2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Nasıl güzel bi düşünce bu böyle arkadaşların cok kıymetli bişey yapmışlar canım sağolsunlar Eslem de sağlıkla doğsun da kullansın insallah eşyalarını

Kızlar frosch markasının ürünlerini alan var mı ? İçeriği temiz miydi ? Mühendisin oğlunda baktım göremedim Burda çok yaygın olduğunu gördüm her markette var ve fiyatı inanılmaz uygun. Emzik/biberon yıkamak için deterjanı, çamaşır deterjanı, leke çıkarıcısı her şeyi bulunuyor . Alsam mı acaba ?

Ben bebek camasir deterjani frosch marka aldim. Gecen hafta yikadim kokusuz hosuma gitti. Icerigini cok arastirmadim seveni de var sevmeyeni de. Markette bulasik deterjani da indirimdeydi onu da aldim, bu fairy pril gibi degil eli sertlestirmiyor onu da begendim. Sanirim biberon emzik icin olanini da alicam ayni sekilde leke cikaricisini da. Tek sorun Turkiye'de pahali olmasi. Orada uygunsa bence kacirma canim.

Benimkide kızdı ya, herkes aynı şeyi bir kere yaşıyor demekki. Bende neler neler yedim böyle oldu diye dertlenmiştim
Seninkide 2 yi geçmiş olur o zamana
Nerelerden nerelere geldik gerçekten insan heyecanlanıyor.
İnşallah ya 2 kg da önemli bir sınırdı bizim için
Sağlıkla gelsin minnoşlar en doğru zamanda
Oooh ellerine sağlık sağolsunlar temizliği çok düşünüyordun ne güzel bir günde çıkmış büyük kısmk aradan

Canım çok güzel görünüyor hepsi Eslem çok şanslı onu şimdiden bu kadar çok seven teyzeleriyle
Sana da iyi yolculuklar canım, göz açıp kapayıncaya kadar biter yolculuğun inşallah

Türkiye’de bu tarz ürünler nedense cok pahalı zaten . İndirim broşürlerinde gezinirken gördüm bi market bütün frosch ürünlerini indirime sokmuş mesela fiyatlar gerçekten komikti . Banyo ,duşakabin temizleyicisi, bulaşık makinesi deterjanı falan da var sıradan bi alıp hepsini deneyesim var, sen de memnun kaldıysan şans verebilirim

Cok tesekkur ederim..

Harika otesi hepsine bayildim. Guzel gunlerde giysin insallah minnos
Cok tesekkur ederiz canim insallah
Nasıl güzel bi düşünce bu böyle arkadaşların cok kıymetli bişey yapmışlar canım sağolsunlar Eslem de sağlıkla doğsun da kullansın insallah eşyalarını
Saol canimm amiin insallah hepsi saglikli gunlerde giysinler insallahh
Saol canim benim, suan ucaktayim wifi buldum cok sukur :) Bunalmam yok oyuzden guzel geciyor simdilik kuzumm

Cok tesekkur ederiz canim insallah

Saol canimm amiin insallah hepsi saglikli gunlerde giysinler insallahh

Saol canim benim, suan ucaktayim wifi buldum cok sukur :) Bunalmam yok oyuzden guzel geciyor simdilik kuzumm
Aaa çok sevindim valla canım güzel olmuş senin için

Canım bende emzik biberon temizleyicisini aldım dün migrosta indirim vardı düşünürsen bakabilirsin ben içeriğine de baktım beğendim :)

Canım bende emzik biberon temizleyicisini aldım dün migrosta indirim vardı düşünürsen bakabilirsin ben içeriğine de baktım beğendim :)
Evet canım ben de karantinam bitince bi alıp denemeye karar verdim. Burda yaygın olması cok iyi oldu benim için, her deterjan bittiğinde Türkiye’ye gelip yenisini almak zor olacaktı

Birkaç farklı sitede de araştırdım Frosch için uygun olmadığı yazılıyor hep. Çamaşır deterjanı ve emzik/biberon yıkamak için Siveno’yu, leke çıkarıcı için Minoris’i aldım.

Yaa bunu görmemiştim . M mllen Devitamini sls içeriyormuş frosch . Siz ne düşünüyorsunuz napsak?

Kızlar bu ara bebeğimin tekme hareketlerini hissetmiyorum. Daha çok bi yerlerini yaslıyor karnıma. Ya başı ya poposu diye tahmin ediyorum. Karnımın şekli değişiyor o sırada resmen. Sizinde öyle mi acaba
Canım benim de öyle artık. Eskisi gibi pıt pıtlar yok bende de. Geçen hafta korkup doktora gititm sordum hatta. Artık büyüdükleri, yerleri azaldığı için hareketlerini daha geniş alanda hissetmemiz normalmiş. Yine de muayane etmişti. Hareketleri iyi demişti. Hatta şuan bazen o gerilme gibi hareketleri canım acıtmaya başladı

Aynen benim de ne taraftan şişirse o tarafım çok acıyor. Elimle ovuyorum ki geçsin diye. Önceden tekmeleri çok netti. Hatta elini ya da ayağını dışa doğru çıkartıp kaydırıyordu o çok hoşuma gidiyordu. Birkaç gündür o tekmeleri hissedemeyince tedirgin oldum

Ama bana azalma olup olmadığını da sordu canım. Senin nasıl bilmiyorum da. Benim azalma yoktu gün içerisinde. Hatta bu hafta maşallah diyeyim zirvedeyiz
Hareketlerini hissetme şeklim değişti sadece. Ona da normal dedi.

O Obayram Sonunda ekleyebildim canim. Bence dik degil bebek arabalarimizin pusetleri daha dik. Belki cok minikken popo bel kismini desteklemek icin battaniye tarzi birsey konulabilir. Sonrasinda gerek olmaz diye dusunuyorum. Ayak kismini govdeyle cok acili yapmislar onu da dusmesin diye guvenlik amacli yapmislar sanirim.

Eklentiler

• 20220213_185349.webp
    61,9 KB · Görüntüleme: 66
  • 20220213_185320.webp
    64,2 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…