- 7 Aralık 2014
- 1.022
- 726
- 123
- 33
Yolmayin sıkmayın ben öyle yapmaya çalışıyorum yoksa hem çoğalıyor hemde ben burdayım diyor resmenBenimde hem yüzüm hemde gösterdiğin gibi boynum doldu ya, moralim bozuluyor valla. Hep sivilce sorunu yaşadım zaten ama bu sıra arttı hep
Nasıl güzel bi düşünce bu böyleKizlar bugun artik herkesle gorustum vedalastim. Saolsun akrabalar arkadaslarim bir cok hediye verdiler bebegi gormeye gelemeyecekleri icin. Bir kac tanesini cekmisim sizinle de paylasmak istedim
En guzelini bugun aldim su sepetin guzelligine bakar misiniiiz
Ben bebek camasir deterjani frosch marka aldim. Gecen hafta yikadim kokusuz hosuma gitti. Icerigini cok arastirmadim seveni de var sevmeyeni de. Markette bulasik deterjani da indirimdeydi onu da aldim, bu fairy pril gibi degil eli sertlestirmiyor onu da begendim. Sanirim biberon emzik icin olanini da alicam ayni sekilde leke cikaricisini da. Tek sorun Turkiye'de pahali olmasi. Orada uygunsa bence kacirma canim.Kızlar frosch markasının ürünlerini alan var mı ? İçeriği temiz miydi ? Mühendisin oğlunda baktım göremedimBurda çok yaygın olduğunu gördüm her markette var ve fiyatı inanılmaz uygun. Emzik/biberon yıkamak için deterjanı, çamaşır deterjanı, leke çıkarıcısı her şeyi bulunuyor . Alsam mı acaba ?
İnşallah ya 2 kg da önemli bir sınırdı bizim içinBenimkide kızdı ya, herkes aynı şeyi bir kere yaşıyor demekki. Bende neler neler yedim böyle oldu diye dertlenmiştim
Seninkide 2 yi geçmiş olur o zamana
Nerelerden nerelere geldik gerçekten insan heyecanlanıyor.
Oooh ellerine sağlık sağolsunlarIyi akşamlar kızlar yazamadım sabahtan beri.
Annemle kv de geldi bugün ben hafta içi kıyafetlerini yıkamıştım kızımın kurudu onlar da bugün geldiler ne var ne yok ütülediler
Hastane çantasını hazırladım bende genel olarak daha bir kaç şey çıkar diye tam kapatmadık
Sanki yarın doğum gidecekmişim gibi heyecanlıyım valla
Darısı ev temizliğine kaldı.
Onu da yaparsam artık dinlenme kısmına geçmek istiyorum.
Siz de ne var ne yok.
Herkes iyi değil mi
Canım çok güzel görünüyor hepsiKizlar bugun artik herkesle gorustum vedalastim. Saolsun akrabalar arkadaslarim bir cok hediye verdiler bebegi gormeye gelemeyecekleri icin. Bir kac tanesini cekmisim sizinle de paylasmak istedim
En guzelini bugun aldim su sepetin guzelligine bakar misiniiiz
Türkiye’de bu tarz ürünler nedense cok pahalı zaten . İndirim broşürlerinde gezinirken gördüm bi market bütün frosch ürünlerini indirime sokmuş mesela fiyatlar gerçekten komikti . Banyo ,duşakabin temizleyicisi, bulaşık makinesi deterjanı falan da var sıradan bi alıp hepsini deneyesim var, sen de memnun kaldıysan şans verebilirimBen bebek camasir deterjani frosch marka aldim. Gecen hafta yikadim kokusuz hosuma gitti. Icerigini cok arastirmadim seveni de var sevmeyeni de. Markette bulasik deterjani da indirimdeydi onu da aldim, bu fairy pril gibi degil eli sertlestirmiyor onu da begendim. Sanirim biberon emzik icin olanini da alicam ayni sekilde leke cikaricisini da. Tek sorun Turkiye'de pahali olmasi. Orada uygunsa bence kacirma canim.
Cok tesekkur ederiz canim insallahCok tesekkur ederim..
Harika otesi hepsine bayildim. Guzel gunlerde giysin insallah minnos
Saol canimm amiin insallah hepsi saglikli gunlerde giysinler insallahhNasıl güzel bi düşünce bu böylearkadaşların cok kıymetli bişey yapmışlar canım sağolsunlar Eslem de sağlıkla doğsun da kullansın insallah eşyalarını
Saol canim benim, suan ucaktayim wifi buldum cok sukur :) Bunalmam yok oyuzden guzel geciyor simdilik kuzummİnşallah ya 2 kg da önemli bir sınırdı bizim için
Sağlıkla gelsin minnoşlar en doğru zamanda
Oooh ellerine sağlık sağolsunlartemizliği çok düşünüyordun ne güzel bir günde çıkmış büyük kısmk aradan
Canım çok güzel görünüyor hepsiEslem çok şanslı onu şimdiden bu kadar çok seven teyzeleriyle
Sana da iyi yolculuklar canım, göz açıp kapayıncaya kadar biter yolculuğun inşallah
Aaa çok sevindim valla canım güzel olmuş senin içinCok tesekkur ederiz canim insallah
Saol canimm amiin insallah hepsi saglikli gunlerde giysinler insallahh
Saol canim benim, suan ucaktayim wifi buldum cok sukur :) Bunalmam yok oyuzden guzel geciyor simdilik kuzumm
Canım bende emzik biberon temizleyicisini aldım dün migrosta indirim vardı düşünürsen bakabilirsin ben içeriğine de baktım beğendim :)Kızlar frosch markasının ürünlerini alan var mı ? İçeriği temiz miydi ? Mühendisin oğlunda baktım göremedimBurda çok yaygın olduğunu gördüm her markette var ve fiyatı inanılmaz uygun. Emzik/biberon yıkamak için deterjanı, çamaşır deterjanı, leke çıkarıcısı her şeyi bulunuyor . Alsam mı acaba ?
