdi jyiyiyim yarın minigimi görmeye gideceğim ins oda iyidir.
Süper çok sevindimBenim gardrobu için 20 Ocak demişlerdi o gün geldi kurdular canım. Hatta şifonyer de erken gelmiş getirelim beraber dediler de ben istemedim beşikle beraber gelsin dedim 17 Şubatta. O yüzden gelecek muhtemelen senin de gecikmez için rahat olsun
Ben cuma günü gittiğimde 32+0dı. 32 de giriliyor sanıyordum da 34 de başlatıyormuş. 3 hafta sonra çağırdı zaten o zaman 35 olcam ilk normal nstmize giricez. Normal diyorum çünkü ilk enfeksiyon yüzünden acillik olunca bağlamışlardı çok sıkıcıydıKizlar yarin bir cogumuzun randevusu varmisBen cok heyecanliyim, 1 ay oldu gormeyeli. Hepimiz hayirli guzel haberler alalim insallah Bu arada nisan basi dogum yapacaklar nst'ye girmeye basladiniz mi ? Doktorunuz bisey dedi mi ? 34den sonra mi nst ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?