Evet canım ben de karantinam bitince bi alıp denemeye karar verdim. Burda yaygın olması cok iyi oldu benim için, her deterjan bittiğinde Türkiye’ye gelip yenisini almak zor olacaktıCanım bende emzik biberon temizleyicisini aldım dün migrosta indirim vardı düşünürsen bakabilirsin ben içeriğine de baktım beğendim :)
Haber verdigin iyi oldu canim hala indirim devam ediyosa bi gidip alayimCanım bende emzik biberon temizleyicisini aldım dün migrosta indirim vardı düşünürsen bakabilirsin ben içeriğine de baktım beğendim :)
Birkaç farklı sitede de araştırdım Frosch için uygun olmadığı yazılıyor hep. Çamaşır deterjanı ve emzik/biberon yıkamak için Siveno’yu, leke çıkarıcı için Minoris’i aldım.Kızlar frosch markasının ürünlerini alan var mı ? İçeriği temiz miydi ? Mühendisin oğlunda baktım göremedimBurda çok yaygın olduğunu gördüm her markette var ve fiyatı inanılmaz uygun. Emzik/biberon yıkamak için deterjanı, çamaşır deterjanı, leke çıkarıcısı her şeyi bulunuyor . Alsam mı acaba ?
Yaa bunu görmemiştim . M mllenBirkaç farklı sitede de araştırdım Frosch için uygun olmadığı yazılıyor hep. Çamaşır deterjanı ve emzik/biberon yıkamak için Siveno’yu, leke çıkarıcı için Minoris’i aldım.
Egemen Koray BEYLİ on Instagram: "🔗Frosch Baby Çamaşır Deterjanı . Bu konuda içeriğini bizlerden saklı tutarak Almanya web sitesine ulaşarak tedarik edebildiğimiz bir marka Frosch Baby. İçerik ve etiket bilgilerine göz attığımızda; . İlk dikkat çek
3,372 likes, 70 comments - muhendisinoglu on February 5, 2019: "🔗Frosch Baby Çamaşır Deterjanı . Bu konuda içeriğini bizlerden saklı tutarak Almanya web sitesine ulaşarak tedarik edebildiğimiz bir marka Frosch Baby. İçerik ve etiket bilgilerine göz attığımızda; . İlk dikkat çeken SLES içeriği...www.instagram.com
Canım benim de öyle artık. Eskisi gibi pıt pıtlar yok bende de. Geçen hafta korkup doktora gititm sordum hatta. Artık büyüdükleri, yerleri azaldığı için hareketlerini daha geniş alanda hissetmemiz normalmiş. Yine de muayane etmişti. Hareketleri iyi demişti. Hatta şuan bazen o gerilme gibi hareketleri canım acıtmaya başladıKızlar bu ara bebeğimin tekme hareketlerini hissetmiyorum. Daha çok bi yerlerini yaslıyor karnıma. Ya başı ya poposu diye tahmin ediyorum. Karnımın şekli değişiyor o sırada resmen. Sizinde öyle mi acaba
Aynen benim de ne taraftan şişirse o tarafım çok acıyor. Elimle ovuyorum ki geçsin diye. Önceden tekmeleri çok netti. Hatta elini ya da ayağını dışa doğru çıkartıp kaydırıyordu o çok hoşuma gidiyordu. Birkaç gündür o tekmeleri hissedemeyince tedirgin oldumCanım benim de öyle artık. Eskisi gibi pıt pıtlar yok bende de. Geçen hafta korkup doktora gititm sordum hatta. Artık büyüdükleri, yerleri azaldığı için hareketlerini daha geniş alanda hissetmemiz normalmiş. Yine de muayane etmişti. Hareketleri iyi demişti. Hatta şuan bazen o gerilme gibi hareketleri canım acıtmaya başladı
Ama bana azalma olup olmadığını da sordu canım. Senin nasıl bilmiyorum da. Benim azalma yoktu gün içerisinde. Hatta bu hafta maşallah diyeyim zirvedeyizAynen benim de ne taraftan şişirse o tarafım çok acıyor. Elimle ovuyorum ki geçsin diye. Önceden tekmeleri çok netti. Hatta elini ya da ayağını dışa doğru çıkartıp kaydırıyordu o çok hoşuma gidiyordu. Birkaç gündür o tekmeleri hissedemeyince tedirgin oldum
Valla bilemedim ki ben kullandim, ekstra bi durulama da yaptim. Biraz bakindim da kullandigimiz cogu sey sls iceriyormus. Zararliymis ama zararli olmayan ne kaldi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?